Header

Äntligen är det bara 13(!!) dagar kvar tills jag och mina fina vänner + pojkvän badar i underbart turkost vatten, myser på stranden och äter kvällsmat i solnedgången varje kväll, om 13 dagar är vi nämligen i Thailand. Vi åker dagen före julafton och stannar till början av januari. Ska blir så fantastiskt skönt att slippa vardagen ett tag, ta en paus från vinterkylan och få njuta av allt Thailand har att erbjuda! Lite sorligt så klart att inte fira jul hemma med familjen som alla andra år men jag har styrt upp ett julfirande den 22 december här hemma istället, så jag är nöjd. Har inte jättemycket inplanerat de kommande dagarna, men hundträning, PM skrivande, julbak och utgång står på schemat iallafall! Nu hoppas jag de kommande dagarna går fort så att vi äntligen får sätta oss på planet mot värmen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En tisdag ledig från skolan så passade på att åka och vaccinera Atlas eftersom det var dags för det igen. Tog en tur till gymmet och körde ett kort benpass och cyklade lite, kände att energinivån var väldigt låg idag och tror tyvärr jag håller på att bli förkyld. Martin ligger hemma med förkylning så skulle inte förvåna mig om jag blivit smittad.😩

Likes

Comments

Idag var det dags för utställning ute på Brukshundklubben här i Eskilstuna. Atlas skötte sig bättre än han brukar, resultatet blev ett excellent och det är jag supernöjd med! Nu blir det nog en paus från utställningarna ett tag. Atlas ska få växa till sig och bli lite mer säker i sig själv.

Likes

Comments

Den här dagen har bara flugit förbi, det är redan kväll och jag har inte gjort ett skit idag. Nu ska jag åka iväg en sväng med Martin och fixa lite saker sen köper vi nog med oss mat hem för orkar verkligen inte ställa mig och laga iordning något idag.💏

Likes

Comments

Kl. 8:00 ringde klockan imorse och det första jag gjorde (som varje morgon) var att jag gick ut på morgonpromenad med Atlas. Efter det satte jag mig i bilen och åkte till vårdcentralen för att ta blodprov. När det var avklarat hämtade jag upp Atlas och pluggsakerna och åkte till Jenny i Mälarbaden. Vi åt först en smarrig frukost och sen spenderad vi några timmar åt att plugga. Kl.15 hade jag tid att besikta bilen och Jenny fick följa med som mentalt stöd eftersom jag aldrig har besiktar en bil förut. Besiktningen gick väl bra förutom det faktum att bilen inte gick igenom och jag måste komma på en ny besiktning om en månad, lite surt men nu vet jag iallafall hur man besiktar bilen! Runt 17-tiden åkte jag och Jenny till Västerås för att kolla på en lägenhet som hon blivit erbjuden och på vägen tillbaka stannade vi på Ikea för att äta och köpa bullar. Nu är vi påväg hem igen och vi hinner nog precis hem till Idol börjar!

Likes

Comments

Föreberedde mig mentalt imorse för att sitta i skolan från 9-16 men redan vid lunch var föreläsningen slut, både vi och föreläsaren var lika förvånade över att det hade gått så fort att gå igenom en power point på 41 sidor! Så jag gick till gymmet och cyklade en mil (klappar mig själv på axeln). Precis när jag började gå hemåt öppnade sig himlen och öste ner på mig och självklart låg paraplyet hemma då det var bara att traska på i regnet. Nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig sen åka till Skogstorp och hämta Atlas. Pappa fick agera hundvakt idag eftersom jag egentligen skulle vara i skolan hela långa dagen.

Likes

Comments

Lillördag idag, trevligt! Började dagen med att åka ut i skogen med Atlas och gick promenad och spårade. När jag kom hem slängde jag i mig en knäckemacka och gick till gymmet. Körde ett armpass och cyklade sen 6 km och belönade mig själv med Subway påväg hem (mest för att vi inte hade någon mat hemma). Nu ska jag sätta mig och gå igenom några inspelade föreläsningar och sen städa lägenheten som alltid lyckas bli sjukt stökig bara några dagar efter man städade senast.

Likes

Comments

Längesen det blev någon uppdatering nu! Men känns som att motivationen till att blogga är tillbaka så får se hur länge det håller i sig den här gången.

Dagen idag började med ett tungt seminarium i skolan, det gick som tur var bra så nu kan jag släppa det och fokusera på nästa del av den här kursen. Härnäst är det dags att lära sig sätta KAD, PVK, CVK, sond osv, ska bli kul att äntligen lära sig lite mer praktiska saker! Sjukt att tänka att det när den här terminen av avklarad så har jag klarat av halva (!!!) utbildningen redan.

Likes

Comments

Två bilder från den senaste tiden.

Nu är två veckor av praktiken på äldreboende avklarat, tiden går sjukt fort och det känns som dagarna går i ett. Jag lär mig så mycket nytt varje dag och jag känner att valet att jobba med människor verkligen är rätt, man får så mycket tillbaka, så mycket tacksamhet och glädje.
Har varit på praktiken hela helgen men förutom det har jag även hunnit med bio och en härlig långpromenad med Jenny.

Nu är det måndag igen och jag har en ledig dag fram till 16 då har jag ett kort jobbpass på Max. Veckan bjuder på en 6 dagars arbetsvecka, hoppas den går lika snabbt som förra veckan!

Likes

Comments

Måndag morgon igen och här sitter jag med en skål frukt och keso, perfekt frukost! Ska snart packa in Atlas i bilen och åka till Vilsta så han för springa av sig i hundrastgården och sen träna lite lydnad. Efter det ska jag ta mig till gymmet och kanske ta en sväng förbi Elin&Maria butiken, har nämligen ett presentkort som behöver användas. I eftermiddag ska jag försöka ta tag i tentaplugg. Älskar den här kursen vi läser just nu, är nästan aldrig i skolan och får planera min pluggtid nästan precis som jag vill, underbart!

Likes

Comments