I lägenheten vi hyr finns en så vacker kakelugn, ska ta bild på den någon dag och lägga upp. Tyvärr kan man inte elda i den då det läcker ut rök i lägenheten men det ska åtgärdas. Så just nu står det några ljus där i, och även det är ju så mysigt och fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu tar jag helg! Egentligen har jag en föreläsning imorgon men känner att jag kan klara mig utan den, har ju tenta om två veckor så spenderar hellre tiden hemma och börjar repetera allt som vi ska ha lärt oss men som jag inte lyckats banka in än. När bara massa studier snurrar i huvudet så tycker jag det är så skönt att gå ut och springa eller cykla till gymmet och få svettas ut lite. Det gjorde jag idag på eftermiddagen. Nu ska jag plugga lite och vänta på att min sambo ska komma hem från jobbet. Hoppas ni har haft en fin dag, kram.

Likes

Comments

"If only I could find my way in life,
like I find theese words
blooming in my mind."

- emhk

Likes

Comments

Att slänga ihop en pizza är ju så himla enkelt och blir ju så gott! Det gjorde vi i lördags och hade en riktig myskväll. Ser fram emot denna helg då vi ska hem till Västerås. Idag snöade det för första gången denna vinter och jag hoppas verkligen att det fortsätter så, älskar snön. Ha det bra.

Likes

Comments

Innan jag började studera arbetade jag på världens bästa företag, nämligen Lilla Möblemanget. Det är ett företag som tillverkar rustika och unika trämöbler. Det var så roligt att få vara en del av det underbara gänget som arbetar där. Alla bord görs för hand och är därmed unika och riktiga hantverk. Man kan måttbeställa efter egna önskemål och möblerna blir så fina! Saknar det jobbet väldigt mycket och mina härliga kollegor där. Någon gång kanske jag kommer tillbaka!

I alla fall så gjorde jag detta soffbord till mig själv innan jag slutade. Valde att göra det extra rustikt med olika bredd på brädorna som jag använde till skivan, samt genom att hyvla bort lite virke från kanterna av brädorna. Är så nöjd och är roligt att ha något som man själv har gjort.
Så ett tips: In och kika på Lilla Möblemangets instagram!

Likes

Comments

"I am broken at many places
but when I am with you
I am more whole than
in pieces."

- emhk

Likes

Comments

Idag är en ledig dag med massvis av plugg. Nu hänger dimman i luften och då tänker jag tillbaka på denna fina höstdag för ett par dagar sedan. Hösten är väldigt vacker och mycket konstnärligt vaknar till liv inom en. Hoppas ni har en fin dag.

Kram.

Likes

Comments