Igår kväll kom en av mina bästa vänner Frida hit och myste till det med mig och Theodore. Glömsk som jag är så knäppte jag inga bilder.
Vi lagade i alla fall mat ihop och shiiit va gott det blev, alltså lax och sallad med rödbetor och valnötter!! OMG så gott! Till det ett glas rött 👌🏽

Idag slappar jag, andreas och Theo till det ordentligt i höstrusket utanför. Film hela dagen, ända gångerna vi går ut idag så är det med hunden.

Puss!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fredagen den 2:a september började jag få värkar, dessa gjorde att jag inte kunde somna. Vi åkte då till förlossningen för att få hjälp och fick med mig en sovdos hem. Jag kunde dessvärre inte sova på dem heller då värkarna gjorde för ont. Jag var vaken till lördagen då Andreas fick säga till mig att vi måste åka in igen för att jag verkligen behövde sova. När vi kommer in till förlossningen så vill de skicka hem oss igen med ännu en sovdos men Andreas fick då säga till på skarpen att jag inte klarar mer om jag inte får sova. Hur klämmer man ut en bebis när man inte sovit något, var ska orken komma ifrån?

I vilket fall som helst lät dem mig stanna kvar och få bli sövd. Andreas fick åka till sin syster och hennes man och sova, stackarn hade ju inte heller fått nån sömn.
I 6 timmar sov jag, sedan fick jag ringa tillbaka Andreas till sjukhuset.

Nu börjar riktiga värkar.. jag blir frågad om jag vill bada vilket jag gärna ville. Så skönt det var, värkarna gjorde fortfarande ont men med det varma vattnet så var det ändå hanterbart.
Nu låter dem mig också andas in lustgas, underbart!

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Okej.. 6 veckor sedan förlossningen och jag känner att jag blir mer och mer som mig själv.
Jag blev klippt ganska mycket och har efter det haft väldigt svårt att gå och sitta. Förra veckan slutade jag iaf att blöda. Och fiffin börjar få sin narturliga form.

Något man inte visste innan man fick barn var att tiden efter skulle vara så jobbig och på de ska man ta hand om en nyfödd. Lära sig att amma, vilket inte var en dans på rosor! Lära sig att känna bebisens signaler, lära känna bebisen. Allt var nytt. Jag kände mig totalt värdelös dem 3 första veckorna, orkade inte, ville inte. Fick jag någon depression? Jag vet inte, alla känner kanske så någon gång. Men det blev bättte, så himla mycket bättre! Nu känns det som att jag varit mamma forever, att jag aldrig gjort något annat. Denna lilla krabat som legat i min mage i 9 månader är hela mitt liv, allt kretsar runt honom. Min älskade Theodore.

Puss!

Likes

Comments

Boom! Vecka 26! Tiden flyger! Längtar så tills vi får träffa vår lilla kille, vill att dessa 3 månader ska gå fort.
Igår var vi och lyssnade på hans hjärtslag, sjukt häftigt, man går med glädjetårar från barnmorskan varje gång. Vi kan fortfarande inte förstå att de ligger en liten bebis i min mage, en bebis som är vår son, som en blandning mellan mig och andreas. Det är sjukt häftigt!

Några saker om man ska vara lite negativ med att vara gravid, allt är inte alltid en dans på rosor.

1. Jag går in i saker med magen

2. Brösten läcker

3. Vadkramperna!!! AJ!!

4. Humörsvängningarna (stackars Andreas som får stå ut med mina utbrott)

5. Börjar bli jobbigt att få på sig strumpor och skor

Annars njuter jag över att vara gravid, för jag vet att de för nåt gott med sig. Vår son! <3

Puss och kram

Likes

Comments

Det är en liten pojke i min mage!!!! <3 Jag ska bli morsa till en liten kille, MORSA JAG? HÄFTIGT!

Jag kan fortfarande inte fatta att det ligger en liten människa i min mage som sprattlar runt. Jag känner honom så tydligt nu båda inifrån och på handflatan. Andreas har också känt honom med handen och det är så mysigt att han får ta del utav rörelserna i magen.

Nu har halva tiden gått och dem har rusat iväg, känns som att jag precis gjorde testet och fick reda på att jag är gravid. Vi längtar efter att få se hur du ser ut liksom blandningen mellan mig och andreas. Blir du brunögd som jag eller blå/grön som Andreas? Spännande!

Det enda jobbiga om man får klaga lite är att mitt tandkött är såååå svullet och blöder hela tiden och mina bröst känns som två cementklumpar. I övrigt har jag mått superbra under alla 20 veckor som gått. Okej, hormonerna!! Jag menar stackars Andreas som får leva med ett monster som är överkänslig för allt, lipar till sånt som egentligen inte är ledsamt typ som Ice age, äntligen hemma och mästerkockarna?? och som blir arg för att han vikt ihop en filt "fel" eller att jag rattar åt saker som inte ens är roligt. Japp, överskott av hormoner va det här! 

Nu ska denna tjockisen äta en sen frulle. 

Ursäkta för gravidsnacket men det blir nog en del utav det här :)

Puss&Kram

Likes

Comments

Idag går jag in i v 17, sjukt va tiden går fort. 40% av graviditeten har gått. Två veckor kvar till ultraljudet, som vi längtar! Man är ju så nyfiken på vad det är för nån i min mage. Men som sagt 2 veckor kvar. 
Har börjat få en hemsk huvudvärk på dagarna och vill inte äta för mkt alvedon så det är väl bara att bita i det sura äpplet. Men det är sjukt jobbigt. Visst har det varit skönt för jag har mått bra under hela graviditeten i övrigt så lite huvudvärk kan jag väl klara av. 
Nu börjar det också synas att jag är gravid då magen har börjat puta ut mer. Så mysigt!! 


Nej, nu får jag klä på mig och gå ut med vovven innan jobbet kallar.

Kram, Maria

Likes

Comments

Jisses va längesedan jag bloggade! Nu var det dags igen då jag har så mkt att skriva. Kan börja med att berätta att jag och min sambo väntar barn. Tänk att de ligger en liten människa i min mage?! Sjukt! Men mer berättar jag inte nu utan det får komma längre fram.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon serie.

Puss Maria

Likes

Comments

Välkommen till min nya blogg 😘

Likes

Comments