Header

Yay, så sprang jeg altså ud i det. Efter lang tids spekulation og efterspørgelse fra kunderne, så fik jeg orange hår igen. Det er ved at være en del år sidst, men kæft jeg elsker det! Total frisk og efterårs agtigt! Jeg er en sort/hvid pige dom er en smule farveforskrækket, så sådan en frisk hårfarve pifter da lige det hele lidt op,- uden at det ser unaturligt ud synes jeg.

Nu skal jeg bare hører på alle de der kommentarer som man får når man he fået nyt hår.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hmmm. Jeg har i ret lang tid overvejet at få mit hår farvet sådan en lækker orange/kobber farve. Jeg har i min elevtid haft fuldstændig skrige orange hår, som jeg faktisk havde i 2-3 år eller sådan noget. Og ellers har jeg haft utrolig mange andre farver igennem mine små 10 år i frisørfaget. De sidste par år har jeg egentlig bare haft det farvet nogle lidt mere neutrale farver da jeg trængte til noget lidt mere "normalt" hår. Men nu føler mig egentlig ret klar til noget nyt igen.

Jeg bryder mig ikke om at ligne alle andre, og kan godt lide at skille mig ud,- så måske jeg skulle springe ud i det. Hvad siger i?

Likes

Comments

Der er ofte læsere der efterspørger flere indlæg omkring salonen og mit liv som selvstændig,- og det vil jeg selvfølgelig skrive mere om fremover. Grunden til at jeg egentlig ikke skriver så meget om det er nok, at jeg tit møder en del fordomme rundt omkring. Sådan lidt jantelovs agtig. Jeg skulle jo nødig gå og tro at jeg er noget.

Og hvis der er en ting som jeg bestemt ikke har lyst til, så er det at virke arrogant og højrøvet.

Fordomme jeg tit møder kan være f.eks være: Jeg tjener mange penge. Jeg kan holde fri og ferie når jeg har lyst og så længe jeg har lyst til. Jeg er højrøvet og tror jeg er bedre end andre. At "tætte venner" tror de kan få lavet hår gratis og få det der nye GHD fladjern (som jeg jo helt sikkert nærmest har fået foræret) mega billigt. At jeg bare altid selv kan bestemme.

De skulle bare vide skulle de!

(fortsættelse følger)

Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw