Header
 • Snapchat
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

Kjole & solbriller - BikBok // Jakke - Zara // Veske - Mulberry // Sko - Superga

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

 • 191 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen! Lenge siden sist, hihi. Jeg har ikke gjort så veldig mye annet enn å jobbe og sove de siste 2 ukene.. Jeg syns egentlig det er veldig deilig å jobbe såppas mye i sommer fordi da har jeg alltid noe å gjøre. Og de få dagene jeg har fri kan jeg slappe heeelt av med god samvittighet ❤️

Vell! I går så gjorde jeg noe jeg ikke hadde lyst til, men som jeg absolutt (!!) måtte gjøre. Håret mitt begynte å falle av for 3 mnd siden ca fordi jeg har bleket det ekstremt mange ganger. Totalt 20 ganger tror jeg siden sommeren 2016.. Og siden jeg er naturlig brunette så taklet ikke håret mitt det til slutt så da måtte jeg ta et valg om å bli brunette igjen. MEN FY SØREN SÅ FORNØYD JEG ER!!! Det ble overraskende fint og jeg er så FORBANNA fornøyd og glad for at jeg gjorde dette!! Håret mitt vil takke meg for dette senere!!

Nå er jeg på vei til Oslo, mon tro hva jeg skal der. Hihi. Hva syns dere om håret? Ble det ikke sååå fint? 🖤

 • 390 lesere

Likes

Comments

Hei dere! Er jeg den eneste som eeeelsker å høre på musikk? Jeg får skikkelig ro i sjela av det og det går ikke en eneste dag uten at jeg hører på musikk. Som regel så tar jeg meg en lang kjøretur bare for å synge lungene og hjertet ut av munnen, haha.. Jeg har et par favoritter for tiden, så det er bare å nyyyte disse godbitene!


 • 776 lesere

Likes

Comments

Hei snupper! Herregud for en natt.. Jeg tror jeg har sovet totalt 10 timer i løpet av denne uken.. Og i natt sov jeg ikke ett sekund engang. Så jeg vil ikke si at overskriften er helt riktig for jeg har jo ikke akkurat stått opp, haha. Men jeg er lyyys våken og det har jeg vært ellers de andre dagene i uken også. Merkelige greier, er nok medisinene som har gitt hjernen min ett lite sjokk.. Men jeg håper dere får en suuper dag! Jeg skal litt på farten i dag også skal jeg besøke pappa. Og etter det blir det litt jentekos for å se på paradise finalen. Er såå spent på hvem som vinner!

 • 785 lesere

Likes

Comments

Er ikke denne kjolen sååååå fin?

 • 805 lesere

Likes

Comments

1. Droppet ut av videregående Jeg droppet ut av videregående for tre måneder siden. Grunnen til det var fordi jeg hadde null motivasjon, prestasjonsangsten min hadde blitt ekstrem og jeg innså da at eksamen og sånt tull ikke ville fungere for meg. Jeg misliker det norske skolesystemet i høy grad, rett og slett fordi de mener at tallene du får på vitnemålet ditt skal være det som viser hva du er god nok til og hva du kan utdanne deg som.

2. Adhd Diagnosen fikk jeg i år og har nylig begynt på Ritalin og har aldri følt meg bedre!!

3. Flytter til høsten Iiiiiiiip som jeg gleder meg!! I august flytter jeg til Hamar for å gå på folkehøgskole i 9 fantastiske måneder. Vi skal reise masse, surfe, dykke, bygge hus til fattige familier, drive med masse forskjellig sport men mest av alt gleder jeg meg til å bli kjent med alle de jeg skal dele det neste året mitt med!! Det blir ikke annet enn magisk 🖤

4. Nosejob Dette har vært planlagt siden 8. klasse ca, og jeg har bestemt meg for at dette skal skje så fort jeg er ferdig på fhs. Nesen min ødelegger vanvittig mye av selvtilliten min, og det vil jeg ikke at den skal gjøre for resten av mitt liv, så føler det er en liten gave til meg selv hihi.

 • 901 lesere

Likes

Comments

På søndag, altså i går, dro jeg og 2 venninner på en aldri så liten roadtrip. Guud som jeg elsker å kjøre bil nå som det er så fint vær! Må være noe med den skinnende solen og den gode følelsen som alltid kommer når sommeren er rett rundt hjørnet. Vi kjørte først til Alby hvor vi egentlig skulle gå tur, men det ble plutselig veldig dårlig vær, så da gikk vi bare rett inn på cafeen og spiste litt og drakk kaffe. Og da solen endelig dukket opp igjen gikk turen rett til Son brygge hvor vi bare pratet om alt og ingenting og koste oss i det fine været. Etter det kjørte vi overalt, veldig deilig å bare nyte livet ekstra i blant uten å ha noen form for planlegging. Lev i nuet sier jeg bare!!

 • 908 lesere

Likes

Comments

Jeg heter Maria Iselin Reinback Hansen, 19 år gammel og kommer fra en liten by i Østfold som heter Moss. En glad og annerledes sjel på jakt etter et meningsfullt liv.

 • 912 lesere

Likes

Comments