Jaha, då ska jag testa att ha en blogg. Min 14 åriga dotter som tycker jag är ( hennes ord) totalt hjärndöd vad det gäller modern teknologi, undrar hur i hela friden jag ska fixa detta. Haha ! Ja det är inte lätt å hänga med i utvecklingen.
Ännu värre är det när det finns genetisk anledning till varför det är så svårt att hänga med i alla svängarna. Att skylla på en genetisk orsak är inte alltid rättvist men det ger den som bär diagnosen en känsla av att man kan inte hjälpa att man är som man är. Det blev liksom ett fel i " tillverkningen" ett måndagsexemplar kan man säga., men det viktiga i det hela är att trots att man är som man är, är man ändå inte mindre värd än nån annan och ska behandlas med samma respekt som vem som helst, som inte kan skylla på nåt.
Min blogg kommer handla om livet! Jaha, tänker nu ni kanske, så originellt!!

Men mitt liv har ingen annan en aning om. Allt jag gått igenom hittills och upplevt har jag varit min resa. Men min livsåskådning här via denna bloggen kommer handla om hur livet kan se ut när allt blev helt emot vad man hade tänkt sig.
Är jag bitter? Nä faktiskt inte! Är jag tacksam? Ja faktiskt!
Hur kan man känna tacksamhet när nästan allt blev fel?? Jo genom att känna uppskattning för det som faktiskt blev bra och det jag fick förmånen att uppleva!
I denna blogg kommer jag skriva om vår kamp genom åren. Om hur vi kämpat i alla år för att få svar på symtom hos barnen, hur vi lärt oss på ett oerhört bisarrt vis lärt oss bli ödmjuka inför livets svårigheter.
Hur man på ett oerhört ironiskt vis lär sig att inget är gratis i livet och att genom att våga känna hopplöshet, våga falla ner i avgrunden, tillsammans orka klättra upp och sakta men säkert återvända till verkligheten igen!
Jag kommer absolut inte måla upp nån skönbild över hur det är, jag kommer ge er sanningen och jag kommer framför allt vara ärlig mot hur allt är, hur man upplever motgångar och hur man som familj tar sig vidare. Det är vad min blogg kommer handla om.

Likes

Comments