Nu ska jag börja springa minst tio km om dagen innan Thailand. Hoppas verkligen att jag lyckas förbättra min kondition och mage nu under den här korta tiden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åh vilket härligt väder det har varit! Det bästa med Skara är den vackra sjön vi har vid vårt hus. Springer och matar änderna när jag har tid för det så himla fridfullt. Sprang i en hel timma igår och det var så härligt! Beach 2017 här kommer moi.

Likes

Comments

Det finns inget bättre än italiensk mat. Kom till sjunde himlen varje gång man åt deras pasta.

Likes

Comments

Detta måste nog vara världens vackraste galleria. Stog och beundrade den i flera timmar med Anna. Var inne på LV och mannen som jobbade där gav mig komplimangen elegant, var röd i flera timmar. Har suktat efter ett bälte från Gucci i ett halvår, men min storlek har alltid varit slut så den fann jag äntligen i Milano. Materiellkärlek Does exist.

Likes

Comments

Vi checkade in på hotel romana och det var verkligen jättevackert. Sedan åt vi på en RIKTIGT grym italiensk restaurang. Servitriserna och kockarna började prata spanska och franska med oss och det gick bellissima. Fick även ett förkläde för att jag hade en vit klänning och ni kan ju gissa hur mycket Anna skrattade åt det, men karma kom fort för att även hon fick en fem sekunder efteråt då hon åt med mig.

Likes

Comments

Minns fortfarande studentdagen så bra. Min bästavän Angeline tog tag i min hand innan utspringet och vi sprang ut tillsammans. Där stod familjen och mina nära och kära. Senare på kvällen kom över 100 gäster och grattade mig och det kändes så bra att alla var så glada för min skull. Den glädjen under den dagen var nog den bästa på länge. Jag hoppas att den dagen blir lika grym på min examensdag. Jag önskar även att alla studenter får världens bästa dag och glöm inte att dricka mycket vatten. ❤️

Likes

Comments

Nu får vi hoppas på vitare tänder! Återkommer med resultat.

Likes

Comments

Vet ni vad det värsta som finns är? Det är när människor säger åt mig att inte vara kräsen och sänka mina krav på män. Har gjort det en gång i mitt liv och det gick långtifrån bra. Det vi alla borde göra är att stå fast vid de punkterna vi har, når mannen/kvinnan inte upp till kraven så Next! Jag förtjänar verkligen det allra bästa och det gäller att veta sitt värde. Om en person inte kan uppoffra saker för en, gör saker man inte tycker om eller saknar respekt då är det ett Big No. Mina största krav på män är lojalitet, godhjärtade och familjekära då det är det de kommer få tillbaka.

Likes

Comments

Anna skickade hur vädret kommer vara för oss nere i Italie, det kommer vara 32 grader!! Då kommer mina nya sandaler verkligen användas flitigt❤️❤️.

Likes

Comments