Hej alla underbara människor! Har ni haft en bra vecka?

Jo, idag så var jag ute på stan och ''shoppade'' helt enkelt. Och det är en sak som har fastnat i mitt huvud på väldigt länge. Typ alla har sånna där dreamjackets. Det är ju en ny trend och så. Jag stack till DM och provade några, vad tycker ni? Borde man köpa en? Skicka tips och exempel på andra kläder ni tycker är snygga och bra att ha! Skulle jättegärna vilja ta del av era idéer.

Jag har även tänkt på att starta en egen Youtube kanal. Tycker ni att jag ska det? Kommentera isf <3

Älskar er och jag hoppas verkligen att ni gillar min blogg och mina musical.lys. PS jag lägger upp klipp varje dag!

Detta blev inte ett så långt inlägg, men ja, tillräckligt!

Älskar er <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan alla underbara människor!

Idag var det min tredje dag på Willys. Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat sedan förrigår. Igår kom jag nämligen hem och somnade direkt på soffan, det slutade med att jag vaknade klockan 2 på natten och somnade om. Hur lyckas jag egentligen HAHAH. Jag trodde faktiskt att jag sov ända till klockan 14:00 på dagen. 

Men igår så tog jag iallafall hand om bakelserna och placerade ut dem i sina korgar. Sedan fick jag ta hand om baguetterna och skulle se till att de hamnade i varsin påse och sattes i korgarna. Jag hjälpte även till att baka och lägga alla bakelser och bröd i plåtar och sedan i ugnen. När jag var klar så fick jag hjälpa de andra killarna vid grönsakerna och frukterna, och det var sjukt roligt! Det var så många tunga lådor man fick bära så jag har sjukt ont i ryggen. 

Idag gjorde vi typ samma sak, bara att jag fick hjälpa till med blommorna också. Fick även köra trucken! Kunderna är sjukt snälla och alla är bara så glada när de kommer in i butiken och jag älskar det!

Annars hoppas jag att ni alla mår bra och att ni har haft en bra dag. Älskar er! <3

Likes

Comments

Hej alla underbara människor! <3

Hoppas att ni har haft en bra helg och en bra måndag. Ja, för mig var det första dagen på praoveckan idag. Jag praoar alltså på Willys, och det är sjukt roligt att samarbeta och lägga upp varor på hyllor och organisera osv.

Två av mina klasskamrater praoar också på samma plats som mig, men de jobbade mest tillsammans medan jag var och tog hand om bakelser och baguetter. Tro mig, det var sjukt jobbigt, går ej att beskriva hur hahah. Sedan fick jag rast, så jag gick till Max som ligger sjukt nära Willys, så jag gick dit och åt där. Sedan kom jag tillbaka men jag var ju 30 minuter för tidig hahah så jag ville frivilligt hjälpa till med grönsaker osv. Det som var roligast var att placera ut varor på staplar och hålla på med bakelserna.

Sedan när vi skulle gå hem alla tre, så var det någon som backade med en sån där lyft-maskin, vettefan vad det heter HAHAH. Så ja, och min kompis stod mitt i vägen, så killen som körde maskinen började skrika från ingenstans och jag bara: vafan är det som händer. Men han skrek ju bara för att skoja och få bort min kompis ur vägen. Det var sjukt roligt för fick också världens hjärtattack. Imorgon blir det en ny dag, Och tro mig, jag har sjukt ont i benen och ryggen från att ha sprungit runt och lyft saker, men det är värt det!

Hoppas ni alla kommer ha en bra vecka i skolan, kämpa bara så mycket ni kan! Ni är helt grymma, ge aldrig upp på era drömmar. Älskar er! <3

Likes

Comments

Hejsan alla underbara människor! Hoppas att ni mår bra idag?

Jag har inte lagt upp ett inlägg på några dagar, så jag hade tänkt att lägga upp lite information om vad som har hänt på senaste tiden samt framtida händelser som kommer ske inom kort!

Jag har äntligen skaffat mitt AM-körkort, och det går inte att beskriva känslan vilken lättnad man får. Äntligen får man ju köra moped. Så igår kontaktade vi mopedägaren så kommer vi hämta den imorgon. Jag kommer nog att vlogga med min Go-pro kamera så får ni hänga med på en massa roadtrips med mig på min moppe. Ni får gärna komma med egna förslag på vad jag kan göra, till exempel lägga upp musical.lys eller lägga upp videos på youtube osv, skulle vara jätteroligt! <3 Jag har äntligen startat mitt nya musical.ly konto, så följ mig gärna (mariajansson) så är ni underbara <3

Har ni några tips på vad jag kan förbättra mig på osv skriv gärna i kommentarerna. Tycker ni kanske att jag ska vara mer aktiv på någon viss hemsida eller app?

Jag hoppas att ni annars har haft en bra vecka och verkligen kämpat hårt på jobbet eller skolan. Håll ögonen öppna då jag kommer lägga upp flera inlägg och vara mer aktiv varje dag :). Men ni får ha det bäst sålänge så hörs vi snart igen, puss puss alla underbara!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla fina människor. Idag är det äntligen fars dag, en dröm för många pappor.

Jag ville berätta lite om min underbara pappa. Min pappa är min hjälte, precis som vilken pappa som helst i hela världen. Min pappa är min hjälte som alltid har funnits där för mig och skyddat mig vid alla tillfällen. Även de dagar då jag känner mig hopplös och när jag blev mobbad i skolan. Han sätter stopp för allting som hindrar mig från att känna glädje. Han gör allt för mig, allt för att göra sin dotter glad. Han bryr sig om mig i första plats, han sätter alltid sig själv sist. Därför vill jag att han ska vara i första plats på denna speciella dag. Jag har kanske råkat svika honom ett par gånger.. men det är så vi människor är. Det har aldrig kunnat hindra oss från att älska varandra som far och dotter.

Han fick mig även på sin födelsedag. Han önskade att få ett barn som han skulle älska i hela sitt liv. Vi båda är födda 11 maj. Det har nog varit den bästa presenten han någonsin har fått i hela sitt liv efter allt som hade hänt.

Jag älskar dig pappa. Fortsätt vara min hjälte, ge aldrig upp. Vi ska fortfarande kämpa oss fram och leva våra liv tillsammans. Vi ska ha så roligt vi kan. Man lever en gång, slösa aldrig på eran tid. Ge inte upp era familjer. Slösa istället tiden på att spendera tid med era familjer, nära och kära. Tack <3.

Likes

Comments

Hej alla underbara människor!

Vart ska man egentligen börja? Välkomna till min nya blogg helt enkelt :). Här ska jag lägga upp inlägg om vad jag gör på dagarna och hur mitt liv går samt känslor och allt för att mina underbara ska känna sig värdefulla och att de tillhör samhället. Jag hade tänkt att börja med att presentera mig själv.

Jag heter Maria Jansson. Jag är 15 år och går i 9:an. Jag brinner för att jobba med sociala medier som till exempel Youtube, Bloggar, Musical.ly, Instagram, Snapchat osv! Jag har väl varit mobbad i de yngre åren av mitt liv, men det kommer aldrig stoppa mig från att fortsätta sprida kärlek till er allihopa. Mitt syfte är att alla ska må bra. Du, just du är vacker som du är. Du är fantastisk, bry dig inte om de andras falska ord. Följ dina egna spår, ändra dig inte på något sätt bara för att kunna ''passa in''. Vad är egentligen meningen med att passa in om det inte handlar om riktig vänskap?

Jag bor tillsammans med min mamma och pappa i Stockholm, innan det bodde vi uppe i Norrland. Så någon norrländska kan jag väl, hahah! :)

Jag hoppas verkligen att ni kommer följa min blogg och fortsätta undra hur mina dagar har varit och ändå vilja läsa mina inlägg om allt möjligt.

Älskar er! <3

Likes

Comments