SNEAKER LAB

Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker hvite sneakers, og når jeg tenker meg om så har jeg vel rundt ti forskjellige par. Da er det så klart viktig å kunne ta vare på de, og ikke minst - holde de hvite og fine! Et lite tips er å gå til innkjøp av Sneaker Lab sitt cleaning kit, der får du med alt du trenger til å ta vare på sneakersene dine - og et stort pluss er at det er enkelt å bruke! Jeg kjøpte Sneaker Lab hos Urban til kun 199,- og er så fornøyd! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


JUMPSUIT AND SNEAKERS


​God ettermiddag!

Jumpsuiten som jeg hadde på meg i går, kjøpte jeg faktisk med meg hjem fra jobb en dag tidligere denne uken. Jeg har lenge vurdert å kjøpe den, men har vært så usikker på om den kommer til å bli brukt, men jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe den. Den er så komfortabel, og jeg gleder meg til å bruke den fremover!


Likes

CommentsHELLO NEW SHOES

Da vi var i Oslo forrige helg ble det ikke all verdens med tid til shopping, og det fristet heller ikke noe særlig med tanke på det fine været som var! Men et lite stopp innom Urban ble det, og da måtte jeg så klart kjøpe med meg et par av Superga platåmodellen. Disse skoene er så fine, og kan brukes til alt!


Likes

Comments

- Pictures from Pinterest & Weheartit -

ENJOY

God morgen! Jeg har allerede vært våken et par timer, og skal straks hive meg rundt å begynne på dagens to-do liste. Men før det, så må jeg bare dele litt inspirasjon med dere! I går kveld ble jeg nemlig sittende å bla igjennom weheartit og pinterest for å finne ny inspirasjon, og det er så mye fint - bare se på bildene over! Levi's jeans, oversize collegegensere og grønne planter er bare en brøkdel av hva som inspirerer meg akkurat nå!


Likes

Comments 

LOOSE JEANS

Antrekket over er fra en dag i forrige uke, hvor jeg hadde på meg mine nyeste Levi's 501 CT jeans som jeg kjøpte i København. Disse har stått lenge på ønskelisten, og jeg er så glad for at jeg fant noen som passet! En ny favoritt i garderoben ♥
Hva synes dere ? 

 

 

 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7356034110

Likes

Comments
 

DAILY JOURNAL 


Når vi var i København kom jeg over denne fine hverdagsplanleggeren hos Urban outfitters, og jeg var ikke i tvil om at jeg måtte kjøpe den med meg hjem! Jeg har allerede tatt den i bruk, og er så fornøyd! Er den ikke fin ? ♥ I tillegg til den, så kjøpte jeg blant annet et par Céline solbriller, en ny mac leppestift og et par jeans fra Levi's som jeg tenkte å vise dere. 

 

Likes

Comments

- Pictures from Pinterest -


· WHITE, BEIGE AND BLACK ·
 

Helt siden vi kom hjem fra København har dagene gått i ett, alt fra jobb, familiemiddager og konfirmasjon - noe som har vært veldig hyggelig! Nå kjenner jeg at det er godt å kunne finne frem macen igjen, etter en liten pause. Som dere ser så har jeg samlet sammen litt inspirasjon, og det passer jo bra nå som en ny uke har begynt!

Likes

Comments

I samarbeid med Brøchner Hotels  

HELLO, WEEKEND 

God morgen! Noe av det beste med å bo på hotell er uten tvil den gode frokosten, og jeg tror dette må være en av de beste frokostene jeg har spist! Vi fikk servert alt fra kokte egg, brødmat med godt pålegg og yoghurt med mandler, havregryn og rosiner. Og så klart nypresset appelsinjuice og kaffe! For en fantastisk start på dagen ♥ 

 

Likes

Comments