Header

Vi alla har ju jobbiga perioder ibland, vissa oftare än andra och vissa mer sällan än andra.. Jag har en sådan jobnig period precis just nu! Det känns som om att jag inte duger till alls varken som mamma eller sambo och till råga på allt så är lillan inne i någon slags fas där hon härjar flera timmar varje kväll/natt och har hållt på såhär sedan i måndags, hon somnade precis pch klockan är 23.01.. Jag är en trött mamma! och D är en trött pappa då han åkt på en manlig förkylning i samma väva som allt detta händer.

Likes

Comments

Under de senaste tre dagarna/kvällarna/nätterna har lillan vänt på dygnet! Hon somnar som hon ska för natten vid 19 tiden ungefär, sover någon timma och sedan är det full fart tills klockan slår midnatt.. Sedan är hon dödens dötrött på morgonen så hon sover till 10 tiden isch. Varför gör hon så? Haha! En fas antar jag. Men hon har varit som en klocka sedan hon var 4 månader så man blir ju helt förstörd när hon gör såhär.
Vi får hoppas att det går över snart :)

Likes

Comments

Mellus ena julklapp har kommit :D jag är helt hyper, haha! Ska bli så spännande att se hur hon reagerar.

Likes

Comments

Allt var frid och fröjd igår kväll, lillan somnade direkt efter vällingen vid 20 tiden och vaknar pigg vid 21.30.. haha! Så vo var vakna till 01.30 ca. Sedan somnade hon själv i sin säng och vaknade inte förns 09.30 idag. Skönt med sovmorgon när man sov dåligt inatt.

Likes

Comments

Ja det är väl inte bara jag som får sån där galen ångest över att det är söndag, att allt återgår till det vanliga i en vecka? Jag blir ensam hemma varje dag med lillan mellan 05.30-17.00 isch och fan vad jag hatar det! De bästa är att få vara en familj på helgerna!

Likes

Comments