Galet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter framför tvn och kollar på "Blood Diamond" för säkerligen 5e gången. Den är så jäkla bra! Dagen har varit oerhört mysig, hade Denise här på besök enda från morgonkvisten. Vi köpte lyxfrukost och kollade film hela dagen (dock var vi enbart fokuserade under den första..). När Simon kom hem åkte vi och handlade i Kungälv, vår soon-to-be hemort! Lika bra att börja bekanta sig med affärerna haha. Nu ligger S och sussar bredvid mig här i soffan och jag är en pigg som en lärka som vanligt. Får hoppas att jag somnar gott senare.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Tusse är hemma hos mamma igen i väntan på provsvar! Skönt❤
Sitter och pillar med en inlämningsuppgift i religionshistorian, aa den ni vet om boken som jag skrivit om. Känns skönt att göra något konstruktivt! Försöker att inte stressa upp mig för mycket nu. En sak i sänder.

Kroppen läker på stadigt, ansiktet och hela kroppen är förvisso prickigt fortfarande men men. Ska smörja in med bio-oil, läst att det är bra för att förebygga ärr (vilket tyvärr inte är ovanligt att få efter vattkoppor i vuxen ålder...). Tröttheten börjar att avta mer och mer.

Åh, nu känns det lite som det vänder igen. 🌸

Likes

Comments

Hejhopp.

Läser Yogaboken, kollar tv och zoomar ut. Känner mig splittrad. Katten vår mår inte bra, veterinären vet inte vad felet är än men hon har legat inne i två dagar nu. Hon har svullna lymfkörtlar men visar inget avvikande på blodprov.. Lilla bebisen. Vi vill bara inte att hon ska lida.
Är det någon med katt som varit igenom något liknande? Imorgon ville de iallafall ta prover på lymfkörtlarna. Håller tummen och försöker tänka positivt.

Har hamnat efter en hel del i skolan den sista månaden pga sjukdom och allt med kroppen som varit. Kanske har skrivit om det innan? Minns inte. Hatar att inte ha koll på allting men just nu är jag verkligen för trött för att engagera mig. Har inte träffat människor på snart 3 veckor pga vattkopporna. Känner mig allmänt isolerad just nu. Usch vad ynklig jag låter. Jag har sådan tur som har min Simon, han tar hand om mig så himla bra❤.

Likes

Comments

Så var det det här med att försöka sova ut.. Icke! Vaknade halv 5 och nu sitter jag här framför brasan med en kopp te. Klagar inte! Är det någonstans det är mysigt att vakna tidigt så är det ju på landet.
Kroppen är fortfarande trött. Läker I guess. Jobbiga två veckor, hoppas alla koppor försvinner snart. Smittar inte längre iallafall! Yäy.

Likes

Comments

Läser denna bok inför ett seminarie nästa vecka. Har aldrig provat yoga faktiskt, är det bra? Det är ju en multimiljonerskronor bransch idag som florerar över hela världen. Undra hur många som vet att det inte alls härstammar från Indien eller hinduism? Iallafall inte det som kallas yoga idag. :)

Likes

Comments

​Denna veckan har flugit förbi. Har mest legat i sängen och vilat kroppen, den börjar kännas mer och mer återställd nu. Idag fyller min yngsta systerdotter 1 år, shit va tider går fort. På lördag blir det lite tårta för henne om huden min har läkt helt tills dess, och sedan kanske en vända upp till landet. Vill krypa undan och gömma mig tills alla vattkopporna är borta (vilket verkar ta en jäkla lång tid..). 

Någon annan vuxen därute som haft vattkoppor som känner igen sig?


Likes

Comments