View tracker

...keeping my eyes wide open! Jag bor i Soho och min skola ligger i Chelsea, och då jag alltid föredrar att gå framför att åka får jag mig en härlig promenix varje dag. En spot på min promenix kommer här nedan; lower fifth ave/flatiron district ☆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

2 Weeks of finals.. Let's go! 

Veckorna under finals är alltid g a l n a, och om det är något som jag verkligen förstått innebörden av så är det time management.. Försöker jobba av så mycket som möjligt innan torsdag. Vill ha lite ledig tid att njuta av NYC innan jag åker hem över ju. Lite tisdags-inspo + what's on my mind RN☆

Likes

Comments

View tracker

... to visit before heading back to Sweden for Xmas!

1. Dinner @ The Standard Grill. En klassiker. ÄLSKAR denna underbara restaurang placerad mitt i hjärtat av Meatpacking. Middagen får med fördel efterföljas av drink uppe på hotellets takbar Boom Boom Room!

Boom Boom Room i somras

2. Brunch @ Sant Ambroeus Soho
Poppis ställe som ligger ett stenkast från min lägenhet men som jag aldrig lyckats pricka in tillfälle att gå till. Nu är det verkligen dags. Fashion Peeps trängs bland dom fina inspirerande miljöerna och jag vill va med!


3. Lobster Roll in Chelsea Market. CRAZY goda. Ser inte mycket ut för världens men OJ vad dom är nice. Dessutom är Chelsea Market i sin helhet ett grymt ställe. Ett måste. When in New York; gå dit gå dit gå dit.


4. Drinkar på Rolf's! Ett annat ställe jag inte än besökt men som verkar SJUKT. Här har man gått loss på juldekorationen, och som den julälskare man är känner jag att ett besök bör ske.


5. Dinner @ Il Cantinori
En grym italienare som står högst upp på mat-to-do listan. Pasta pasta pasta. MMuuums jag blir hungrig

That's all for now! Listan = to be continued.

Likes

Comments

☆This weekend has been everything ☆

Så lycklig söndag - när utgångar och festligheter ger mer energi än vad det tar, då vet man att man har haft en UNDERBAR helg. Hängt med massa svenskar som är här över helgen och därmed fått en förnyad kärlek och nytändning till den här fantastiska staden, så jävla lycklig att jag bor här.

Åker ju hem till Stockholm över julen och blir hemma en månad och vill därför hinna bocka av så mycket saker som möjligt innan dess! Nästa inlägg inkluderar mina favv spots som absolut ska bockas av innan jul!

Men innan dess, lite Sunday InspoLikes

Comments

About Me!

Jag heter Maria Alin, är 21 år gammal och bor och pluggar i världens bästa stad -- New York City. Jag kommer från Stockholm och har nu bott i nyc snart 1.5 år och trivs som fisken i vattnet! Pluggar fashion business management och med mode som största intresse är det helt fantastiskt. Hoppas på att kunna inspirera och inspireras genom den här bloggen. A positive mind equals a positive life ☆ ☆ ☆

X


Likes

Comments