Tusse är hemma hos mamma igen i väntan på provsvar! Skönt❤
Sitter och pillar med en inlämningsuppgift i religionshistorian, aa den ni vet om boken som jag skrivit om. Känns skönt att göra något konstruktivt! Försöker att inte stressa upp mig för mycket nu. En sak i sänder.

Kroppen läker på stadigt, ansiktet och hela kroppen är förvisso prickigt fortfarande men men. Ska smörja in med bio-oil, läst att det är bra för att förebygga ärr (vilket tyvärr inte är ovanligt att få efter vattkoppor i vuxen ålder...). Tröttheten börjar att avta mer och mer.

Åh, nu känns det lite som det vänder igen. 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhopp.

Läser Yogaboken, kollar tv och zoomar ut. Känner mig splittrad. Katten vår mår inte bra, veterinären vet inte vad felet är än men hon har legat inne i två dagar nu. Hon har svullna lymfkörtlar men visar inget avvikande på blodprov.. Lilla bebisen. Vi vill bara inte att hon ska lida.
Är det någon med katt som varit igenom något liknande? Imorgon ville de iallafall ta prover på lymfkörtlarna. Håller tummen och försöker tänka positivt.

Har hamnat efter en hel del i skolan den sista månaden pga sjukdom och allt med kroppen som varit. Kanske har skrivit om det innan? Minns inte. Hatar att inte ha koll på allting men just nu är jag verkligen för trött för att engagera mig. Har inte träffat människor på snart 3 veckor pga vattkopporna. Känner mig allmänt isolerad just nu. Usch vad ynklig jag låter. Jag har sådan tur som har min Simon, han tar hand om mig så himla bra❤.

Likes

Comments

Så var det det här med att försöka sova ut.. Icke! Vaknade halv 5 och nu sitter jag här framför brasan med en kopp te. Klagar inte! Är det någonstans det är mysigt att vakna tidigt så är det ju på landet.
Kroppen är fortfarande trött. Läker I guess. Jobbiga två veckor, hoppas alla koppor försvinner snart. Smittar inte längre iallafall! Yäy.

Likes

Comments

Läser denna bok inför ett seminarie nästa vecka. Har aldrig provat yoga faktiskt, är det bra? Det är ju en multimiljonerskronor bransch idag som florerar över hela världen. Undra hur många som vet att det inte alls härstammar från Indien eller hinduism? Iallafall inte det som kallas yoga idag. :)

Likes

Comments

​Denna veckan har flugit förbi. Har mest legat i sängen och vilat kroppen, den börjar kännas mer och mer återställd nu. Idag fyller min yngsta systerdotter 1 år, shit va tider går fort. På lördag blir det lite tårta för henne om huden min har läkt helt tills dess, och sedan kanske en vända upp till landet. Vill krypa undan och gömma mig tills alla vattkopporna är borta (vilket verkar ta en jäkla lång tid..). 

Någon annan vuxen därute som haft vattkoppor som känner igen sig?


Likes

Comments

Nu verkar det som om dessa veckor av sjukdom, sjukhus och prover verkar gå mot sitt slut. Fick vattkoppor förra veckan till råga på allt som varit innan. Kan berätta att det är fruktansvärt att ha som vuxen! Usch. Feber och hud som känns som den blir skalad långsamt. Fifan. Nåväl, blickar framåt och hoppas på det bästa nu.

Hela den här sista månaden har varit kaos för min eller vår del. Skolan har fått lida den med. Vattkopporna stoppade mig bland annat från en omsalstenta jag hade i fredags.. Blä.. Började försöka ta igen det övriga jag missat dessa veckorna idag. Skrev färdigt en inlämning i religionshistorian. Har snart två hemtentor samt en inlämning till som ska in men förhoppningsvis håller jag med frisk och bara blir bättre och bättre nu. Just nu går jag ju fortsättningskurserna på den grundkurs i Religionsvetenskap vid GU som jag gick i höstas. Nu efter sommaren har jag sökt att få fördjupningskurserna på dessa kurserna, men jag sökte faktiskt även en grundkurs i Arkeologi, en i Historia samt en kvällskurs i Religion- Våld och Terror. Vi får se vad det blir! Eftersom att jag antagligen inte kommer kunna fullfölja hela terminen, försvinner nog de sista veckorna, funderade jag på att ta en grundkurs i något helt annat istället för att fortsätta på religionsspåret och sedan behöva ta igen massa. Tja, vi får se.

Likes

Comments

De sista två veckorna har varit ganska omvälvande! Skolan har tagit ut sin rätt, men även privatlivet har tagit vändning. En av orsakerna är att min far ringde för två veckor sen och ville ta kontakt med mig efter 10 års tysthet. Det är okej, jag lite chockad och förundrad men samtalet igår kändes bra. För ett par månader sedan kom jag på idén om att skriva ett brev till honom, där jag förklarade att jag inte var arg längre och hade gått vidare. Så ringer han. Lustigt va? Vi får se vad detta leder eller inte leder till. To be continued.

Den andra saken berättar jag inte här. Än. ;)

Helgen har varit fullspäckad och jag & Simon har varit grymma!

Fredag: tvätta i 4(!!) timmar + storstädning
Lördag: Storhandla + spackla samt måla sovrum
Söndag: Slipa fönsterbläck, käka pizza i vårsolen nere i Eriksberg, ringa min far vilket ledde till rastlöshet som vi promenerade av i Torslanda vid havet. Dessutom lagade vi en sjukt god Korvstroganoff som käkades framför/ samtidigt som vi spelade Bingolotto.

Likes

Comments