Jag har tipsat om denna penna förut i förra bloggen,men måste tipsa om den igen! Jag verkligen älskar Macs sminkprodukter, och jag använder denna läpp penna från mac och jag tycker så mycket om den eftersom jag tycker dendär färgen liksom stannar på läpparna jättelänge,till skillnad från många andra sminkmärken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er finisar! <3

Hoppas ni mår bra! Idag är det måndag och denna dag har varit en betydligt bättre dag än gårdagen var. Jag har faktist inte känt mig så extremt vätskefylld idag, som igår då var jag alldeles förskräckligt vätskefylld ,och har mått bättre idag också, ingen yrhet. Känns skönt. :) Idag har jag varit och handlat de sista julklapparna och sen handlade jag blöjjor färdigt till bebisen <3 Hihi. Sen har jag mest städat och sånt här hemma, var ute på en promenad också. Just det sen försökte jag fixa vår plastgran på plats men altså den där granen ser ut att ha typ anorexi eller nåt haha den är såå smal och den ville inte alls sammarbeta när jag försökte få grenarna på plats så ja, nu har vi ingen gran ännu. Filip ska hjälpa mig att få den på plats. Skulle så gärna vilja ha den på plats då jag köpte idag nya fina julbollar till granen. :)

Har ni haft en bra dag idag? <3


​Selfie och magbild<3 

Likes

Comments

Hej!
Usch idag har jag haft en riktig skit dag. Jag kände mig redan från när jag vaknade extremt svullen och vätskefylld överrallt. Mitt ansikte o mina ben känns ungefär sprängfärdiga, inte alls kul. Sen så har jag varit yr hela dagen och inte fått nånting gjort. Har inte varit ute ännu heller pga att jag varit så yr. Men nu började det kännas bättre så ska ta en promenad snart. Men är fortfarande extremt vätskefylld och svullen överrallt. Hoppas att min svullnad skulle gå om snart. Hoppas att det hjälper att gå ut. Ofta blir svullnaden värre efter att jag motionerat så jag vet inte riktigt vad man ska göra åt det, finns nog inte så mycket man kan göra, får vänta att de går om av sig själv.

Selfie från fredagen =)

Likes

Comments

Altså❤️Vår zorro är en sån mysare! Han älskar att ligga vid min mage och mysa,känna bebisens sparkar mot honom❤️😍

Likes

Comments

Dom som känner mig vet att jag är GALEN I SMINK!! Jag har hur mycket smink som helst hemma,altså påriktigt. Smink är nåt jag spenderar pengar på mer än kläder och mer än allt annat. Smink är livet. Jag kan inte leva utan smink. Jag trivs superbra som sminkad, som osminkad känner jag mig äcklig och ful och så har det alltid varit.

Hursomhelst! Jag var på nelly.com:s sidor och hittade massa godsaker ;) Jag vet tyvärr inte hur man ska länka saker här på nouw.


Likes

Comments

Nu är vi i vecka 31,woho! Känns så kul. Det blir tyngre hela tiden, men det är inte länge kvar mer. Jag önskar att jag blir igångsatt lite tidigare, i vecka 38, för det börjar kännas så jobbigt fysiskt. Men min barnmorska sa att de brukar inte sätta igå¨ng om man inte måste. Så jag får väl kämpa på till vecka 40 då om bebis inte väljer själv att kika ut nån vecka tidigare. :)

Mina övningssammandragningar har börjat komma allt oftare, vet inte vad de kallas men det är ju sammandragningar när livmodern spänner ihop sig och håller på, ni som varit gravida/ är gravida vet vad jag pratar om. Men nu senaste dagarna så har det gjort faktist lite ont, har typ nu i 4 dagars tid fått en mild värk samtidigt som jag haft dendär ''övningssammandragningen'' eller vad man nu ska kalla det. Det har inte gjort ont på varje sammandragning, men nu i 4 dagars tid så har det gjort ont en gång om dagen. Min barnmorska har sagt att om värken inte går bort eller upprepar sig oftare,typ att den kommer tillbaka mellan 3-10 minuters mellanrum så då ska man ringa till sjukhuset. Somtur har alltid dendär värken försvunnit helt efteråt. Det är en värk som känns sådär molande,eller hur jag ska förklara. Den gör inte ont på det viset,men den känns. Men har märkt att det brukar hjälpa att lägga sig ner i sängen en stund. :)Magen i vecka 31 <3

Likes

Comments

Hej på er❤️
Hoppas ni har en fin fredag! Det har jag haft. Jag var idag och träffade min vän som jag inte sett på länge och det var jätte mys! Vi var på cafe länge och sen gick vi lite runt i butiker. Jag köpte lite smått sånt som jag behöver! Bl.a köpte jag dessa bh:n på bilden. De var ganska dyra men välbehövliga så är nöjd med köpet.
Nu äter jag lite godis och ser på en serie med Filip. Jag var så trött när jag kom hem. Jag märker att jag inte alls orkar gå omkring mer så länge, jag blev ganska yr där i stan efter att ha gått omkring i 4 h. Så nu är jag sjuukt slut och trött och mina ben är igen svullna, som vanligt då😂 Jaja, kram på er!❤️

Lite välbehövliga saker😊

Likes

Comments

Hej bloggisen!
Idag är det torsdag och jag började dagen med att betala en hög med räkningar, så himla roligt woho. Sen har jag varit och handlat och nu så har vi nyss ätit middag här hemma och vi tänkte snart gå ut på en promenad😊 Imorgon ska jag se en vän som jag inte träffat på länge, jag längtar så mycket tills imorgon!❤️Blir så kul att se henne. Hoppas ni har haft en fin dag.Kram!

Lite julbelysning❤️

Likes

Comments

Jag har märkt att det varit mycket prat om dethär med att om  man ska berätta för barnet vilket kön han eller hon är, och jag tycker man får göra precis som man vill. Men personligen tror jag inte att det stärker barnet att han/hon går omkring ovetandes, utan jag tror det gör barnet mer vilset av att gå omkring ovetandes. Jag tycker det är viktigt att barnet vet om vilket det är,flicka eller pojke. Så tror jag. Det är min åsikt. Vi tänker klä vår pojke i pojkkläder tills han är tillräckligt gammal för att välja själv, jag tycker att det är  så sött när pojkbebisar har blått & flickbebisar ljusrött. Men om det är så att vår pojke känner att han vill klä sig mera feminimt, så är det naturligtvis okej för oss. Vi kommer aldrig förbjuda honom om han vill bära klänning, och inte blir vi besvikna på honom för det. Jag kommer alltid vara stolt över mitt barn. Mitt barn ska få vara sig själv och om det är så att han inte känner att han är en pojke så då är det så. Men så länge han är för liten för att själv klä på sig så kommer vi att köpa mycket blåa kläder och mycket typiska pojkkläder. Kanske är jag gammaldags när jag tänker såhär,fast jag bara är 21 år haha. Men det är så vi tänker här hemma och det är våran åsikt.

Jag tycker att alla föräldrar ska göra så som de tror att är bäst för sina barn. Men jag tror det är somsagt viktigt för ett barn att veta vilket kön det är, så ifall min son skulle fråga mig så tänker jag säga att han är en pojke. Inte tänker jag hålla det hemligt.:) Men somsagt alla får göra så som de tycker. Och alla får ha sina egna åsikter om detta. Men detta är nu iallafall min och min mans åsikt :)

Likes

Comments