Maria

Maria, 21 år från Västerås.

Har väl tänkt köra igång med en blogg, även om de gånger jag har försökt att hålla igång en blogg inte har slutat så bra. Men just nu känner jag mig bara så full av inspiration så jag nästan spricker. Instagram, bloggar, tumblr you name it är fullproppat med underbara bilder och citat som faktiskt får mig att växa som person, och se världen på ett bättre sätt. Jag kan sitta framför dessa sidor så länge och bara låta allt fint som finns inspirera mig. Och nu är tanken att jag ska göra något av det.

Jag älskar romantik, mysig inredning, vackra blommor, solnedgångar, enkelhet, poesi, litteratur, träning och hälsa, mat och djur och natur. Självklart också min underbara pojkvän. Vi har nu vart sambos i snart ett år! Och tillsammans i över två. Han vill jag leva resten av mitt liv med. Cheesy men sant.

Jag har många drömmar och stora ambitioner, men har inte kommit fram till vad jag ska göra med mitt liv. Jag vill göra allt! Just nu arbetar jag och försöker bara att få mig själv att må så bra som möjligt, då jag nu ett tag har varit ganska nere och inte sett någon mening med någonting. Det är en viktig resa för mig att försöka ändra detta och att börja ta hand om och tycka om mig själv. Vilket alltid har varit svårt. Vi får helt enkelt se vad framtiden har att bjuda på. En sak är i alla fall säker och det är att Nu börjar livet.

//Yours truly

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Maria

Likes

Comments