Mig & Min Livstil

OMG til marts skal jeg officelt til PARIS. Jeg glæder mig så meget, har altid ønsket at kunne komme til Frankrig. Det betyder at jeg nu ved hvad jeg skal lave i min efterårsferie LÆRE FRANSK!

Jeg har før haft fransk i skolen men sidst jeg havde det var midt-9 klasse så det har være lidt tid siden. Kan dog stadig huske en del, så nu står det på at opfriske mit ordforråd. Så jeg har sat mig for at lære fransk.

Jeg har cirka 5-6 måneder til at få lært lidt mere, jeg har sprogører så jeg er sikker på at jeg kan få lært bare lidt.

Håber i får en fantastisk ferie imens jeg for lært mit fransk.


-X

Maria

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Idag valgte jeg at ikke skulle have en "lazy Sunday" som jeg plejer.

Jeg valgte at min dag skulle gå på oprydning og rengøring på mit værelse og brugte cirka 2 timer på det.


Ville dog også sige at efter den store oprydning og rengøring har jeg også bare slappet af sammen med min kat og en kop te.

Nu er der jo efterårsferie så skal også have fundet ud af hvad jeg skal lave udover en masse bagning.

Håber i alle har haft en dejlig søndag uanset om den har været produktiv eller afslappende (det skal jo også til nogle gang).


- X

Maria

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle, nu er det jo blevet efterår derfor er det ud med sommer og ind med ”hygge” uld sokker, fede ankel boots og smukke jakker derfor ville jeg vise jer min stil og hvad jeg går efter når det kommer til de top 5 ting man skal have et efterår.

Inspiration til denne sæson:

Denne sæson mener jeg at det er meget ”basic” stilen som stadig (thank god) er på mode derfor har jeg kigget rundt og har fundet disse 5 fede efterårs boots under 500 kr. Som passer til alt.

+Links

- X

Likes

Comments

YAY!

Har endelig valgt at oprette en blog. Dette er mit første indlæg så det bliver lidt kort, men ville lige skrive lidt om hvad i som læsere kan forvente fra min på denne blog.

Jeg er meget passioneret omkring mad og sundhed, derfor ville jeg rigtig gerne vise jer hvordan du kan være sund og stadig spise interessant og varieret. Udover det ville der selvfølelig også være om mit personlige liv hvor jeg giver personlige råd tips og tricks.

En af mine andre interesser er også tøj så jeg ville også dele mine outfits og nødvendigheder.

Håber i ville følge med 

Likes

Comments