Header

Imens andre holder weekend, sover længe og skal hygge i haven hele dagen,- ja så er vi nogle som er på arbejde og holder landet kørende. Heldigvis har jeg verdens sødeste kunder, så dagen på job bliver dejlig. Op med døren og op med musikken, og så er der dømt hygge! Når klokken slår 13, har jeg selv weekend, og så går turen forbi købmanden for at købe rosé. Simpelthen. Jeg vil hjem og ordne have når jeg har fri, og når det er klaret skal det belønnes med kold rosé i aften. See you Ladies.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Har i set serien Thirteen Reasons Why eller som den hedder på dansk: Døde Piger Lyver Ikke, som findes på Netflix?

Hvis ikke, så kan jeg hundred procent anbefale af se den. Faktisk så synes jeg det er en serie man SKAL se,- ja det mener jeg faktisk. Den handler om selvmord, men også om andre problematikker og tabuer som sker for alle og som særligt sker i overgangen fra teenager til voksen. Serien tager også emner op som: voldtægt, alkohol, sexualitet, ensomhed, venskab, løgne, kærlighed, om at være anderledes og alle de ting som vi ellers går og slås med eller har oplevet tidligere. Virkelig vigtige emner som vi ikke taler nok om. Og så sætter de fokus på hvordan vi lever med de sociale medier og hvor egoistiske folk nu til dags, er blevet. Folk tager sig egentlig kun af dem selv, og deres allernærmeste, og går ikke så meget op i hvordan naboen eller kammeraterne har det. Jeg kan selv nikke genkendende til mange ting i serien. Kan desværre også genkende gamle klassekammerater i de forskellige roller.


Serien har rørt mig dybt, og jeg har grædt imens jeg har set den. Den har også givet mig en hel del at tænke over her efterfølgende. Jeg håber virkelig der kommer en 2'er! Ualmindelig god serie! Fem stjerner herfra: 🌟🌟🌟🌟🌟

Likes

Comments

Dagens træning er DONE! Så er det klaret,- hvor er det skønt! Jeg er simpelthen kommet ind i en SÅ dejlig rytme med min træning! Og motivationen er højere end den har været længe. Virkelig fedt! Nu skal der slappes af resten af dagen, sammen med en træt mand, inden jeg skal på arbejde fredag og lørdag. Vejret er jo skønt, så nu må vi se om det bliver til lidt havearbejde eller bare havehygge.

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw