/ I sammarbeid med Rabble.


Jeg føler det er viktig å føle seg fresh på trening og ha treningstøy som sitter godt. Det er ikke alltid like lett for plus size ladies å finne godt treningstøy med god kvalitet for å si det sånn.

2 uker siden annonserte NIKE at de har laget en plus size kolleksjon. Noe som er utrolig kult, banebrytende og ikke minst på høy tid. Vi lever i 2017 å det er fremdeles en stor greie hver gang moteindustrien går i mot samfunnets normer. Det som har provosert meg er hvor mye fatshaming modellene som har frontet kolleksjonen har opplevd i etterkant. Dette viser hvor viktig denne kolleksjonen er. Uansett kroppsform bør det være et vidt spekter med godt utvalg. Jeg vil ha samme utvalg som "alle andre" og ikke minst kvalitets treningstøy som NIKE er kjent for.

Ordet feit er negativt ladet og er selve symbolet på det å være usunn og lat! Selvom jeg er stor betyr ikke det at jeg IKKE trener - eller KUN spiser junk. Vi blir satt i en bås og resten av samfunnet tror ALLE plus sized menn/damer tilhører denne katagorien. Det er IKKE alltid tilfelle de fleste gangene skal jeg si deg!

Man skal ta vare på kroppen sin for vi skal jo leve med den resten av vårt liv. Jeg tenker at en fin balanse gang er nøkkelen. Noe man ofte glemmer i denne verden fylt med helseskadelige dietter som kun gagner de forskjellige aktørene økonomisk. Bruk hodet å gjør din greie som gjør kroppen din godt.

Her er noen av mine nøkkelord som gjør meg godt på utsiden og innsiden... God søvnrytme. Kettlebell trening. Faste måltider. Rutiner. Gåturer. Frisk luft. Musikk. Ansikts skrubb og fuktighetsgivende ansiktsmaske en gang i uken. Øyenbryns fiks hos min lillesøster på Auds Hudpleie. Gode samtaler. Leopard print. Fløyel. Ansikts krem + øyekrem hver dag. Girl power. Magnesium tabletter. Sarkasme. Sist men ikke minst LATTERKRAMPER!


Såååååå tilbake til NIKE....

Hvor i Norge får du tak i kolleksjonen? Hos Zalando. Jeg kjøper som oftes klærne mine der fordi de har desidert det beste plus size utvalget + fri frakt.Jeg er stadig innom Rabble for å finne de beste tilbudene på Zalando og denne uken er det 10% hvis du melder deg på nyhetsbrevet, just sayin. Kampanjen finner du her!

Jeg har akkurat lastet ned Rabble appen slik at jeg kan lettere få oversikt over hvilkene tilbud og kampanjer som finnes. Du finner appen i Android og AppStore.

M

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Denne trenden liker du - eller ikke. Cluet er å style buksen riktig for ellers kan antrekket rett og slett bli tacky!

Disse damene kan kunsten👇🏻

Jeg ble gledelig overrasket da jeg skulle finne buksene i plus size størrelser for de var ikke vanskelig å finne. Good American, Forever 21+ og Rebdolls blant annet har de.


Så.... Hva syns du? Yay or nay?

M

Likes

Comments