HELLO FRIENDS

I dag handler indlægget om fede fashion trends jeg virkelig syntes er unikke og fede. Så håber i kan lide det og i selvfølgelig selv vil prøve at rode jer ud i disse trends.

Den første er nattøjstrenden. Jeg syntes den er virkelig fed, da det enlig lidt ligner at man har stylet sit nattøj, hvilket man jo nærmest også har. Man kan style det på mange måder, og jeg syntes enlig altid ens outfits ser mere sammensat ud, og det ligner at der er tænkt meget over det.

Loafers trenden, er jeg fuldstændig skudt i. Jeg syntes skoene er vildt klassiske og de ser virkelig behagelige ud, og samtidig er de ogsåvirkelig pæne. Der findes mange forskellige slags loafers, hvilket gør at de ikke alle ligner hinanden.

Den sidste er plisseret nederdele, og her er det enlig de lange nederdele jeg har fået øjnene op for. Man kan style det på så mange forskellige måder, og der findes jo hundrede vis af farver. Her ser det også meget sammensat ud og det giver en god effekt da det er plisseret stof.

XX

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

HELLO FRIENDS

Nogen af jer ved at jeg har en kæmpe passion for makeup, og siden jeg var helt lille har jeg altid interesseret mig for det. Hvis man kigger ned i min makeupskuffe har jeg måske også lide mege,t af at jeg kun er 15 år. Men jeg syntes ikke rigtig, at jeg har lavet så meget om makeup på min blog, så i dag syntes jeg at det var tid til en lille collage med noget af det makeup jeg ønsker mig mest, for helt seriøst det er jo simpelhen så meget.

Når men de fleste kender nok tingene, da de er meget populære, hvilket jo så også gør dem dyrere øv. Når men hvis i har nogen spørgsmål til produkterne, så skriv en kommentar eller en direct på min instagram mariadorst_, også selvom den er privat:)

XX


Beauty

Spørgsmål til produkternes navne eller pris så endelig skriv

Likes

Comments

HELLO FRIENDS

Plisseret nederdele har været ret populære inde for det sidste stykke, derfor ville jeg i dag give jer lidt inspiration til hvordan man kan style dem. I starten kunne jeg virkelig ikke lide denne trend, men nu er jeg fuldstændig vild med den, og syntes det er den fedeste trend ahah. Håber i får øjnene op for denne trend ligesom mig hihi

XX

Likes

Comments

HEY FRIENDS

Skolen nærmer sig igen, og derfor ville jeg i dag give jer lidt inspiration til, hvad i kan have på i skole. Jeg har tit krise i forhold til hvad jeg skal have på, så jeg har i dag sammensat nogle outfits, og er enlig blvet super glad for resultatet. Håber i vil kigge på de 3 collager jeg har lavet, og få en masse inspiration. Har prøvet at ramme sådan meget bredt, så flere kunne bruge det til noget.

XX

Classic - back to School

Trousers // ZARA Blazer//ZARA Tee //MONKI Loafers //MONKI

Business outfits er altid en klassiker og man ser altid gennemført ud, selvom det nok ikke har taget mere end 2 min at sammesætte. Jeg har valgt denne t-shirt, da den er skiller sig ud, men uden at være for meget. Jeg har taget et mere par afslappede sko på, men alligevel er de meget stilrene.

Chill but NOT so chill again - back to School

Biker jacket // Monki Dungarre // Asos Vans slip on // Zalando

Basic white tee //Zara

Et par smækbukser er normalt ikke noget man lige vil tage på, men jeg syntes virkelig de kan styles pænt. Dette er et meget afslappet sæt tøj, og meget basic. Jeg har valgt at smide en biker jakke udover outfitet, for at give det et lidt mere råt look.

Feminin - back ti School
Trousers // Bestseller Top // Asos Pavement shoes // Zalando
cross body bag //Zalando

Et mere feminint look. Jeg har fundet denne klassiske hvide trøje, hvor den sidste del er flæser. jeg har stylet den med disse bukser, som ligner lidt at de er i noget meget fint stof. Til det har jeg taget et par pavement sko og en cross body bag på. Dette er mere fint outfit, men jeg syntes det er god sammensætning.

Likes

Comments

HELLO FRIENDS

Lidt sent men i dag er det jo søndag, og det betyder this week´s find. Hvis du ikke ved hvad det er, så kort sagt er det at jeg hver søndag fortæller om en ting jeg har fundet, som jeg syntes er godt, unikt eller nice.

Men jeg syntes godt det kan være lidt svært at nå at finde nye ting, så jeg vil fra nu af gøre det hver anden søndag, så håber det er i orden.

NOK OM DET... I dag handler det om denne Champions sweater. Jeg faldt enlig over den, da jeg så en video fra @emiliemalou , hvor hun havde stylet en champions tee. Jeg havde enlig set den mange gange rundt omkring, men denne gang fangede den mig altså. Så jeg har været inde på forskellige hjemmesider, for at kigge på deres tøj, og faldt over denne. Den er virkelig i en perfekt lyserød farve, og så er sweatshirts altså bare en ting man kan bruge hele året rundt. Den er til den dyre ende, men syntes også at man får noget for pengene.

XX

Champions sweat

Champions sweatshirt // HERE

Likes

Comments

HELLO FRIENDS
I dag ville jeg give jer lidt inspiration til hvordan man kan sammensætte et denim on denim outfit. Hvis du ikke kender denne trend er den enlig ret simpel, du har flere stykker denim ithems på i et outfit.
Jeg syntes det både kan gå op og ned med denne trend, da jeg nogengange syntes det kommer til at se lidt tungt ud, men jeg har i dag fundet nogle outfits jeg syntes er virkelig flotte. Så håber i kunne bruger det til lidt inspiration
XX

Likes

Comments

HELLO FRIENDS

I dag tænkte jeg at jeg ville give jer lidt inspiration til hvordan man kan style gul. Jeg syntes gul er en super fed farve at style, så syntes at jeg ville give jer lidt inspiration til hvordan man kan style det. Normalt går man bare i de klassiske farver sort og hvid, men gul er virkelig en i øjenfaldende farve, og jeg har faktisk også lavet en blogindlæg om hvordan jeg har sammesat et simpel outfit HERE. Men håber at indlægget kan give jer lidt inspiration.

XX

Likes

Comments

HELLO FRIENDS

Det er tid til en This week's find, og denne gang handler det om nattøjs trenden. Eller ihvertfald det her nattøjs sæt. Det kan købes her, hvis du som mig syntes det er mega fedt TROUSES og BLOUSE . Hele ideen med nattøjs trenden har jeg enlig altid været ret fan af, men lige det her sæt er helt vildt smukt og unikt!

Så syntes i skal tjekke sættet ud!

XX

Likes

Comments

HELLO FRIENDS.

Fishnet har været virkelig populært på det sidste, og især på sider som we heart it. Jeg har fundet lidt inspiration til, hvordan man kan style dem, da de kan styles til finere brug, men også rimelig casual med et par boyfriends jeans og sneakers, hvilket jeg syntes gør denne trend ret nice.

Det kan bl.a. købes her: Gina Tricot H&M Asos

XX

Likes

Comments

HELLO FRIENDS.

Anden del af mit sommer outfits indlæg har jeg lavet i dag. I dag handler det om de perfekte sommerkjoler, så håber i kan lide det og kan bruge det til inspiration. Jeg har brugt lang tid på at finde de ting jeg syntes var pænest og unikke. De outfits jeg har lavet er meget ensfarvede, men man kan selvfølgelig blande lidt rundt i farverne, hvis man syntes det.

XX

No. 1 - Pink
Pink - sommer outfits

Shoes //HERE Dress // HERE Shopping bag //HERE

PINKKKK. Pink er for mig lig med sommer. Jeg har fundet denne her kjole med flæser, og så er den i den smukkeste lyserøde farve. Til det har jeg tilsat en stor shopping taske, og et par lyserøde sko, men fjer på det nederste af skoen.

No. 2 - Yellow
Yellow

Dress // HERE Shoes // HERE Shopping bag // HERE

Gul er en anderledes farve, men også meget sommeragtig. Jeg har fundet den her gule kjole med blomsterprint og syntes bare den var helt unik. Jeg har tilsat et par gule sko, og igen en gul stor taske, så man kan have mange ting med.

No. 3 - Blue
BLUE NIGHTS

Shoes // HERE Dress // HERE Valentino shoulder bag // HERE

Kjolen her er vildt smuk, sammen med tasken, jeg har derfor tilsat et par mere basic sko, for at sætte mere fokus på det andet. Tasken og kjolen har nogle vildt fede detaljer og gør det her outfit vildt smukt.

Likes

Comments