Tiden går snabbt fast ändå långsamt. Längtar supermycket efter vårt lilla bi❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hands down!!

Bananpannkaka (2 bananer/4 ägg/ 1 tsk vaniljsocker/ 1 tsk salt/ 1 stänk kanel) med tinade frysta bär & lite agavesirap❤️

Likes

Comments

💚💛

Likes

Comments

Och snart serveras frukost i form av omelett, fläsk, risgrynsgröt och rostat bröd samt kaffe & juice. Happy mama❤️

Likes

Comments

Nu har vi som rubriken lyder varit på föräldrakurs sen 8.30 imorse här nere på MVC i Kungälv. Det var faktiskt oväntat intressant och kul, skönt att få lite mer klarhet i saker och ting tillsammans med andra par. Nu längtar man om möjligt ännu mer till lilla tokan som sparkar därinne i magens vrå. Sprang på morgonkvisten dessutom på en gammal bekant från högstadiet i korridoren på MVC, blev helt chockad men mycket trevligt! Roligt att man är gravida samtidigt.

Nu väntar mys resten av dagen med middag, promenad samt 2 nya avsnitt av”Gåsmamman”. Vill även se de två sista avsnitten av den italienska maffiaserien ”Suburra” som vi kollat under veckan. Så bra!
Trevlig kväll :)

Likes

Comments

Sitter i soffan och försöker dämpa huvudvärk med vatten och lite youtube. Började dagen sådär, hade helt tagit fel på dagen när det gällde föreläsning i skolan så man kan säga att jag åkte in till stan i onödan imorse. Fikade iallafall en stund i stan och sedan blev det busstur hem för första gången sen vi flyttade hit. Det tog ca 30 min men kändes verkligen snabbare.
Nu ska jag nog försöka sova en stund. ❤️

Likes

Comments