Har vært borte en periode nå, men er halvveis tilbake. Det feirer vi med et skåle bilde.

Så tilbake til ting som gjør meg glad.

- HUNDEN MIN KAJA


- STEMNINGS BILDER IFRA SOMMER


- SITATER AV MAYA ANGELOU


- NEW GIRL & MODERN FAMILY

- CHELSEA HANDLER


- FLØYEL


- WIDE FIT BOOTS


Hva gjør deg glad?

Love, M

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 68 lesere

Likes

Comments

Det er alltid gøy når Boohoo samarbeider. Denne gangen er det med Jordyn Wood. ( Side note. Hun er bestie med Kylie Jenner. ) Jordyn gikk nedover catwalken for Christian Siriano, Addition Elle og Ashley Graham under NYFW i år.


Kolleksjonen hennes er fab å gjenspeiler hennes stil. Som er 90 - tallet møter fancysmancy. Det er et men her. Syns virkelig at størrelsene kunne gått litt høyere opp.


Disse plaggene er mine faves :

Trykk her for å se resten av kolleksjonen.

Ha en fab mandag.

Love, M

Likes

Comments

I skrivende stund ser jeg på årets Emmy utdeling som ble vist natt til i dag ( Norsk tid ). Jimmy Kimmel er hysterisk morsom as always.

Men det er kjolene på den røde løperen jeg er obsessed med. Her kommer mine absolutt favoritter.


Sarah Hyland i en moderne Monique Lhuillier kreasjon.


Ariel Winter i Yousef Al Jasmi.


Sarah Paulson i en en fab grønn Prada kjole og øredobber i fra Wilfredo Rosado.


Kirsten Dunst i Givenchy.


Claire Danes i en gresk inspirert vakker kreasjon i fra Schiaparelli Haute Couture.


America Ferrera i Jenny Packham


Tori Kelly i en fantastisk kreasjon i fløyel i fra Paule K.


Tracee Ellis Ross i Ralph Lauren.

Og ja dette er datteren til Diana Ross.

Med dette ønsker jeg dere en god kveld videre!

Love, M

  • 73 lesere

Likes

Comments


Digger denne blandingen av oversized plagg med 'knee high heels' til. Litt Kourtney K inspo er helt innafor. Elsker den enkle, men røffe stilen hennes.

Som en plus sized lady er det ofte vanskelig å finne slike sko som passer. Har ikke de direkte de tynneste lårene eller legger - og det gjør heller ikke saken bedre at jeg har høy vrist. Takk Gud for New Look Wide Fit, Ashley Stewart og ASOS Wide Fit.Så klart finnes ikke disse nevnte merkene i Norge og må bestilles via nettet. Prøver stadig å finne moteriktige wide fit sko i Norge. Zero luck! Er det noen som har gjerne skriv en kommentar.


Legger til et annet inspo bilde.


Love, M

Likes

Comments

Her kommer et litta forsinket innlegg da LFW 2016 er i gang.


Da prøver vi en gang til. Har skrevet og publisert dette innlegget 5 ganger siden i går.. Er tydeligvis noe galt med Nouw's server!???

Så surrete som jeg er fortiden har jeg ikke skrevet teksten inn i Pages…


NYFW har vært historisk på mange måter i år. Det har aldri vært så mye mangfold på en catwalk før. Ikke bare «plus size» modeller. Mote industrien begynner å komme seg. Selvom jeg syns dette burde være «normalen» . Vi har virkelig mange steg å gå.


ADDITION ELLE

ADDITION ELLE COLLAB WITH ASHLEY GRAHAM

Jeg elsker Ashley og alt hun står for. Undertøys kolleksjonen hennes med Addition Elle var fab sexy og størrelsene går høyt opp. Vi må vel alle være enige om at disse modellene slayed it på catwalken!

​PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.

ADDITION ELLE PRESENTS HOLIDAY 2016

Etter min mening er Addition Elle et av de beste merkene med tidsriktig «plus size» mote . Perfekte snitt og ikke over priset som f.eks Jette eller Marina Rinaldi .

PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.

CHROMAT

Er det et merke jeg er obsessed med fortiden er det Chromat. De 2 siste årene har de brukt «plus size» modellene Denise Bidot og Sabina Karlsson i kampanjer og på catwalken.

PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.

CHRISTIAN SIRIANO

Siriano har blitt hyllet for sin SPRING 2017 kolleksjon på NYFW i år - og det med god grunn Jeg elsker stilen hans. Enkelt men fab. Som dere ser er det mye sort å det er min favoritt farge.

PS : Trykk på hvert enkelt bilde hvis du vil sjekke ut modellens Insta.


Som dere ser i enkelte kolleksjoner er det skjorten som gjelder. Den kommer i flere utgaver og kan styles under en kjole eller med en tynn crop top over. Skjorten skal helst være hvit som kommer til å være en viktig farge neste vår og sommer. Når vi snakker om farger gir oransje seg ikke. Rosa og sterke farger som rødt og turkis er også noen av fargene. Sterke farger er gøy for mange noe jeg melder meg ut av. Statement skjørt, blonder , fløyel og leopard mønsteret kommer tilbake. Det gjelder ikke bare for vår og sommer 2017. Statement skjørtet og leopard mønsteret kan du trygt gå med denne sesongen.Avslutningsvis vil jeg legge til at mote skal være gøy og du behøver ikke å følge reglene.  


Ha en fab lørdag.

Love, M

Likes

Comments

Denne sangen i fra Kehlani er bare helt fantastisk å jeg er h e k t a ! Den er lagd spesielt til Suicide Squad. Filmmusikken er helt fantastisk - og en sang kan virkelig gjøre en scene . Skulle gjerne likt å vite hvem som hadde ansvaret for musikken . 

 Nærmeste hele soundtracket til Suicide Squad ligger på alle top 20 listene rundt i verden. Men min favoritt er som sagt Kehlani - Gangsta.PS : Albumet ligger ute på ITunes .

Så ENJOY!

Love, M

  • 74 lesere

Likes

Comments

My newest obsessions :


VELVET SHOES

Klikk på hvert enkelt bilde for detaljer.


Disse skoene er utrolig inn i år og kan brukes til alt. De blå boots'ene i fra New Look står høyt på ønskelisten min og de er wide fit!

VELVET FABRICS

Klikk på hvert enkelt bilde for detaljer.

Her er favoritten min toppen med blonde detaljer i fra New Look. Jeg vil gjerne legge til at det enkle er ofte det beste. Etter min mening holder kun et plagg med fløyel av gangen. Men et smykke er vel innafor! 

VELVET ACCESSORIES

Klikk på hvert enkelt bilde for detaljer.

Yours truly har bestilt en god del av chokeren i fra første bilde. Både i sort og brunt!

Sophie Elise er også en fan.


VELVET HOME

Dette er vel heller interiør inspo som er hentet i fra Stylecaster og Bolia . Jeg er helt forelsket i fløyels stolene i det siste bilde.


Happy onsdag.

Love, M

Likes

Comments

Før jeg fikk Kaja (min hund) tenkte jeg ikke så veldig mye over dyre testing av sminke og skjønnhets produkter. Heller ikke over hvor vondt dyrene på sirkus har det - eller i dyreparker. Og la oss ikke snakke om vannparkene i USA. (Har du Netflix bør du se dokumentaren Blackfish!) Illegal salg av dyr som er nesten utryddet. Illegal jakt og illegal handel av elfenben.

Jeg ble nylig oppmerksom over den nye 'trenden' i Albania. Da min venninne fortalte meg hva de hadde oppleved på en strand. Kjære turist og medmenneske : Vær så snill å ikke betal disse 'skurkene' for å ta bilder med dyrene på en strand eller ikke. De er ned dopet og blir behandlet uverdig. 

Dyr skal være i de sitt naturlige habitat.

Jeg har undersøkt litt og funnet en oppdatert 2016 liste over skjønnhets og andre firmaer som tester på dyr:

Trykk på bildene for å forstørre .

Da jeg gikk over listen fant jeg en del produkter fra de nevnte merkene som jeg bruker. F.eks Biotherm bodylotion. Mine yndlings parfymer : Fuel for life av Diesel og Guilty av Gucci. Garnier sine hudprodukter og dusjsåpen i fra L'occitane. Hårprodukter i fra Sebastian og Redken - til å med Q-TIPS er på listen!! Er det noen som ikke bryr seg om dyre testing å viil ha halvfulle flasker med parfyme. Er det bare å melde meg. Merker jeg ble helt paff og uvel da jeg så hvor mange firmaer som tester sine produkter på dyr. Skulle vært ulovlig!!!

Når det finnes skurker så finnes det helter , heldigvis. Er mange merker som ikke tester på dyr.

Trykk på bildene for å forstørre.


Jeg vil legge til et merke som ikke er oppført : MAKEUP MEKKA . Er helt forelsket i sminken derifra. De fronter tydelig at produktene IKKE er dyretestet noe som er fantastisk.


Avslutningsvis vil jeg legge til at jeg vet det er mange som ikke har samme syn og tankegang som meg. Det får være ok! Men håper dette kan være en 'liten' oppvekker.

Dette innlegget er dedikert til mamma som elsker sirkus og Dior.

Love, M

  • 94 lesere

Likes

Comments

August er snart forbi og kveldene begynner å bli litt chilli. Så her kommer noen tips i fra Forever 21➕. Jakkene har akkurat kommet inn.
Enjoy!Min favoritt er den grønne 'lappet' bomber jakken. Hvilken kunne du tenkt deg å ha i klesskapet ?

Love, M 

  • 91 lesere

Likes

Comments

Jeg er Instagram obsessed - og mer enn vanlig. Har kanskje noe med at jeg hadde ei litta Facebook pause for litt siden. Sant skal sies elsker jeg å snoke , men er det noe som jeg elsker mer er det å bli inspirert.
Så her kommer noen av mine nye favoritter fortiden.

INTERIØR :

- Caroline J. Hultgren

// carolinejhultgren_interior

Denne frøkna i fra Arendal ( bosatt nå i Drammen ) har mange talenter. Interiør er en av dem. Elsker den enkle stilen med fremhevede detaljer. Hun er også frisør hos Chi Hair, Drammen.


UNIKE MODELLER:


- Hayley Hasselhoff

// hhasselhoff

Ja du leste riktig. Dette er datteren til the one and only Hasselhoff. Digger stilen hennes. Rocka møter eleganse'ish. Hun legger stadig ut kule ootd's å jeg finner stadig ett nytt +size merke når jeg er inne på siden hennes.


- Sabina Karlsson

// thesabinakarlsson

Denne damen er svensk og har et helt unikt utseende and i love her curls and freckles.


- Barbara Ferreira

// barbienox

Elsker hennes indie'ish stil og et godt eksempel på at fashion and style has NO size.


- Dounia Tazi

// dounia.t

Har ei litta girl crush på Dounia. Haha. Kul dame med døds kul stil!


MAKEUP GEEKS:

- Selin Cicek

// seelincicek

Hun er virkelig highlighter dronningen av insta. Er vel sikkert mange som syns sminken hennes er litt mye , men jeg bryr meg ikke. Hun er utrolig flink og bryna hennes er beyond fab.


- Patrick Simondac

// patrickstarr

Dette menneske her altså. I love him! Budskapet hans: MAKEUP IS A ONE SIZE FITS ALL er utrolig viktig og hvertfall i dagens samfunn som tror vi har kommet en lang vei. Noe jeg ikke er helt enig i. Body shaming og shaming av LGBTQ (LHBTpå Norsk.) samfunnet. Q'en er nylig lagt til og betyr queer or questioning. Patrick er helt amazing med sminke å videoene han legger ut er hysterisk morsomme. Forfriskende med tanke på alle disse Barbiene som legger ut makeup tutorials.


- Habiba

// makeupholic_moon

Apropos morsomme makeup tutorials . Denne damen er hysterisk - og ikke minst utrolig flink.


FUNNY AS HELL:


- Celest Barber

// celestebarber

Denne dama har blitt kjent ved å parodiere bilder av kjendiser. Bildene er hysteriske morsomme og sarkastiske. 


FORFATTERE :


- Cara Alwill Leyba

// thechampagnediet

Hun er virkelig min nyeste favoritt og ikke minst inspirasjon. Tekstene hennes er helt fantastiske og ikke minst bringer lys når det er som mørkest. Hun har virkelig vært til hjelp for meg i det siste. Cara har hatt stor suksess med boken Girl Code i USA. Vet ikke om den finnes i Norge , men hvis den finnes skal jeg så kjøpe den. Jeg har utrolig lyst på den for å si det sånn.


Love, M

  • 101 lesere

Likes

Comments