Jag fyllde på mina fransar igår. Var tredje vecka är det dags, då är det ganska glest mellan fransarna. Jag har 14mm med D böj. Riktigt snyggt!
Jag kan rekommendera fransstylisterna i Uppsala. Dom gör allt ordentligt. Kostar lite men det är det värt. Igår fick jag veta hur viktigt det är att tvätta fransarna för att inte få inflammationer eller onödiga problem med kvalster orsakat av smutsiga fransar. Tvätta dock aldrig med oljebaserat. Jag köper medel hos dom alltså en bra produkt enbart till fransar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag gillar ju inredning och att hemmet ska vara inbjudande på alla vis. Att trivas hemma är mitt motto. Jag är nog ganska pedantisk av mig vad det gäller hemmet. Här är bilder från vårt nya "minivardagsrum" som är färdiginrett av linabythebay.se

Likes

Comments

Tiden går så fort, jag har nästan haft 4v ledigt. Fått en hel del gjort, varit iväg på olika äventyr och bara latat mig. Hundarna tar mycket tid vilket såklart är roligt & det man vill göra måste anpassas. Nu är det ju det livet vi valt, jag trivs.

Sedan jag slutat äta kött och återupptog träningen äter jag kosttillskott. Omega 3, vitamin B6 och magnesium. Jag har även köpt Maria Åkerberg's probioskin, för bättre hy och för att hålla magen i god balans.

Likes

Comments

Idag åkte vi ut på sjön. Dagen bjöd på strålande sol. Det blev en första riktiga tur då båten är nyinköpt sedan ett par dagar tillbaka. Det var härligt. Min M är en riktig båtentusiast. Det är livet!
Sen åkte vi hem, det blev grillat. Halloumi, spenatsallad och lax, mums! Jag äter inte längre nötkött och jag mår mycket bättre av att äta vegetarisk kost, så har inga planer på att ändra det. Så länge kroppen mår bra mår resten bra. Nu tar vi kväll!

Likes

Comments

Jag har tidigare nämt att vi har anlitat linabythebay, Lina att inreda vårt rum hemma. Det är i full gång och nu har jag börjat spackling av väggar innan målning. Vi har valt en vit kulör, stilrent och rummet kommer kännas större. Jag har redan fått förslag på möblering och vilka möbler som kan passa. Häftigt!

Jag spacklar och slipar sedan fula skarvar och gamla hål efter tavlor.

Likes

Comments

Idag åt vi lunch på Wilmas, räksallad så gott!
Nu har vi påbörjat arbetet kring rummet som ska inredas av Karolina. linabythebay.se
Det kommer bli så roligt att se hur allt blir. Färgval, stil, möblering. Allt efter tycke och smak. Jag har gett henne ganska fria tyglar, bara visat på ett ungefär vilken stil jag gillar. Jag vill ha ljusa färger och toner, mycket detaljer och snygga möbler. Väggarna kommer dessvärre inte att målas nu men vita väggar är väl tanken så småningom.

Likes

Comments

Nu när vår son fått bygga en lillevilla på tomten så står ett rum nästan tomt i huset. Det är på ca 12kvm och jag vill inreda det till något lite extra". Jag har därför kontaktat en inredare för att ta reda på hur jag kan göra och eventuellt få lite proffshjälp. Vi får se hur det blir!

Likes

Comments

Jag brukar sällan baka men ikväll slängde vi ihop en marängtårta med massa grädde, choklad och jordgubbar. Den blev supergod, tog en kvart och barnen älskade den!

Jag använde marängbottnar, krossad choklad, jordgubbar och massa grädde. Superenkelt och jättegott!

Likes

Comments

Båda våra hundar har börjat vänja sig att umgås på ett ganska behagligt sätt men det har tagit sin tid och varit tufft många gånger. Lilleman (Navy) är den som är mest på. Nova har blivit tuffare och säger i från när det inte passar. Så bra!
Det är envisa hundar som sällan gör som du vill utan belöning. Det ska alltid löna sig!

Likes

Comments

Mina älskade rhodesian ridgeback. Nova som är nyss fyllda 2 år och vildingen Navy som är 6 månader.

Likes

Comments