Header

Jeg går bare og er mega forelsket for tiden. Ved ikke lige hvad der sker. K og jeg har været kærester i 1,5 år, og har faktisk boet sammen i næsten lige så lang tid. Men jer der har fast partner kender sikkert godt det der med, at kærligheds niveauet svinger hele tiden. Og lige nu render jeg altså rundt som en nyforelsket teenager. Det er super skønt! Jeg føler endelig at jeg har fundet min 'soul mate'.

Likes

Comments

​Som jeg har skrevet mange gange før, så ELSKER jeg min træning! Jeg kan slet ikke undvære det, og nyder at se de små fremskridt på formen og styrken.

Men.. Lige nu synes jeg bare at formen står lidt stille,- der sker hverfald ikke helt så meget som jeg kunne ønske, og jeg trænger samtidig også til lidt ny variation i mit trænings program som jeg efterhånden har fulgt i et godt stykke tid. Jeg har det bedst med at min træning er struktureret, og at jeg har lidt en plan for hvad der skal trænes hvornår, men selvfølgelig stadigvæk med plads til rokering hvis det passer bedst.

Formen lige nu er egentlig ok, og jeg har en fornemmelse af at jeg har fået opbygget et godt solidt fundament af muskler. "Problemet" lige nu er at jeg har for meget fedt på kroppen. Og kunne rigtig godt tænke mig at se hvad der gemmer sig under.

Så det næste stykke tid vil jeg skrue lidt ned for styrke træningen og begynde at dyrke meget mere konditions træning. Men jeg ​ved​ at det bliver sindsyg hårdt. Jeg HADER det. Jeg synes at det der cardio træning tager lang tid, og jeg føler ikke jeg får det samme ud af det som med styrke træning hvor man mærker pulsen og blodet suse rundt. Men jeg er lidt i vildrede og synes bestemt at det er forsøget værd. ​Wish me luck!

Likes

Comments

Hey piger

Jeg håber at i nyder efteråret, og får hygget max.

Jeg skal i næste weekend mødes med mine gamle efterskole kammerater. Der plejer altid at være Gammel Elevdag, hvert år, sidste weekend i oktober. Det er en tradition efterhånden, og rigtig mange deltager,- dog har jeg bare ikke været så god til at dukke op... Desværre... Og det har der været mange grunde til.

I år har vi så 10 års jubilæum. Det er jo helt vildt at tænke på at det er 10 år siden jeg gik på efterskole og jeg fik en chance til. Det år ændrede mit liv fuldstændigt. Jeg fik nogle uforglemmelige oplevelser og venskaber, som jeg absolut ikke ville være foruden. Vi skal mødes på lørdag til lidt godt at spise, og en god gang snak på en hyggelig cafe i Kolding. Jeg glæder mig rigtig meget.

Men så kommer det store spørgsmål: hvad skal man tage på, til sådan et arrangement?? Jeg er helt lost.

Nr 1 her / nr 2 her / nr 3 her / nr 4 her / nr 5 her / nr 6 her / nr 7 her / nr 8 her

Alt tøjet er fundet på Bubbleroom.com, og du kan selv finde dit festtøj lige her.

Der er lige nu masser af rabatter at få,- så kan det blive mere fedt?

​​//Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk​

Likes

Comments

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Følg mig på Nouw