Åh vad härligt det känns att kunna sitta här vid datorn och skriva till massa underbara människor och berätta vad jag gör på min fritid som inte alls kräver 8 timmar per dag för att arbeta med, utan kanske 5 minuter till 1 timme per dag beroende på hur man själv lägger sitt arbete :)

Likes

Comments

Hej alla mina vänner där ute!

Idag vaknade jag vid 8 tiden, helt utvilad och känner mig på topp! Började dagen med att starta kaffebryggaren och efter det har jag suttit framför datorn, druckit kaffe och arbetat med Forever.

Det är länge sen jag började med att arbeta för Forever men pga. olika saker i livet som gjort att det legat på sidan om, men nu har jag tagit tag i det igen. Det är ett sånt fantastiskt företag som jag själv tycker har väldigt bra produkter. Jag älskar deras utbud, att jag faktiskt mår bättre av att använda deras produkter som funkar för mig. Gav en salva till min pappa för att han hade skadat sig som hjälpte honom, jag tycker det bara är synd att jag glömde ta bilder, men att se läkningsprocessen var för mig fantastiskt! Jag själv har aldrig haft ett sånt sår och därför har jag aldrig sett det förut men nu WOW! Om det är någon som är sugen på att höra lite mer om produkter eller kanske t o m höra med om businessen där man kan välja själv hur mycket tid man vill lägga ner, hur mycket extra pengar man vill tjäna för att kunna slippa stressa upp sig över ekonomin m.m.

Att kanske fundera över vad man drömmer här i livet, vill man arbeta så mycket som det krävs för ett "vanligt" arbete? Vill du ha någon som bestämmer över vad du ska göra eller vill du vara din egen chef? Bestämma dina egna tider?

Hör gärna av dig till mig genom att skriva en kommentar eller maila till mig på min mailadress som står här på min sida.

Nu ska jag fortsätta arbeta lite och sen ska jag fortsätta med allt annat som innebär en söndag för mig, städa, tvätta, handla, laga mat/matlådor för veckan och lite annat!

Jag hoppas att ni alla får en fortsatt bra söndag för det tänker jag ha :)

Likes

Comments