Att jag befinner mig i Stockholm har uppenbarligen resulterat i 0 bloggning från min sida. Har varvat lite jobb på H&M med att vara så ledig man bara kan vara med dagar spenderade hemma i pyjamas från morgon till kväll, endast med avbrott för att gå och träna eller dricka vin med diverse älsklingar.

Julen var mysig, nyår var så jäkla festligt, och resterande tid har också var SÅ bra. En hel del sena utgångar, men också väldigt mycket mys.

I fredags var jag ute med fina Catherine och hann också med en drink med lite andra fina girls innan vi begav oss vidare ut. Även lördagen bjöd på festligheter i form av cava hos Mimmi och därefter dans på de enligt mig bästa ställena Stockholms uteliv har att erbjuda; Boquerian, Kåken och slutligen Spy Bar, innan jag och Mimmi avslutade kvällen med sleep over som när vi var små. <3 Söndagen spenderades hemma hos Mimmi hela dagen dit även Julle och Ida kom över och vi tittade på Twilight och vi köpte hem mat från Phil's Burger. MYS.

Den här veckan försöker jag kräma ur det bästa av Stockholm och spendera så mycket tid med familjen som möjligt innan jag på söndag åker tillbaka till NYC. Pirrigt!! Längtar.


Nya skor från Zara och byxor från H&M Trend.

Likes

Comments

Sista helgen i New York för en månad! I fredags hade jag och Alice pizza + vin - date night på Rubirosa och hade SÅ mysigt. Lördagen bjöd på lite mer festliga aktiviteter med drink hos oss och sen världens roligaste kväll på Happy Ending. Söndagen var en sån där söndag när man är så jävla lycklig pga hur roligt man haft kvällen innan. Så lycklig över alla gullisar till vänner här.

Likes

Comments

ALLTSÅ jag är så glad idag! Hade mina sista finals igår! Att plugga till 1.30 och gå upp 04 flera dagar i rad är inte att rekommendera för tröttheten igår var minsann utöver det vanliga. Nu har jag två inlämningar till nästa vecka men NO more tests! Så lyckligt!

Idag ska jag träna, gå på intervju inför ett internship nästa semester (!) och ikväll på Sweden Makes Music med massa svenska artister i Williamsburg!

Coola Sabina Ddumba som medverkar ikväll i Sweden Makes Music☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Likes

Comments

Måndag! Alltid härligt - men den här veckan ser jag ärligt talat mest fram emot att den ska vara över. Har nämligen alla mina finals nu på 3 dagar.. Men snart lov! 

Well well, helgen var kul! Lördagskvällen bjöd på festligheter i form av bubbel hos oss, ett besök på TAO Downtown, en fest på Soho Grand och avslutades på Happy Ending. Allt detta roliga resulterade såklart i ett lite trött uppvaknande på söndagen. Jag hade lite hemlängtan och ville bara julmysa, så skypeade med mamma och pappa i en timme. Sen gick jag till skolan och pluggade i några timmar. Var så avis på alla från Sverige som skickade massa bilder på diverse julbak osv. MEN så kommer jag hem till att mina gullisar till roomies som har köpt peppisar, julgodisar, julmust, och glögg som doftade UNDERBART i hela lägenheten. Sen hade vi adventsmys och min hemlängtan försvann och helgen avslutades på bästa möjliga vis. Tog inga bilder, så avslutar med ett fint citat jag kommer leva denna något stressiga vecka efter.


Likes

Comments

I och med torsdagens festligheter blev min fredag av förklarliga skäl en relativt trött historia. Jobbade min sista dag på Proenza! Så sorgligt faktiskt, men också lite skönt att ha några dagar lediga nästa vecka - och redo för nya äventyr i vår! Tanken för kvällen var filmmys, men eftersom att jag inte kunde hålla mig vaken i längre än 30 sekunder bestämde jag mig för att sova istället. Somnade vid nio och vaknade 7 idag, på en lördag! Så skönt. Passade även perfekt då det är finals week och jag kunde hänga på låset till biblioteket imorse. Här är några bilder jag knäppte påväg till skolan idag - massa tomtenissar ute på stan som gjorde mig glad! Happy Saturday! <3


Likes

Comments

I torsdags hade vi hejdå-middag för fina Linn som flyttade tillbaka till Stockholm igår. Så tråkigt att inte ha henne här i vår, men underbart att fira den härliga hösten vi haft tillsammans!

Standard grill är en favorit, och en av ställena jag ville bocka av en gång till innan jul, så jag är mycket nöjd över vårt val av restaurang! Bubbel, rödvin, hamburgare och avslutade självklart med att dela på the deal closer! Efter middagen blev det ett stop på Tao Downtown där massa av mina amerikanska vänner som jag hängde mycket med förra hösten och våren befann sig - så jäkla kul att träffa dom igen! Sen avslutade vi kvällen på Happy Ending, en favoritställe där vi den här hösten på ett eller annat sätt befunnit oss i stort sett varje helg.

UNDERBAR kväll!

Likes

Comments

New York i ALL ära, men idag är en dag då jag drömmer mig bort till varmare breddgrader och lediga dagar. Fick en uppenbarelse igår med hur mycket jag har att göra den kommande veckan och måste nog ändå inse att den här veckan kommer INTE bli den roligaste.

Ser tillbaka till San Blas...

Likes

Comments