Tiden er inne. Jeg må slutte å irritere meg over at alle er så kvalmende glade fordi vi er i mai måned. Vært lei siden april. Så da må jeg finne noe annet å irritere meg over.

Det å finne en kul bikini eller badedrakt med rett fasong/passform har alltid vært et mareritt for meg. Er fortiden på utkikk etter ny bikini/badedrakt. Jeg kan ikke direkte ta ei fysisk tur innom H&M eller BikBok (f.eks) fordi A L T er for smått, obviously.

Det ender alltid opp med at jeg må sette meg ned og ta frem pc'en. Puste inn og ut opptil flere ganger... Bla gjennom alle plus size nettbutikkene jeg liker. Det er nesten som å sitte i en "skammekrok". Hvorfor? Jo fordi utvalget av rimelig kult badetøy i store størrelse eksisterer ikke i "vanlige" butikker og undertøys forretninger. Selvom jeg er "plus size" betyr ikke det at jeg ikke har rett på bra utvalg i vanlige butikker.

Her er min topp 10 liste over plus size nettbutikker som har rimelig og kult utvalg av badetøy:

▪️Junarose

▪️Rebdolls

▪️Rue21

▪️H&M+


M

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Sko i fra New Look / Fløyels veske i fra Boohoo / Solbriller i fra Marc Jacobs / FitMe Foundation i fra Maybelline + Brow Drama i fra Maybelline.


Blame it on the Crémant and perfume.

Ønsker alle en fab helg!

M

Likes

Comments