Jeg kan nok ikke regne meg som en av de som ser mest på serier, og har mest "erfaring" av serier, men finner jeg noe jeg virkelig liker så sluker jeg serien. Noe som må være sagt er at jeg liker best komiseriene, jeg er ikke så fan av skumle serier, og ikke alltid like fan av serier jeg konstant må sitte oppslukt i og følge nøye med, hele tiden. Men jeg har noen serier som har blitt store favoritter.

Pretty little liars er nok en av mine største favoritter. Det er en serie jeg har fulgt med på i noen år, og det er litt trist at det er over. Jeg har faktisk vurdert å se hele serien på nytt, men har funnet ut at det er en dårlig idé midt i semesteret.. Men denne serien har alt! Den er morsom, trist, skummel i perioder, og ikke minst ekstremt spennende! Har du ikke sett den så er det virkelig noe du må gjøre!

En annen stor favoritt er prison break. Den serien er bare helt utrolig bra! Det skal sies at jeg likte de to første sesongene best, men jeg kunne gjerne sett hele serien på nytt, uten tvil! Alt er så bra laget, og karakterene er spilt så bra. Dette er en serie jeg virkelig har sansen for, og det tok meg ikke lang tid før jeg så ferdig alle sesongene! Det skal sies at jeg ikke har tatt meg tid til å se den aller siste sesongen som er ute, men det er i hovedsak fordi den ikke ligger på netflix, som betyr at jeg må se den med reklame, eller se den ulovlig, og det er jeg ikke så stor fan av.

Fresh prince of bell air. Ja, serien er utrolig gammel, men fyfader så morsom! Det er lenge siden jeg så serien, men den bare bringer litt ekstra glede inn i hverdagen! Husker jeg begynte å se på den fyllesyk, første januar 2016 og ble farlig fort ferdig med den etter noen få uker. Karakterene er fantastiske, og til å være en så gammel serie så kan man jo ikke gjøre annet enn å elske den!

Gossip girl. Hvem elsker vel ikke gossip girl? Serien har alt vi som seere trenger! Jeg har vel kommet meg gjennom alle episodene, i alle sesongene et par ganger, og går aldri lei. Når man først har sett en episode, så venter man ikke med å se den neste. Skal man se denne serien må man ha god tid, for en episode i ny og ne nytter faktisk ikke, man blir avhengig!

How I met your mother. En av de morsomste seriene jeg har sett! Det er lite som får meg I bedre humør av denne serien. Så mye morsomt, hele tiden. Jeg elsker karakterene, og det er virkelig en perfekt serie for meg.

En del to kommer neste uke, med flere av mine største favoritter!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hvis vi tenker litt etter så er det mange små gleder i hverdagen som vi tar for gitt. I dag kom jeg hjem fra skolen i seks tiden og var egentlig veldig klar for en powernap på sofaen. I stede satte jeg i gang med å vaske leiligheten. Etter et par timer var hele leiligheten ren og pen, jeg var nydusja, og sofaen og middagen stod for tur. Det ble ikke lange tiden på sofaen før jeg tente noen lys på rommet og satte meg ned med en skoleoppgave jeg jobber med.

De små gledene i hverdagen for meg kan være mange, mange jeg ikke tenker over og mange jeg tar for gitt. Men er det en ting jeg elsker så er det når rommet er nyvaska og senga er skiftet på. Jeg elsker å legge meg under dyna, nydusja, med tente lys rundt meg og bare la stresset forsvinne, og bruke noen minutter på en god serie før søvnen roper på meg. Det er en glede i hverdagen!
Tenn lys rundt deg og kryp under dyna med en god serie, det er en perfekt avslutning på dagen!

Dette lyset er virkelig helt perfekt å tenne på badet! Det lager utrolig mye god lukt på kort tid, og er utrolig stort som betyr at man har det veldig lenge. Mitt er kjøpt på Be amazing i Hokksund, og jeg elsker det! Det er virkelig det perfekte lyset å tenne på badet, så det er en stor anbefaling fra meg!

Nytt sengetrekk, to dyner, to puter, pledd og en giga hotellpute, kan det bli bedre? Rommet mitt er iskaldt om natta og det betyr at jeg må ha mye å pakke meg inn i, men det gjør ikke noe for jeg elsker det!

Disse lysene står på hylla over senga mi sammen med et duftlys, som dessverre nesten er tomt. Heldigvis har jeg så mange duftlys at det skal mye til for å bruke opp alle i nærmeste fremtid. Duftlys er en liten ting som gjør hverdagen min litt bedre!

Likes

Comments

Studentlivet ja, det er livet jeg lever nå, og mest sannsynlig kommer til å leve i en del år fremover. Forhåpentligvis. Ikke forhåpentligvis fordi det er så veldig gøy, men forhåpentligvis fordi jeg virkelig håper jeg fortsetter med det jeg driver med nå, og ender opp med å bli det jeg ønsker å bli, og at ingenting kommer i veien for det. Går alt etter planen så har jeg en del år fremfor meg.

Jeg har vært student i over et halvt år nå, og trives godt med det. Det tar meg nesten åtte timer å kjøre hjem til mamma og pappa, og plassen jeg vokste opp, men det er bare noen år av livet mitt, og man må virkelig gjøre det beste ut av det! Man kan faktisk ikke gå å savne de hjemme konstant, da kommer man seg ikke gjennom studietiden på en god måte. Det høres kanskje sykt ut, men jeg har ikke kjent spesielt mye på savnet til de hjemme i de månedene jeg har bodd her i stavanger. . Savnet kom uka før jeg skulle hjem på juleferie, og det er jo helt greit, for da var det ikke lenge til jeg var hjemme uansett.

Ja, savnet til familien og vennene jeg har vokst opp med, og som har vært store deler i livet mitt de siste årene, det merkes. Men det blir ikke så stort når jeg vet at de lever sitt liv med studier og jobb. Jeg tenker at det ikke er så sunt å gå å savne døgnet rundt. Hvis jeg skulle gått å savna de hjemme og snakket i telefonen eller generelt konstant snakket med alle, da tror jeg ikke studietiden hadde blitt spesielt bra. Jeg velger å leve her og nå og prate litt på snap og ta vare på øyeblikkene og gleden når man møtes igjen.

Jeg har jo fått så mange gode og fine venner her i Stavanger, og det er en viktig del av studietiden! Ja, hverdagen er hard som student, man lærer noe nytt hver eneste dag og man må være selvstendig til en helt annen grad enn når man bor hjemme. Men jeg er utrolig glad for at jeg valgte å flytte hjemmefra og studere her. Jeg trives veldig godt og ser virkelig frem til studietiden videre. Jeg tror studieårene er en viktig periode i livet for å finne ut hvem man er, hva man vil og lære seg å være selvstendig og ikke avhengig av alle andre for å klare seg.

Likes

Comments

Dere ser kanskje hva det går i? haha, det blir mye skole og som regel en treningsøkt før forelesningene på morgenen. I går var jeg ute med en del av de jeg studerer med, noe jeg ikke gjør så altfor ofte, men hadde det utrolig gøy i går! Litt redusert i dag, men er i overraskende fin form og skal nok få til litt lesing i dag også! Studentlivet, hehe.

Likes

Comments

Hvorfor ikke spise vegetar når man kan? Jeg syntes vegetarmat er veldig godt, men jeg kunne nok aldri blitt fullt vegetarianer. Kylling er nok for godt til at jeg noen gang hadde klart å kutte det ut.. Men jeg spiser vegetarmiddag opptil flere ganger i uka, når jeg har muligheten til det. Så i går ble det falaffel, vanlige wok grønnsaker og ris. Helt perfekt for meg, alene på en lørdag. Kjapt og enkelt er det også. Dessverre er det litt dyrt for vegetarmat, men jeg slo til nå som det var tilbud på Coop, så da har jeg et par andre typer vegetarmat i fryseren også. Er det noe dere er interessert i å se mer av?

Jeg oppfordrer alle til å prøve ut litt ulike vegetar retter, for det er mye som er mye bedre enn det man skulle trodd. Viktig å tørre å prøve litt nytt! Kanskje du får sansen for vegetarmat du også? Bare èn kjøttfri dag i uka for eksempel, alt er bra, og ikke minst godt!

Likes

Comments

Til jul fikk jeg et gavekort fra lillebror, på Zalando, den perfekte gaven! Jeg har en lang ønskeliste liggende på Zalando, så jeg er så glad jeg fikk bestilt noe av det nå. Jeg elsker nye ting, så blir like lykkelig hver gang det plinger inn en hentemelding på mobilen!

Gavekortet ble brukt på litt undertøy, og et par veldig fine sko!

Likes

Comments

♥ Day 5 - Noe du savner

Er det noe jeg savner så er det sommer, fri, reise og bare ta livet helt med ro. Jeg elsker å reise, jeg elsker å se verden og er det noe jeg vil mer av i livet så er det virkelig å oppleve mer av verden! Jeg har vært så heldig at jeg har to foreldre som er veldig reiseglade og har hatt muligheten til å ta med meg og broren min rundt i verden. Det er ikke noe jeg tar for gitt, for jeg vet at jeg er utrolig heldig som har hatt muligheten til å oppleve så mye, allerede før jeg fylte 18år.

Så er det noe jeg virkelig savner akkurat nå så er det å reise til utlandet og oppleve masse nytt som man kan ta med seg for resten av livet! Den siste "store" reisen jeg var på var til Afrika med familien min, og det er ikke tvil og at det er et kontinent jeg har lyst til å se mer av. Så la oss ta et lite tilbakeblikk til Afrika!

Likes

Comments

♥ Day 4 - Noe du gleder deg til

Jeg har egentlig ikke noe jeg gleder meg sånn veldig til fremover. Det er ingen spesielle ting som skal skje eller reiser som er planlagt. Eneste jeg vet er at jeg skal hjem igjen til Drammen til påske.
Til tross for at det ikke er noen store happeninger i nærmeste fremtid, så gleder jeg meg til de små tingene.
Jeg gleder meg til å få kommet ordentlig i gang med hverdagen igjen. I og med at jeg kom tilbake til Stavanger på onsdag så føler jeg ikke at denne uka blir fullstendig og det er ikke en ordentlig start. Den ordentlige starten kommer på mandag, og det skal bli deilig å få tilbake rutinene og hverdagen. Må si jeg generelt ser frem til kommende halvår. Det går mot lysere tider og dagene føles litt lenger når sola er fremme litt flere timer om dagen.
Så jeg kan vel si at jeg generelt gleder meg til halvåret som kommer med gode venner, litt festing, god mat, trening og generelt bare hverdagen. Ja, noen dager er hardere enn andre, men det er livet.


Likes

Comments

Jeg fikk boka bra nok, skrevet av Kristin Gjelsvik til jul. Det tok meg en kveld, så var boka ferdig lest! Den dama får virkelig sagt det, her kommer sannheten og ærlige meninger frem.

Finnes det i det hele tatt noen toppbloggere som ikke har gjort noe som helst med kroppen sin? Som ikke har operert rumpa, forstørret puppene sine, tatt botox eller forstørret leppene sine? Er det noen igjen av de som ikke har gjort noen inngrep i kroppen sin? Nei. Eller vi har jo den fantastiske dama, Kristin da. Hu står på kampen mot reklame av kirurgiske inngrep, og det skal hun søren meg ha kred for. Denne dama gir seg ikke, og det er så utrolig viktig. Boka hennes får frem hvor viktig det er å tenke på hva man gjør med kroppen sin, hvor viktig det er å se på seg selv som BRA NOK. Og jeg er så enig i hva Kristin skriver.

så vil du ha litt skikkelig, fornuftige og bra meninger så er dette virkelig en bok jeg anbefaler til deg. Jeg vil egentlig anbefale denne boka til alle, uansett om du er interessert i blogg eller ikke. Dette kan gi deg en oppvekker.

Likes

Comments