I onsdags så fyllde jag 23 år det fick fyra med min bästa killkompis och 3 andra andra Goa vänner :) som tur var att fick sol på min födelsedag :) hade verkligen riktigt trevlig Dag men ska fyrs den mer när föräldrarna kommer hem från semestern bland annat :)
I går fick vetta fick mitt tredje jobb bland annat och det har nog aldrig hänt mig innan ha så många jobb se om man kan lösa tiderna med de :)

Idag blir rätt lugn Dag och man har ledigt i helgen med så det rätt gött med :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 23 readers

Likes

Comments

Hej alla :) har vara inte skrivit då
Varit mycket för mig de senaste för mig :) men skönt få vara
På jobbet igen det är så skönt slippa få panik som fan dock men i morgon går flytt lasten till den nya lägenhet så himla skönt få komma hem till den nya lägenhet :) plus varit på ekonomi kurs i dag ska ha en litet pass med det i morgon sen blir det att arbets söka i morgon med :) sen fixa lite små saker ska köpas till den nya lägenhet sen blir det hemåt fixa funna innan blir en helg jobb framför sig :)
Ha fortsatt trevlig dag all :)

  • 47 readers

Likes

Comments

Hej 😊 i helgen var jag och laget i Malmö för spela Malmö open och där vi Bode på hotell i 2 nätter och det var ett mysigt hotell var roligt spela på lördagen spelade vi 8 matcher sen dagen där på skulle vi spela 4 matcher men på första matchen knappt 10 min så var den en motståndare trycks ner min fot i golvet. Så skrev. Av smärta så någon gick ringa sjukvården så blev de åks till akuten kolla vad felet är med foten men var bara stukning men får gå med kryckor ett tag fram över går på hur fort den läcker dock :( det gör så ont inte ens vet vad ska ta vägen just nu men utöver det så är det bra tack :)

Saknar en speciell person med som betyder väldigt mycket för mig med ❤️

  • 61 readers

Likes

Comments

Hej alla det var tag sen skrev här då det varit Aning mycket . Men som sagt så har man hittat en ny längdenhet som man ska flytta till så nu är bara skriva kontrakt på lägenhet som ska fixas snart :) . Sen. Börjar jobba på det nya jobbet lite smått, det är riktigt roligt :) . Men sen träffat en person som gör mig riktigt glad på ett sätt inte helt varit på länge , men denna helgen drar man till Malmö för spela innebandy turneringen för Malmö Open . Så får man hoppas det går bra . Puss och kram så länge 👍❤️

  • 64 readers

Likes

Comments

Ja denna veckan varit mycket dålig för varit massa bråk med folk men man insåg väldigt fort vem
Som är sina riktiga vänner faktist och dom tycker mycket om att jag har dom vid min sida så :) sen inom kort kommer flytta från denna lägenhet turvärr men hittar nog ett boende snart sen har man varit på arbetsförmedlingen i Dag så hoppas på bästa nu sen har man ätit lunch med sin bästa kill kompis och i kväll blir det innebandy det ska bli roligt :)

Ha bra dag alla ❤️

  • 67 readers

Likes

Comments

Hej denna helgen har nog varit en av de bästa helgen på länge . Börja dagen vara med en av mina bästa killkompis och hängde med han och hans polare till bil
Tema sen var med han i garaget ett tag .sedan körde han hem mig då la mig i badet en stund innan skulle hämta polare från Göteborg som kom till Fbg så vi spela biljard två dagar i rad med några vänner till mig . Sen var med min bara tjej kompis söndag som han fick träffa och det var en vit helg men mycket rolig helg för vars vit helg så . Nu tisdag och då fick körs polare till Göteborg för mycket bråk med föräldrarna så körde henne till hennes polare så då
Passa åka till min polare när jag enda skulle hit så i morgon åker man hem igen :) ha en bra kväll alla 😊❤️

  • 72 readers

Likes

Comments

hej alla denna nyår fyra med väldig underbara personer mitt liv. Det var trevligt och mysigt men kan säga man mår som man förtjänade den dagen  . men nu har man dock blivit sjuk ligger sjuk bädden turvärr men har sköna vänner som en kom med soppa till mig det var trevligt av dig du gjorde det uppskattas mycket. 

nu är man på bättringsvägen så det är skönt nu blir det film och vila lite 😀 ha det så bra så länge

Likes

Comments

hej alla under min jul var jag och familjen i Danmark fyra jul hos min mormor det var trevligt mysigt med man fick fina julklappar med . lite sådär när ens släckning ligger på sjukhus sen 1 månad tillbacka snart . direkt när man kom hem var det börja jobba dagen efter nästan och i dag min sista. dag på jobbet sen har man inga pass längre . Det blir så när det de låg säsong. blir börja leta jobb så . i morgon nyårsafton det blir fyra med mina vänner :)

Likes

Comments

ja då är bara 2 dagar kvar till jul det firades med var hos kompis som hjälpte mig färga utväxten på mitt hår och det gjorde hon bra.  sen var med min kill kompis då fick min julklapp och hjälpte mig packa med inför fyra jul i Danmark med min familj .

så nu väskan packat nu  redo för åka i morgon till Danmark fyra jul med familjen.

blir lite tråkigt när ens släckning är sjuk ligger på sjukhus dock men man hoppas på det bästa men annars blir det helt okej

önskar alla en god jul 😀❤

Likes

Comments

denna helgen som var har  man jobbat och varit med sina vänner men på jobbet i går så händer något lite roligt när jag skulle ge en
glass  till en kund så börja maskinen spruta ut glass så blev kladdig av den ,  så kunderna skratt åt mig lite hehe så fick gå upp byta om till renare kläder men fanns inga byxer till mig fick ta mina mörk blåa byxer på mig istället .
men idag var det rätt lugn dag och imorgon min sista dag innan jul ledighet 😀❤

snart julafton med ha bra kväll alla och go natt

Likes

Comments