hej alla igår var med min tjej kompis en stund innan jag skulle iväg till jobbet för jobba några timmar men efter stund så råka gå in i vägg på jobbet som slutar med fick rings min killkompis för köra mig till akuten kolla upp var det var för fel men fick vänta se sådär 3h innan det vissa sig har hjärnskakning och skulle ta det lungt inte jobba minst 1 dag . nu när fick sova lite gran så är det lite bättre. nu blir det villa lite innan får se vad som händer sen 😁🖒

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ja då var det onsdag idag. Det fyrar med varit en ledig dag med att åka till lager 157 och biltema med tjej kompis och det var roligt 😁🖒❤ sedan har jag bjudet lite mat till min tjej kompis innan vi skulle i väg och träna innebandy .
Det var riktigt skönt träna och faktist försöka komma i gång nu när var tag sen var i gång träna efter som man jobbar så mycket det sista tiden så men ska försöka träna så mycket kan. men som sagt under träningen så Ska jag  klart stuka handen blää vad ont det gör . men så taggat man
duschen och jobb i morgon igen 😁🖒

godnatt på er alla

Likes

Comments

hej alla igen. Nu är det så man inte har någon kille längre som faktist skönt efter all bråk vi har haft så var det bäst för båda sluta så här istället . jag har kommit tillbaks den jag är i dag igen det är ju bra.  denna helgen har turvärr varit så jag varit sjuk så inte kunnat jobba turvärr . sen så har man läst hur mycket det fått kämpa för jag inte kunnat göra då jag var hemma sjuk man vill så gärna hjälpa till utan det går göra något turvärr.  men nu är man frisk igen och det är så skönt men knappt kunnat sova i natt nog för jag sovit för mycket i går då slutar det så här turväer men men det är lungt för min del :)

leva det livet gör ni träffa olika folk som får mig må bra faktist skönt kunna dejta killar också rätt bra faktist det med :) ålder har inga betydelse för mig så länge deras insida bra :)

så nu denna morgon blir det ta lungt kanske kolla lita film innan går upp fixa lite frukost.

ikväll blir det att åka jobba stängning  med bästa Tjej ever som har fått så bra över rens med det senaste . puss kram så länge:)

  • 55 readers

Likes

Comments

hej! denna helgen som var så var jag uppe hälsa på min tjej kompis som jag inte har träffat på över 1halv år så var skönt få träffa henne igen 😁🖒 Så igår åkte hem men plocka upp min kille kompis i Göteborg först körde han till halmstad 😁🖒 som han blev glad över för fick lite bensin pengar för det med :) . Nu är det ons då ska man jobba kväll på hotellet 10-19 senare i veckan blir det massa stägningar  5 dar i streck from om med i morgon på bk då  😁🖒

men var det roligaste och trevligaste helgen ever för få slappna av på 😀🖒❤. kram på er alla

  • 36 readers

Likes

Comments

​hej alla i gen :)  

 Som sagt denna helgen nog varit den jobbigaste helgen ever har jobbat som ett djur på Burger King samt har bråkat med kille  som in helvetet det är inte så himla kul det har vi turvärr gjort allt för mycket det senaste turvärr . Förutom det så har jag mina vänner som finns där när jag  behöver prata och som ställer upp för en när det behövs. Sedan så är det måndag då jag körde min tjej kompis hem för hon skulle hämta sin bil och sedan så åkte vägarna förbi min killkompis lite snabbt innan jag drog hem . DET var riktigt trevligt får jag säga faktist sedan var det bara köra vidare hem men jag körde lite fel dock men men sont som händer men kom hem till slut i allafall . Nu har man tagit en skön dusch så nu blir det lägga sig och tagga för 10h pass i morgon på Burger King. 

Likes

Comments

​hej alla igen , det var ett tag sen jag skrev här så tänkte det var dags göra det igen , jag som sagt har två jobb men letar efter hitta något man kan få fast jobb med . Men det är inte det lättaste man kan hitta , så jag slitter på min kropp när jobbar så himla mycket som jag gör med ha 2 jobb:)  har ju med många moment sökt läkare efter folk fått chata på söka läkare efter som jag har nackspärr sen 1,5 månad sen . Det vissade sig jag har överansträngt mig turvärr så får träna upp denna axeln hoppas blir bra snart , förutan allt problem så har mina vänner vid min sida som får mig må bra . Finns andra står mer på min sida och kan prata myrket  och ha väldigt roligt ihopp.  Sen har kille som vi haft det lite struligt det senaste men börja bli bättre nu får hoppas på. 

Likes

Comments

hej alla nu tag sen jag skrev här dock så tycker det var dags nu .

ja vad ska man börja , jo mitt liv var riktig bra 2015 men sen kom från mitten av ocktober tills nu så är det nog bara varit helvete med andra ord mitt x gjorde slut med mig och det var riktigt jobbigt för jag tyckte grymt mycket om han men man får försöka glömma han men inte altid lätt tur man har så goa vänner som stöttar mig och lyssnar på mig men de inte allt har annat poblem som är så mycket värre en detta men något kan skriva vad bedgrund vill inte ska gå vidare till folk med andra ord. men som sagt börjar de vända sig då jag börjat omgås med mina vänner och sen träffat en trevlig kille som inte träffat på 1,5 år så det känndes skönt att träffas min sagt har han faktist fått mig må bra och stöttat mig mycket och fick mig tänka på annat som inte jag hade lyckas så tack för de du vet vad menar . Så får hoppas detta vänder sig och mår så mycket bättre nu så .

mår inte så dåligt över mitt x nog tack vore en person -Likes

Comments

Hej alla det var tag sen igen , skrev här ,Det har varit så mycket de senaste tiden så . Har blivit ihop med en så snäll och underbar kille som helst och vi varit ihop över 3 månader och bott hoss han sen dess med :) älskar han så mycket ❤️😝 Sen så jobbar mycket på mitt nya jobb på Gekås hotellet som jag har jobbar sen april .

Snart så är de augusti och då börjar skolan igen :) ha de så bra så länge :)

  • 169 readers

Likes

Comments

Hej alla var ett tag sen jag skrev här :) men har hänt mycket senaste både posetivt och negativt med . Som sagt för ca 2månader sen gjorde mitt x slut med mig och det gick rätt i botten av mig själv och samtidigt så var min mormor sjuk med Turvärr :( . Som posetivt har jag så hos vänner som går mig på posetivt och få mig bara vara glad hela tiden fattats inte hur kan vara så :) . Sedan har de varit mycket med skolan med och träningen som bara gör mig glad av att träna då . I dag är det så fint väder och det fyras att klä sig somrigt och ska grilla med fina vänner :) ha en bra dag alla 😉❤️😃

Likes

Comments

Hej alla igen var ett tag sen jag skrev här Faktiskt :D För inte så länge sen så träffade jag den gulle grisen fick mig le som bara den och gillar han som bara den 😊 Det går knappt att beskriva om hur mycket tycker om denna person som bara den :D

Förra veckan gick jag på en värsta för sylning som inte var så rolig men men nu är jag frisk i alla fall ju 😄

NU I VECKAN blir det mycket träning och innebandy :D

denna helgen var man på fest och bio med pojkvännen och min vikki och hennes kille :D

Ha det så bra så länge puss och kram :D

Likes

Comments