hej

vi var på calles färghall idag och kollade på golv. vi har ju bestämt oss för att lägga ett klickgolv över det gamla slitna golvet som ligger i köket, hallen och matsalen i huset. jag trodde eller a båda jag och tor trodde att det skulle ta en kvart att gå in och bestämma oss för vilket men när vi går ut från butiken 1 timme senare så har vi fortfarande inte riktigt bestämt oss. men nu efter mycket funderingar och smakråd från andra så har vi nog enats om ett golv så på måndag eller tisdag blir det att gå dit igen och beställa så kan vi förhoppningsvis lägga in det till helgen. Det kommer bli väldigt bra och huset kommer bli så snyggt.
Det är golvet högst upp till höger som får flytta in hos oss i huset!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej hej
idag ska vi hämta våran första matkasse från ica, är så spänd på hur det kommer att bli. jag hoppas verkligen den kan ge oss lite inspiration och nyttigare mat än vad vi nu är vana vid. recepten för denna vecka låter relativt goda i alla fall :-)

föresten påskhelgen har sussat förbi nu också. vi åkte ner till haverdal på långfredagen och stannade över natten, jätte trevligt, och väldigt skönt att komma bort från vardagslivet lite också :-) sen resten av helgen har vi bara tagit det lugnt, firat min pappa som fyllde år och spelat bingo så klart, ingen vinst.
nu har jag börjat längta till värmen/solen och semestern :-)

på torsdag blir det lite jobb för min del så då får gubben vara pappa ledig med angelica, ska bli så skönt att komma ut och få jobba lite, vara lite social :-)

Likes

Comments

lördag, äntligen var det lördag, men oj va fort dagen har gått. vi började dagen med att köpa bilstol åt angelica, det blev en maxi-cosi mobi xp som är röd. är jätte nöjd med den :-) tyvär går istort sätt inte vårat passagerar säte att använda längre men det får man väl ta. gubben får helt enkelt sitta bak när vi ska åka någon stans :-P aja sen efter detta så åkte vi och fikade hos Torbjörns vän+flickvän, väldigt trevligt dock görs det alldeles för sällan tyvärr :-( sen under eftermiddagen åkte vi till per-jonny (min biologiska far) och fikade. ja det har blivit en hel del fika under dagen.
när vi sedan kom hem ikväll fick angelica smaka på välling för första gången det tyckte hon si så där om. Behöver nog vänja sig vid det :-) föresten så blir hon hela 6 månader idag! vart tog tiden vägen? helt sjukt att våran lilla fis är 6 månader gammal! världens vackraste unge <3
ha det bra.


Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt dryg dag, vaknade tidigt och har bara sittit och väntat på att klockan ska ticka. så segt!
lunchade med sofie och som vanligt blev det skräpmat, måste verkligen skärpa mig och börja äta nyttigt eller ja i alla fall nyttigare.
Sen när klockan äntligen var 15:30 så åkte vi upp till min mor och lämnade angelica som skulle vara där i en timme tills hennes pappa kom och hämtade henne. Så då åkte vi äntligen till ullared :-) känns som det var en evighet sen jag var där sist men det var i början av januari bara, men men jag gillar att shoppa på gekås :-) det är i stort sätt den enda affären som jag verkligen tycker om!
Efter 2 timmar så vart vi färdiga och då hade jag hunnit plocka på mig en hel del! men är jätte nöjd över mina köp och det blev mycket nytt till angelica :-)

Ha Det bra!


Likes

Comments

Idag har vi endast tagit det lugnt. Pratade med kvinnohälsovården angående preventivmedel och fick tid på torsdag, så får se om vi kan komma på en bra lösning då. Druckit te med min mor och med sofie också :-) Angelica har fått smaka på mango+banan puren och det gick bra men man såg på henne att det inte var favorit smaken direkt. och snart är det dags att ge henne gröt och välling för första gången, har tänkt vänta med det till sex månaders dagen men kanske blir någon dag tidigare, vi får se helt enkelt.

Nu har vi planerat våran semester och bokat öland :-) ska bli så kul och spännande att åka till campingen med angelica för första gången! Hon lär ju kunna krypa då så lär få springa efter henne hela tiden, men det kommer bli kanon! :-)

Ha det bra

Likes

Comments

Idag lyckades jag vinna på bingon igen, har nu vunnit dom fyra sista gångerna så nästa gång jag spelar lär min tur vara slut tyvär. Bara vänta och se på torsdag hur det blir :-)

Imorgon blir det att ringa till mödra och diskutera prpreventivmedel, äter p-piller nu som jag inte mins namnet på, men jag får såna hemska extrema humörsvängningar så jag kan bara inte förtsätta äta dom. Min gubbe lär ju vilja flytta här i från i såna fall. Jag skämtar inte jag har blivit en sån sur kärringen som blir bokstavligt talat galen för minsta lilla. Jag mår själv inte bra av det så hoppas verkligen att jag kan få byta preventivmedel till något annat.


Min underbara lilla fis! <3 

Likes

Comments

Kollade precis in den nya beck filmen invasionen :-) precis lika bra dom alla andra beck filmer. Väldigt se värda med andra ord.

Fick en förpackning footner av gubben i födelsedagspresent som jag nu har använt och hoppas verkligen på bra resultat. Fick problem med vänstra hälen när jag blev gravid och den har fortfarande inte blivit bra :-( men håller tummarna på dess "sockor"

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg igen. Snart kommer gubben hem från jobbet :-) tyvär så har han åkt på en förkylning nu också, men förhoppningsvis går den över nu under helgen så han är fit for fajt nästa vecka igen.

Idag händer det nog ingenting, ska bara ta det lugnt och mysa med min lilla familj 😍 Angelica ska bada idag också, alltid lika roligt, fast idag kanske det blir roligare med hennes nya badankor.

Ha det bra!

Likes

Comments

Nu ligger jag äntligen i soffan hemma, vi sov ju borta inatt på grund av att Anticimex besprutade våra golv igår. Blev ganska lite sömn då jag hostade väldigt mycket och angelica var lite små orolig, men annars gick allt bra. Det blev även årets första grillning igår, så gott. Längtar verkligen efter värmen och Öland nu. Ska bli så skönt. Och det blir första gången angelica sover i ett tält så det kommer bli jätte spännande :-) 

Nu blir det att kolla på biggest läser och sen paradis hotel :-) 

Ha det!  


Likes

Comments