Header
View tracker

Vi har to trænings centre her i byen, og jeg har valgt det mindste. Det ligger i gåafstand fra vores hus, og så er der ikke helt så mange medlemmere som i det store oppe i vores hal. Jeg trænerfor det meste om morgenen og elsker at jeg tit har det hele for mig selv. Der er ikke noget værre end at få sig snøvlet afsted til træning og så skulle lave om på sin træningsrutine eller stå og vente, fordi de stationer du skal bruge er optaget. Om morgenen kan jeg risikere at møde to derhenne men ofte er jeg alene og det passer mig perfekt!

Likes

Comments

Juhuuuuuu så er min assistent og jeg tilmeldt et helt unikt kursus til marts, som bliver afholdt på Hotel Vejlefjord kur & spa. Vi får i denne weekend afsluttet vores Colourist Uddannelse som vil gøre os udrustet til at klare enhver tænkelig farveopgave. Kursus kombineret med lækkert mad og wellness er en ret god kombi synes jeg!

Likes

Comments

Tjek lige engang hvad der er flyttet ind i den bette salon! Waaaaaoouw siger jeg bare. Den er jo sindsyg lækker! Lige et kort øjeblik tænkte jeg "Hvad FANDEN er det jeg har købt!" Men jeg er nu alligevel glad for den, selvom det måske er tosset at gå ud og bruge en formue på en tattoo stol. Den kan køres op og ned og der er armlæn og alt muligt med til så man kan som også bruge den som massage briks eller til ansigtsbehandlinger,- men i først omgang vil vi bruge den til farve og retning af bryn og farve af vipper. Weeee. Hvad siger i??

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw