Hej allesammans, kom precis hem efter att ha tränat och sen handlat lite. Har haft fullt upp idag! Jobbat, tränat handlat, städat& duschat 😜 nu känns det riktigt i kroppen. Ska slänga ihop något att äta strax.

Allt som går runt i mitt huvud är balklänning.. Bal, student, jobb Asså gud vilken press det blir. Några tips på hur jag ska klara detta haha?
Ha en fortsatt trevlig vecka, snart är det helg 🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud vad jag är sugen på en av dessa underbara gant tröjor! Endast 399kr woho!

Likes

Comments

En fredag som den förra skulle inte sitta fel, ta vara på varann idag, fredag den 13:e 💋 puss!


Likes

Comments

Gud vad jag är sugen på att åka till L.A. Har aldrig varit utomlands i hela mitt liv, och det är just något som drar mig dit. Värmen, palmerna, stränderna. Något jag absolut kommer göra efter studenten!


Likes

Comments

Ni har väl inte missat videon? PUSS!!


Likes

Comments

En helt jobbfri helg var verkligen behövligt, så otroligt skönt! Har fått umgås med mina vänner och syster. Ska snart åka och träna, dock inte ensam idag 😏
Har ni lite förlag på nästa video får ni gärna kommentera✨PUSS!


Likes

Comments

Hejsan alla mysiga! har länge funderat på att börja med videoblogga på youtube. Nu blev det faktiskt av med en liten spark i rumpan av Elina. Då vi faktiskt spelade in en video som jag sen la upp. Hoppas nu ger mig tummen upp för detta. Kolla gärna på videon i länken! PUSS❤️

Likes

Comments

Fått frågor vart min spets bh är ifrån, den är köpt på h&m för 199kr


Likes

Comments

Idag blev vi återförenade, jag och min storasyster. Handlade lite och hon gav mig lite saker att tänka på. Imorgon har ja en ledig söndag, så himla skönt! Firar min 14 månaders dag med middag, träning innan dess. Puss på er!


Likes

Comments

Denna väskan, finner inga ord.


Likes

Comments