Idag var det premiär för matstolen och det gick ju galant. Älskar att se han utvecklas och göra nya saker

Puss!

Likes

Comments

Visst är vi lika, älskar våra glasögon!

Man får göra roliga snapbilder på sitt egna barn!

Likes

Comments

Haft fullt upp så har inte haft tid/ork att skriva här.. vad har hänt sen sist då? Jo, Donald Trump blev vald till USA president, tyvärr! Man blir lite rädd för världen eller iaf för dem som röstade på honom. Att han sitter på makten till kärnvapen känns inte säkert.
Nog om honom!

Theo blir 11 veckor på måndag, märks verkligen att han utvecklas, han gör nya ljud och rörelser varje dag. Dock kan jag inte låta bli att längta till han är 6 månader, finns så mycket fördelar med den åldern 1. Jag kan sluta amma 2. Han kan sitta själv 3. Han är mer medveten om omgivningen 4. Lättare att underhålla. Ja ni vet den åldern tror jag passar mig mer, missförstå mig inte jag älskar bebisar men att man hela tiden är så låst och ha sån koll på huvud och så är inte riktigt min grej. Livet som mamma är fantastiskt verkligen men att kunna leka och få respons är ju så mycket roligare och att kunna börja med vanlig mat så jag slipper ha honom hängande i tuttarna 24/7 hade ju varit skönt. Kan tänka mig att det är roligt för Andreas också att kunna mata och sköta Theo själv utan mig ibland.
Dessutom behöver jag min egentid, vill börja gymma, kunna gå ut och äta med mina flickor och bara få vara själv ibland.

Trevlig fredag

Puss!

Min älskade Theodore

Likes

Comments

Min lilla kille är 8 veckor nu. Så häftigt att följa hans utveckling, första skrattet fick hans pappa igår. Hur underbart!!

Förresten fortsättning på förlossningsberättelsen kommer

Puss

Likes

Comments

Idag är det sju veckor sedan vi fick träffa våran son, vår lilla Theodore. Riktigt kul att se honom utvecklas från vecka till vecka. Han håller till exempel redan upp huvudet vilket gör att jag kan gå med honom på höften, det är så skönt.
Redan den 5 november blir han 2 månader, vart tar tiden vägen? Dock längtar man efter att han kan sitta upp själv så man kan sätta honom i matstol och så. Då kan han vara med och se så mycket mer. Missförstå mig inte nu, spädbarnstiden är jättemysig men tror ändå att efter 6 månader kommer vara den bästa tiden.

Annars idag har jag varit ute och gått med Theo och Princeton, sedan gav jag Theo mat och la honom till att sova i vagnen. Passade på att dammsuga huset under tiden. Sedan va det dags igen, byta blöja, mata, leka och sova.. så ser mina dagar ut nu mera.

Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn med min älskade sambo. Taggar paradise hotel kl 22 då min kära vän Bettina är med och ställer till med massa kul.

Puss!

Likes

Comments

Igår kväll kom en av mina bästa vänner Frida hit och myste till det med mig och Theodore. Glömsk som jag är så knäppte jag inga bilder.
Vi lagade i alla fall mat ihop och shiiit va gott det blev, alltså lax och sallad med rödbetor och valnötter!! OMG så gott! Till det ett glas rött 👌🏽

Idag slappar jag, andreas och Theo till det ordentligt i höstrusket utanför. Film hela dagen, ända gångerna vi går ut idag så är det med hunden.

Puss!


Likes

Comments

Fredagen den 2:a september började jag få värkar, dessa gjorde att jag inte kunde somna. Vi åkte då till förlossningen för att få hjälp och fick med mig en sovdos hem. Jag kunde dessvärre inte sova på dem heller då värkarna gjorde för ont. Jag var vaken till lördagen då Andreas fick säga till mig att vi måste åka in igen för att jag verkligen behövde sova. När vi kommer in till förlossningen så vill de skicka hem oss igen med ännu en sovdos men Andreas fick då säga till på skarpen att jag inte klarar mer om jag inte får sova. Hur klämmer man ut en bebis när man inte sovit något, var ska orken komma ifrån?

I vilket fall som helst lät dem mig stanna kvar och få bli sövd. Andreas fick åka till sin syster och hennes man och sova, stackarn hade ju inte heller fått nån sömn.
I 6 timmar sov jag, sedan fick jag ringa tillbaka Andreas till sjukhuset.

Nu börjar riktiga värkar.. jag blir frågad om jag vill bada vilket jag gärna ville. Så skönt det var, värkarna gjorde fortfarande ont men med det varma vattnet så var det ändå hanterbart.
Nu låter dem mig också andas in lustgas, underbart!

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Okej.. 6 veckor sedan förlossningen och jag känner att jag blir mer och mer som mig själv.
Jag blev klippt ganska mycket och har efter det haft väldigt svårt att gå och sitta. Förra veckan slutade jag iaf att blöda. Och fiffin börjar få sin narturliga form.

Något man inte visste innan man fick barn var att tiden efter skulle vara så jobbig och på de ska man ta hand om en nyfödd. Lära sig att amma, vilket inte var en dans på rosor! Lära sig att känna bebisens signaler, lära känna bebisen. Allt var nytt. Jag kände mig totalt värdelös dem 3 första veckorna, orkade inte, ville inte. Fick jag någon depression? Jag vet inte, alla känner kanske så någon gång. Men det blev bättte, så himla mycket bättre! Nu känns det som att jag varit mamma forever, att jag aldrig gjort något annat. Denna lilla krabat som legat i min mage i 9 månader är hela mitt liv, allt kretsar runt honom. Min älskade Theodore.

Puss!

Likes

Comments