Header

Puuh. Det er godt nok svært at bo i murbrokker. Men det er nu engang sådan det er, når vi gerne vil have renoveret stueplan, væltet vægge, have nye lofter, nye gulve og nyt af det hele. For det kræver det altså før vi kan få vores nye køkken, så vi kan få skabt vores drømmehjem, hvor vores børn (som vi ikke har fået endnu) skal vokse op og vi skal blive gamle sammen. Det er egentlig ikke så slemt som jeg troede, at undvære et køkken,- nej det allerværste er alt det støv! Selvom alle dørene i huset er lukket så er der alligevel støv i alle rum, på førstesalen og i kælderen.. suk..

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Det er lidt sært...
Ind imellem tænker jeg, at nu gider jeg simpelthen ikke blogge længere. Synes overhoved ikke jeg har noget spænende at byde ind med, og tiden er der ikke altid til det. Og så alligevel så føler jeg heller ikke at jeg kan undvære min blog og jer skønne læsere. Det kan seriøst redde hele min dag når jeg ser hvor mange der har været inde og læse på bloggen, og når jeg læser jeres søde kommentarer på mine indlæg. Uden jer, ingen mig.

Likes

Comments

I forbindelse med renovation af vores hus, skal vi også have et splinter nyt køkken. Men hold nu op hvor er det svært at beslutte hvordan det skal se ud. Siden vi flyttede ind, har jeg drømt om et gråt køkken. Jeg synes ikke umiddelbart at et hvidt traditionelt køkken passer ind i vores gamle villa, fra 1951 med masser af sjæl og charme. Men måske det bare er mig. Det er utroligt vigtigt at vi tager de helt rigtige beslutninger og vælger nogle smarte løsninger der kan gavne os i hverdagen. Et køkken er jo ikke ligefrem en billig udskrivning,- tvært imod. Men samtidig er det heller ikke en post vi vil sparre på. Hvad synes i om grå køkkener?

I næste uge kommer der en køkkenmand forbi og tager nogle mål. Lørdag skal vi så ind til et møde og se tegninger og drøfte mulighederne. Så må vi se hvad det ender ud med, og om de kan overtale mig til en anden løsning.

Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw