Love at first sight

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Testade hot yoga med Lovisa idag på Hagabadet på Sannegården och det var verkligen en utmaning. Rummet startades på 32 grader och det kändes som att det blev varmare för varje kvart som gick. Idag kommer jag iallafall att sova gott. Rekommenderar det varmt till er med sömnproblem eller stress. 


Xoxo Maria.

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte mina vänner. Vi gick till massa barer i hela staden och det hela slutade med en utgång. Mötte sedan även några andra vänner ute och är så lyckligt lottad över att mina killkompisar alltid skyddar mig på krogen, god bless you guys.

Likes

Comments

Will definitivt investera i en lägenhet i älskade Bangkok. Känner mig verkligen hemma i den här staden. God mat och trevliga människor. Jag fick välja hotell, så valde verkligen ett med allt i ett. Det fanns spa, massage, restaurang, gym och pool här. Dessutom så hade vi verkligen den bästa utsikten, gissa om jag njöt av varenda minut?!!

Likes

Comments

Att hoppa i poolen direkt efter ett fett gympass på semestern är det bästa som finns. Ha en trevlig natt nu, greetings fr.o.m. Bangkok 🥂

Likes

Comments

Hela den här veckan har bestått av 33 grader och sol. Livet kan verkligen inte vara bättre!

Likes

Comments

Har alltid haft stort intresse för vapen, men aldrig haft möjligheten att prova på det i Sverige. Berättade det för pappa och efter någon timma löste han det. Kontakter är allt;)) Kan ju lugnt säga att mitt första försök gick hur bra som helst!!! Det var verkligen jättekul, trodde dock inte att pistoler kunde vara så kraftiga....

Likes

Comments

Tog första flyget efter mormors dödcermoni till Phuket och säger bara ett ord WOW!! Här kan man verkligen göra alla typer av aktiviteter och finna all mat. Rekommenderar varmt Karon om ni vill till ett lugnt ställe.

Likes

Comments

Landa just i mitt andra hem och det känns så skönt. Har bara läst en bok, solat och ätit massa frukt idag. Nu ska jag dock ut med min moster och shoppa.

Likes

Comments

Nu ska jag börja springa minst tio km om dagen innan Thailand. Hoppas verkligen att jag lyckas förbättra min kondition och mage nu under den här korta tiden.

Likes

Comments