View tracker

Nøkkelord:
Blonder. Fløyel. Army. Patches. Silke. Broderi. Gull. Svart. Piano jakker. Lange statement smykker.

Love, M

Likes

Comments

IT - SKOENE denne våren er 'the loafers'.

Det er klart at Gucci loafers ikke er allemannseie, men det er lov til å vindus shoppe for å si det sånn. Jeg elsker rocka møter elegant. Er vel slik jeg vil betegne min egen klesstil når jeg tenker meg om. Så komboen netting sokker og loafers er helt innafor - og ikke minst utrolig kult.


Så i mens yours truly sparer - finnes det vel så fine på budsjett.

NORMAL FIT

Skoene er hentet i fra Asos.

WIDE FIT

Skoene er hentet i fra Asos og New Look .

Jeg er så takknemlig for at New Look har Wide Fit. Det er et rent mareritt når jeg skal handle boots og høye hæler. For det finnes ikke akkurat et bra utvalg ( når jeg tenker meg om ... er det IKKE eksisterende ) i vanlig butikker for en som har bred vrist.

Happiii lørdag.

Love, M

Likes

Comments

Begynner med et forsinket 'GODT NYTTÅR'.


Hva har jeg lært i 2016!?

Kvinner må stå sammen og jeg er en stolt feminist. Åpenhet er viktig. Utrolig viktig. Mine to favoritt ord var bitches og mangfold. Mitt favoritt album var Life of Pablo av Kanye West. Og det er det fremdeles.
Mennesker må begynne å smile. Og når noen smiler til deg? Så smiler du tilbake.


Jeg er klar for 2017 som for meg begynner i februar. Januar er kun en prøve periode for å si det sånn.

Jeg vil fremme mer åpenhet rundt psykiske lidelser i 2017.
Jeg vil også være mer frampå med girl power for det er så uendelig viktig. Mer enn noen gang. Hvor ble det av heiagjengen jenter? Vi kvinner må stå sammen. Støtte hverandre å ikke dra hverandre ned.

Love, M​

Likes

Comments

Dette er mitt ærligste og mest sårbare innlegg hittil. Fått mange ønsker, hvis du kan kalle det, om å lage et innlegg til Aftenpostens Si;D, men jeg er for gammel - så tusen takk for reminderen Aftenposten. Jeg er heldig som har denne plattformen som jeg kan ytre mine meninger og følelser, men ikke minst skape en forståelse rundt emner som fremdeles er et tabu i 2016. Så her kommer innlegget som jeg sendte til Aftenposten.


Først vil jeg begynne med å si at jeg tror på åpenhet rundt psykiske lidelser. Det er så utrolig viktig for å stoppe tabuet og stigmatiseringen. Ja.Jeg er har en bipolar lidelse. Ja.Jeg tar medisiner. Jeg kan være lavt nede og jeg kan være høyt oppe, men jeg er meste nede. Det finnes forskjellige grader av bipolar og det må vi ikke glemme. Jeg kjemper en kamp som ikke alle vet hvor vond er - eller ser. Men jeg er så mye mer enn det. Jeg er en tante. En søster. En datter. En venn. Jeg er oppegående. En sterk ressurs for samfunnet. Sist men ikke minst jeg er et menneske som er like mye verdt uansett min diagnose.

Det har vært mange forskjellige meninger om Skams siste episode. Bla.’ Spørsmål om man være forelsket når man har en manisk episode ‘ . I Aftenpostens Si;D ble det gitt utrykk for en redsel av at Skam hadde forsterket først. Selvom jeg kan være uenig i noen av disse meningene, er det høyst viktig med en diskusjon og forskjellige meninger.

Siste del av sist fredags episode var virkelig et mesterverk. Dog et smertelig mesterverk. Skam fanget selve essensen av å ha en manisk episode som ingen andre har gjort før på tv eller film

De glorifiserte ikke. De romantiserte ikke. De synliggjorde.

Det ble fanget så bra at jeg som bipolar - og som har ett par maniske episoder bak meg - ble helt gråtkvalt, skjelven og faktisk litt kvalm. For dette var MER enn kjent. Jeg vil presisere at slett ikke alle med en bipolar sykdom er utilregnelige eller psykotisk ved en mani. Men filteret blir borte. Ting går fortere. Følelser blir sterkere - og ingenting er et problem. Så selvom man er manisk betyr ikke det at man ikke kan være forelsket. For det kan man virkelig. Når man har en manisk episode blir jo følelsene ENDA mer forsterket.

Innlegget i Si;D som ble publisert på tirsdag gav bla. utrykk for en redsel av at Skam hadde forsterket først og at Even ble fremstilt som den store stygge ulven. Jeg kan skjønne mange føler på redselen når psykisk helse blir belyst. Hvis det blir fremstilt feil og glorifisert kan det bli fatalt. Men jeg satt IKKE igjen med den følelsen her i det hele tatt.

Vi må vi huske at et av clue'ene med Skam er jo at det kommer nye klipp hver dag. Vi må heller ikke glemme at dette er sett i fra en 17 åring.

Han er sårbar, akkurat kommet ut av skapet og er forelsket.

Tirsdag ble klippet 'Klikka' lagt ut på skam.p3.no. Der Magnus påpeker Isaks manglende forståelse og kunnskap om psykiske lidelser. And let me add på verdens herligste måte.

Isak : « Har du en gal mor?»

Magnus: « Hun er ikke gal. Hun er bipolar»

Isak : « Hvordan er hun?»

Magnus: « Hun er jævlig fet. Du har møtt henne har du ikke?»

Isak : « Eh,ja det har jeg jo, men hun er jo helt normal.»

Magnus: « Ja. Hun er helt normal. Hun er bare sånne perioder hun er deppa og gira liksom»

Dette her er vel et såkalt ‘mic drop moment’.

Det beviser nok en gang at uvitenhet skaper frykt og misforståelser. Man er ikke gal selvom man er bipolar. Er det et ord jeg liker dårlig og faktisk hater så er det ordet gal!

Så ja .Mags du er faktisk ganske så kul! Du er jævlig kul skal jeg si deg.

Avslutningsvis vil jeg si noen ord om det å være pårørende. Jeg av alle vet hvor maktesløs, engstelig og ikke minst fortvilet min mor og resten av min nærmeste familie + bestevenner kan føle seg. De vet heller ikke hvor godt de kan gjøre det for meg. Av og til kan det også være vanskelig å forstå. De kjenner på min avmakt sammen med meg å deler smerten. Jeg skulle ønske det fantes enda bedre tilbud med god informasjon til pårørende av psykisk syke.

Jeg heier på Even. Jeg heier på Isak. Jeg heier på deres episke kjærlighets historie. Det er en god reminder på at uansett hvor mørkt det kan være er det alltid et lite lys i tunnelen. Jeg har full tiltro til NRK P3. De har laget en holdnings skapende serie hvor menneskeverdet er i fokus. Så tusen takk Skam. ❤️ Takk nok en gang for det dere gjør for ungdommen vår. Takk Skam , for at dere synliggjør å tar opp temaer og følelser som er høyst viktige. For det er faktisk ikke alle som kan sette ord på sine følelser. Uansett om man er 17 år eller 80 år.

I all takknemlighet.

Love, M


Likes

Comments

View tracker

Har vært borte en periode nå, men er halvveis tilbake. Det feirer vi med et skåle bilde.

Så tilbake til ting som gjør meg glad.

- HUNDEN MIN KAJA


- STEMNINGS BILDER IFRA SOMMER


- SITATER AV MAYA ANGELOU


- NEW GIRL & MODERN FAMILY

- CHELSEA HANDLER


- FLØYEL


- WIDE FIT BOOTS


Hva gjør deg glad?

Love, M

Likes

Comments

Det er alltid gøy når Boohoo samarbeider. Denne gangen er det med Jordyn Wood. ( Side note. Hun er bestie med Kylie Jenner. ) Jordyn gikk nedover catwalken for Christian Siriano, Addition Elle og Ashley Graham under NYFW i år.


Kolleksjonen hennes er fab å gjenspeiler hennes stil. Som er 90 - tallet møter fancysmancy. Det er et men her. Syns virkelig at størrelsene kunne gått litt høyere opp.


Disse plaggene er mine faves :

Trykk her for å se resten av kolleksjonen.

Ha en fab mandag.

Love, M

Likes

Comments

I skrivende stund ser jeg på årets Emmy utdeling som ble vist natt til i dag ( Norsk tid ). Jimmy Kimmel er hysterisk morsom as always.

Men det er kjolene på den røde løperen jeg er obsessed med. Her kommer mine absolutt favoritter.


Sarah Hyland i en moderne Monique Lhuillier kreasjon.


Ariel Winter i Yousef Al Jasmi.


Sarah Paulson i en en fab grønn Prada kjole og øredobber i fra Wilfredo Rosado.


Kirsten Dunst i Givenchy.


Claire Danes i en gresk inspirert vakker kreasjon i fra Schiaparelli Haute Couture.


America Ferrera i Jenny Packham


Tori Kelly i en fantastisk kreasjon i fløyel i fra Paule K.


Tracee Ellis Ross i Ralph Lauren.

Og ja dette er datteren til Diana Ross.

Med dette ønsker jeg dere en god kveld videre!

Love, M

Likes

Comments


Digger denne blandingen av oversized plagg med 'knee high heels' til. Litt Kourtney K inspo er helt innafor. Elsker den enkle, men røffe stilen hennes.

Som en plus sized lady er det ofte vanskelig å finne slike sko som passer. Har ikke de direkte de tynneste lårene eller legger - og det gjør heller ikke saken bedre at jeg har høy vrist. Takk Gud for New Look Wide Fit, Ashley Stewart og ASOS Wide Fit.Så klart finnes ikke disse nevnte merkene i Norge og må bestilles via nettet. Prøver stadig å finne moteriktige wide fit sko i Norge. Zero luck! Er det noen som har gjerne skriv en kommentar.


Legger til et annet inspo bilde.


Love, M

Likes

Comments

Her kommer et litta forsinket innlegg da LFW 2016 er i gang.


Da prøver vi en gang til. Har skrevet og publisert dette innlegget 5 ganger siden i går.. Er tydeligvis noe galt med Nouw's server!???

Så surrete som jeg er fortiden har jeg ikke skrevet teksten inn i Pages…


NYFW har vært historisk på mange måter i år. Det har aldri vært så mye mangfold på en catwalk før. Ikke bare «plus size» modeller. Mote industrien begynner å komme seg. Selvom jeg syns dette burde være «normalen» . Vi har virkelig mange steg å gå.


ADDITION ELLE

ADDITION ELLE COLLAB WITH ASHLEY GRAHAM

Jeg elsker Ashley og alt hun står for. Undertøys kolleksjonen hennes med Addition Elle var fab sexy og størrelsene går høyt opp. Vi må vel alle være enige om at disse modellene slayed it på catwalken!

​PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.

ADDITION ELLE PRESENTS HOLIDAY 2016

Etter min mening er Addition Elle et av de beste merkene med tidsriktig «plus size» mote . Perfekte snitt og ikke over priset som f.eks Jette eller Marina Rinaldi .

PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.

CHROMAT

Er det et merke jeg er obsessed med fortiden er det Chromat. De 2 siste årene har de brukt «plus size» modellene Denise Bidot og Sabina Karlsson i kampanjer og på catwalken.

PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.

CHRISTIAN SIRIANO

Siriano har blitt hyllet for sin SPRING 2017 kolleksjon på NYFW i år - og det med god grunn Jeg elsker stilen hans. Enkelt men fab. Som dere ser er det mye sort å det er min favoritt farge.

PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.


Som dere ser i enkelte kolleksjoner er det skjorten som gjelder. Den kommer i flere utgaver og kan styles under en kjole eller med en tynn crop top over. Skjorten skal helst være hvit som kommer til å være en viktig farge neste vår og sommer. Når vi snakker om farger gir oransje seg ikke. Rosa og sterke farger som rødt og turkis er også noen av fargene. Sterke farger er gøy for mange noe jeg melder meg ut av. Statement skjørt, blonder , fløyel og leopard mønsteret kommer tilbake. Det gjelder ikke bare for vår og sommer 2017. Statement skjørtet og leopard mønsteret kan du trygt gå med denne sesongen.Avslutningsvis vil jeg legge til at mote skal være gøy og du behøver ikke å følge reglene.  


Ha en fab lørdag.

Love, M

Likes

Comments