Header

Det går altså bare skide godt med min træning for tiden! Jeg er holdt op med at være fanatisk, og at hamre mig selv oveni hovedet, hvis det ikke lige går som jeg havde tænkt. Jeg træner 4-5 gange om ugen, og er blevet meget mere effektiv under træningen,- så jeg får mest muligt ud af hver trænings session. GENIALT!

Det er sååå godt for mig, i min ellers travle hverdag. Kan tydeligt mærke hvordan energien bliver boostet, jeg har lettere til smil og grin, jeg sover meget bedre om natten nu, jeg kan bedre styre min sult og cravings,- ganske enkelt har jeg det bare vidunderligt for tiden!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Der er luftet godt ud i soveværelset, ryddet op, gjort rent og lagt rent sengetøj på. Jeg er overbevist om af jeg kommer til at sove som en prinsesse i nat. Jeg er altså blevet ret vild med vores væg i soveværelset. Det gør rummet sååå hyggeligt, synes jeg.

Soveværelset er et af de vigtigste rum i mig hjem. Søvn er virkelig vigtigt for mig, for at jeg kan tænke klart og udvikle i forhold til mit arbejde som selvstændig frisør og som chef. Så længe jeg er veludhvilet så kan jeg klare det meste!

Likes

Comments

"Hej jeg hedder Ella, jeg er 1,5 år, og til dagligt er jeg salonhund. For nogle kan jeg virke stor, men jeg er faktisk ganske sød og meget rolig. Jeg kan rigtig godt lide at lege og snakke! Jeg elsker børn og er også sød ved de helt små.
Kan du ikke lide hunde, er det også helt okay, så ligger jeg mig bare ud i baglokalet og tager en lur imens du bliver klippet".

Elsker denne trold over alt på jorden. Og er helt vild med at jeg har muligheden for at tage hende med på arbejde. Hun er så mega nem og alle synes hun er så sød.

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw