Hej på er!

Vad är grejen med att stora tävlingar och kända galor hela tiden korar fel vinnare och delar ut priser till fel personer av misstag? Det känns som att det händer hela tiden. Ni kanske minns när Steve Harvey korade fel vinnare i Miss Universe? Ungefär samma sak skedde igen. Det var under nattens Oscarsgala som den nominerade filmen La La Land ropades ut till vinnaren av årets "Best Picture" istället för filmen Moonlight som var den egentliga vinnaren. Tydligen hade de fått fel kuvert där det stod: "Emma Stone — La La Land". Om ni har sett videoklippet från ögonblicket när han som ropar ut vinnaren öppnar kuvertet så ser man verkligen förvirringen i hans ögon. Han förstår väl antagligen inte varför Emma Stones namn står skrivet där eftersom denna Oscar ska gå till hela produktionen. Åh det är så hemskt när sånt här händer! Jag klarar inte av att se hur ledsna "vinnarna" blir. Samtidigt är det lite kul när något går snett i stora, perfekta och välplanerade galor som Oscarsgalan.

Ha en bra måndag hörni!

Likes

Comments

Hej hej!

Såg ni på Melodifestivalen igår? För det gjorde i alla fall jag och mina vänner hemma hos Anna aka Mello-älskaren. Dock blev jag lite besviken på bidragen eftersom det inte riktigt fanns någon låt som jag tyckte om. I och för sig pratade jag rätt mycket med mina vänner under kvällen vilket gjorde att jag inte var fullt fokuserad på varje låt. Trots detta lade jag märke till att Loreens bidrag påminde om Sias uppträdanden. Båda artisterna har unga dansare med liknande hår, kläder och smink som artisterna själva. Dansstegen i Loreens uppträdande påminde även om de som Sias dansare Maddie Ziegler gör i musikvideon till låten Chandelier. Jag vet alltså inte vad jag tyckte om Loreens bidrag med tanke på hur mycket det påminde om Sia.

Efter Melodifestivalen gick jag och gänget till Colosseum där vi dansade hela natten lång haha. Det var första gången jag var där och jag älskade verkligen stället! Kvällen var lyckad vilket dels berodde på att vi var ett så härligt gäng. Men det berodde också på att jag träffade mina gamla klasskompisar från nian som jag inte har sett på flera år. Jag blir alltid lika förvånad när jag träffar människor helt oväntat, på helt oväntade platser. Well okej, det kanske inte var så oväntat men tänk vad världen är liten ibland!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Likes

Comments

Hej hej!

Träffade Ellen idag och tog en liten fika på Espresso House i Södertälje. Jag har faktiskt aldrig varit på just det här stället förut men det var jättemysigt... och lugnt! Det var nästan tomt på folk men på ett sätt var det skönt eftersom vi kunde prata i lugn och ro. Tog den här bilden precis innan vi skulle gå så fick tyvärr inte med min fina Chai latte på bild, men jaja. Gott var det i alla fall!

Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Har ni hört soundtracket till Fifty Shades Darker? Om inte, så måste ni lyssna på albumet nu med en gång! Det var ett tag sedan som jag hörde ett album med så här bra musik. Jag älskar låtarna och artisterna som sjunger är grymma. Jag kan fortfarande inte fatta hur de lyckades få med så många kändisar i ett och samma album. Det är kända artister som till exempel Kygo, Sia, Halsey, Zayn, Taylor Swift, Nicki Minaj, Nick Jonas, Tove Lo och John Legend. Jag är säker på att ni känner till majoriteten av dem.

Mina topp-5-låtar från albumet är:

- Birthday
- Bom Bidi Bom
- I Need A Good One
- One Woman Man
- Helium

Albumet är nog tusen gånger bättre än båda filmerna tillsammans.
Så lyssna och NJUT!

Likes

Comments

Hej!

Jag skulle kunna äta sushi varje dag, for the rest of my life, utan att tröttna. Sushi till frukost, lunch och middag. Så gott är det! Idag åt jag och mina vänner på restaurangen Esa vid Sankt Eriksplan. Det var första gången jag var där och jag blev positivt överraskad. Sushin där är inte som vanlig sushi utan den är mycket fint dekorerad och har en ganska exotisk touch hahah! Det var sjukt gott i alla fall och jag kan verkligen rekommendera deras sushi.

Kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår var jag i Kungsträdgården för att stötta min vän Sandra när hon och några tjejer från hennes konståkning hade uppvisning. Det var första gången som jag såg Sandra åka sitt program, helt ensam inför en ganska stor publik. Hon var så duktig och jag kände mig verkligen som en stolt förälder när jag stod där vid sidan om och kollade på. Åh, jag blev sjukt imponerad! Alla var så fina, graciösa och talangfulla. När jag var där kände jag bara att jag ville börja i deras konståkningsklubb och lära känna dessa härliga människor! Det fick mig att börja tänka på truppgymnastiken och dansen som jag gick på i flera år. Nu inser jag hur mycket jag saknar lagkänslan, tävlingarna och adrenalinkickarna som kom med allt det där.

Kram

Likes

Comments

Hej hörni!

Ni vet när man är med om så otroligt många sammanträffanden att det bara känns som att allt inte kan ha skett av en slump? Så kände jag för någon vecka sedan och så har jag känt ganska många gånger förut. Senaste gången jag var med om detta var då jag skulle på fest hos mina vänner i Strängnäs. Temat på festen var Harry Potter. Jag måste bara säga att jag inte är något stort Harry Potter-fan. Jag har sett alla filmer och läst halva första boken, men that's it. Hur som helst. Samma vecka som jag skulle på den här festen var det som att allt i mitt liv och allt i min vardag hade någon slags koppling till Harry Potter. Alltså han dök upp överallt just den veckan.

Förutom att jag skulle på Harry Potter-festen den helgen införde Snapchat ett Harry Potter-filter samma vecka. Under torsdagen gav min religionslärare oss en uppgift där vi skulle förklara "varför många anser att Harry Potter ger uttryck för att vara en modern myt". Samma torsdag pratade Zara Larsson och Olivia Gateau, under en stor del av deras podcast "Sanningens mammor", om Harry Potter och webbsidan Pottermore. Utöver det här dök han även upp i mina sociala medier, i tidningsartiklar och på tv. Jag förstår inte hur det kunde bli så hahah.

Kan det vara så att jag lade märke till allt detta just på grund av att jag skulle på en Harry Potter-fest? Det måste nog vara så att man blir extra uppmärksam när man går runt och tänker på en sak hela tiden. Ungefär som när man lär sig ett nytt ord som man aldrig har hört talas om. Och så helt plötsligt dyker ordet upp överallt. Men alltså, vad är oddsen att Harry Potter glider in i mitt liv en hel vecka för att sedan lämna och dra. Jag har inte hört något om honom sen dess hahah. Aja, livet är skumt ibland.

Hoppas ni har en fin lördag!

Likes

Comments