Tänkte tips om lite podcast som ligger top 3 i min lista. Eftersom jag lyssnar på musik hela dagarna på jobbet så brukar jag oftast vara less på musik när jag åker till och från jobbet och då är podcast perfekt att lyssna på! Perfekt längd eftersom jag har en timmes resväg till jobbet.

Handen på hjärtat, en podd med 3 killar som är ganska olika men ändå lika varandra. Får en oftast att skratta! Har en uppstyrd podd med bra ämnen samt lyssnar frågor.

Josefin och Vanja, den perfekta pepp podden om man känner sig lite nere nu när mörkret börjar krypa på!

Relations podden med katrin och bingo! Jätte rolig och skrattat oftast när jag lyssnar på den. Relations frågor från lyssnare och roliga svar dom ger.

Likes

Comments

Förlåt för massa bilder men skriver mer när jag kommer hem!

Likes

Comments

Nu har vi ätit frukost och vilat och fixat oss! Mot stan och kolla "intressanta" saker.

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp runt 7 tiden, fixade mig och åkte iväg för att möta min kollega för att senare gå vidare mot utbildningen vi skulle på.
Stad utbildning, alkohol, lagar, narkotika osv. Lärde mig skit mycket som jag inte visste innan, det var jätte intressant! Efter det åkte vi vidare iväg för att jobba, till 01. Som tur va så var det en lugn kväll så det gick bra.

Nu har jag packat och nästan fixat allt för att senare åka iväg till min kompis för att sova där inatt för att sen åka till Prag!!!!

Bjuder på en höst bild för tre år sedan.

Likes

Comments