godis och lådöppning

Likes

Comments

idag blev det inge jobb så jag och 3 tjejkompisar åkte in till stan och fikade, väldigt trevligt just nu sitter vi i bilen och väntar på J som hämtar nagelgrejer sen vidare hem till mig och fixa naglar.

Likes

Comments

Dagen började med jobb 9 - 17 sedan hem för att göra mig klar och åka vidare till en vän som hade ljusparty (partylight) väldigt trevlig dag mycket skratt, och tur är väl de för de har regnat och varit grått hela dagen fy säger jag bara vilket väder.. det var en sån morgon när man vaknade och bara helst ville ligga kvar i sängen och slå på film efter film efter film.

Likes

Comments

har ni inte druckit denna dryck så är de dags godaste jag druckit i hela mitt snart 22 åriga liv 😍

idag blev de jobb, som ni säkert inte visste jobbar jag på förskola och trivs dom fisken i vattnet.

Likes

Comments

​Hejjjllu :) 

Idag har jag varit in till stan med E, hon körde mig till ett möte så förhoppningsvis ska jag börja plugga på halvtid och jobba halvtid, de känns skönt så jag kommer någonstans här i livet. Och naturligt vis var vi in på donken och åt lite, sedan vidare på några affärer innan vi begav oss hem igen, så ungefär så har min dag sett ut idag. Inte alls för roligt men ändå lärorik.

Likes

Comments

Halloe, Jag har inte skrivit nått haha jag glömde helt bort.

Idag är det 4 dagar kvar till jul, även fjärde advent så då får man såklart tända de 4de ljuset! Så mysigt man har någonting att längta till varje söndag fram till jul!


Idag var jag in med 2 vänner till stan, vi gick på en affär och där hittade jag 2 tavlor i metall tror jag de heter haha, som jag har precis hemma (ISH) men jag hade bara 2 och dom sitter på sånna tavellister och de såg så tomt ut så jag kände att jag måste ha dom!! men bild kommer senare. 


Nu ska jag sätta mig och spela CS;GO ska köra lite comp och försöka ranka upp har fallit ner till start igen på guld nova 1 och de känns lite jobbigt har varit upp till guld nova 3 och kikat men men ibland går det inte bra and thats it 

/ Mary

Likes

Comments

Hejsan, mitt namn är Maria jag är 21 år och bor i Hudiksvall. Det här kommer bli en liten blogg om mitt liv (för det är ju så jävla intressant.) Nä mer att här kan jag skriva ut det jag vill de jag känner och är ni intresserad av att läsa så är det upp till er :) Har även haft andra bloggar men jag är en bloggoman (jag älskar att göra nya bloggar och (börja om på nytt) 

Iallafall så som sagt mitt namn är Maria och jag är en gamer, jag älskar allt som har med spel att göra och jag hatar att förlora (haha) 

Mina spel just nu; 
Cs;go (norank)
League Of Legends (SilverIII) 
H1Z1 
Payday2

Mitt mest spelade spel är LoL (league of legends) det spelet både älskar jag och de går mig så frukansvärt på närverna så jag vet inte var jag ska ta vägen har precis varit tvungen att ta en liten paus ifrån de spelet för jag blev Tooo Tilted, men snart är jag förhoppningsvis på banan igen... Dock är snart denna seson över så jag hinner inte nå min rank jag både vill ha och förtjänar -.- 

Mina intressen mer är; Smink, Inredning, Mina djur och så klart ferka (men det är inte ofta Tooo OLD) 
Så förhoppningsvis kommer jag dela med mig lite mer av de också. 

ILYSM / Mary 

Likes

Comments