Ja ny vecka igen och det fick fort denna helgen som va jobbade först gekås 9-15 lördag sen äldreboende 16-21 sen var det hemåt igen äta lite och gå lägga sen dagen efter blev det humana hela dagen 7-21 sen hemåt men Gud vad Trööt man va efter den dagen så
Men sov längen den natten så man vila upp sig :) igår var med skönheten då vi var iväg lite sen åka till mina päronen träffa min släckt lite innan vi åkte hemåt
Igen :)!idag ska träffa min mamma senare idag 😋ha en bra dag alla :)❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej igen :) nu har man fått massa jobb göra har börjat jobbet på Max plus humana omsorg fått oss
Dör och jobba sen jobbar man hotellet en del och det skönt det :) nu börjar vi närma
Oss påsk så
På fredag kommer föräldrarna och mormor på besök på fika och midda så blir lite mysigt sen helgen blir det massa jobbade så :) i morgon blir det ta Lungt och fixa hema lite inför föräldrarna kommer :)

Förutom de så mår själv väldigt bra när man börjar inse saker mer en vad trode för 1 månad sen då bara sprider massa glädje fynda leende :)
Sen så börjat träna lite smått men kommer bli mer ju mer jag är ledig :)

Ha bra kväll alla

  • 35 readers

Likes

Comments

Hej :)

Livet har mycket tankar förderingar som gör man funderar mycket man vet inte riktigt alltid vad man ska göra men i bland ångrar man sig att man inte sa saker tidigare som hade gjort sakerna mycket bättre .
Men nu får man bara acceptera läget och bara vänta på stunden :) förutom de så lår för till felet väldigt bra och sen når min fot både upp ner men det går då dum i att jobba så mycket kan även om det gör ont så :) men det bara mig själv skylla på så :) men når endå bra och i morgon är man ledig så då får man ta göra något roligt så får man se vad som händer då :) . Kram så länge

  • 38 readers

Likes

Comments

I onsdags så fyllde jag 23 år det fick fyra med min bästa killkompis och 3 andra andra Goa vänner :) som tur var att fick sol på min födelsedag :) hade verkligen riktigt trevlig Dag men ska fyrs den mer när föräldrarna kommer hem från semestern bland annat :)
I går fick vetta fick mitt tredje jobb bland annat och det har nog aldrig hänt mig innan ha så många jobb se om man kan lösa tiderna med de :)

Idag blir rätt lugn Dag och man har ledigt i helgen med så det rätt gött med :)

  • 61 readers

Likes

Comments

Hej alla :) har vara inte skrivit då
Varit mycket för mig de senaste för mig :) men skönt få vara
På jobbet igen det är så skönt slippa få panik som fan dock men i morgon går flytt lasten till den nya lägenhet så himla skönt få komma hem till den nya lägenhet :) plus varit på ekonomi kurs i dag ska ha en litet pass med det i morgon sen blir det att arbets söka i morgon med :) sen fixa lite små saker ska köpas till den nya lägenhet sen blir det hemåt fixa funna innan blir en helg jobb framför sig :)
Ha fortsatt trevlig dag all :)

  • 85 readers

Likes

Comments

Hej 😊 i helgen var jag och laget i Malmö för spela Malmö open och där vi Bode på hotell i 2 nätter och det var ett mysigt hotell var roligt spela på lördagen spelade vi 8 matcher sen dagen där på skulle vi spela 4 matcher men på första matchen knappt 10 min så var den en motståndare trycks ner min fot i golvet. Så skrev. Av smärta så någon gick ringa sjukvården så blev de åks till akuten kolla vad felet är med foten men var bara stukning men får gå med kryckor ett tag fram över går på hur fort den läcker dock :( det gör så ont inte ens vet vad ska ta vägen just nu men utöver det så är det bra tack :)

Saknar en speciell person med som betyder väldigt mycket för mig med ❤️

  • 99 readers

Likes

Comments

Hej alla det var tag sen skrev här då det varit Aning mycket . Men som sagt så har man hittat en ny längdenhet som man ska flytta till så nu är bara skriva kontrakt på lägenhet som ska fixas snart :) . Sen. Börjar jobba på det nya jobbet lite smått, det är riktigt roligt :) . Men sen träffat en person som gör mig riktigt glad på ett sätt inte helt varit på länge , men denna helgen drar man till Malmö för spela innebandy turneringen för Malmö Open . Så får man hoppas det går bra . Puss och kram så länge 👍❤️

  • 102 readers

Likes

Comments

Ja denna veckan varit mycket dålig för varit massa bråk med folk men man insåg väldigt fort vem
Som är sina riktiga vänner faktist och dom tycker mycket om att jag har dom vid min sida så :) sen inom kort kommer flytta från denna lägenhet turvärr men hittar nog ett boende snart sen har man varit på arbetsförmedlingen i Dag så hoppas på bästa nu sen har man ätit lunch med sin bästa kill kompis och i kväll blir det innebandy det ska bli roligt :)

Ha bra dag alla ❤️

  • 105 readers

Likes

Comments

Hej denna helgen har nog varit en av de bästa helgen på länge . Börja dagen vara med en av mina bästa killkompis och hängde med han och hans polare till bil
Tema sen var med han i garaget ett tag .sedan körde han hem mig då la mig i badet en stund innan skulle hämta polare från Göteborg som kom till Fbg så vi spela biljard två dagar i rad med några vänner till mig . Sen var med min bara tjej kompis söndag som han fick träffa och det var en vit helg men mycket rolig helg för vars vit helg så . Nu tisdag och då fick körs polare till Göteborg för mycket bråk med föräldrarna så körde henne till hennes polare så då
Passa åka till min polare när jag enda skulle hit så i morgon åker man hem igen :) ha en bra kväll alla 😊❤️

  • 110 readers

Likes

Comments

hej alla denna nyår fyra med väldig underbara personer mitt liv. Det var trevligt och mysigt men kan säga man mår som man förtjänade den dagen  . men nu har man dock blivit sjuk ligger sjuk bädden turvärr men har sköna vänner som en kom med soppa till mig det var trevligt av dig du gjorde det uppskattas mycket. 

nu är man på bättringsvägen så det är skönt nu blir det film och vila lite 😀 ha det så bra så länge

Likes

Comments