Godmorgon!

Nu är det äntligen fredag, så sjukt skönt.
Sista dagen på jobbet innan ja tar helg, idag står det ben på tränings schemat sen blir det hem o grilla oxfilé, mums 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu väntar jag på att mamma ska hämta upp mig så vi kan åka till jobbet. Sen blir det en hel dag där innan det blir dags för ett axel pass på gymmet.. Är så taggad!

Men idag är det ju torsdag vilket innebär att i morgon är det fredag och det ska bli så härligt med helg , jag behöver verkligen vila upp mig. Att gå på diet och träna hårt samtidigt gör att jag blir extremt trött i kroppen men hjärnan är på topp. Haha konstigt ;)

Nu ska ja åka till jobbet så vi hörs senare !

No make up today! 👍

Likes

Comments

Hej!

Haha på tal om inget...
Det är så sjukt kallt här på jobbet. Jag får sitta och värma händerna med en mugg.

Likes

Comments

Godmorgon.
Igår bloggade jag inget mer på kvällen då jag hade haft en väldigt tuff och jobbig dag. Låg bara hemma i soffan och lagade mat. När killen kom hem så fortsatte han och hans pappa med våran garderob så nu är den snart klar!! Det ska bli så himla skönt att lägga in kläderna där dom ska vara för just nu ligger det massa kläder i köket. Hahah inte så kul inlägg men jag kommer visa er bilder på garderoben när den är helt klar.

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår hann jag inte skriva något om träningspasset , men det blev cardio och biceps för min del. Ja skulle träna bröst men killen och jag har kommit överens om att ja ska träna det varannan vecka 👍

Efter träningen for vi hem och åt mat, duscha o sov. Hahah. Det kommer väldigt annorlunda när det inte är så mörkt och kallt ute. Nu vill man ju bara hem och sova med tanke på vädret..

Idag är det tisdag- önska det vore fredag haha, men idag blir det ryggen som ska tränas. Super kul :)

Likes

Comments

Godmorgon!

Ny vecka och nya möjligheter! Idag är det jobb som vanligt sen är det träning som gäller! Idag blir det bröst och biceps.
Killen och jag pratade häromdagen om mina bröst pass och vi kom fram till att jag inte ska köra allt för mycket bröst utan koncentrera mig på det jag vill utvecklas mer i.

Likes

Comments

Hej!

Denna helg har jag haft fullt upp. Igår ( lördag) var jag, pojkvännen och min pappa på Ikea och köpte en garderob och ett Sminkbord.
På kvällen var vi och bowlade med ett par vänner sen var det dags o sova. Haha..
Så Jag hann verkligen inte blogga i går.

Idag har jag tvättid samtidigt som jag förbereder mat inför veckan.

Likes

Comments

Godmorgon,

Om ni bara visste hur trött jag är på kvällarna efter jobb och träning.. Jag längtar bara till att få lägga mig i sängen och sova eller bara lägga mig i soffan och titta på tv.

Igår blev det benen som fick tränas. Man kan lugnt säga att Jag har träningsvärk idag 👍

Idag är det ju fredag och då blir det biceps och triceps som står på schemat. Antar att det även blir en längre tid på crosstrainern också. Älskade crosstrainer <3 haha.

Snart ska ja till jobbet, räkna timmarna ner till helg!!!

Likes

Comments