Likes

Comments

Äntligen frisk!! Legat i soffan sedan i onsdags förmiddag nerbäddad med feber och ett öga som såg ut som en golfboll.. jaja, man kan inte alltid vara på topp. Helgen blev alltså otroligt lugn. Somnade vid 9 tiden i lördags, vilket var sjukt för vi lyckades sova nästa 11h båda två här hemma! Tror det var behövligt för igår vände det och Josefine blev av med både feber och den tunga känslan i kroppen. Igår var det ju även andra advent vilket betydde lussefika hos mami med S. Supermysigt!

Nu är det en ny (och frisk) vecka och då väntar bland annat tentaskrivning och i eftermiddag ska vi lägenhetsvisning. Jättekul att gå på! Även om man inte köper så är det såklart bra att ta sig på några visningar bara för att känna på vad man vill och inte vill osv :)

Hoppas ni hade en fin helg.

Likes

Comments

Bild 1 ~
Giftig smoothie jag gjorde igår: Spenat, 1 persika, 1 gul kiwi, 1 grönt äpple och citronjuice. Så gott!! Spenat smakar ingenting i smoothies, det tillför bara massa vitaminer och kiggiga saker. Jag lovar! Prova plz :)

Bilderna nedan är tagna på min frukost idag, inte lika coola men ~
Rågbröd, rökt kalkon, keso och tomat med lite örtsalt. Mmmmm..

Nu ska jag ta min kaffekopp och starta datorn. Dags att kolla över skolarbeten. Jisses, sommaren gick för fort.. :)
Puss

Likes

Comments

Dag två på Samos!
Nu chillar vi på stranden med lite god dryck, wifi och mys. Tidigare ikväll promenerade vi in till stan och käkade gyros till middag. Mm!!

Hotellet är supergulligt, en av bilderna är ingången så ni ser ju den riktigt grekiska fasaden och gången. Verkligen ett guldställe! Idag har vi latat oss och lapat sol parallelt med läsning, musik och så åt vi en jättegod grekisk sallad här i strandbaren till hotellet. Tomaterna här skulle jag kunna leva på!

Any whoo. Senare i veckan tänkte vi dra på träningsskorna och försöka leta upp Pythagorions (ni vet han som är grunden till all matematik) grotta! Det blir ett äventyr.

Puss o skål!

Likes

Comments

❤️

Likes

Comments

Har börjat packa inför lördagens avresa nu, yäy!! 4 månader bara flög förbi hur snabbt som helst. Är så taggad!

Matbilden är från en solig lunch här på balkongen igår.

Likes

Comments