Hei, og god uke alle sammen!

Håper dere har hadd en fin start på uken. Jeg har nemmelig vært hjemme hos Joakim siden søndagen å passet på han mens han har vært syk, stakkar. Siden jeg ikke starter på jobb før onsdag denne bestemte jeg meg for å like så greit være hos han når han virkelig trenger det. Men heldigvis begynner han å komme seg, så jeg trur det blir jobb på han i morgen også.

Resten av dagen blir nok også bare tilbringt i soffaen med Joakim og noe koselig på TV. 
Beklager for at bloggen har vært litt lite prioritert de siste dagene, men jeg lover å være sterkere tilbake ifra imorgen av. Men akuratt nå er det noen andre som kommer før bloggingen ♥

Håper alle sammen får en kjempefin dag videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, og god kveld! Håper alle sammen har hadd en fin helg.

Helgen min har virkelig fått i ett helt ifra klokken 07.00 på fredagsmorgen. Jeg var nemmelig barnevakt for sønnen til søskenbarnet mitt i 24 timer fra fredag til lørdag. Det vil si at fredagen gitt ut på leiking, mating, skifting av bleier, legging og kjærlighet. Han er generelt veldig rolig og grei å ha med å gjøre, men etter 5 timer søvn våknet han selvfølgelig på fredagskvelden når jeg skulle gå å legge meg og var lys våken. Ikke snakk om at han skulle legge seg igjen nei, men etter en times tid sovnet han endelig igjen.

Dagen startet 06.00 på lørdagen før han ble hentet av tanten sin klokken 08.00 for da skulle jeg på Kaliber Open, fitness arragement, som var på Scandic Lerkendal. Det er nemmelig søskenbarne mitt som arrangerte hele stevnet og forloveden hannes skulle stille + mange andre jeg kjenner. Det var SÅ gøy, virkelig en fin opplevelse!
Dagen idag har gått på å være i garasjen og skru bil, og snart skal jeg på hokeykampen til Joakim. Sesongens siste, så det blir spennende!

Her er forloveden til søskenbarne mitt, May-Britt. Hun var rett og slett nydelig og i fantastisk form, OG hun var høygravid for 9 månder siden! AMAZING😍

PS!: Jeg må også beklage så mye for at jeg ikke har blogget jevnt siden jeg startet, men helgen har rett og slett gått i ett, men jeg lover dere at dette blir en bedre uke! Jeg må rett og slett lære meg og planlegge litt bedre når det kommer til bloggen og daglige innlegg.

Var du på Kaliber Open i helgen? Eller kanskje du streamet fra nettet?

Likes

Comments

Hei og god kveld alle sammen ♥

Hva sier dere til en deilig og sunnere desser oppskrift midt i uken? Høres sjokoladefluff fristende ut? Den lages på kun 4 minutter og smaker utrolig deilig, hihi. Den falt ihvertfall i smak her hjemme hos oss.


Til 2 porsoner trenger du:
2 eggehviter ♥ 1 ss sukker ♥ 2-3 ts kakaopulver

Slik gjør du:
1.
Pisk eggehviten 3 minutter i kjøkkenmaskinen til den er helt stiv.
2. Pisk så sukker og kakao inn i den stive eggehviten.
3. Hvis du har og vil kan du hakke oppfrukt eller bær og dypp det i sjokoladefluffen.

Hvis du vil ha en sunnere variant kan du smake dem til med sukrin, og du kan også til og med bruke proteinpulver istedenfor kakaopulver.

Fortell meg gjerne om hva du synes om sjokoladefluffen hvis du lager den selv.
Ha en fortsatt fin kveld alle sammen så snakkes vi senere!

Likes

Comments

Mitt navn er Maria Argiriadou og er 21 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Thessaloniki, Hellas, en påskedag i april, nermere bestemt 17.04-1995. Jeg kommer fra en helt fanstastisk familie, med verdens beste mor, far og storebror. Når jeg var 6 år gammel skiltes mine foreldre og mamma flyttet hjem til Norge med Johannes, storebroren min, og meg. Det vil si at jeg har bodd i Norge i 15 år nå, og det føles ut som 21. Jeg husker ikke så mye fra den tiden vi flyttet til Norge, og vi har siden da reist til Hellas for å besøke familien vår hver sommerferie, helt til nå når vi har blitt voksne å jobber og bare kan dra på ferie i noen uker. Johannes har de siste 5 årene vært veldig opptatt med jagerpilot utdanningen sin, og kom nylig hjem fra USA etter 2 år. Nå er han endelig statsjoner på Ørlandet i Trondheim og jeg får tilbringt mere tid med han!

Jeg har gjort ferdig 3 år på videregående. 1 året - design og håndverk, 2 året - frisør og 3 året - påbygg. Jeg er også godkjent internasjonal negledesigner og holder på med innimellom. Nå for tiden er jeg tilkallingsvakt hos Dressmann, og søker etter enda en deltidsjobb som jeg kan kombinere ved siden av. Drømmen og målet mitt er å bli fengselsbetjent, og jeg skal søke etter sommeren i håp om at jeg kan starte i januar 2017. På fritiden liker jeg å være sammen med venner, familie, trening og sang. Fitnessdrømmen som jeg har hadd i 2 år har jeg enda ikke gitt opp, så jeg håper at jeg får til treningen og dietten og kan stille til høsten 2016.

Det var litt kort om meg og selvfølgelig skal dere få bli enda bedre kjent med meg hver dag gjennom bloggingen! 
Nå må jeg desverre skynte meg ut døren for jeg skal nemmelig på ett jobbintervju!! Ønsk meg lykke til, hihi. 

Håper alle sammen får en fantastisk dag ♥

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå er endelig påsken over og jeg er klar for den vanlige hverdagen igjen. Selvfølgelig er det koselig og godt med påske og ferie, men den påsken er altså rett og slett farlig. Det blir alt for mye god mat, småspising og alt for mye godteri! Er det flere som kjenner seg igjen her?

Denne uken har jeg tenkt til å bruke som min første uke på å skrive ned mine mål og komme meg tilbake til gamle rutiner igjen. Det er alltid godt å planlegge ukene og spesielt og klare å gjennomføre de.

MÅL FOR UKE 13:
♦ Stå opp tidelig for å få mest mulig ut av dagen ♦
♦ Spise sunt og holde meg til kostholdsplanen min ♦
♦ Gjennomføre alle treningsøktene ♦
♦ Komme igang med bloggen og skrive mindt 1 innlegg hver dag ♦
♦ Kose meg med familie og venner ♦
♦ Ta vare på meg selv! ♦

Hvilke mål har du for denne uken?
Ønsker dere alle sammen en fantastisk fin uke ♥

Likes

Comments

Hei alle sammen og velkommen til min nye blogg her på nouw.com! Jeg har blogget på blogg.no tidligere, men bestemte meg for å begynne med blanke ark. Grunnen til at jeg starter denne bloggen, er fordi jeg tidligere har hatt neon blogger, og jeg har trivdes med det, selvom det til tider kunne bli mye stress og mange runder med skrivesperre. Men nå har jeg kun en deltidsjobb hos Dressmann og tenker at jeg da har litt ekstra tid til å sette av til bloggen, samtidig som at det faktisk skjer litt flere ting i livet mitt fremover. 
Så forhåpentligvis vil jeg ha masse tid til å blogge hver dag med bilder av hverdagen min, mat, trening osv. 

Av og til kan det være godt å begynne litt på nytt og legge vekk gamle, ubetydelige blogginnlegg. Flere som kjenner seg igjen med det kanskje? Jeg gleder meg til å begynne å blogge om de tingene som interesserer meg, og til å kunne dele de med dere! Hvis du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar eller sende meg en mail på maria_argiriadou@hotmail.comLikes

Comments