Header

Ææææææv. Så er det sidste dag i paradis idag. Bussen kommer og henter os kl 16, og så går turen hjemad. Sådan en hjemrejse dag er altid en smule træls. Vi skulle tjekke ud kl 11, og står jo indtil vi skal hjem, uden værelse. Man går egentlig bare og venter på at tiden går. Men pyt,- vejret er skønt og drinksene er gode, så vi har plantet os ved poolbaren og sidder og griner af tossede englændere (sorry englændere!).

Kommer til at savne det skønne vejer, og de flotte omgivelser! Men hold nu op hvor jeg savner min seng og min hund!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

1) - Jeg tænker meget over alting. Vender, drejer og analyserer alt.

2) - Jeg er en værre sukkergris, og har svært ved at holde mig fra slikskålen (ups).

3) - Jeg er med årene blevet bedre til, at passe på mig selv.

4) - Jeg har ikke ret mange tætte venner. Men til gengæld virkelig mange bekendte!

5) - Jeg tror på ånder/spøgelser/ting imellem himmel og jord, og har selv oplevet uforklarlige ting flere gange.

6) - Jeg har tidligere været i et forhold med en mand, som var alkoholiker (som desværre stadig er lige så langt ude idag).

7) - Jeg elsker at være hjemme, uden at have nogle planer.

8) - Jeg bander alt for meget, og har fået af vide af K at jeg lyder som en havnearbejder, og at jeg skal til at stoppe med det!

9) - Jeg har en snært af OCD, og får seriøst fniller hvis visse ting står forkert (særligt i salonen).

10) - Jeg drikker utrolig sjældent alkohol, og kan snildt blive godt beruset af en enkelt genstand (så det bliver spændende med alhohol dagligt på vores kommende ferie)!

Likes

Comments

Sådan en ferie med masser af afslapning, er den rene terapi for krop og sjæl. Jeg får virkelig ryddet op i mit hovede og tænkt en hel masse tanker. Og jeg kan bare mærke hvor tiltrængt det egentlig er.
K og jeg får også snakket om ting vi ikke ellers får snakket om, om fremtiden, drømme og planer for livet. Det er helt sikkert, at der skal andre boller på suppen når vi kommer hjem.

Har SÅ mange planer for: min træning, min kost, min hudpleje rutine, min salon, mig som person og mit og K's forhold og fremtid. Jeg føler at kroppen ladet godt op, og jeg føler mig kampklar! 

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw