Header

Jeg er simpelthen kommet ind i en dejlig rutine med min kost og træning. Min vægt begynder stille og roligt at rykke sig (lang om længe!!) og jeg har fået mere styr på mængderne af mad.
Jeg har været slem til at spise store portioner og har også været slem til at spise lidt for meget af det der smager ekstra godt, som f.eks brød, ris, pasta, kartoffel.
Men langt om længe har jeg fundet ro i mig selv, og min krop ELSKER mig for det!

Idag fik jeg løbet en smule og så ellers trænet mave, arme og bryst. Og så lavede jeg denne lækre frokost da jeg kom hjem.

Skøn skøn dag🖤

Likes

Comments

Kender i serien The 100 ?? Den er voldsom god! Den handler blandt andet om at leve i rummet, og om 100 unge mennesker der skal teste om jorden er beboelig igen efter en atomkrig. Om kærlighed, krig og had. Den er virkelig virkelig god og jeg kan faktisk ikke slippe den. En af de bedste serier længe. Du kan i øvrigt finde den på Netflix

Likes

Comments

Min mandag startede kl 6.10 med morgentræning, som stod på en smule løb og en masse ben træning. Det er den dejligste måde at starte dagen og en ny uge på! Derefter lavede jeg en lækker og sund portion morgenmad som blev nydt foran flimmerkassen ik noget Go' Morgen DK. Nu er jeg bare total klar til en ny dag i salonen med en masse søde kunder.

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw