Idag har jag mest tyckt synd om mig själv eftersom jag råkat ut för en otroligt jobbig förkylning... Den har satt sig i dels min stackars hals som nu är dubbelt så stor än vad den normalt sätt är och gör riktigt ont. Dels har den också satt sig i mitt vänstra öra, som resulterat i lock. Någon mer än jag som redan råkat ut för två förkylningar bara nu i höst? Jag tycker dessutom synd om mig själv eftersom Edvin just nu befinner sig i Boston, medan jag sitter hemma i regniga Ängelholm. Han är nämligen på affärsresa med sin pappa för deras nyuppstartade företag och skickar fina bilder på byggnader, parker och god mat!

Lyckligtvis hade jag endast skolfoto som ärende i skolan idag, så efter det tog jag tåget hem igen för att vila, titta på Gossip Girl och dricka mängder av Chailatte i hopp om att lindra halsontet.

Chaiblandningen är köpt på Espresso House!

Likes

Comments

Innan jag presenterar mig själv tänker jag berätta för er varför jag startat denna blogg! Anledningen är nämligen hur kul jag tycker det är att kunna skapa en sida, för både mig själv och er, att ta upp och reflektera kring alla dessa små saker i vardagen. Det är nämligen något jag har gjort för mig själv de senaste åren, eftersom jag har en förmåga att överanalysera och reflektera kring ALLT som händer i min vardag... Så varför inte dela med mig av mina tankar och personliga erfarenheter med er? Och om vi ska gå på djupet redan i första inlägget, så kan jag berätta för er att det främsta målet med mitt liv och med min vardag är att vara lycklig och att må bra! Med detta som utgångspunkt förstår ni kanske att min blogg kommer att bestå av min vardag och mina tankar kring "allt och ingenting" som man brukar säga. Sammanfattat en livsstilsblogg med fokus på inspiration och lycka!

För att ta oss i från mina djupa och filosofiska tankar, går jag nu över till de lite mer ytliga delarna i min vardag. Nämligen lite basic fakta om mig själv, för att ni ska veta vem jag är och vad jag gör i min vardag för tillfället. Mitt namn är Maria Berg, jag är 18 år och bor i Ängelholm. Jag går just nu mitt sista år på ProCivitas i Helsingborg, där jag läser ekonomi. Jag har en pojkvän med namnet Edvin, som jag spenderat 1 år och 9 månader tillsammans med. På fritiden spenderar jag främst min tid på plugg, familj, vänner och serier, samt andra roligheter och tråkigheter.

Undrar ni något som jag inte skrivit om ovan, kommentera!

Likes

Comments