Sko i fra New Look / Fløyels veske i fra Boohoo / Solbriller i fra Marc Jacobs / FitMe Foundation i fra Maybelline + Brow Drama i fra Maybelline.


Blame it on the Crémant and perfume.

Ønsker alle en fab helg!

M

Likes

Comments

// I sammarbeid med Rabble


I skrivende stund er vi enda i April, men vi sier hei til Mai om noen minutter.

(Hahaha..Måtte bare! For det blir ikke Mai før dette bildet viser sitt åsyn.)


Nå er det bare å ta frem sneakers'ene og legg boots'a på hyllen for en stund. Gjør ei litta vår rengjøring i sminken din å kjøp inn kremer og andre produkter som gjør godt i denne årstiden. F.eks sminke med SPF og litt friskere leppestift farver. Leppestift gjør alltid susen når du føler deg lite fresh.

Er mange vår nyheter som har ankommet de forskjellige butikkene og ikke minst nettbutikkene. (Hvis de ikke allerede kom inn i februar). Jeg har først og fremst 2 produkter på listen som jeg skal ha denne våren:


▪️SKO

I år er Vans OldSkool den nye it - sneakersen. Jeg fikk mine første sorte OldSkool i gave på juleaften som var (Julen 2016) og jeg er helt frelst!

De er helt fantastiske og jeg vet at jeg kommer til å slite de helt ut. Så et nytt par er innafor. Tenker jeg skal i tillegg til de sorte også ha noen av de andre fargene, men har ikke bestemt meg enda. Vet at Vans akkurat har slippet OldSkool'ene i plattform så hvis dere vet hvor de selges : HYL UT! Har lett og lett i alle mulige nettbutikker og sko forhandlere, men uten hell. 


▪️SKJØNNHETS PRODUKTER

Primeren ' High Adherence Silicon Primer' i fra The Ordinary er blitt favoritten til mange forskjellige kjente Makeup Artister. En av mine favoritter, Wayne Goss, sverger til denne primeren. Og den koster ikke skjorta heller. Rundt 60 kroner!!! Whaaaat??

Gleder meg veldig til prøve den ut å se ' what all the fuzz is about' - og ikke minst etterhvert de andre produktene til The Ordinary.


"A little madness in the Spring is wholesome even for the King."

- Emily Dickinson


Alle produktene som jeg ønsker meg finner du på Asos, så klart.

Asos er min 'go to' nettbutikk. De har det beste utvalget av moteriktige klær i store størrelser + skjønnhets produkter vi ikke har i Norge. Du finner alltid gode tilbud og forskjellige rabattkoder for Asos på Rabble


For månedens tilbud + rabattkoder hos Asos trykk her.


M

Likes

Comments