Mitt lilla hjärtegryn har drabbats av analsäcksinflammation. Vi for till veterinären kl.12 och spolade ur bölden som bildats och fick utskrivet smärtstillande och antibiotika. Så nu måste hon gå runt med en tratt kring huvudet i 7-10 dagar tills det läkt. Lilla hjärtat ser alldeles förstörd ut, tycker inte alls om att ha den där tratten på sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Full rulle idag. Började med att jag, Micke och Sabrin tog med oss Cia till en rambobana ute i yttervik. Någon typ av agilitybana för hundar. Cia var dock inte så intresserad utan gick mest runt och luktade då det varit så många andra hundar där haha.
Sen for vi till Alhems trädgård och köpte glass och pratade om lite allt möjligt, tog igen allt vi missat.
Vidare for jag och Micke sen förbi kolviken och sa hej till Mickes farmor och farfar. Satt där och pratade i det fina vädret tills vi insåg att vi var tvungna att rulla vidare för att hinna till tran och äta middag. Resten av kvällen spenderades där och diskuterade planeringen av altan och lite annat. Alltigenom en superdag! 😚

Likes

Comments

Tiden går mellan gångerna jag skriver. Mycket som händer! Umgås med fina Shatha ganska flitigt numera, den humorn hon ger mig är så glädjespridande.
Har blivit en sväng på stan med min lillebror, han skulle klippa sig och införskaffa sig nya kläder. Då ville han tydligen gå på stan med syster som har bra smak, det var jättemysigt.
Jag är klar med det tekniska basåret och därmed godkänd att söka till högskola. Allt hårt slit har äntligen gjort sig förtjänt till något bättre. Ser så framemot att börja plugga till ingenjör, saker händer verkligen för mig just nu.
Annars då? Micke är så duktig och fixar på i trädgården, förhoppningsvis kan han gå på semester på fredag och då påbörjar vi bygget av altanen.
Det är full rulle just nu haha.

Likes

Comments

Gårdagen bestod av Ikea och en massa shopping i Avion med Shatha! Några tusenlappar fattigare men så mycket fint jag kom hem med.
Kvällen avslutades med besök av Berra och Ingrid! Alltigenom en jättebra dag. ☺️

Nu ska jag snart bege mig till stan och jobba några timmar med min favorittjej! ❤️

Likes

Comments

Tiden bara flyger tills jag upptäcker att jag inte skrivit på ett tag!
Just nu sitter jag i bilen påväg till Umeå med mami, ska träffa mormor och fixa några saker, blir trevligt. Blir bra då får jag göra mig hemmastadd med nya bilen inför ikeatrippen med Shatha. Vi ska göra en heldag i Umeå, kommer bli så mysigt.

Likes

Comments

Ukraina vann alltså igår. Inte alls bra låt men ändå kul då man fick sätta Ryssland på plats haha.
Frans kom 5a, förstod att han inte skulle vinna, inte bra låt om ni frågar mig!
Kvällen var jättetrevlig, supergo mat och underbara vänner.

Blev ingen bild igår så här kommer en bild på hon, världens bästa 🙌🏻

Likes

Comments

Idag har jag varit förbi älskade gammelfarmor. Vilken klok kvinna hon är. Så nära till skratt och så många historier att berätta. Om ett år fyller denna dam alltså 100 år! Du är så fantastisk. ❤️👵🏼

Jag och pappa for iväg 11 imorse och värsta släktturen. Först gammelfarmor, sedan vidare till pappas ?kusin?, sen den kusinens mamma och vidare och vidare! Blev alltigenom en jättebra dag med Papi.

Nu kom jag nyss hem, inväntar Micke så ska vi göra oss klara för kvällen. Blir käk och häng med ett gäng Goa människor hos min bästis. och självklart se Mello 😏

Likes

Comments

Vaken och redo för trädgårdsarbete, det enda som händer i vårt liv numera haha.
Igår kväll kördes de grävare och spelades spel!

Likes

Comments

Vilket väder de blev! Legat ute hela dagen och solat, måste ju passa på innan solen försvinner igen. Nu slutar Micke, väntar på att han ska komma hem så ska vi grilla och fixa i trädgården, bra fredag 🙌🏻

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag det varit! Emma och Lars kom vid 12tiden och har hjälpt oss i trädgården. En otrolig framgång, man kan verkligen se hur bra det kommer att bli.
Nu har dom farit, jag och Micke har slagit på The 5th wave! Våra vänner köpte med sig japanskt godis hem till oss så nu frossar vi 😍

Likes

Comments