Instagram
Blogkeen
Nouw

Hello people! I dag har vi øvd på å slide og kruse ned bratte og lange bakker. Kjenner at jeg begynner å bli tryggere på brettet nå, selv om ankelen min ikke er hundre prosent brukbar.. På fredager er det romsjekk så da måtte jeg og roomien vaske og støvsuge + rydde. Og for første gang var det faktisk rotete!! Vi er ganske opptatt av at det skal være ryddig hele tiden, men denne uka har vi vært ganske sløve, hehe.

Vi har også vasket tøy, hengt opp tøy og tatt ned tøy. Livet:)!! Deilig å steppe inn i det voksne livet. Og sååå syklet jeg ned til Coop Storhamar for å hente en pakke fra zalando og deretter gikk turen oppover til skolen igjen. Og fyttigrisen for en lang vei opp..

De siste timene har jeg brukt på å se film og spise en god mengde med godis. Håper dere får en fin fredag videre! Legger ut et innlegg av hva jeg har kjøpt i morgen tipper jeg. Nussnuss

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hvilken fhs går du på? Jeg går på Hedmarktoppen fhs som ligger på toppen av Hamar. Sinnsykt fin utsikt fra skolen!!

Hvilken linje går du? X-sport!! Denne linjen er litt utenom det vanlige vil jeg si. Poenget er at vi skal utfordre oss selv og drive med masse som kan gi oss et par brekte ben og et par skrubbsår :-) Jeg trives veldig på denne linjen og angrer ikke ett sekund på at jeg valgte den.

Bor du alene eller med en annen? Og hvordan er det egentlig å gå på fhs? Folkehøgskole er nesten det samme som college egentlig. Du kan velge selv om du vil bo på høystandard (da har du en liten leilighet og deler den med en annen) eller så kan du bo i internat sånn som jeg gjør. Jeg deler rom med min godeste Kristin fra Alta, men du kan også bo alene om du vil det. Men vil anbefale å bo med en annen om du planlegger ett år på fhs!!

Jeg lurer veldig på hva dere driver med og hvordan en vanlig uke er? Følger deg på Instagram og det ser veldig morsomt ut!! Ja det er veldig morsomt her!! En vanlig uke for oss på x-sport er å starte dagen med enten longboard, klatring, kor og aktuelt. Kor og aktuelt er noe alle linjene har på morrakvisten. Aktuelt er på en måte VG bare muntlig. Vi går igjennom hva som skjer i verden osv. Veldig morro!

Skal dere på noen reiser?
Ja gjett om vi skal. Vi har allerede vært i Sälen og syklet Downhill, og i november skal vi til Marocco og surfe i 1 ukes tid tror jeg det var. Og når nyåret kommer så mener jeg å huske at vi skal til Hafjell eller Trysil en gang i uken, og så skal vi på langtur i mars. Da skal vi til Hawaii, Los Angeles og Mexico og denne turen er 4 uker lang. I løpet av denne turen skal vi bygge hus til fattige familier ❤️

Hvor lenge skal du være der? Skoleåret varer frem til slutten av mai tror jeg, så det er 9 mnd! Det er nesten det samme som på vanlig skole.

Er det strenge regler som må følges? Det er selvfølgelig regler her, men det er veldig fritt. Vi har leggetider og det er vel egentlig det eneste vi må følge. Men for meg så plager ikke det meg, fordi vi trenger god søvn når vi gjør så mye i løpet av en dag. Og på fhs er du sliten og trøtt mesteparten av dagen de første ukene, i hvert fall jeg haha.. Men det har jeg vendt meg til sånn halvveis nå.

Er det kristen fhs? Ja det er den. Vi ber bordbønn hver dag og man merker godt at skolen er kristen. Jeg trives veldig med at det er en kristen skole selvom jeg selv ikke er det.

Hvis dere lurer på noe mer så er det bare å spørre 🖤

Likes

Comments

Hei alle 🖤 For øyeblikket sitter jeg ute på terrassen hos T og spiser frokostblanding imens jeg nyter høstværet og ser på de fine fargene som har kommet på trærne. Jeg er egentlig ikke så glad i regnværsfulle dager og høst, men jeg hadde helt glemt de fine fargene og nå er jeg nesten forelsket i denne årstiden🍂🍁

Jeg dro hjem fra Hamar mandag kveld, noe som har vært veldig godt for meg. På folkehøgskole er det mye som skjer hele tiden, og for meg så ble det litt for mye på en gang. Men jeg gleder meg veldig til å utfordre meg selv og bli vandt til det. Jeg trodde psyken min var frisk men jeg tok feil, heldigvis går det veldig bra nå, og jeg er klar til å dra tilbake igjen i morgen. Jeg savner de flotte menneskene der oppe, så dette året vil jeg få til uten å måtte dra hjem pga psyken ❤️

Likes

Comments

Wakeboard. Sälen. Latter. Bading. Glede. Downhill. Sene kvelder. Kino. Gud. Støl. Longboard. Klatring. Kor. Skattejakt. Bål. Kaffe. Magi.

Folkehøgskole er noe helt annerledes, og jeg er heldig

🖤

Likes

Comments

Lenge siden sist, men Wohoo!! Om et par minutter tar vi bussen av gårde til Sälen for å sykle downhill!! Har gledet meg så mye til denne turen, og endelig er den her 😍 Jeg har vært syk siden søndag, men etter ingefær og sitron detoxen til ho mor så har ting gått bedre med kroppen, og nå er det bare nesa som renner og hodet som dunker (men Paracet hjelper alltid<3). Jeg tror jeg har litt dårlig tid nå, så jeg sier bare adios så snakkes vi senere 🖤

Likes

Comments

Håper dere liker videoen, husk å subscribe og like vidoeen!!!

Likes

Comments

Dag 1 // Mandag:

Den første dagen så var det en god del informasjon og det var ikke så veldig mye som skjedde. Vi ble kjent med klassen, fikk litt instrukser på longboard og omvisning litt rundt om kring på skolen. Og på kvelden ble vi delt inn i grupper og hadde litt bli kjent leker osv.

Dag 2 // Tirsdag:

På tirsdagen var det enda mer info og på kvelden hadde gruppa vår (ikke klassen) jentekveld og det var syykt koselig. Jeg gjorde ikke så veldig mye på dagen fordi jeg måtte bytte fastlege, og det tok ganske lang tid så jeg satt bare på rommet imens de andre hadde rebus ute. Meen jeg fikk lege til slutt så jeg er fornøyd!

Dag 3 // Onsdag

Onsdagen har vært den beste dagen så langt!! Vi dro på klatring kl 09:00 og ble i klatreparken frem til 14. Men fyy fader klatring er slitsomt!! Det kjennes på kroppen i dag for å si det sånn. Senere på kvelden ble det servert pizza og brus, og kl 20 hadde vi tivoli med digg kaffe fra Barista elevene, snacks, dancebattle og sumobryting. Uutrolig morsom og innholdsrik dag!!

Dag 4 // torsdag, i dag

I dag har vi stått på longboard aaalll day. Sykt hvor fort man lærer når man gjør det i flere timer i strekk. Og heftig bra trening for ben og rumpe:)) Vi var ferdig ca halv 12 og nå har vi fri frem til 21! Jeg skal redigere litt videoer også kommer faktisk kjæresten min en tur, byeeee <3

(Skrevet 31/7-2017)


Likes

Comments

Nå har jeg og mami nettopp kommer fra frokosten og nå skal jeg fikse meg litt, og så går turen opp til skolen. Kjenner jeg er litt nervøs men mest spent, og det kommer til å bli kjempespennende! Dette året kommer til å bli dritrått. Været er kjempefint i dag, sola skinner og det er helt grei temperatur. Jeg tror det er litt kaldere her enn hva det er i Moss, så det må jeg bare vende meg til.

Vi må sjekke ut kl 12 så jeg må egentlig kjappe meg litt. Vi blogges senere <3


Likes

Comments

Hei dere! Jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge litt igjen med tanke på at jeg faktisk har flyttet til Hamar i dag, og jeg vil at familie, venner og kjæreste skal kunne holde seg litt oppdatert. Jeg driver jo for det meste med Youtube nå og det er det jeg liker best, men et blogginnlegg om dagen e bedre enn videoer i ny og ne. Så stay tuned!

Akkurat nå ligger jeg i senga på et hotellrom sammen med mamma her i Hamar, og skolen jeg skal gå på er 5 minutter unna. Vi tok en svipptur opp rett før vi sjekket inn på hotellet bare for å se hvordan det så ut og det var såå fint!! Så jeg gleder meg masse til å begynner her i morgen (søndag). Det er velkomstfest fra kl 14:00 så det blir spennede. Dere hører mer fra meg i morgen <3


Likes

Comments

Kjole & solbriller - BikBok // Jakke - Zara // Veske - Mulberry // Sko - Superga

Likes

Comments