Header
View tracker

Tredje dagen på gymmet denna veckan och fyfan vad bra det känns! Både lördag och söndag har vi tillbringat en timme per dag på gymmet. Jag börjar äntligen tycka att det är kul och jag är så sjukt tacksam över att Daniel hjälper mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Kom precis ur duschen vid tio och de bankar på dörrn precis som om någon är förbannad som fan! Då är det min morbror från norge som kom med fem paket med blöjor! Det är för övrigt de bästa blöjorna vi haft. Billiga, tunna och bra!

Sedab lånade han med sig Mell så att jag hann ta en promenad med min fina vän Emma <3

Efter det bjöd han mig på lunch nere på Bella, helt underbart! Nu sitter borta hos moster och myser.

Likes

Comments

Vissa dagar känns verkligen allt skit. Man vill dra täcket över huvudet för att sedan ligga kvar där i sängen resten av dagen.. Idag är en sådan dag, tankar och tårar åt alla håll och kanter!

Varför måste man ha så mycket tankar, ångest och känslor på samma gång.. Jag funderar helt ärligt på att köra mitt egna race, bara tänka på mig själv och Mell. Göra så att jag kan börja tänka positivt igen, må bra, bli mig själv. Frågan är om det någonsin kommer bli så...

Likes

Comments

Idag blir det myskläder för hela slanten! Jag mår inge vidare idag och tror att jag börjar bli sjuk.. Orkar verkligen inte!

Så idag tog vi en lång mysig dusch med värmefläkten på inne på toaletten så det blev riktigt varmt och gott! Nu tittar vi faktiskt på Disney Junior och myser i soffan sålänge damen sitter still, haha. Tror dock att det får bli en promenad med hundarna om en stund och få rört på fläsket idag med.

Likes

Comments