Åkte förbi Marbella påväg hem efter frukost på La Sala i Banus med J. Hittade några saker i en affär som satt som smäcken! Jag måste tvinga mig själv att köpa accessoarer.. Hatar att lägga pengar på det men rätt accessoarer gör så mycket med ens outfit och just nu har jag knappt några. Jag tog ett steg i rätt riktning idag och hittade två armband som jag tyckte om, haha...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Härom dagen hamlade J och jag mitt i ett ferrarirace​. Vi passade inte riktigt in bland vågen utav röda Ferraris. Alla utom en modell var quite old likaså alla som körde, haha.. Tråkigt om ni frågar mig. Inget race för oss om man säger så...

Likes

Comments

Vi startade vår 6 månaders söndag med frukost på Celicioso. Jag åker alltid förbi det stället påväg till jobbet och det ser så mysigt ut. Så i Söndags tog vi oss tiden att äta där! Man möttes av en jätte trevlig personal och bra service. J testade på toast med poached eggs som vart väldigt bra gjorda, så det kan jag rekommendera! Älskade deras lilla servett korg ( ni kan se den på bilden nedan ) Detaljer är så så viktigt!

Det blev ett spontanbesök till Nikki Privé då vi kom på att dom har vinteröppet nu. Så fint verkligen! Jag skulle verkligen rekommendera att man bokar bord precis vid kanten ut emot havet om man ska dit. Tyvärr så fick vi ta ett bord längre in då dem andra vart upptagna..

Dagen avslutades med spa som PLANERAT.... Det spat vi hade bokat ringde oss två timmar innan för att säga att det är en stor vattenläcka och att dem måste avboka alla bokningar. Jag höll på att dö, nej men blev så besviken. Självklart löste J det ( bästa ) så att vi kunde få spa med massage iallafall. Dagen räddad! Vad kan vara ett bättre slut på veckan än total avslappning och återhämtning inför en ny vecka?

​Önskar alla en fin vecka!!

Likes

CommentsI söndags firade jag och J sex månader. Det har inte bara varit guld och gröna skogar under vår tid tillsammans. Jag är så lycklig att jag har fått chansen att träffa en sån underbar människa. Han får mig att må så bra och nu är jag övertygad om att det faktisk finns bra killar/män i denna världen. Dom är sällsynta men dem existerar!
Det jag inte tänkte på vart att vi alla har ett förflutet. Men vem tänker på sådant när man är nykär? I detta fallet har det handlat om ett ex som har lagt all sin tid och energi på att förstöra och trakassera både mig och J. I tre månader pågick det. Under denna perioden vågade jag aldrig gå ut själv med vänner, utan bara om J följde med. Även då var jag rädd för vad hon skulle göra emot mig om jag stötte på henne då Puerto Banus i princip är det enda stället man går ut på. I ca en månads tid höll detta på varje dag direkt emot J och mig. Jag tvingades ta bort mina sociala medier då det provocerad henne till ännu mer trakasserier. De andra två månaderna vart det inte lika intensivt som tidigare. Jag är så glad att hon aldrig visste vart vi bodde då J nyligen flyttat annars hade jag inte ens kunnat känna mig trygg i vår lägenhet. Faktum är att jag vart rädd ändå, att hon kanske hade tagit reda på det på något sätt?!
Mina vänner, J och jag gick på en villafest för drygt en månad sedan där jag för första gången fick träffa den människa som orsakat så mycket problem, osäkerhet och hat hos mig. Först försökte hon få J utkastad då hon "känner" killen som höll i eventet. Inte ens vakten visste varför han skulle slänga ut J då han inte hade ställt till med några problem. Som tur var så använde killen som höll i det hela sin hjärna och inte nedre ägodel( ni alla förstår vad jag menar ) Detta ledde i sin tur till att hon försökte hoppa på mig och mina vänner när J inte vart i närheten. Självklart blir tjejer allt för sällan utslängda även om dom förtjänar det...

J och jag har tagit oss igenom sex månader av både toppar och dalar. Jag är glad att allt detta är över. Det känns som att vi nu kan lämna allt bakom oss och fokusera på vår framtid, äntligen!

Det jag vill ha sagt är att kolla alltid upp all historik utav ex som killen som du träffar har haft för att undvika eventuella tråkigheter, haha. Skämt åsido...

Att skriva ut detta är ett sätt för mig att gå vidare och verkligen få ett avslut. Jag är så färdig med manipulativa människor i min omgivning som jag personligen inte klarar av på grund utav min uppväxt. Jag påverkas så starkt utav det, tyvärr. Men jag har tagit mig igenom det tidigare och även denna gången. Jag önskar att det aldrig hade hänt. Men man får göra det bästa man kan och klarar av speciellt när jag har J och det vi har är värt att kämpa för!

Dem svagaste och ynkligaste människorna är dom som får vad/vem dom vill ha genom kontroll, manipulation och misshandel. Sen har man alltid ett val att behandla andra som man själv har blivit behandlad eller så inser man att man kan arbeta med sig själv och ändra sig om man utsätter andra för samma saker. Jag hoppas att alla som har varit utsatta inser att man kommer komma så mycket längre på att arbeta med sig själv och aldrig föra det vidriga beteendet vidare eller utsätta någon annan för det man själv blivit utsatt för! 

Kommer blogga i veckan om vår söndag när vi firade våra sex första månader tillsammans. Så kolla in på bloggen imorgon om ni vill se vad vi gjorde!


Likes

Comments

​Min ängel som hittades övergiven som kattunge vid en väg har nu efter att ha fyllt mitt liv med 17 år av kärlek somnat in. Hann aldrig få hålla henne en sista gång. Man vet aldrig när någon kommer att försvinna ut ur ens liv för alltid. 

Hoppas att du har det bra där du är nu.

Likes

Comments

​Äter min favorit Yin-Yan sallad ifrån Terra Sana i Laguna Village. Älskar deras latteglas!

Likes

Comments


Finally!
Jag börjar ÄNTLIGEN få bättre kläm på kamerans manuella inställningar som har varit som kinesiska för mig, haha. Man får offra lite tid till att lära sig men det är det värt! Bloggen har inte varit i fokus denna helgen då jag har varit super busy. Men nu är jag tillbaka med massa härliga bilder.

Idag börjar en ny jobbvecka. Det är bara att ta nya tag och göra det bästa utav tiden! Men I guess att man uppskattar sin fritid mer när man har ett jobb? Bilderna är tagna vid Puro Beach i Laguna Village Marbella.

Likes

Comments

Jag är så otroligt taggad på att komma tillbaka, eller nej komma i den bästa formen någonsin. Den sista tiden har jag ätit samma mängd som jag alltid har gjort. Skillnaden ifrån nu och för några månader sedan är att mitt sockersug är som bortblåst. Vet inte vad jag har ändrat?? Men om jag är glad att det är borta! Innan vart jag beroende. Genom att äta vanligt och ca en gång i veckan ätit lite onyttigt så har jag gått ned 4 kg!?!!? Innan har jag kämpat med alla olika sorters "dieter" för att tappa 2kg​. Jag är överlycklig även om lycka inte är någon speciell siffra på en våg! För 2 år sedan gick jag upp över 10kg på bara några månader som jag aldrig lyckats få bort. Mitt mål är inte att tappa allt jag gick upp. Mitt mål är att må bra och leva hälsosamt!

KISSES

Likes

Comments

Instagram @mariabelleborn