View tracker

Bloggen är tillbaka och öppnad igen och jag längtar tills maj så så så mycket!

Jag vet att det är väldigt många som har hört av sig till mig på både Instagram och Facebook med frågor. Jag har inte glömt av / ignorerat att svara utan har helt enkelt haft fullt upp med andra saker. Ska köra ett inlägg senare i veckan där jag ska försöka svara på allt.

Likes

Comments

View tracker

Svart, svart och återigen svart.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon alla underbara!

Idag har jag har insett att även om allting inte blir som man vill så går livet vidare. Jag har insett att det är dags att acceptera läget som det är. Vissa saker är bortom ens kontroll och det är först när man släpper taget och accepterar det som man kan välkomna nya och bättre saker i livet. Nu börjar det äntligen klarna upp lite i min hjärna.

Hoppas att ni alla får en fin dag!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är jag påväg hem till Göteborg. Sitter på tåget och nästan dör utav rastlöshet, ska inte tala om hur trött jag är. Gårdagen spenderades i MTG:s byggnad där vi spelade in Studio Paradise till ett på natten. Imorse ringde alarmet 05.30 för att hinna besöka Powerhit Radio och Aftonbladet innan tåget skulle gå. Nu längtar jag bara efter att få komma hem och sova..

Likes

Comments

Godmorgon på er alla!

Här kan ni se några bilder ifrån min Halloween. Den startade på bargatan och sedan åkte vi med några svenskar till Olivia Valerie och lyckades få ett bra bord bakom Dj:n. Dem hade verkligen lyckats med Halloween känslan på Olivia!

Idag blir det tillbaka till verkligheten och jobbet...

Likes

Comments

Jag måste åka till Sverige ASAP för att handla dessa böckerna. Brukar aldrig läsa böcker pga ett saknat behov/intresse men nu känner jag mig riktigt sugen när vintern börjar närma sig att läsa Alexandra Nilsson´s (Kissies) och Michaela Forni´s bok!

Likes

Comments

Instagram@mariabelleborn