Etter mye om og men har jeg valgt å gå tilbake til blogg.no så jeg håper dere fortsatt vil følge meg selv om jeg ikke blogger her. Bloggen min finner dere HER. Takk for meg :-)

Likes

Comments

Hei alle sammen. Jeg tenkte å dele et lite tips med dere, siden jeg pleier å få god respons på de innleggene. Jeg har som sagt IBS - irritabel tarm, som gjør at jeg må holde meg unna veldig mye mat. Derfor har moren min kjøpt en flott bok som er tilpasset for oss som går på noe som heter FODMAP. Jeg velger å ikke forklare hva det er for noe, fordi det er veldig innviklet og komplisert. Men hvis noen vil at jeg skal skrive et innlegg om bare det så kan jeg gjøre det.

Men til poenget! Kom over den flotte banan og peanøtt oppskriften nå nettop, og tenkte at jeg bare måtte dele den med dere! Smakte veldig godt, og gikk superfort å lage det. Den er i boken til Julianne, som heter "Godt for magen". Det er bare å Google, så finner du ut av det ❤️

Likes

Comments

Har fått litt spørsmål om jeg kan ha et innlegg om bare rommet mitt, så da tok jeg meg tiden til å ta noen bilder av det. Jeg har forresten fått det kameraet jeg har ønsket meg så lenge!! Olympus ep-L7!!! Er superhappy og jeg bruker det hele tiden omtrent. Det blir ihvertfall masse blogging fremover. Hva syns dere om rommet?

Likes

Comments

God morgen og god lørdag alle sammen! I dag våknet jeg klokken 08 av en merkelig grunn. I tillegg var jeg lys våken. Tyder på at døgnrytmen er på plass, og det er veldig deilig siden jeg har hatt søvnproblemer i 2 uker! I dag skal jeg en liten tur i butikken med mamma og så skal jeg til Gus. Og for dere som har spurt - ja det er slutt mellom meg og Marius. Men jeg har det veldig fint :-) Vi blogges ❤️

Likes

Comments

For noen dager siden kjøpte jeg en parfyme jeg har siklet etter i en stund, men ikke har kjøpt siden den er liiittt for dyr. Men nå tok jeg en beslutning på at jeg MÅ ha den - og tillegg var den på 30% så det var jo flaks for meg. Den er fra Boss og lukter himmelsk ❤️

Likes

Comments

Hei alle sammen! I dag har jeg vært i Oslo med min kjære mor. Jeg fikk endelig kjøpt meg vinterjakke, som jeg har lett etter i en stund. Jeg som er så dum solgte den gamle jakken min fordi jeg trodde våren var på vei. Men er ikke noe vår i -18 grader.. Men i hvertfall, hovedgrunnen til at vi dro var fordi vi skulle på en boklansering + at vi skulle høre på et foredrag. Jeg har noe som heter irritabel tarm, og må derfor gå på et avansert kosthold. Så i dag handlet alt om akkurat det temaet. Veldig spennende og jeg har lært masse nytt! Håper dere får en fortsatt fin kveld videre :-)

Likes

Comments

Hei alle. Mitt nyttårsforsett var at jeg skulle ha null fravær på skolen, men det gikk ikke som planlagt. Jeg har slitt med søvn i to uker, og i dag tok jeg meg turen til legen og fikk sovetabletter. Jeg håper pillene fungerer, for jeg vil virkelig tilbake på skolen. Jeg har vært borte så og si helt siden skolestart. Kroppen min er sliten og nå trenger den å få ro - med en god natt søvn på kjøpet. Håper jeg klarer å møte opp hver dag neste uke, det er målet mitt fra nå av. På søndag har jeg bursdag, og i morgen er det feiring med familien på dagen og jentene på kvelden. Ser frem til denne helgen - endelig er det min tur til å bli 18 år! Vi blogges ❤️

Ha en fantastisk fredag alle sammen! :-)

Likes

Comments

Kamera - Som sagt så er det kameraet jeg bruker, mamma sitt. Det er 7 år gammel og jeg vil veldig gjerne ha mitt eget. Jeg ønsker meg enten Olympus E-PL7 eller Samsung NX3000. Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg. Men blir nok fornøyd uansett hvilket jeg får, om jeg får det.

Stor kosebamse - Dette ønsker jeg meg rett og slett fordi den barnslige siden av meg enda ikke er borte - selv om jeg fyller 18 år. Har alltid elsket å ha et eller annet å holde rundt når jeg sover, og da kan det like så godt være en gigabamse.

Penger - Hvem ønsker seg vell ikke penger?

Uggs - Jeg har ikke vært særlig flink i år med å investere vinterjakke og sko.. Så jeg trenger virkelig varme sko, og ihvertfall en varm jakke. Trodde våren var på vei, så jeg solgte vinterjakken min...

Spadag - Dette er så lenge siden jeg har vært på, og jeg elsker virkelig å bli massert og fiklet med. Det er så utrooolig deilig!

Chromecast - I stede for å kjøpe en dyr smarttv, selv om det hadde vært ganske digg. Chromecast er en liten duppeditt man plugger inn i tv-en, og da kan man bruke f.eks Netflix, Youtube og Spotify.

Sminkekoster fra real technique (!!!!!!!)


Likes

Comments

Nå er mitt tøffeste år forbi, og jeg håper på et fantastisk 2016

Jeg ville så gjerne at du skulle ta meg i mot med åpne armer, men i stede tok du meg med til helvette på jord. Hverdagen min har blitt enklere og det er jeg takknemlig for. Jeg har gode venner, noe jeg har lengtet etter i lang tid. Men når kveldene kommer kjenner jeg tårene komme sakte, og jeg braker løs på mitt eget rom. Men jeg har det fortsatt bra med meg selv, jeg har det faktisk så bra at jeg ser frem til dette året. Jeg har mange nye mennesker jeg kan dele 2016 med, og det er en annerledes tanke for meg. Alikevel er det en person som mangler, og den tanken er tung.

Så kjære 2016. Gi meg noe bra i år. Gi meg et år jeg kan huske i mange år fremover. Gi meg opplevelser og gi meg sydenturer. Gi meg glede - og ikke så tunge dager som jeg hadde i fjord. Gi meg latter og gi meg alt jeg skulle trenge for å være et godt menneske. Dette året skal jeg gi litt faen. Jeg skal gi faen i hva andre tenker og syns om meg. Jeg skal være stolt over den jeg er, for jeg vet at jeg er sterk nok til å håndtere det. Dette året skal jeg gjøre ting som gjør meg glad. Jeg skal begynne å tegne igjen, og jeg vil begynne å gjøre alt som gjør at jeg får en indre ro.

Jeg skal bli flinkere til å blogge, og jeg skal investere et nytt kamera. Jeg vil ta dere med på alle opplevelsene mine. For dette året skal bli fantastisk. Jeg skal vise dere at livet mitt forandret seg på kun 1 uke, og jeg skal vise dere at jeg har vokst meg så selvsikker at dere bare skulle visst. Etter alt det vonde jeg har opplevd, er det nå så mye glede som jeg er takknemlig for. Takket være en jentegjeng som tok meg i mot med åpne hender.

Det er en person som mangler, men sånn er livet. Om man driter seg ut så skjer det dumme ting. Så kjære 2016, gi meg noe bra, og etter hvert gi meg denne personen tilbake.

Likes

Comments

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for jeg er helt blown away. At så mange har tatt kontakt og sagt så mange fine ord er jeg evig takknemlig for. Jeg hadde helt ærlig trodd at det skulle bli ganske mye hat etter innlegget jeg postet i går, men i stede ble det bare positive tilbakemeldinger. Våknet opp med en haug av meldinger fra utrolig mange omtenksomme personer. Jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er nå med ord, men føler allerede at det kanskje kommer til å bli bedre fremover. Jeg er fortsatt usikker på hvordan det kommer til å bli, men nå vet i hvertfall de fleste hvordan jeg har det. Og det er det jeg ville få frem i innlegget. Så jeg vil gi en STOR takk til alle dere som har sendt meg fine og gode ord. Dere er de beste.

Likes

Comments