Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Eftermiddagen blev mycket bättre än förmiddagen! Jag åkte direkt till förskolan för att hämta hem lillan, vi gick hem och fyllde upp poolen samt plockade ut dynorna till utemöblerna. Lillan vart så nöjd över att få bada ute för andra dagen i rad så hon lekte glatt.

När jag äntligen hade klätt på henne och gjort henne redo så satte sog damen med klänning, skor och blöja i poolen, haha!

Efter en timma hemma kom Frida och Linda förbi på en kopp kaffe och en massa tjöt! Trevligt att få träffa lite sköna människor. När de hade åkt hem så var de dags att packa lite till Mellus som skulle sova hos mormor då jag börjar jobba tidigt imorgon, vi åkte upp till mamma för att lämna lillan och sedan åkte vi vidare mot gymmet! Vart fett opepp på gym så blev 10minuter på bandet och lite ben körda.

Nu ligger vi nerbäddade och nyduschade redo för att sova. Natti

Likes

Comments

Booom! Jag har nyss fått skriva på papperen inför hösten och jag kommer få jobba massor, jag är så himla glad. Detta fick verkligen dagen att bli bra trotts att den varit skit innan.

Skönt nu slipper jag ha ångest över vad som händer till hösten. Har varit så osäker på om jag skulle få jobb eller inte men gud så glad jag är nu.

Likes

Comments

När man har världens finaste vän som från ingenstans kommer med kläder till Mellis, hur glad blir man inte då?

Så himla fint alltihop!

Likes

Comments

Jag är verkligen helt slut! Det har varit en fullspäckad dag och jag har varit hemifrån mellan 7.00-18.00 idag ungefär.. Huvudet bara snurrar, ögonen går typ i kors och kroppen vill bara ligga ner. Haha!

Förresten så körde jag min första körlektion på nya körskolan idag och gud vad bra de kändes! Jag kände mig så jävla säker och det gick verkligen super bra.
Nu gäller det bara att plugga en jävla massa teori så att jag klarar detta någon gång.

Likes

Comments