Hej hej!

Jag har precis kommit hem från en fantastisk helg i Eskilstuna! Ni kanske undrar vad jag gjorde ända där borta? Om ni inte visste det så sjunger jag i en kör. Och i helgen var det nämligen så att jag och sju personer från kören åkte på körläger! Vi deltog i den så kallade "Körfesten" som ägde rum i Klosters kyrka i Eskilstuna.

Körfesten var en otrolig upplevelse! Körer från olika delar av Sverige var med och deltog. Vi var runt 280 personer totalt. Under fredagskvällen, då evenemanget drog igång, sjöng vi igenom repertoaren för allra första gången. Konserten var på lördagskvällen och lördagen bestod därför av mååånga och lååånga genrep. Det var rätt intensivt! Men trots att vi alla endast hade sjungit tillsammans i några timmar blev konserten helt MAGISK. Efteråt fick vi höra att vi hade berört dem i publiken och det gör mig bara så lycklig!

Alla Körfestdeltagare blev, direkt efter konserten, bjudna på en trerättersmiddag på "Elite Stadshotellet". Maten var gudomligt god och den var dessutom mycket fin att titta på. Jag tog en hel del bilder hehe. Middagen var hur mysig som helst! Eftersom vår körledare slutade för några månader sedan har jag inte träffat mina körvänner på länge. Det var underbart att få umgås med dem igen.

Nu känns det nästan lite sorgligt att vara hemma igen. Att det dessutom är skola imorgon får det hela att kännas ännu sorgligare. Söndagsångesten kommer krypandes och det enda jag kan tänka på just nu är hur lite jag har pluggat den här helgen. Jaja, det var i alla fall tusen gånger roligare att ägna sin lediga tid åt körsång än plugg!

Ha en fortsatt fin dag hörni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Hej hej!

Mitt humör är på topp just nu! Vem kunde tro det efter en riktigt lång skoldag och en hel del plugg? Det här måste vara den första måndagen på länge som inte har fått mig att bara vilja åka hem, lägga mig i min säng och sova.

Idag, efter skolan, åkte jag till Gamla Stan för att äta på Vapiano med min vän som jag inte har träffat på hundra år. Det var så mysigt! Jag älskar verkligen restaurangen och deras koncept att maten lagas precis framför näsan på en. Att kocken dessutom är den som tar kundens beställning får hela restaurangbesöket att kännas så personligt. Love it!

Gott umgänge och god mat är alltså det enda som behövs för att göra en annars tråkig och vanlig måndag lite roligare!

God natt på er!

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Ni vet den där personen på bussen som glömmer att stoppa i hörlurarna ordentligt när den tänker lyssna på musik. Efter bara några sekunder har den personen delat med sig av sin favoritlåt till i princip ALLA passagerare på bussen. Ja, det var det som hände mig alldeles nyss.

Det värsta var att jag inte ens märkte var ljudet kom ifrån förrän människorna bredvid mig började vända sig om och stirra på mig. Alltså tog det en evighet innan jag hann sänka volymen. Okej, det kanske var närmare tio sekunder men om jag ska vara ärlig så kändes det som en evighet. Pinsamt var det i alla fall.

Som tur var lyssnade jag på Frank Ocean, aka universums bästa sångare. Därför känns det nu i efterhand som att jag gjorde människorna en tjänst genom att spela en av hans låtar på högsta volym. För alla borde trots allt lyssna på hans album "Blonde" hehe.

Äh, nu överdriver jag men i pinsamma ögonblick som dessa vill man ju bara sjunka långt ner i jorden. Hoppas ni får en mindre pinsam fredag! <3

  • 33 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har insett att jag har en slags hatkärlek till hösten. Den kan vara så OTROLIGT tråkig, mörk och dyster men ändå så färgglad, mysig och vacker på samma gång.

Den här bilden togs för ungefär en vecka sedan. Titta bara så fint det är! Jag är ju en sommarmänniska som bara älskar när det är så varmt att man nästan inte ens kan andas. Men när hösten ser ut så här vill jag ju nästan kalla mig för en höstmänniska istället.

Nu ska jag njuta av min sovmorgon genom att dricka te och sitta under en filt framför tv:n. Måste bara påpeka att det här är något av det bästa man kan göra nu under hösten när det börjar bli lite kallare ute.

Hoppas att ni också har en mysig morgon!


  • 48 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har aldrig haft en blogg förut vilket betyder att det här är mitt första blogginlägg i hela mitt liv! Yay!

För mig har det alltid varit en liten minidröm att få äga en blogg där jag kan skriva om precis allt möjligt. Det är nu, en onsdagkväll klockan elva, som det händer!

Det kommer att bli superkul att få dela med mig av det som är on my mind med er. Hoppas att det finns några där ute som kommer vilja läsa om min (eh kanske inte så superintressanta) vardag!

Nu ska jag gå och lägga mig
(och vara stolt över att jag äntligen tagit tag i mitt liv och uppfyllt en av mina minidrömmar).

Natti! <3


  • 50 readers

Likes

Comments