Förlåt för massa bilder men skriver mer när jag kommer hem!

Likes

Comments

Nu har vi ätit frukost och vilat och fixat oss! Mot stan och kolla "intressanta" saker.

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp runt 7 tiden, fixade mig och åkte iväg för att möta min kollega för att senare gå vidare mot utbildningen vi skulle på.
Stad utbildning, alkohol, lagar, narkotika osv. Lärde mig skit mycket som jag inte visste innan, det var jätte intressant! Efter det åkte vi vidare iväg för att jobba, till 01. Som tur va så var det en lugn kväll så det gick bra.

Nu har jag packat och nästan fixat allt för att senare åka iväg till min kompis för att sova där inatt för att sen åka till Prag!!!!

Bjuder på en höst bild för tre år sedan.

Likes

Comments

Idag var det derby, bajen-dif. Eftersom jag jobbar på söder så kändes det som att ALLA va och åt på mitt jobb innan matchen sen drog alla och sen efter matchen kom alla och några tillbaka. En stressig måndag blev det. Imorgon måste jag hoppa in och jobba på min lediga dag också, vilket är najs. Gillar mitt jobb osv. Men känner mig jätte stressad för måste hinna tvätta, växla pengar, städa, packa och fixa allt inför resan till Prag på fredag.

Vi åker ganska tidigt på fredag morgon så jag ska sova hemma hos min kompis på torsdag för att underlätta på fredag morgon. Jag längtar så sjukt mycket just nu, en blandad känsla mellan nervositet och upprymdhet. Kommer bli så skönt att få komma bort ett tag, kunna gå ut och dricka alkohol utan att stöta på någon man känner som man inte vill prata med eller ha en tanke på att man jobbar dagen efter. Vet inte när jag hade en ledig helg sist?? Flera år sen. Men så är det att jobba inom resturang men ska ändå bli skönt att få vara ledig.

Ska försöka hinna blogga lite innan dess också.


xoxo gonatt!

Likes

Comments