Nu har mina ansökningshandlingar äntligen skickats iväg till USA där de ska granskas en sista gång innan letandet efter min värdfamilj börjar. Jag kan fortfarande inte riktigt ta in att jag om 7 månader-ish kommer att vara i USA?! Holy moly är så sjuuukt taggaaad!!!

Något som jag har insett är dock att uppdateringen på denna bloggen kommer bli rätt så klen då allt bara är en enda lång väntan på besked om var jag hamnar nånstans.

Har några idéer på inlägg som kan vara lite roliga men tills vidare så får ni nöja er med detta. (:

Hade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Om ni inte har sett min lilla beskrivning så heter jag alltså Maria och är 15 år gammal. Jag ska alltså åka till USA på utbytesår 2017/18 och det är vad denna blogg till mestadels kommer att handla om.

Jag åker med en organisation som heter Explorious och det är en organisation som jobbar med just high school-år till ett flertal olika länder. Jag håller just nu på med alla mina ansökningshandlingar och när jag är klar med de så kommer allt skickas iväg till USA där en familj (förhoppningsvis) kommer att välja mig att bli deras framtida utbytesstudent. I ansökan ingår bland annat ett personligt brev där jag berättar om mig själv och mina intressen, ett brev som mina föräldrar har skrivit om mig, en himla massa vaccinations- och läkarpapper och en hel del annat. Men allt är i princip klart, jag måste bara scanna in några papper och sen är ansökan redo att skickas iväg!

Ja, fråga inte varför jag startade denna bloggen redan nu då mitt liv här i Sverige inte är vidare händelserikt... Men jaja, det kanske kommer lite inlägg då och då med uppdateringar om allt som måste fixas innan jag åker iväg.

Hade!

Likes

Comments