Igår började jag julpynta hemma och bakade lussekatter! Fick en sådan galen julfeeling att det var ett måste och jag ville knappt lägga mig efter att jag var klar för att det vart så mysigt.. Hade även en liten tjej hemma idag som vart supernöjd över alla stjärnor i fönstren när hon vaknade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er.

Nu vart de sådär galet längesedan jag uppdaterade er igen men helt ärligt så har jag fullt upp med jobb och mammalivet för tillfället! Det är så att jag knappt hinner med min andra halva.. Suck! Men iallafall den senaste tiden så har jag fått nya arbetsuppgifter, klarat uppkörningen, blivit bilägare (!!!!!) och tagit tag i mina promenader igen.. Haha!

Så jaa, om jag har klarat uppkörningen borde jag ju ha klarat min teori också, för den gör man ju först, right? Men nej.. Så är tyvärr inte fallet.. Jag har kuggat två gånger redan och jag är så deppig över det att jag vill spy! Min hjärna vill liklsom inte ta in det jag läser, förra provet jag gjorde så kändes de ändå bra men icke, så jag fick mig ett psykbryt efteråt och grinade som en bebis..

Här är min fina pärla förresten som min sambo seriöst har köpt till MIG!! Helt underbar är han. 

En volvo V70 d3 

Likes

Comments

Ä N T L I G E N !
Jag har äntligen fått tag på drömoverallen till lillan, jag har letat som en galning och de enda jag hittat har varit försmå eller redan sålda.. Sååå typiskt när man bara MÅSTE ha en sak! Så det slutade med att denna mamman laddade ner Tradera och kollade där och jag hittade en i rätt storlek samt att jag vann budgivningen!!! Lycklig mamma.. Så nu väntar vi bara på leverans!

Likes

Comments

Andra dagen i rad som jag är i Strömstad på körskolan! Det känns så himla bra att körkortet äntligen är så nära.. Nu är det massor av plugg som gäller så att jag sätter detta och kan bli mer självständig!

Likes

Comments