Header

Det er nu ved at være omkring 6 måneder siden, at jeg udlærte min første frisør elev. Jeg kan huske jeg var meget i tvivl, om jeg var klar til at få en elev ind, og om jeg overhoved have kompetencer til, at have ansvaret for en anden persons uddannelse, og fremtidige liv. For som læreplads, er det os mestre der former den enkelte elev, og udruster dem til, at skulle ud i den virkelige verden, som frisør.

Det var et utroligt spændende "projekt", men som også kostede penge, krævede rigtig meget hårdt arbejde, mange møder og en hel masse undervisning og teori.

Heldigvis kom der en super dygtig og selvstændig frisør ud af det, som jeg endda har ansat efterfølgende,- og jeg er helt vild stolt af hende, men i særdeleshed også stolt af mig selv! Tænk engang, at jeg har fået formet et menneske til en rigtig frisør, med den 4-årige uddannelse. Og hold nu op hvor har jeg bare lært meget om mig selv!

Ville jeg gøre det hele igen? Ja, det vil jeg. Når jeg føler mig klar til det. Lige nu skal jeg trække vejret, og nyde min salon, mine kunder og min nyuddannet assistent. Men jeg vil helt sikkert gerne have elever igen. Uden tvivl.Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Det her er seriøst jordens BEDSTE solcreme! Jeg har brugt den de sidste, ja hverfald 10 år. Jeg har dog prøvet lidt af hvert, men jeg vender altid tilbage til den her fra Piz Buin. Jeg bruger altid solfaktor 15, og så smører jeg mig ca hver time, og hver gang jeg har badet.

Denne solcreme indeholder en unik teknologi som øger hudens naturlige brune pigment. Og jeg elsker den. Man får virkelig en flot brun farve! Men man skal selvfølgelig stadig smører sig regelmæssigt. Hellere en gang for meget end en gang for lidt. Mallorca,- here i come!

Likes

Comments

Min første feriedag er startet ud med at sove længe, for så at lave den lækreste morgenmad, som blev nydt foran tv'et. Vægten sagde -2 kg her til morgen. Så jeg har tabt mig 2 kg siden torsdag, altså 2 kg på 3 dage. Juhuuu. Har den fedeste motivation til at spise sundere og tænke mig om med hvad jeg propper i munden. Den juice "kur" har sørme fået renset ud i min krop, må man sige!

Jeg er allerede hoppet i træningtøjet og har tænkt mig at smutte derned inden så længe og give den max gas!

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw