Header

Så er der simpelthen fyldt op med lækre ansigts produkter igen. Jeg kan sagtens forelske mig i et mærke som bare virker, men samtidig er jeg også ret vild ned at prøve nye produkter af, og gå på opdagelse.
Jeg har ikke prøvet alle produkterne fra Bodyography, da jeg bare har haft købt en enkelt natcreme og serum når jeg lige har manglet, men jeg glæder mig meget til at prøve hele serien sammen!

Jeg kan i hvert fald tydeligt mærke at min hud har brug for ekstra opmærksomhed her henover vinteren. Så det får den nu. Tror faktisk jeg vil give den gas med scrub og maske i aften.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har holdt fridag i dag,- og en meget tiltrængt en af slagsen! Der er blevet sovet længe, jeg har fået trænet og ordnet en masse huslige gøremål. K holder ferie i denne uge, og det er dejligt at have sådan en almindelig onsdag sammen.
Nu har jeg plantet mig på sofaen med en kop krydret te og lidt til den søde tand, imens K er igang med at male køkkenlåger. Hihi. Perfekt arbejdsfordeling.

Likes

Comments

Kære bloggen. Dagen i dag har været en smule træls. Der er lidt ting at slås med, og det er hårdt når tingene ikke går som man ønsker, på trods af at man kæmper en brag kamp hver eneste dag for at det skal lykkes...

"If you Can Dream it, you Can do it"

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw