Jeg ble nominert til utfordringen av Lionheart, tusen takk for utfordringen! Dette virket som en utfordring som gir mye glede, så jeg ønsker dermed å dele den med dere. Utfordringen går ut på å dele 5 positive egenskaper om seg selv.

Empatisk: Jeg bryr meg veldig om andre mennesker, setter andre foran meg selv og gjør alltid mitt beste for at andre skal ha det bra. Jeg har ingen søsken og da var det veldig viktig for min mamma å lære meg at det er viktig å behandle andre mennesker med respekt og at alle er like mye verdt.

Kreativ: Har alltid likt å utfolde meg på kreative måter. Det kunne egentlig være hva som helst som å tegne, male, sy eller ta bilder.

Flink til å lytte: Føler selv at jeg er ganske flink til å lytte til andre mennesker og hva dem har på hjertet. Det er ikke alltid så lett å finne noen å snakke med, jeg har alltid ønsket å være en person alle kan komme til og at jeg kan komme med så gode råd som mulig.

Tålmodig: Jeg er egentlig ganske tålmodig. Dersom jeg står i kø eller lignende blir jeg egentlig aldri utålmodig, jeg detter bare inn i andre tanker og glemmer helt at jeg faktisk står i kø haha. Føler jeg generelt sett er ganske tålmodig også, det skal mye til før jeg faktisk setter foten ned.

Følsom: Er veldig følsom, kanskje altfor følsom. Jeg blir veldig lett rørt, gråter både av sorg og av glede. Dersom jeg snakker med noen og samtalen er ganske dyp så kan jeg begynne å gråte, dersom jeg ser en trist dokumentar, når jeg ser på Masterchef eller når jeg ser på en av favoritt seriene mine.

Jeg vet ikke helt hvem jeg skal nominere videre, så jeg velger heller å si at dersom du ønsker å gjøre denne utfordringen så hadde det vært veldig kjekt!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Tenkte å dele dagens antrekk med dere i dag. Er nå på vei til skolen og skal ha obligatorisk i dag, noe som jeg faktisk gleder meg til. Tror det blir ganske spennende med besøk fra ulike instanser som skal fortelle om deres arbeidssituasjon og hvordan de takler ulike situasjoner. Håper at dere får en super tirsdag videre!

​Poncho - BikBok // T-skjorte kjole - BikBok // Sekk - Primark // Sko - Pull&Bear

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg har nå hatt et fravær på over en måned her på denne bloggen. Det har ikke vært meningen å være så lenge borte, men av og til strekker ikke tiden like mye til som jeg skulle ønske, dessverre. Er tilbake nå og vil gjerne vise dere den nye highligheten som jeg kjøpte. Jeg virkelig elsker den, den er så fin og gir en nydelig glød. Jeg kjøpte den i fargen 001 Glowing Pink, følte denne var finest til meg ettersom at jeg har en mer rosa undertone i huden. Tenkte å bruke denne i en look som jeg vil vise dere om ikke så altfor lenge. Denne highlighten er dessverre limited edition så jeg er usikker på om det enda er mulig å få tak i den! 

Likes

Comments

Hei alle sammen! Tusen takk for gode ord i innlegget som jeg skrev i går, det betyr veldig mye for meg! Var veldig tøft på en måte å dele innlegget, men det føltes godt med gode tilbakemeldinger. I dag skal jeg på jobb og har et ønske om å få prøve å lest litt pensum også, ligger litt for langt bakpå allerede dessverre. Trenger å dra meg selv litt i nakkeskinnet haha!

Uansett så tenkte jeg å vise dere den fineste nude fargen jeg har på en neglelakk! Jeg virkelig elsker denne lakken, det er en rosa/brun nude farge som tørker semi matt. Jeg elsker matte farger, så det passer meg ypperlig! Den er fra merket KIKO og er i fargen 689, kjøpte denne i Barcelona på en KIKO butikk, men den finnes også på nettsiden til KIKO.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg har sett utallige videoer på YouTube med personer som har skrevet et brev til en yngre versjon av seg selv. Da jeg så disse videoene var det flere jeg gråt av, det var rørende og motiverende. Mange av disse hadde gått igjennom forferdelige ting, men kom seg veldig bra ut av det. Jeg ble stolt på deres vegne! Så nå skal jeg gjøre det samme, jeg skal dele et brev med dere som jeg skrev til den 15årige Maria. Jeg vil gjerne holde det litt anonymt så vil ikke alltid skrive om det er han eller henne det gjelder, så håper det går fint!

Kjære 15årige Maria. Du hadde ikke lagt til Elisabeth enda, så du heter bare Maria, men om 3år fra nå så vil navnet ditt være Maria Elisabeth. Jeg vet hvor vanskelig du har det nå Maria, du er lei av skolen, du er lei av å bli plaget av andre og du er lei av alt som skjer i familien din. Jeg forstår hvor trist du er, men hold hodet hevet, om noen år vil du få et større perspektiv på det som har skjedd. Ikke vær redd for at du ikke kommer til å få deg en kjæreste Maria, for jo, det gjør du om noen år. Du kommer til å få en utrolig snill kjæreste som alltid lytter til deg, som får deg til å le når du vil være sint og som får deg til å føle deg så utrolig trygg! Bare vent, man må møte noen dårlige personer før man finner de rette i livet. Jeg vet du ikke har det så lett på skolen nå, verken faglig eller sosialt, beklager å skuffe deg, men det blir ikke så mye bedre. En spoiler er: du kommer deg gjennom det, rett og slett på grunn av de få men gode vennene du har.

Du vil oppleve det at å være sterk er den eneste muligheten du har, selvom du bare vil legge deg ned for å gråte. Vit at du kommer til å høre fæle ting om deg selv som ikke er sant, som er rykter og oppspinn for å knekke deg, selv om det er kjipt så hjelper det deg for å finne ut hvem din ekte venner er. Etterhvert vil du oppleve vonde ting i familien, men husk at din største støttespiller er din mamma, hun vil være din klippe! Husk alltid Maria at de fæle tingene som et familiemedlem kommer til å forteller deg ikke er sant, det er bare for å såre deg og for å skape kvalme. Husk at denne personen sliter med sitt og at han/hun trenger å få ut sitt sinne på noen, hvem som helst. Bare husk å vær sterk Maria, ja, denne personen vil bryte deg ned både psykisk og fysisk. Ja, du vil ha det jævlig, men fy faen så sterkt du kommer deg utav det. Beklager ordbruket - men det trengtes der.

Du vil også komme til et punkt hvor du vil slite med å ta valg over hva du skal gjøre. Gå på skole? Jobbe? Reise? Uten å spoile alt for deg Maria, så skal jeg fortelle deg at du finner utav det. Det er ikke alt man vet med en gang, du må prøve og feile, det er ikke feil å bytte valg eller endre retning så lenge du finner din vei! Det virker som at livet ditt blir utrolig kjipt Maria, men tro meg, det blir det ikke! Ja, du og Marion kommer fortsatt til å være som erteris, som to dråper vann, Jin og Jang, altså dere er fortsatt bestevenner. Dere vil ha tider hvor dere ikke er like mye med hverandre, men når dere treffes er det som at dere aldri har vært uten hverandre! Du vil lære deg å sile ut de som bare lager kvalme og som trykker deg ned, du ender ikke opp med mange venner. Men de vennene du har er ALT du noen gang kunne tenke deg! Du kommer til å velge et studie som du virkelig trives med, et som du føler at gir deg noe! Enda en spoiler: du og Iben kommer til å bo sammen og dere er lykkelige! 

Jeg vil ikke røpe alt for deg Maria, men vit at du kommer til å møte på vanskelige situasjoner hvor du ikke lenger vet hva du skal gjøre, hva som er rett og galt, eller hvordan du skal komme deg utav det. Husk bare at det løser seg alltid, du kommer til å få så mye igjen for det! Du blir lykkelig sammen med kjæresten din og de beste vennene du kunne hatt! Lykke til videre på reisen Maria.

Hilsen den 22årige Maria Elisabeth 

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå er jeg på skolen og har et stort ønske om å få lest en del i dag. Undervisningen i dag varer til 18, så det er en veldig lang dag. Sliter veldig med å lese alt pensum, er så utrolig mye, men jeg ønsker virkelig å klarte det! Motivasjonen er heller ikke helt på topp, så det tar mye unødvendig energi for meg i det hele tatt å sette i gang med å lese. Uansett så tenkte jeg å vise dere antrekket for i dag, det er ikke noe spesielt, men skal bare være på skolen i dag så trenger ikke noe fancy haha. Er generelt sett en ganske kjedelig person i klesveien, men jeg vil prøve å bli flinkere! Håper at dere alle får en strålende tirsdag videre!

​Jakke - Vero Moda
Genser - BikBok
Bukse - Levis 
Sko - Uggs
Klokke - Daniel Wellington 
Smykke - BikBok

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg er ny på denne plattformen og har brukt blogg.no i flere år. Hadde lyst til å prøve med her på nouw da dette virker som et veldig kjekt sted å blogge på! Gleder meg og håper at jeg kommer fort inn i det her!

Hadde veldig lyst til å vise dere en liquids lipstick fra Anastasia i fargen Sorbet. Den er nydelig og jeg gleder meg utrolig mye til både våren og sommeren slik at jeg kan bruke den da. Tror den kommer til å se veldig lekker ut til litt solbrun hud! Det nederste bildet viser mer oppriktig hvordan fargen faktisk ser ut!

​Har dere noen favoritter innenfor liquid lipsticks? I så fall; hvilket merke og farge?

Likes

Comments