Maria Emanuelsson be happy and smile
Maria emanuelsson be happy and smile
Maria Emanuelsson be happy and smile with aloe vera

Aloe Vera Gel

Vår absoluta storsäljare har funnits med ända sedan starten, och är idag populärare än någonsin förut. Handplockad Aloe vera, odlad på ekologiska principer. En god start på dagen!

Eftersom Aloe vera är en suckulent växt drar den till sig näring från den jord den växer i. Därför börjar vi från grunden, med att odla på bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna.

Forever äger plantagerna och all odling sker enligt ekologiska principer och genom växelbruk för att inte utarma jorden. Vi hämtar vår Aloe vera från plantans innerblad, där den är bäst skyddad från yttre påverkan. Den skördas för hand och transporteras snabbt till vår anläggning för att förädlas.

Bladen genomgår en noggrann reningsprocess där de badas flera gånger i svalt vatten och även i en högtryckstvätt. Därefter tas innergelén ur för hand. Eftersom det största hotet mot gelén är oxidering måste den stabiliseras så fort som möjligt. Detta sker i vår patenterade stabiliseringsprocess. Naturell Aloe Vera Gel är ljust gul, innehåller fruktkött och har en lite bitter smak.

Kvaliteten är viktig för oss. Därför testas och analyseras vår Aloe vera noga. Forever var det första företag som fick ta emot det prestigefyllda International Aloe Science Council Seal of Approval. IASC är ett oberoende råd som bedömer Aloe vera-produkter efter stränga kvalitetskrav.

Aloe Ever shield

Skonsam och effektiv deo som håller dig fräsch länge. Kladdar inte, och har en mild doft som passar både honom och henne.

Temperaturen och tempot stiger under dagen känns det tryggt att kunna känna sig lika fräsch som när man gick hemifrån på morgonen. Aloe Ever-Shield Deodorant ger ett effektivt skydd mot dålig lukt.

Eftersom den innehåller hudvårdande Aloe vera kan den appliceras direkt efter tvätt, rakning och vaxning utan att det svider på huden. Tack vare sin form – praktiskt stick – och konsistens är Aloe Ever-Shield lätt att applicera. Den har en mild doft och ger inga fläckar på kläderna. Aloe Ever-Shield innehåller inte aluminiumklorid.

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vänBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Aloe Body toning kit

Plocka fram din vackraste form! Aloe Body Toning Kit är ett komplett set för en hemmabehandling designad för att hjälpa din hud att bli fastare och spänstigare, och samtidigt minska uppkomsten av celluliter. Bruksanvisning medföljer.

Utvalda örtextrakt och andra ämnen är dina hemliga vapen i kampen mot celluliter. Skäm bort dig själv med en hemmabehandling som får dig i trim med en fastare och spänstigare hud och samtidigt minimerar uppkomsten av celluliter. Så ge din kropp vad den förtjänar och ta fram din skönhet med Aloe Body Toning Kit.

Observera Använd inte Aloe Body Toning Kit om du är gravid eller nyligen opererats, eller om du har medicinska problem, t ex med hjärtat. Vet du om att du är allergisk är det bra att testa på en liten del av huden innan du använder produkten.

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän

Likes

Comments

​Essential oil tri pack

Lemon

Eterisk olja med härlig doft av citronzest: syrlig och frisk med liten sötma. Lyfter upp och ger energi. Forevers citroner skördas för hand och lagras försiktigt tills de når perfekt mognad. På så vis blir citronerna saftigare och producerar eterisk olja av högsta kvalitet.

Peppermint

Eterisk pepparmyntsolja som har en kylig och frisk mintdoft med en behaglig sötma i botten.

Forever™ Essential Oils Peppermint extraheras från plantor som har odlats och skördats på samma gård i generationer. Plantor som har ett naturligt högre innehåll av mentol, vilket ger den svalkande effekt som pepparmynta är känd för.

Lavendel

Eterisk pepparmyntsolja som har en kylig och frisk mintdoft med en behaglig sötma i botten.

Forever™ Essential Oils Peppermint extraheras från plantor som har odlats och skördats på samma gård i generationer. Plantor som har ett naturligt högre innehåll av mentol, vilket ger den svalkande effekt som pepparmynta är känd för.

Aloe Lotion

Aloe Lotion är en allroundlotion, som innehåller välgörande ämnen som jojoba, aprikoskärneolja, allantoin, vitamin E, kollagen och elastin som tillsammans med andra hudvårdande ämnen bevarar fukten och lugnar huden.

Aloe Lotion passar för såväl normal som torr hud och hud som utsatts för väder och vind. Huden blir mjuk och len och krämen är bara lätt parfymerad.

Aloe Lotion kan med fördel användas både i ansiktet och på kroppen


Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän

Likes

Comments

Aloe jojoba schampoo och balsam

Jojobaolja har använts till hårvård i generationer. Förutom de goda mjukgörande och hårvårdande egenskaperna ger den mera volym. Håret blir lätt att kamma, både vått och torrt. Trassligt hår blir lätt att reda ut.

Forever Aloe-Jojoba Shampoo håller hår och hårbotten rena och fräscha och gör håret glänsande och lättskött. De naturliga ingredienserna Aloe vera och jojobaolja kombineras med andra rengörande, mjukgörande och hårvårdande komponenter. Det ger en mild produkt för hela familjen. Passar alla hårtyper, särskilt bra för lite tunt och flygigt hår. Vänta gärna några minuter innan du sköljer ur för bästa effekt. Dryg formula som räcker länge.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse är ett mjukgörande, fuktighetsbevarande balsam som är tänkt att användas efter Aloe-Jojoba Shampoo. Huvudingredienserna är de samma som i schampot, nämligen Aloe Vera Gel och Jojoba.

Den fuktighetsbevarande formulan innehåller bland annat hårvårdande vitamin B och veteprotein. Håret blir mjukare, mer glänsande och lättare att forma än tidigare. Dessutom ingår ämnen som förhindrar statisk elektricitet.

Aloe hand and face soup

Hela familjens favorit! Vår Aloe vera-tvål är mild nog att användas dagligen över hela kroppen av både barn och vuxna – även de som har känslig hud. Löddrar härligt och ger din hud en ren, mjuk och silkeslen känsla. Diskret doft.

Aloe vera är med sina hudvårdande egenskaper en perfekt bas för vår flytande tvål, Aloe Hand & Face Soap.

Tvålen är dryg och mild nog att användas dagligen över hela kroppen av såväl barn som vuxna, även för dem som har känslig hud. Den ger ett rikligt lödder och huden får en ren, mjuk och silkeslen känsla. Eftersom den är så mild är det inte skadligt om man råkar få den i ögonen. Därför kan den med fördel användas som barnschampo. Aloe Hand & Face Soap är pH-kontrollerad och biologiskt nedbrytbar. Den är förpackad i en praktisk och hygienisk pumpflaska.

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän

Likes

Comments

Under lucka 7 hittar du den bästa kombon!

Forever marine mask

Rengör på djupet, samtidigt som den återställer hudens balans. Det sker med hjälp av naturliga havsmineraler från tång och alger samt de återfuktande och hudvårdande egenskaperna hos Aloe vera, honung och gurka. Dessutom innehåller den rosmarin, som verkar både renande och stimulerande på huden och naturligt E-vitamin, som är en antioxidant. Masken är lättapplicerad och gör att huden känns fräsch och smidig.

Forever aloe scrub

Djuprengöring. Med sin kombination av stabiliserad Aloe Vera Gel och solida mikrosfärer, gjorda av ren jojobaolja, är Aloe Scrub mild nog att kunna användas dagligen för att rena huden från den smuts som trängt in i porerna.

Huden blir klar och dess cellförnyelseprocess underlättas. Med sin varsamma peelingverkan hjälper Aloe Scrub också mot den uttorkning och andra skador syntetiska rengöringsprodukter kan medföra. Den kan användas över hela kroppen, även i ansiktet.

Forever sun lip

Härligt läppbalsam med doft av mint och solskyddsfaktor 30. Håller dina läppar mjuka och lena i alla väder och ger dessutom en skönt svalkande känsla. Med hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja.

Ett måste såväl för sommarsäsongen som för skidsemestern – men fungerar minst lika bra alla dagar där emellan. Forever Sun Lips™ ger dina läppar välbehövligt skydd från såväl UVA som UVB-strålning.

Precis som vårt populära Aloe Lips innehåller Forever Sun Lips™ både hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja ¬– men inget tillsatt vatten, vilket ger en utmärkt funktion även i kyligt väder. Dessutom innehåller Forever Sun Lips™ menthol som både friskar upp och lugnar. Menthol är också ingrediensen som ger Forever Sun Lips™ sin goda doft, liksom dess skönt svalkande känsla.


Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän

Likes

Comments

Under lucka 5 hittar du allt du behöver för sitt vackra ansikte

Soyna skin care collection

Vår hudvårdsserie Sonya Skin Care Collection består av fem produkter som bygger på de senaste rönen inom avancerad hudvård. Varje enskild produkt innehåller förutom Aloe Vera Gel rikligt med ört- och fruktextrakt och andra ingredienser som är mjukgörande, fuktgivande, fuktighetsbevarande och vitaliserande. Tillsammans ger de din hy allt den behöver för rengöring, fukt och skydd/bevarande. Resultatet blir att du hjälper din hy att bevara sin lyster och fräschör längre. Produkterna har en fräsch doft och känns sköna på huden.

Sonyas 4-stegsprogram för daglig hudvård

1. Tvätta med Sonya Aloe Purifying Cleanser morgon och kväll

2. Badda med Sonya Aloe Refreshing Toner efter rengöring

3. Applicera Sonya Aloe Nourishing serum morgon och kväll

4. Applicera Sonya Aloe Balancing Cream morgon och kväll.

Utöver detta bör du två gånger i veckan göra en djuprengöring med Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator.


Aloe moisturizing lotion

Den tillför extra mycket fukt, tack vare aprikoskärneolja, jojobaolja och kamomillextrakt. Lotionen innehåller kollagen och elastin som båda gör huden spänstig, samt vårdande vitamin E. Aloe Moisturizing Lotion har en krämig konsistens, tränger snabbt in i huden och gör den mjuk och silkeslen igen. Den är lika bra för ansikte och händer som för hela kroppen och kan med fördel användas som underlagskräm. Innehåller inte lanolin.

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän


Likes

Comments

​Under lucka 4 hittar vi de bästa produkterna för att kunna slappna av i julstöket. 

Aroma Spa Collection

Alla våra härliga aromaterapiprodukter i en ask. Innehåller Relaxation Massage Lotion, Relaxation Shower Gel och Relaxation Bath Salts – alla i originalstorlek. Perfekt present till alla livsnjutare!Steg 

1: Njut av ett härligt avslappnande bad. Relaxation Bath Salts innehåller salt från Döda Havet, berömt för sin höga halt av välgörande mineraler. Dessutom innehåller badsaltet väldoftande lavendelolja och andra essentiella oljor, som bergamottolja och cederträolja.

Steg 2: Rengör med Relaxation Shower Gel. Använd den tillsammans med vår loofah som tar bort döda hudceller och mjukgör huden.

Steg 3: Ta hand om din hud och hjälp den att bevara fuktigheten med vår väldoftande, mjukgörande Relaxation Massage Lotion – den perfekta avslutningen på din härliga hemmaspaupplevelse. Precis som Relaxation Shower Gel innehåller den förutom Aloe vera ett flertal essentiella oljor och fruktextrakt. Även vitt te och mimosa är tillsatt.

Avocado face & body soap

Naturlig skönhet börjar med ren, fräsch hy. Och ren, fräsch hy börjar i naturen. I över 30 år har Forever Living Products arbetat med att hitta och bearbeta naturliga källor till mjukare, vackrare hy. Och nu har vi fulländat en ny – avokado.

Avocado Face & Body Soap innehåller hudvårdande avokadosmör. Tvålen rengör varsamt och friskar upp för en oemotståndlig känsla. Avokado passar nästan alla hudtyper. Fet hy rengör den varligt utan att irritera. Har du torr och känslig hud verkar den på djupet för att hjälpa huden bevara den viktiga fuktighetsbalansen. Huden känns ren, len och uppfriskad.

Och eftersom den både rengör och är fuktighetsbevarande fortsätter Avocado Face & Body Soap att verka långt efter att du använt den. Den fräscha citrusdoften är en påminnelse om att den bevarar din hy ren och len hela dagen.

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän


Likes

Comments

Under lucka 3 hittar du magens bästa vän och munnens bästa vän en enligt mig!

Aloe Vera Gel

Vår absoluta storsäljare har funnits med ända sedan starten, och är idag populärare än någonsin förut. Handplockad Aloe vera, odlad på ekologiska principer. En god start på dagen! Eftersom Aloe vera är en suckulent växt drar den till sig näring från den jord den växer i. Därför börjar vi från grunden, med att odla på bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna.

Forever äger plantagerna och all odling sker enligt ekologiska principer och genom växelbruk för att inte utarma jorden. Vi hämtar vår Aloe vera från plantans innerblad, där den är bäst skyddad från yttre påverkan. Den skördas för hand och transporteras snabbt till vår anläggning för att förädlas.

Kvaliteten är viktig för oss. Därför testas och analyseras vår Aloe vera noga. Forever var det första företag som fick ta emot det prestigefyllda International Aloe Science Council Seal of Approval. IASC är ett oberoende råd som bedömer Aloe vera-produkter efter stränga kvalitetskrav.

Forver Britght Tootgel

Aloe vera-baserad tandkräm som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge! Extra bra för känsligt tandkött. Innehåller inte fluor.

Till huvudingrediensen – stabiliserad Aloe Vera Gel – har vi tillsatt propolis. Forever Bright rengör ordentligt och motverkar därigenom plack och dålig andedräkt. Forever Bright är speciellt bra vid känsligt tandkött och vid blåsor i munnen (den kan appliceras direkt, om det gör för ont att borsta).

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän


Likes

Comments

I december månad ska vi ta fram det vackraste hos oss.

Att peela bort gamla hudceller från hudytan underlättar nybildningen av friska celler och ger ditt ansikte ny lyster. Med R3 Fastor återställer du dessutom hudens fuktbalans och elasticitet. Innehåller bland annatAloe vera, AHA-syror, vitamin A, C och E samt kollagen.

Alpha Hydroxysyror (AHA-syror) kommer från växtriket och kallas också fruktsyror. R3 Factor innehåller flera olika fruktsyror som tillsammans fungerar som exfolianter för hyn, vilket betyder att de avlägsnar gamla hudceller från hudytan genom att lösa upp de substanser som håller dem kvar. När det gamla hudskiktet försvinner underlättas nybildandet av friska celler och huden får lättare att ta till sig fuktighetskrämer. Denna process tar 21-28 dagar, så för att uppnå full effekt av R3 Factor bör du använda produkten regelbundet under motsvarande tid.

Fruktsyror kan irritera huden. I R3 Factor minimeras risken för detta då AHA-syrorna kompletteras med hudvårdande Aloe vera, vitamin C och E samt stärkande, skyddande och mjukgörande extrakt av vitt te.

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän

Likes

Comments

Under lucka 2 hittar vi det bästa städhjälpmedlet som finns enligt mig!

Forever Aloe MPD

Varje vecka använder vi olika rengöringsmedel för städning. Vore det inte bra om det fanns en och samma produkt till tvätt, disk, golv, ja till och med till badrummet? Därför har Forever tagit fram just en sådan produkt, som är både effektiv och skonsam att använda, överallt. MPD är engelska och står för Multi Purpose Detergent, som betyder allrengöringsmedel.

Forever Aloe MPD 2xUltra är ett mångsidigt och koncentrerat, flytande rengöringsmedel. Det fungerar lika bra för all sorts tvätt av kläder som för rengöring av golv, badrum, kakel och till handdisk. Det rengör effektivt från smuts, löser upp fett och tar bort fläckar, utan att repa eller förstöra några ytor. Forever Aloe MPD 2xUltra är ett allrengöringsmedel som verkligen gör skäl för namnet. Forever Aloe MPD 2xUltra är fritt från fosfor, och de ytaktiva ämnen, tensider, som ingår är lätt biologiskt nedbrytbara. Det gör att negativ miljöpåverkan minskar. Den innehåller dessutom mild Aloe vera för att verka mjukgörande för dina händer och kläder. Innehåller inga optiska vitmedel. Nya Forever Aloe MPD 2xUltra är dessutom dubbelt så koncentrerade som vår tidigare MPD. Det gör att sparar emballage och därmed också minskar miljöpåverkan.

Hör av dig till mig om du vill ta del av erbjudandet!

Maria Emanuelsson

mariaemanuelsson95@gmail.com

Eller

Via Facebook - Lägg till mig som vän


Likes

Comments