HVERDAG

God kveld,dere!
Siden jeg er helt ny på dette med å blogge vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive om, men for å fortelle dere kort om dagen min så har jeg sovet en del. Med jermangel blir man veldig trøtt og sliten og mister en del energi.
I efta var vi på cafe Larsen i Hamar og en tur på ett par butikker.
Ellers har jeg ikke gjort så mye, har ryddet frem litt ting til vi skal være med på loppemarked på søndag, via cafe Larsen.
Elsker virkelig den kafeen, den har kjempe mye utvalg av mat,drikke og snacks. Lengre inn i kafeen så har de butikk med litt klær og småting.
De har også morsomme arrangementer man kan være med på av og til, som loppemarked eller quiz.
Så hvis dere er i Hamar noen gang anbefaler jeg dere å stikke innom der. Utrolig koselig personale og fint sted å sitte å drikke kaffe.​
Videre i kveld skal jeg slappe av i sofaen tror jeg. Er veldig sliten nå så orker ikke veldig mye.
Håper dere alle har hatt en fin dag, god helg!

// Maria Hiken

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

PERSONLIG

Heihei!
Med helt ny blogg, og lesere som kanskje ikke kjenner meg så godt tenkte jeg at noen fun facts gjør at dere blir litt bedre kjent med meg. Jeg har tenkt litt og tror jeg har funnet noe som ikke alle vet.1. Jeg hater rot. Blir kjempe irritert av rot og masse ting, men klarer aldri å ha det veldig ryddig.

2. Jeg bruker alt for mye penger på mat. Tror alltid jeg har mer penger enn det jeg egentlig har også bruker jeg de ofte på mat når vi foreksempel er ute på shopping.

3. Jeg er LIVREDD for fugler. Da mener jeg skikkelig redd. Har skikkelig angst for de. Duer er det aller verst jeg vet om i hele verden, takler de ikke og holder meg så langt vekk fra de som mulig.

4. Jeg har tatovering av en liten fugl på skuldra. Haha! Vet det høres rart ut siden jeg har helt angst som nevnt over, men når vi var på ferie i Danmark for ett par år siden hadde ett tattoo-sted åpent og jeg fant ut at jeg ville prøve på en veldig liten ting, så da ble det en fugl. 

5. Min store drøm er å kysse en delfin, haha! Har hatt lyst til det i mange år, men aldri fått sjansen til å prøve det. Har tenkt å prøve det i løpet av livet og kan nesten ikke vente på den dagen. 

6. Når jeg skal ut på noe eller til avtaler blir det bare stress. Uansett hvor god tid jeg har til å ordne meg og gjøre meg klar på forhånd blir det bare stress og i siste liten jeg rekker det. Heldigvis for meg så gjelder det ikke skole/jobb. Klarer alltid å komme til tide da, utrolig nok.

7. Jeg er avhengig av mobilen min. Går aldri noe sted uten den. Blir kjempe stressa når jeg har lagt den fra meg ett sted og ikke finner den innen 3sekunder.

8. Jeg hater å ta telefonen når ett nummer ringer som jeg ikke kjenner. Blir litt nervøs og pleier som regel ikke svare da, haha!

9. Jeg har navn på den søte scooteren min, haha! Jeg ga den navn rett etter jeg kjøpte den. 

10. Før jeg skal sove regner jeg alltid ut hvor mange timer søvn jeg kommer til å få og hvor lenge jeg har tid til å ligge å sjekke mobilen min når jeg våkner.

Kanskje dere fant noe dere visste? 
Fortell gjerne ett par fun facts om dere selv også? Var det noen som kjente seg igjen i mine? 

// Maria Hiken

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Bam! Blog life here I come.
Har i det siste tenkt mye på det om jeg skulle starte en blogg selvom jeg ikke trodde det kom til å bli noe for meg. Etter litt tenking og lesing av andre blogger fant jeg ut at dette var noe jeg ville prøve.
Jeg har litt blanda følelser om det å blogge og jeg tror det blir både spennede,morsomt og krevende.

For dere som ikke vet hvem jeg er så kan jeg presentere meg og bloggen min for dere.
Jeg heter da Maria, er 17år og bor på Stange i Hedmark. Kommer opprinlig fra Toten i Oppland, men flyttet derfra i høst.
Jeg går Vg1 Helse&oppvekst på deltid og trives med det. Har tenkt å utdanne meg innen helse og så langt føler jeg omsorgssenter for eldre virker interessant.
Jeg bor sammen med moren min og min lille hund, Chanel.
På fritiden bruker jeg en del tid på sminke og musikk, ellers liker jeg å bake og ta bilder.
Jeg sliter med jernmangelanemi, angst og deppresjon noe som gjør at jeg blir fort sliten, må sove en del og ikke har så mye overskudd som andre har.
Bloggen kommer til å handle en del om hverdagen min,pyskisk helse og ting jeg er interessert i som foreksempel sminke,trender,interiør,musikk,bilder og mat.

Håper dere vil følge med videre og at dere er like spente som meg!

// Maria Hiken

  • 270 lesere

Likes

Comments