View tracker

Wihu!! Fredag idag och som grädden på moset så är det även första dagen på novemberlovet! 💃🏻 Kom precis hem från jobbet så nu funderar jag på hur jag ska inviga lovet. Tror jag ska börja med en powernap, kanske vaknar imorgon nån gång då? Närå skämt å sido, men shit tror min blodsockernivå var på noll (om det är så man räknar blodsockernivå? Den var riktigt låg iaf) när jag kom hem. Bredde snabbt två nutellamackor och sakta men säkert känner jag hur lite nutella-power pumpas ut i mitt blod! 💥 Så nu tror jag att jag eventuellt orkar kolla lite på tv. Skål och trevlig helg!!!! ❤️

I september och oktober har jag tagit ungefär 10 stycken bilder... Vad hände? Här är lite mer än hälften av dom jag har knäppt iaf haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu var det ett tag sen jag var inne och snurrade här på nouw, så har precis kikat lite på vad alla kömpisar haft för sig senaste veckan, och nu tänkte jag avsluta med ett litet grattis-inlägg till världens bästa!

Hipp hipp hurra för Karin som fyller år idag!! 🎉🎈👅 Tänk att det var 17 år sedan idag som jag blev din storasyrra?!?? ❤️

Likes

Comments

View tracker

Den här veckan har jag andats in hösten! 😗🍂🍁🍃 Känns bra med september och vardags-feeling! 💃🏻 I löv it hehe!!

Likes

Comments

Idag vandrade vi hem igen, i lite bättre väder. ✌🏼️ Det var skönt att slippa regnet minsann! På vägen hem hämtade vi upp Karro, drack kaffe och käkade pizza. Nu ska jag snart kojja, är såå trött, men sådär härligt trött, trött av att ha rört på mig och andats frisk luft. Imöra blire upp i ottan (eller lite senare om jag känner mig själv rätt...) och sen friggis! 😍

Likes

Comments

Nu sitter jag och Julia på blåhammrens fjällstation, med varsin öl i handen. Att vi ens gav oss ut i det här regnet?? Det har öst ner hela dagen haha! 🌧 Som tur var hade vi räknat med det och hade därför inställningen "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"! Längs vägen valde vi att inte kommentera regnet utan istället bara vandra på och prata gamla minnen. Så det blev en riktigt blöt men mysig tur! 💕 Nu ska vi laga oss lite maaat!

Likes

Comments

Det är väl egentligen bra grejer så att säga, MEN!!!! Jag blir så frustrerad när jag inte fattar eller kommer ihåg hur man ska göra med allt! Tror jag har typ 53 olika mejladresser, lösenord, pinkoder osv som jag ska försöka ha koll på!? Så tänker jag alltid att jag ska vara smart och skriva ner det, men gör jag det på ett jvla papper så försvinner det och gör jag det i anteckningarna på telefonen så går telen sönder och sen var det lösenordet och användarnamnet long gone!! JAG ÄR BARA EN MÄNNSIKA, och en något trött sådan...

Känslan när jag ska logga in på något ställe och chansar på x antal mailadresser och lösenord och håller tummar och tår för att jag ska loggas in, och det enda som händer är att jag måste börja om.. För att det står att mailadressen ELLER lösenordet är felaktigt, då måste jag alltså prova olika kombinationer också?!

När jag har en chans kvar innan kontot inaktiveras... 👆🏼

När jag bara ger upp och hoppas på bättre lycka en annan dag!!! Sömn ska vara bra för minnet har jag hört! :-)))))

Likes

Comments

5 dagar. Alltså att jag har 5 dagar kvar i Stugun? Gälet vad tiden har gått fort. Behöver inte gå upp kvart i fem någon fler dag heller. Jag har inget emot jobbet överlag, men att slippa dessa hemska skift-tider ska bli riktigt najs!! Och att slippa åka en timma innan jobbet och en timma efteråt känns också bra. Snart är jag tillbaka i skolbänken igen (nästan 😝)! Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt att det blir mitt tolfte år på frigga haha... Men mitt andra år som vikarie iaf. Trivs ju väldigt bra där så jag väljer nog att skratta och vara glad åt det! 💥

Men nog om det. 🎉 Har haft en himla skojjig helg, i fredags hade Julia och Lovisa party i Orrviken och i lördags var det överraskningsfest för Karolin å Gustav! 💕 Tog dessvärre typ inga bilder, men så kan det gå när inte haspen är på!

Det blev iaf en bild på två fina kömpisar! ❤️

Likes

Comments

Dom dagar jag wörkar blir det cirka 10 timmars radiolyssnande om dagen. Det finns ju program som är bra åsså finns det dom som inte är så bra. Reflekterade lite idag över mina topp fem bästa och mina två värsta radioprogram! För det finns som tur är fler bra än dåliga.

Bästa

1. P3 dokumenär
Alltså vilket program, så spännande och intressant!! Många hemska historier för visso, ibland måste man nästan slå av, men samtidigt; det är den sorgliga sanningen och den kan man inte alltid blunda för.
2. Morgonpasset i P3
Det som räddar mina förmiddagar, när jag börjar 06.00. Då vet jag att mellan halv sju och fram till min rast kan jag lyssna på något roligt, alla programledare där är roliga.
3. Musikguiden i P3
Bra musik och bra programledare, extra kul när det är bra artister som gästar.
4. Karlavagnen
Lite mysigt program där folk får en chans att skryta lite. Kommer aldrig glömma den 90-åriga gubben som gjorde 100 situps varje kväll. Ingen som ringer in vill sluta prata, dom har alltid mycket att säga.
5. Sommar i P1
Inte lyssnat så mycket på det i sommar, men där tror jag mest att det är signaturmelodin jag gillar, den utstrålar sommar.

Värsta

1. Humorhimlen med Dilan och Moa
Har lyssnat typ tre minuter sen bytte jag kanal (kanske borde gett dem en chans iof.. men). Två ord. 1. Fattar. 2. Ingenting. No more words needed.
2. Tankesmedjan i P3
Klockan 16 varje vardag öppnas portarna till GNÄLL. Det orkar jag inte höra på, när jag lyssnar på det tänker jag på vad som skulle hända om dom la sin energi på att faktiskt fighta för problemen istället för att gnälla. Men vad vet jag? Det kanske dom faktiskt gör! Här ska inte jag komma och vara dömande.

Mitt jobbkaffe. ☕️

Likes

Comments

Igår gick jag och Karin till blanktjärn å det var så mysigt så! 💕 Tycker det är så himla coolt ställe, minus myggorna som inte är så coola utan väldigt heta på gröten. Senare på kvällen hängde jag med fler trevliga tjejer hos Miriam och jag kände att jag verkligen hade fångat min lediga dag. 💃🏻

Likes

Comments

Lite blandade bilder från min och Isabelles mysiga roadtrip! ❤️ Vi hann besöka både Flatruet, Røros och Trondheim på en och samma dag. ✌🏼️ Några av bilderna har jag pimpat till lite, hade lagt min favvo-app photochop på hyllan, men nu plockade jag fram den igen! 😎 Poäng till den som hittar alla tre extra figurerna!

Likes

Comments