Header

Träffat en av de bästa vännerna man kan tänka sig att ha idag <3 Vi har tagit oss en promenad, myst med Mell och ätit god mat! En helt amazing dag helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är helt galet vad tiden bara springer iväg, vår lilla Mell är redan 9 månader och jag kan inte fatta det. Känns som om det var igår vi åkte in till förlossningen!

9 månader, vart tog tiden vägen? Såhär fort gick inte de 9 månaderna hon låg i magen kan jag lova! Haha.

Likes

Comments

Hej finisar.

Nu var det flera månader sedan jag uppdaterade här och det är för att mitt liv har varit så sjukt upp och ner. Allt rasade samman sista veckan i augusti.. Jag och min sambo hade då varit och gått varandra på nerverna i nästan fyra veckor, det slutade i tjafs och allt slutade med att han lämnade mig. Där stod jag ensam med hundar, lägenhet och Mell.. Vad skulle jag göra? Vart skulle jag ta vägen och främst av allt vart skulle jag göra av alla mina känslor, tårar och sorg.. Jag var helt förkrossad! Han betedde sig som om jag inte fanns och där stod jag, men känslor upp över öronen och bad på mina bara knän.. Medan han gjorde precis som han ville, jag tog hand om allt, han behövde inte bry sig om något annat än sig själv. Det var en sjukt jobbig tid i mitt liv och jag ville bara lägga mig ner och ge upp, slippa smärtan, men jag hade Mell och hon fick mina dagar att bli ljusa och värdefulla trotts allt.

Jag gick i tankarna om att släppa allt, gå vidare och glömma.. Jag gav nästan upp hoppet.. När han verkade ändra sig, jag blev så mindfuckad. Vad händer? Vad håller han på med? Jag visste inte vad jag vågade tro eller hoppas på.. Jag har blivit så galet sårad under dessa månaderna så jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna lycka igen, men jag är på väg upp igen och har hela tiden varit mig själv framför vår dotter för att hon inte ska må dåligt <3

Jag vet inte alls vad som kommer hända i framtiden, men jag hoppas och tror att jag kan gå vidare för att släppa all skit och bara bygga upp allt fint på nytt... Men man vet aldrig! För att det ska fungera så är det mycket som måste repareras och allt måste falla på plats igen..

För övrigt så har jag en hel del att skriva om här. Men det får bli imorgon, eller en annan dag för nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan det blir sängen för min del. God natt på er!


Minnen <3Likes

Comments

Äntligen är lillan på bättringsvägen! Hon har fått behålla vättska sedan igår morse och även ersättning sedan igår!! Så idag har hon fått ersättning och ytterst lite gröt och gud så nöjd hon blev.
Mammas lilla hjärta <3 Har varit så himla orolig för henne.
Nu är det bara kisseriet som måste komma igång helt och hållet.

Likes

Comments

Mitt lilla hjärta är fortfarande inte bättre! Har varit på vårdcentralen, pratat med 1177 och varit inne på barnakuten på NÄL men ingen kan hjälpa oss! Inne på näl sa dem att hon har lågt blodsocker och behöver massa sött i sig men hon får ju inte behålla något hon äter eller dricker. Mitt mammahjärta blöder!!!

Så imorgon blir det vårdcentralen igen och jag SKA ha hjälp annar blir jag tokig! Hon är bara 6 månader och har hållt på såhär sedan i söndags natt..

Likes

Comments