Herre min Jesus vad det var längesedan man skrev här, har faktiskt saknat det lite för att vara ärlig.

Mycket har hänt de senaste månaderna och det är nog way to much för att skriva här. Kanske kommer så småningom, men jag vågar inte lova något.

Men något värt att nämna är att jag har fått tillbaka min bror i mitt liv, inte ordagrant bror utan jag menar såklart min finaste vän Lydia. Helt amazing brud som jag har saknat under många långa år. Kommer aldrig glömma när vi sågs på triangeln av en slump, mina ögon fylldes med lyckotårar och det var nog den längsta kramen jag varit med om i mitt liv. But that girl is totally worth it! 💕
En annan person som jag också har fått tillbaka i mitt liv är min gamla nära vän Jon Spion, å det tack vare lydia. Jon umgicks jag mycket med under 7an-9an och vi var jävligt tajta. Har aldrig nämnt honom i bloggen men bloggen skaffade jag efter så det är antagligen anledningen till det.
Men Lydia och Jon betydde en gång i tiden allt för mig, som man uttryckte sig då. Så att nu ha de tillbaka i mitt liv känns verkligen underbart och mitt hjärta är helt. 💕

Skolan går åt helvete, jag har tappat fokuset helt och psyket är sämre än sämst i perioder. Jag kan verkligen inte hitta en bra miljö å plugga i, har provat massor olika men inget fungerar. Tappat suget verkligen, men jag försöker vända på det men jag hittar inga lösningar. Men jag har inte tappat hoppet än, och jag tänker absolut inte ge upp. Ska bara hitta något som fungerar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var verkligen ett tag sedan jag skrev här på bloggen men det har varit mycket som tagit min tid, mestadels skolan. Men sen så har intresset även försvunnit lite, man känner inte suget för att uppdatera fastän man har massor att skriva om.
Men sitter iaf just nu på tåget påväg till Eslöv, är extremt skoltrött har jag märkt på senare tid. Men det är väldigt utmattade, speciellt när man inte klarar tentorna fast man har pluggat. Men jag får väl plugga ännu mer då de timmarna jag nu lägger på studier inte verkar räcka till.
Men ja, vad har hänt de senaste veckorna? Julafton, nyår, min födelsedag är väl de "stora"  händelserna, men inget värt att berätta om.
Fast jo, nu när jag fyllde 24 år den 12 januari  (känner mig snarare som 12) så träffade jag Mr Awesome och åt asiatisk buffé och ni anar inte hur mycket jag åt, flera tallrikar. Jag har nog inte ätit så mycket på över ett år, kändes skönt att veta att aptiten är påväg tillbaka.
Men nu är jag framme i Eslöv så vi hörs nästa gång. 😊

BTW, jag har klippt håret kort. Kortare än någonsin...

Likes

Comments

Det är nu ett tag sedan jag skrev sist men det är iheller inte så värst mycket spännande som har hänt i heller. Så ni har absolut inte "missat" något om man säger så.
Är påväg till skolan, kommer bli någon minut försenad så inte alls så farligt. Lär väl missa "god morgon, idag ska vi gå igenom bla bla bla." Och det var trots allt inte mitt fel, bussen mot centralen körde i typ 10km/h. Så en bussresa som i vanliga fall tar ca 15min tog idag 35min.

Senare idag ska man iväg till vetrinären, för juste det har jag inte berättat. Vi har skaffat en ny kisse, Neo har då blivit hans namn och han år såååå söt! 😍
Han ska då vaccineras och Nemo ska ha sin astmaspruta, sen även passa på att boka tid för kastrering. 😊

Notis till mig själv: SLUTA SLITA PÅ HÅRET, NU ÄR DET FULT BARA FÖR DU VAR "TVUNGEN" ATT BLEKA DET FÖR 1 VECKA SEDAN. INTE NOG MED DET SÅ VAR DU "TVUNGEN"  ATT LÄGGA I BRUN FÄRG FÖR ATT LÅTA BLI ATT FÄRGA. BLEV DET FINT? NEJ FÖR DET BLEV GRÖNT!

Likes

Comments

Detta var då min tripp med Danne, den som skedde för snart en månad sedan. Och som ni nog kan se på bilderna så var vi i Ullared, men syftet var att åka på spa i Varberg men vi svängde inom Ullared. Fast inte nog med att vi var på Ullared före spa vistelsen, för vi drog även en sväng på Ullared när vi åkte hem, Brände alldeles för mycket pengar, långt över min satta gräns. Men man lever bara en gång right? ;)

Likes

Comments

Det är nu man börjar känna av hur tufft det verkligen är att studera. Det är nästan 3 år sedan jag satt vid skolbänken och det märks. När jag började studera i september så funkade ursäkten "det var 3 år sedan så det känns lite ovant att numera ha läxor att göra när man kommer hem." Tyvärr så stämmer inte det längre, det är nu jag måste lista ut alla möjliga studieknep, sk studieteknik. Men jag är för "lat", det som är konstigt är att när jag väl sätter igång att plugga så kan jag hålla på i flera timmar. Men då krävs det att jag också sätter mig ner och öppnar böckerna, det är där mitt problem ligger. Har ni några knep för att lösa detta? Behöver nog alla tips jag kan få.

Vi hållet nu på med ett grupparbete som jag inte riktigt förstår vad det är som ska göras, det är inga klara ord som framgår så jag är helt kluven. Jag har problem med just sådana uppgifter, sådana man ska använda sin egna uppfattning och gå på den. Jag behöver tyvärr klara riktlinjer i mina uppgifter så detta grupparbetet går inte alls som jag vill. Det är ju dock definitivt mycket bättre än det förra, mer kommunikation, vilket är bra då det är en kommunikation kurs.

Alldeles för tidigt för snö, snälla försvinn och kom tillbaka till jul!

Likes

Comments

Det blev ju ingen uppdatering efter det senaste inlägget och jag kommer ännu inte att avslöja vart vi åkte då jag vill skriva ett eget inlägg om det.

Men den nya kursen är nu påbörjad och det handlar om kommunikation, väldigt intressant kurs med mycket psykologi som jag ibland kan tycka är roligt. Denna kurs har ingen tenta, dock har den grupparbete och det ser jag inte framemot med tanke på det förra. Hela betyget kommer grundas på denna redovisning så får se vad mitt betyg kommer att bli.

Men idag har det varit städning som gällt, eller snarare undan plockning. Pappa köpte igår en ny tv och hemmabio ljud så han roar sig med det, jag installerade dock skiten igår och det tog längre tid än förväntat eftersom jag inte insåg att jag kopplat fel förrän 2 timmar senare. Kul.
Men nu är det fixat och pappa njuter.

Å just nu ligger jag i ett välförtjänt bad, det ska bli hårinpackning och ansiktsmask på detta oxå. 😊

Likes

Comments

Imorgon åker jag och Danne, äntligen! Det kommer bli såååå skönt och underbart fastän det är en väldigt kort vistelse men fortfarande såååå värt! Jag kommer njuta och ska inte alls över huvud taget tänka på skolan och den nya kursen som startar på måndag. Inte en enda tanke ska läggas på det, utan jag ska helt enkelt njuta.
Så imorgon hämtar Danne mig kl 08.00, å jag hoppas innerligt att han är i tid. 😊

Likes

Comments

Ååhh, jag hoppas innerligt att tentan imorgon kommer gå bra. Men just upp så känns det ganska osäkert.
Har pluggat hela dagen och ingenting vill fastna så vet verkligen inte hur morgondagen kommer att gå. Självklart har jag mig själv skylla som alltid ska skjuta upp allt i sista minuten. Men vissa saker har jag kläm på men nervositeten gör så det känns som att jag inte kan skiten.
Äsch, återstår att se hur det kommer att gå. Men håll alla tummar och tår ni kan och önska mig lycka till. 😊

Likes

Comments

Marias vardag!, Skönhet!

Var 100% säker på att det inte var någon skola idag, men jag såg visst fel. Det är fan tur att jag kollade schemat, skulle se när vi börja på onsdag men istället upptäcker jag att det är skola idag och att det är eftermiddagen som jag är "ledig".
Så det blev att sova direkt eftersom kl var 01.00 på natten, bra jobbat Maria!
Men upp har jag kommit så lite stolt.

Och vet ni vad jag fick för impulsattack igår? Jepp, jag har klippt håret och inte själv denna gång. Vid 15 tiden igår fick jag ett ryck om att jag ville klippa håret, hur jag ens kom in i den tanken har jag ingen aning om.
Så jag började leta ledig frisörtid, jag har ingen fast som jag går till eftersom jag brukar klippa det själv. Men imed jag visste att mitt hår var så äckligt slitet så valde jag att inte göra det själv denna gång.
Det blev hos Joy på Nikita Mobilia. Riktigt duktig tjej som berättade hur hon tyckte jag skulle klippas för att få bort det mesta slitna. Som tur var så tänkte vi på samma längd så det var skönt, å hon klippte även till min failade lugg så nu ser det ut som en hel frisyr och inte 50 olika. Så nöjd! 😊

Likes

Comments

Marias vardag!

Igår överraskade jag Danne på hans jobb, vi hade planerat att han skulle hämta mig efter hans jobb men istället tog jag bussen dit och gömde mig bakom hans bil och "ploppade" upp när han var vid bilen. Eller det var tanken iaf, men puckot såg mig genom fönstret så jag var tvungen att hoppa upp lite tidigare.
Men överraskad blev han så jag lyckades ändå.
Vi visste inte vad vi skulle göra eller var vi skulle, men när vi kör så ser jag en skylt där det står "Vellinge" så jag kom med idén att köra till Vellinge blomman imed de har sitt lilla "spökhus". Jag trodde absolut inte att jag skulle bli rädd, men där trodde jag fel. Jag har nog aldrig sett Danne skratta så mycket under hela vår vänskap som han gjorde igår när jag blev skit rädd för en storfetjävla spindel som attackerade mig från taket. Han visste ju dock att den skulle hoppa på mig, och idioten säger ingenting utan började istället gå bakom mig. Men nu vet jag och payback is a bitch, så se upp Danne.
Jag köpte inte med mig något förutom smågrejer som ett kort till pappa, Danne däremot han gjorde verkligen ett kap.  
Vellinge blomman hade 50% på vissa Yankee Candles men kassören hade ingen koll på vilka. Danne skulle köpa 1 för fullpris och 1 som hade 50%, det var det han förväntade sig att betala. Men istället får han båda för halva priset, så "2 för priset av 1" och herre vad han blev lycklig när han ser att kassörskan inte hade någon koll alls.
Så det blev en väldigt glad Danne, och jag står fast vid att det är min förtjänst haha.

När jag väl kom hem så blev det att äta, vi körde inom mobilia när Danne skulle köra mig hem. Så det blev god middag idag eftersom jag inte orkade laga mat, Kina mat mums mums!
.

Likes

Comments