Header

Med travle hverdage og forkert kost, så bliver min hud altså bare rimelig træls med bumser, tør hud, fedtet hud og render under øjnene. Men nu skal det være slut. Derfor har jeg købt de her to banditter i Matas som jeg håber på kan hjælpe mig lidt. Jeg har endnu ikke afprøvet dem, men jeg skal nok lige lave en lille update når det er gjort.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg er så frygtelig træt for tiden og jeg føler jeg kan sove i en uendelighed. Og så er min mave og fordøjelse gået lidt i koks efter alt for meget forkert mad.

Derfor har jeg valgt at tage 3 dages detox, med juicer fra Pia Thau. Jeg har før været på hendes restart juice forløb, hvor jeg syntes det gav mig rigtig meget! Jeg kan huske jeg fik meget mere energi, flottere hud, en fladere mave og bedre fordøjelse

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang, og til at få en gladere krop.

Likes

Comments

Hey girls.
Jeg vil lige vise jer den BEDSTE hjemme spray tan jeg nogensinde har prøvet. Den hedder Marc Inbane og er en selvbruner i topklasse efter min mening. Den er helt vild nem at bruge, og forstøver farven meget fint så man ikke får pletter eller striber. Den kan sagtens bruges uden handske, dog fortrækker jeg faktisk altid at bruge handske, fordi jeg simpelthen bare plejer at være en knold til at få det sprøjtet jævnt.

Jeg synes det er utrolig svært at finde en selvbruner der ikke lugter, men jeg må sige at den her kun lugter ganske lidt, hvilket jeg sætter stor pris på. Der er ikke noget værre end når sengen og tøjet lugter at tan! Og og og, så fedter den på ingen måde!


Produktet er faktisk dermatologisk testet og helt fri for parabener, og indeholder blandt andet aloe vera, og så kan den også bruges i ansigtet,- så den er en af de helt gode at slagsen, hvilket klart trækker den op i point.
Du kan købe den lige her.

// Indlægget er IKKE sponsoreret

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw