Gud vad denna sommar gått fort! Den har haft sina roliga stunder, likaså dåliga. Har skrattar så sjukt mycket, lärt känna människor jag aldrig trodde jag skulle umgås såpass mycket med som jag gör. På måndag är det dags för skolstarten, andra ring på gymnasiet och jag kunde inte vara mer taggad. Ska bli så sjukt roligt att träffa alla som man inte träffat så mycket under lovet, och att få komma tillbaka till en rutin tycker jag känns as bra! Wish me goodluck

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tillbaka i skolan igen dårå! Skönt men ändå inte, veckan börjar bra när man får reda på att de sista provet i historia är om första och andra världskriget!!! Mitt favvo ämne, så sjukt fruktansvärt och intressant händelse.
Pappa smsade mig även igår kväll att jag, farmor och han ska åka till London i sommar över en weekend för att hälsa på min syster som numera bor där, super spännande. Sist jag var i London var år 2010... Kanske, i dont know. Ska bli otroligt kul, speciellt att åka tid på sommaren, London är trots allt känt för att ha riktigt uselt väder året om, men somrarna där brukar se fina ut! Ser fram emot det massor! Nu ska jag sova, imorn vankas läxprov i historia, längsta dagen på veckan + dubbel spanska lektion (HATAR).

Likes

Comments