Godmorgon. Ledig idag också. Idag får det nog bli en innedag, ishalka ute, så typiskt. Men jag har lite att göra i huset så det ska nog gå bra. Igår gjorde jag ett bra val, blev månadsgivare för cancerfonden, ett självklart val för min del. En vidrig sjukdom är det och på ett och annat sätt blir man drabbad. Jättebra gala igår på tv.

Men nu får det bli kaffe så jag kommer igång att ta tag i dagen.Likes

Comments

Nu börjar julen sakta försvinna från det här huset också. Men jag kommer att sakna adventsljusstakarna. Jobbarhelgen är över och jag är ledig imorrn och tisdag. Härligt.


Likes

Comments

Idag får det bli bio med mannen. Ska bli spännande att se hur denna är.


Likes

Comments

En av dom fina julklappen jag fick. Denna finns även i vit har jag sett men det var den svarta som var mer mig kände jag. Jag gillar vitt men jag vill gärna ha svart, grått och färg..


Likes

Comments

Välkommen år 2017. Hoppas du är med mig detta år. Är så mycket som jag vill ska gå vägen så jag håller tummarna.

Men idag säger jag Grattis till världens underbaraste lillasyster som fyller år idag 1:a Januari, hela 21 år. Herregud vart tog tiden vägen. Bästa vän man kan ha och få. Skulle vara fler såna människor som du. Men jag är glad att jag har dig. Så jag önskar dig en underbar dag.


Likes

Comments

Nyårsmaten är intagen, mätt blev man iallafall så nu är det bara att vänta till det nya året. År 2017, jag tror det kommer att bli ett spännande år.. Så jag önskar er alla ett Gott Nytt År....


Likes

Comments

Dom här fina vinglasen fick jag i julklapp. Tack snälla syster du vet vad jag vill ha.


Likes

Comments

Sovmorgon, Semester, Myssöndag och kaffe och Nyhetsmorgon. Idag ska det bli långpromenad och sen ikväll blir det utgång med vänner.


Likes

Comments

Har jobbat idag men nu ska jag också fira jul. Så God Jul på er alla.

Likes

Comments

Upppesittarkvällen med glögg och bingo-lotto och levande ljus.

Likes

Comments