Som nævnt tidligere blev jeg hentet af min hostdad på Hotellet, med det samme kørte vi til lufthavnen i Newark hvor vi skulle med fly til Atlanta - DET VAR DEN VÆRSTE FLYVETUR - jeg har aldrig prøvet noget lingende, der var så meget turbolens at den tur nærmest har givet mig flyskræk. Jeg fik at vide at det var pga luftfugtigheden og varmen i sydstaterne. Så det er lækkert at vide jeg nok skal igennem det igen når vi tager til Danmark til sommer.

Vi nærmede os huset og var på dette tidspunkt mere end klar til at starte min rejse jeg havde ventet alt for længe på. Da vi kørte ind i nabolaget blev jeg meget overrasket, det lignede noget der kunne være med i en klassisk Amerikansk film.

I dag har jeg boet her præcis 1 uge, og føler tiden er gået så forfærdelig hurtigt allerede, jeg har formået på en uge at opleve de sjoveste og underligste ting bare på 1 uge. Noter til mig selv som jeg vil kigge tilbage på efter 1 år i USA:

1. ''Hello how are you doing?'' en sætning som bliver sagt af ALLE - en ting som jeg bliver nødt til at vænne mig til.
2. Medarbejderne i supermarkederne pakker og kører ens varer til bilen og herefter tilbage med vognen.
3. Når man er på restaurant kommer tjenerne med regningen langt før du er færdig med at spise. - jeg ved endnu ikke om dette er for at få nye gæster hurtigere ind eller om Amerikanere bliver utålmodige hvis de skal vente på regningen.

Jeg er endnu ikke begyndt at arbejde eftersom at min hostmom først starter på arbejde i Juli, så lige for tiden hjælper jeg egentlig bare til og har det ret lækkert for at være ærlig.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments


Den 1. maj 2017 fløj jeg fra Københavns lufthavn til AuPairCare's Academy som ligger i New Jersey. Flyveturen var lang og skulle mellemlande i Brussels - jeg rejste heldigvis med en rigtig sød pige fra Danmark, så det var dejligt at have en at dele hele oplevelsen med.

Vi landede ved 16 tiden Mandag d. 1 maj og blev derefter hentet at en hotel shuttle som sørgede for vi kom til hotellet. Vi fik uddelt hotelværelse og skulle herefter møde vores roommates, på det her tidspunkt var vi ret nervøse, eftersom at ting begyndte at gå op for en. Jeg boede sammen med 2 søde piger, den ene fra tyskland og den anden fra Brasilien. Vi havde det rigtig sjovt sammen, eftersom at vi alle bor tæt på Atlanta holder vi stadig kontakten og skal mødes den 21. maj.

Anyways - Academyet var virkelig spændene og lærerigt. Det var lange dage (8-17) men helt klart noget jeg ikke vil være foruden. Her lærte vi om en masse spændene ting men hovedemnet var sikkerhed hos børn. Lærerne som stod for det er absolut de sødeste, klogeste og sjoveste mennesker jeg nogensinde har mødt. De havde de vildeste måder at forklare ting på, og det var sjældent at man kedede sig, så det var rigtig lækkert!

Den ene dag kom vi ind og så NYC, eftersom jeg har været der før var jeg ikke så excited som de andre piger, men ville selvfølgelig ikke gå glip af det, og samtidig var det ret lækkert at komme lidt ud af hotellet.

Torsdag havde vi kun træning til kl 12 og herefter skulle de første Au Pairs videre til deres familier. Jeg var den første der blev hentet på hotellet af min hostdad - han havde været til møde i NYC dagen før så han blev derfor en dag ekstra for at vi kunne flyve sammen til Atlanta, hvilket var virkelig dejligt.Likes

Comments

Der er sket en del siden sidst jeg har skrevet noget her fordi jeg har arbejdet utrolig meget, og det er også med til at tiden går forfærdelig langsomt de sidste uger frem mod min afrejse. Siden sidste indlæg har jeg søgt, fået godkendt og modtaget mit Visum. Det gik overraskende let - der var utrolig meget man skulle svare på online og det var meget langtrukkent, efter ansøgningen skulle man betale visum og efter nogle dage kunne man få tid til interview på ambassaden. Jeg var en smule nervøs for interviewet og havde regnet med man skulle ind i et rum og svare på en masse spørgsmål, men sådan var det heldigvis ikke. Det foregik som i en borgerservice dog med overdrevet meget forsinkelse, men man skulle dog kun op i en skranke og så var man godkendt (hvertfald for mit vedkommende). Ca. en uge efter modtog jeg mit pas med mit visum i.

Jeg er efterhånden startet på mit pre-departure projekt, som er et projekt man skal have med på akademiet i NY. Det er ret sjovt at arbejde med, fordi man får gjort sig nogle tanker om hvad man kan forvente sig når man skal være Au Pair i USA. Nu mangler jeg kun at være hos tandlægen og få anskaffet mig internationalt kørekort. Jeg har sidste arbejdsdag d. 28 og så jeg er heldigvis godt beskæftiget de sidste uger.

Der er i dag præcis 3 uger til min afrejse, dog har jeg ikke modtaget mine flybilletter endnu, men det gør jeg forhåbentlig snart.Likes

Comments

Da jeg først nu er blevet inspireret til at starte en blog, er alle de grundlæggende ting faktisk overstået. Jeg vil nu alligevel beskrive hvor heldig jeg har været med hele processen.

Ansøgning

Jeg startede som alle andre med at lave den 1. ansøgning og betale ansøgningsgebyr, der var meget man skulle læse, men det gik fint. Efter en uge kom jeg til en samtale med en tidligere Au Pair som var vildt sød, interviewet var på engelsk og gik rigtig godt. Dagen efter fik jeg mail om at jeg var godkendt til programmet og jeg kunne starte på den ansøgning som værtsfamilierne skulle se.

Match processen

Samme dag som min komplette ansøgning blev godkendt var der allerede 3 familier der ville interviewe mig. Jeg var inde og kigge på de forskellige familier og alle virkede til at være meget søde, en familie fra Texas med 3 børn, en familie fra Georgia med 1 barn og en kommende dreng og en anden familie fra Denver med et tvilligpar og en anden pige. Jeg skypede med dem alle og alle familierne var super søde de havde alle hver deres kvaliteter men der var dog en familie som jeg med det samme havde et specielt bånd med. Familien fra Georgia - en familie som ligner min egen familie uhyggeligt meget(på væremåden). Familien består af en dansk far, amerikansk mor, en dreng på 5 og en baby som kommer til marts. Jeg havde egentlig regnet med at jeg skulle over til en rigtig amerikansk familie, så det at faren var dansk var svært at forholde sig til. Dog havde de så mange fordele at jeg bare ikke kunne sige nej til denne her familie. Jeg synes det var overdrevet hurtigt jeg havde fundet den perfekte familie, så jeg valgte at snakke med nogle flere familier de efterfølgende dage, men med en tanke i baghovedet om at det var familien fra Georgia jeg skulle bo hos. De havde det heldigvis på samme måde, hvilket var rigtig dejligt. Grundet familien skulle til Danmark og holde jul og nytår valgte vi at sætte hele processen på pause så vi kunne mødes når de kom til Danmark. Den 29 december 2016 kørte min far, mor, bror og jeg til Jylland for at møde dem, inklusiv fares familie. Vi brugte hele dagen med familien og nød det rigtig meget, de viste sig at vi klingede meget bedre end jeg kunne ønske mig.

Dagen efter ringede min kommende hostmom til agency og fortalte dem at vi gerne ville gå i match. Jeg skriver jævnligt med min hostmom og glæder mig som et lille barn til at flytter over til dem.

nu til det praktiske


Alt det sjove og spændene er nu overstået og jeg skal så til at søge visum og få anskaffet mig internationalt kørekort og alt det andet man skal have styr på. Nu må de sidste 3-4måneder godt gå lidt hurtigt

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog. Som man kan læse i overskriften, så kommer denne her blog til at handle om mit år som Au pair i USA. Grunden til at jeg har valgt at starte en blog er dels fordi er blevet opfordret fra familie og venner så de kan følge med (grundet at jeg sjældent ligger noget op på Facebook) - men også fordi at jeg er udtrolig dårlig til at tage billeder osv når der sker noget i mit liv. Og det er super nederen hver gang jeg kommer hjem fra ferie, at jeg ikke har noget at kunne kigge tilbage på. Derfor så tænker jeg at jeg vil bruge bloggen som en slags dagbog så jeg også selv har noget at kigge tilbage på.

Ellers er der ikke så meget mere at sige end Velkommen og jeg håber i vil kigge med, hvis ikke - så gør jeg det nok selv om nogle år, haha :D

Likes

Comments