Header

Ä N T L I G E N !
Jag har äntligen fått tag på drömoverallen till lillan, jag har letat som en galning och de enda jag hittat har varit försmå eller redan sålda.. Sååå typiskt när man bara MÅSTE ha en sak! Så det slutade med att denna mamman laddade ner Tradera och kollade där och jag hittade en i rätt storlek samt att jag vann budgivningen!!! Lycklig mamma.. Så nu väntar vi bara på leverans!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Andra dagen i rad som jag är i Strömstad på körskolan! Det känns så himla bra att körkortet äntligen är så nära.. Nu är det massor av plugg som gäller så att jag sätter detta och kan bli mer självständig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftermiddagen blev mycket bättre än förmiddagen! Jag åkte direkt till förskolan för att hämta hem lillan, vi gick hem och fyllde upp poolen samt plockade ut dynorna till utemöblerna. Lillan vart så nöjd över att få bada ute för andra dagen i rad så hon lekte glatt.

När jag äntligen hade klätt på henne och gjort henne redo så satte sog damen med klänning, skor och blöja i poolen, haha!

Efter en timma hemma kom Frida och Linda förbi på en kopp kaffe och en massa tjöt! Trevligt att få träffa lite sköna människor. När de hade åkt hem så var de dags att packa lite till Mellus som skulle sova hos mormor då jag börjar jobba tidigt imorgon, vi åkte upp till mamma för att lämna lillan och sedan åkte vi vidare mot gymmet! Vart fett opepp på gym så blev 10minuter på bandet och lite ben körda.

Nu ligger vi nerbäddade och nyduschade redo för att sova. Natti

Likes

Comments

Booom! Jag har nyss fått skriva på papperen inför hösten och jag kommer få jobba massor, jag är så himla glad. Detta fick verkligen dagen att bli bra trotts att den varit skit innan.

Skönt nu slipper jag ha ångest över vad som händer till hösten. Har varit så osäker på om jag skulle få jobb eller inte men gud så glad jag är nu.

Likes

Comments