View tracker

Vardag

Jag glömde blogga igår så jag får försöka göra två inlägg idag.


Dagens quote!

Likes

Comments

Mode

Dom här kläderna som är nedan kommer ifrån GinaTricot Det skulle passa perfect till en fest eller kanske om man ska ut på resturang eller om man bara känner för att klä upp sig lite men inte med så dyra pengar. Tyvärr så hade inte gina tricot några over knee skor men om man tar dom där strumporna och ett bar snygga skor som passar till så blir det lika bra.

Likes

Comments

Mode

Snart är det sommar, eller kanske inte men jag har börjat kolla mycket på badkläder och om ni vill veta vart man kan köpa snygga badkläder så kan ni göra det på Na-kd Jag hittade en JÄTTE snygg baddräkt och om ni vill hitta den så är det bara att klicka här

Om ni använder koden "Newyear" så får ni 20% rabatt.

OM NI VILL HA 20% RABATT SÅ MÅSTE NI SKYNDA ER FÖR ATT KODEN GÄLLER BARA TILL DEN 22 JANUARI!!!!!!!!

Likes

Comments

Tags

1.Har du ett smeknamn?

-Nej, men min storasyster brukade kalla mig för Morris

2.Vad är ditt favoritämne i skolan?

-Jag har inget favorit ämne men det som är roligast är nog musik

3.Favorit låt just nu?

-Snap av Jireel

4.Favorit dricka?

-Cola och red bull

5.Vilket är ditt favorit band?

-Jag har inget favorit band just nu

6. Tränar/sportar du?

-Jag tränar hemma själv

7.Favoritbok?

-Jag hatar att läsa så jag har ingen favorit.

8.Favoritfärg?

-Jag älskar svart,vit,grå, beige, guld och silver

9.Favoritdjur?

-Katt

10.Favoritparfym?

-Lady million och en parfym som jag fick av min bästa vän men jag vet inte vad den heter

11.Favoritårstid?

-Sommar och vinter men bara i december för att då är det jul

12.Vad läste du under gymnasiet?

-Går i 8:an men har tänkt att gå sam

13.Har du varit utomlands?

-JA

14.Vilka språk kan du?

-Svenska och lite engelska ( Jag suger på att lära mig språk)

15.Hur många syskon har du?

-TVÅ

16.Favoritaffär?

-Vet inte

17.Favorit restaurang?

-Jag har ingen speciell

18.Tycker du om skolan?

-Nej men jag har inte så mycket val

19.Favorit kanaler på youtube?

-Jocke och jonna, Therese lindgren, Anty, Lakidoris och Thomas Sekelius

20.Favoritserie?

- PLL och Teen Wolf

21.Favoritfilm?

-Jag älskar alla Johan Falk filmer

22.PC eller MAC?

- Vet inte

23.Vad använder du för mobil?

-iPhone 6s

24.Hur lång är du?

-164,5 tror jag eller jag var det sist jag kollade

Likes

Comments

Mode

Jag älskar skam och min favorit är Noora, Vem är eran favorit?

Likes

Comments

Maria, Vardag

Gud vad jobbigt det är när ingenting går som planerat, jag har blivit sjuk så jag kommer inge kunna träna idag😢 jag får väll bara hoppas på att jag inte är sjuk imorgon. Jag hoppas på att jag mår bra i helgen så att jag kan ha kul och vlogga, jag tänkte göra en helgvlogg men jag vet inte om jag ska sätta ihop alla videos eller om jag ska göra så att jag lägger upp fredags vloggen på lördag och lördags vloggen på söndag och om jag vloggar på söndag så lägger jag upp den på måndag. Eller så får ni se helgvloggen nästa helg. Vad tycker ni?❤❤Dagens quote!

Likes

Comments

Maria, Mode

Jag älskar tatueringar och jag ska själv skaffa tatueringar när jag blir 18 år. Jag tycker att det är skit snyggt med tatueringar men det är inte så snyggt om man har för många. Här nedan för så kan ni se några av mina favorit tatueringar. Jag tror att min första tatuering ska vara på låret p.g.a jag har alltid älskat tatueringar på just låret, det är inte så jätte synligt om man bara har en liten text men jag hade tänkt ha typ en döskalle eller någonting på mitt ena lår och sen en text på andra. Jag vill att alla tatueringar som jag ska ta ska ha någon betydelse men jag vet inte riktigt hur jag ska hitta en tatuering som kan beskriva någonting i mitt liv eller någonting som betyder något för mig.

Likes

Comments

Maria, Vardag

Hej! Det var ett tag sen nu men jag har bestämt att jag ska fortsätta blogga och jag ska vara så aktiv som det bara går jag ska försöka lägga upp minst ett inlägg om dagen ibland kan det hända att det blir 2-3 inlägg.


Jag har tagit bort videon på youtube för att den videon kändes inte rätt, jag kommer inte sluta helt med youtube. Jag kommer att vlogga ganska snart för att jag och min kompis ska åka och shoppa och äta god mat. Jag kanske kommer vlogga nu i helgen också för att jag och pappa (kanske mina syskon) ska kanske åka och kolla på bio och äta god mat.


Veckans planer!

. Idag har jag varit i skolan som vanligt, Efter skolan så åkte jag och min kompis upp till centrum för att äta på resturang med varandra.

. Imorgon ska jag till skolan och efter skolan så har jag inte så mycket planer förutom att jag och pappa ska plugga till mitt prov som jag ska ha på fredag.

. Onsdag så ska jag också till skolan som vanligt och plugga när jag kommer hem och så ska jag försöka hinna med att träna

. Torsdag är det också bara en vanlig tråkig dag i skolan och som vanligt så ska jag hem och plugga inför provet.

. Fredag så ska jag till skolan och göra provet och det kommer vara så skönt när jag är klar med provet, Efter skolan ska jag hem och träna och sen ska jag kolla på netflix och äta ostbollar som har blivit en favorit och sen så kanske jag kommer gå ut lite och vara med några kompisar kanske eller någonting.

DAGENS QUOTE

Likes

Comments

jag blir så trött på mig själv. Jag vänder på dygnet hela tiden och orkar inte göra någonting annat än att kolla på netflix och äta.

Jag vill lägga ut youtube videos varje dag men jag vet inte vad för videos som jag kan göra. Jag vill blogga minst 5 dagar i veckan men det har jag inte tid med heller. Och så har jag börjat skriva på en bok. Jag kommer typ ingen vart med den där jävla boken, jag har börjat skriva på kapittel 2. Och så har jag min webbsida http://mariaeeekman.webs.com/ . Jag orkar inte med allt på en gång så jag kommer kanske ta en pause från allt bloggande och försöka komma igång med youtube istället.

Likes

Comments

Maria, Mode

Snart är det nyår så varför inte lägga upp ett inlägg om hur jag ungefär kommer att se ut. Klänningen hittar ni på nelly.com det finns också en länk till klänningen om ni är sugna på att köpa den. Om nyårssminkningen inte blir bra så har jag en back up plan. Det är ett bra tips att man har en back up plan ifall det blir något fel.

Likes

Comments