Header

Som nogen ved, så er jeg jo ret vild med tasker! Man kan bare aldrig få for mange. Den her taske er både grim, sjov, anderledes og mega fed. Min kæreste synes den er ækel men jeg kunne simpelthen ikke stå for den, da jeg stødte på den. Den kære SvampeBob. Hvad synes du?

Likes

Comments

Træningen går jo forrygende med de nye hørebøffer som min trofaste følgesvend. Kan mærke at jeg virkelig skal tage mig sammen for ikke at komme til at misse min træning. Den mørke og koldere tid dræner mig for energi. Kunne finde på mange ting jeg hellere ville.. men når først jeg har været afsted, så har jeg det jo fantastisk! Og nu hvor vægten er smidt væk, er jeg fri for at gå og bekymre mig om, om jeg nu også når ned på et bestemt tal den kommende uge. Jeg kan bare træne som jeg lige har lyst til, og det giver mig en masse ro.

Likes

Comments

Vil lige vise jer et lille glimt af mit hjem. Jeg er en hyggefis uden lige, og samtidig kan jeg godt lide at være hjemme. Mit hjem er mit fristed hvor jeg slapper af og lader op. Jeg har ikke rigtig nogen gennemført stil, da hygge, ro og tryghed er det vigtigste for mig.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Følg mig på Nouw