Maria

Tänker inte börja inlägget med en ursäkt eller förklaring som jag borde göra. Jag kommer och går och så kommer det alltid vara och det får ni stå ut med.

Jag har fortfarande bloggtorka men jag kände för att blogga i alla fall, jag kom inte på någonting annat än att dela med mig av några riktigt bra låtar.

Några favoritlåtar

https://open.spotify.com/track/6x8j5V85ZJHtvOSjSamcVc

https://open.spotify.com/track/6EXNxCbFlqNpFOpTPGYZjr

https://open.spotify.com/track/11msya0xMIUEL6BCcVrN0C

https://open.spotify.com/track/7Fvyt1dgJJ4vebJIR5mbmK

FÖLJ MIN SPOTIFY LISTA: Mariaeeekman

Likes

Comments

Maria

Jag har inte bloggat nu på ett tag men det är för att jag vet inte vad jag ska blogga om.

Vad vill ni att jag ska blogga om?

Om ni har några önskemål så kan ni bara lämna en komentar eller maila: Mariaekman02@hotmail.com


Likes

Comments

Mitt hår

Jag skulle förga mitt hår blont från mörkbrunt, DET BLEV ORANGE så just nu så sitter jag med silverbalsam i som jag ska ha i 4 timmar och har haft det i 3 timmar. Jag hoppas att det blir iallafall en liten förändring för att jag kan inte gå så här till skolan på måndag. Har ni några tipps på vad jag ska göra om inte det här fungerar?

Likes

Comments

När jag var liten så ville jag bli en bonde, jag vet inte varför jag ville bli det men det var mitt drömjobb som liten iallafall.

Några år senare ville jag bli en stylist, jag har alltid älskat smink, jag började sminka mig när jag gick i 2.an alltså så var jag 8 år. Hår har jag aldrig gillat men smink och naglar var det som jag ville hålla på med.


Idag vill jag bli polis och har velat bli det i flera år nu, Jag vill verkligen förändra samhället och göra det bättre, jag vill hjälpa människor. Det finns olika poliser och jag vill bli som min förebild Johan Falk ( Jag vet att han inte är en polis på riktigt men jag älskar filmerna) Altså så vill jag bli en Kriminalpolis.

Likes

Comments

Vardag

Jag glömde blogga igår så jag får försöka göra två inlägg idag.


Dagens quote!

Likes

Comments

Mode

Dom här kläderna som är nedan kommer ifrån GinaTricot Det skulle passa perfect till en fest eller kanske om man ska ut på resturang eller om man bara känner för att klä upp sig lite men inte med så dyra pengar. Tyvärr så hade inte gina tricot några over knee skor men om man tar dom där strumporna och ett bar snygga skor som passar till så blir det lika bra.

Likes

Comments