Vardag

Hej. Jag ska gå vidare med livet. Jag vet bara att jag har mina svackor. och den är djup. Men min ilska gör mig bara starkare. Jag blir arg på att bli missförstådd i allt jag säger. Jag har skrivit att jag har haft det tufft nu ett par veckor. Jag vet att det går över, men jobbigt. Men det är ju så med mig.. Jag går hos min psykolog och jag pratar med henne om allt, och det är den ända jag kan prata med om allt. För det blir så fel att prata med andra. Jag har flera vänner med att prata med, men jag vet att allt jag genomgår vet ingen. Mer än Ewa... Jag kan bara tala om att för några veckor sedan så var Roger och jag ute och åkte hoj. Min känsla var att bara släppa taget och falla. och det är inte på grund av Någon särskild. Jag kommer alltid ha tankarna där. Hur man gör, Det är tankar jag har varje dag. Hur ska jag göra, vilket är humanast. Ja det är så det är. och det är bara Ewa min psykolog som vet att jag vill släppa taget.
Jag är ensam kvar av en hel familj . Båda bröderna och Min far. Ja visst har jag mor kvar, men det är lite jobbigt med den relationen. Det vet ju många att det kan vara så i ett förhållande med sina föräldrar. allt är inte dans på rosor. 😣
Jag hoppas en dag att det blir bra. Men jag måste överleva ett misslyckande..
Ett lyckat ärende är att min bil är lagad och det kostade inte skjortan..
Jag har inte tränat på en vecka snart och jag har inte ätit sedan i måndags. men det har ju i alla fall blivit 2 kg lättare.. Så ja jag kanske har lättare att gå ner utan mat och mycket rörelse. Igår tog jag en promenad på 2,7 km men jag har svårt att gå längre på grund av min vänstra höft kula, känns som den ska gå rakt igenom kroppen.
Nu har jag tittat på veckans brott. och bonde söker fru. Så nu ska jag väl försöka hitta disk bänken. Har inte lagat någon matsäck till roger eller frukost. Jag har inte brytt mig alls. Han har inte klagat heller. Han klagar aldrig på att inte få mat eller diskat.
Nu kommer jag inte skriva mer för stunden. Missförstå inte det jag skriver nu.
Och ingen annan har tagit någons plats i livet. ps Roger ska till Polisen någon dag med lite papper och se om dom skrattar honom i ansiktet eller inte. Men jag sa att han får inte bara lämna dom för då
slänger dom dom bara.... DSBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varför ska jag kämpa hela tiden om allt.
Bättre att sålla ut saker och bara ge sig av. Bort från allt...
Känner bara att det inte är så många som saknar mig på det viset.
Känner mig ganska ensam i mitt liv. Jag har vänner, men det är inte det som fattas. Det är resten av mig som fattas. Jag får kämpa för att behålla vissa saker, välja för att bevisa vad jag vill.
Jag vill inte behöva välja, utan jag ska kunna ha flera saker samtidigt.
Jag vet att det är svårt för en viss människa att leva upp till det som krävs. Men jag ber dig bara att snälla försöka för min skull. Men du läser inte min blogg så du vet ju inte att det har med dig att göra.
Jag kanske ska packa ner mina saker och ge upp.
Ge upp allt vi skulle kunna ha haft.
Varje dag får jag sitta och veta att Du är inte så omtyckt när det är på ett visst sätt..
Jag vet att till och med när och kär till dig har svårt att ta det. Jag har tur som har någon som förstår och känner som jag. Vi vill inte lämna dig på något vis. Men vi måste snart göra våra val för att orka leva...
Ja troligen är det inte många som hänger med, men det är inte det som är det viktigaste, Utan att jag kan skriva det...
Idag bad jag om en lättare sak, men det blev inget av med det heller. Då blir det att man snart ger upp och frågar inte mer om saker. Jag skiter i det.
Jag känner att mitt mående har mycket med min kropp att göra just den här gången med. Jag känner hur stor och fet jag är. Och det är jävligt frustrerande att inte kunna göra mer åt det än vad jag gör. Jag har inte ätit sedan i Måndags lunch...
Jag tog lite kvarg och frysta bär i går. Men jag är inte hungrig. men det hjälper inte vikten heller. Känns som jag lägger mig ner och dör snart. Orkar inte vara sä här. Vill ha mindre kropp. Må bättre orka mer.
Nä nu skiter jag i detta. Får se när jag skriver igen. Rensar mycket på facebook nu. och kommer göra det på Instagram med..
Men ses när vi ses.

Likes

Comments

Idag är det ingen rolig dag. Mår pizz. och jag blir så deppig när man sen ser vad polisen skriver i tidningen. Dom ljuger eller skarvar...

Men i går blev det lite sanningar.Dom svider. Jag fick mardrömmar av dessa ord.
Jag älskar Roger. Men i bland spelar det ingen roll. Jag älskar andra med. Mina nära. Och då kan det vara svårt att höra att dom Inte vill komma och hälsa på . Eftersom Jag bor i hop med R..

Ja nu sitter jag och gråter. men det är för att jag känner att det smärtar..
Jag vet att det inte var för att såra eller nått sånt. men ibland spelar det ingen roll. Jag har mina perioder, då jag inte kan ta saker till som det är.
Jag älskar Roger, fast han har sina sidor. Och han har sina problem, och jag har mina.
Jag har mina sjukdomar. Han har sina. Han kan vara väldigt elak.Ja men det kan nog jag med. men det är ju ingen som vet, eftersom jag alltid är det hemma.

Jag träffade Roger för 7 år sedan. Visste vem han var innan. Jag valde honom, Han valde mig. Jag har min diagnos. Bipolär och det är inte lätt att leva med den sjukdomen , vare som person som har sjukdomen eller den som lever tillsammans.

Jag hade inte varit det jag är i dag om jag inte varit tillsammans med Roger, Jag hade aldrig klarat en skuldsanering. Jag hade aldrig haft min bil. Eller mina djur.
Jag vet inte vart jag hade varit i dag om jag inte träffat Roger....

Rökfri,spritfri,skuldfri,.... Men mycket fet i stället. Och det trycker väldigt mycket just nu.
Jag mår så dåligt av att väga som jag gör. Känns som jag gör allt utan resultat. Men jag måste ju börja någonstans.
Tränar massa som en av vännerna sa. Jag måste lära mig att mäta i stället för att stirra mig blind på Vågen.....
Måttet har försvunnit 2 cm men det känns inte tillräckligt på den tiden....
Jag får mycket beröm och stöttning av vänner. och det känns skönt.
Ja jag fick äntligen höra Roger när han sa att han tror på mig när det gäller LCHF Han tror på mig. Men jag vet att det är svårt och jobbigt att tro på någon som inte kan visa några resultat.
Nä nu slutar jag skriva för dagen, ska utnyttja dagen till städning. då huvudet inte hinner fundera å¨allt annat. Typ Rogers Bror som dom inte vill leta efter, för dom har ju Mord som är viktigare. Fy fan säger jag...
AVSLUTAR NU


Detta hål ska jag försöka undvika ramla i

Likes

Comments

Hej..
Nu ett par dagar har jag haft lite problem med saker. Glömska,förvirrad,nervös.stressad.
Jag tycker det är väldigt jobbigt att glömma vad man skulle göra när man tog fram mobilen. glömma att skriva vad jag skulle handla innan jag fick fram papper. Glömt vilka kaniner som fick hö. Blandar ihop saker. Säger konstiga saker. blandar ihop saker. Jag sa i dag till min sambo att så var det nu och att han måste ha överseende med det. Jag gick till apoteket och skulle ha saker där, då frågar jag om hon kanske kan förstå varför jag är som jag är.Hon frågade om det har varit stressigt.
Ja det kan man säga, Svåger spårlöst försvunnen,Död. svärmor låg mer eler mindre in för döden. Mirakel, hon kom hem i dag. Sen att bilen startar när den vill och inte när jag vill. vet inte från dag till dag om jag kommer någonstanns. Om jag kommer hem från träningen när jag varit där.
Så ja lite stressigt är det allt. Och då var det vanligt att man mådde så och att det blev lite galet.
Jag hoppas det går över snart, för jag vill inte ha det så här. vill inte ...
Nu sitter jag här och skriver och Märta (hunden) står och gnäller, bara det gör mig stressad som fan.
Sen att någon blir lite dum och säger saker som han inte kan förstå sårar. Då blir det med jävligt fel. Han säger att jag är så konstig. Ja jag sa att jag inte mådde bra. ,Vilken del fatta du inte. Att jag fått vara den starka i det hela med din mamma och din bror. Jag har fått tagit del av samtal tagit i mot samtal från läkare mm... Jag har fått informera Honom om läget. Jag har fått vara den nyktra hela tiden. så han kan ta sin öl och leva sin vardag. Ja men du kan ju köra,du kan ställa upp, hur jobbigt kan det vara att bara köra till sörping, du behöver ju bara sitta i bilen. Ja vad har jag att klaga på jag Har ju allt på ett silverfat.
Jag har knullat med halva världen,när han bara har haft seriösa förhållanden. Han får säga snusiga saker om mig och mitt liv, men jag får inte säga ett fel ord. för då kan man hålla käften och fara åt helvete.
Ja men ja nu har jag klagat färigt.
Nä det har jag inte, På willys stod det som vanligt en kvinna i miniköket och bjöd på någonting, idag var det paj. Jag sa jag kan inte äta det för jag äter LCHF och då kan jag inte äta mjöl socker mm.
Ja men lite bröd gör väl inget så farligt kan det väl inte vara.
Det är jävligt svårt att stå i mot alla gosaker alla äter. Jag tar mitt blomkål och gurka. Det är dessa fällor man kan åka dit på. ja men bara den här gången då. Ja men lite då. så vidare. då har man snart sluta med LCHF. Abstinensen efter socker. ja, man märker att folk inte bryr sig så mycket om andras sätt att leva,
J nä nu har jag slutat klaga. Så nu ska jag upp och
mata chillorna sen sova...
God natt...


Likes

Comments

Är det så att Svärmor vill till andra sidan. Hon har tröttnat på att orka. Hon kanske vill till kära make och barn som är där.
Från bara ett par timmar kan mycket hända. Isöndags fick vi reda på att svärmor åkt till sjukhuset,med svårigheter att andas. Hon fick syrgad och blev lite bättre, men så fort dom tog bort syrgasen blev det illa, Hon fick hjärtsvikt. Vi var där och hälsade på henne. och hon såg grå ut och hade det jobbigt med andning.
Vi var en stund, sen orkade hon inte mer. Måndag flyttade hon till GAVA och blev lite bättre.
Men då fick hon ont i bröstet och flyttad till eget rum.. Läkaren ringde igår och sa att vi ska komma upp och hälsa på eller vara berädd på att dom kan ringa och säga att det är det sista nu. Vi kan inget göra för henne mer. ge henne syrgas och medicin mot värken.. Vi kommer ringa oavsett tid på dygnet. Nu går man på nålar med att det kan ringa, Roger mår inte så bra, Sandra mår inte heller så bra. Jag hoppas dom kommer igenom detta... Jag har sett min far när han gick bort. För 4 år sedan. Men min Pappa blev inte 91 år som svärmor. Hon ska bli 92 i december.
Men jag förstår om hon är trött på att kämpa och att veta att hon inte kommer träffa sin försvunna son i livet igen. Hon kommer nog träffa honom före oss i så fall.
Roger tog kompledigt i dag så han kunde åka dit in med Syster Kersin med. Så dom är där nu. Jag var hemma då jag hade lite besök. Mia . Vi åt lite sallad. Och drack kaffe. Vi har inte träffats på ett tag.
Nu är hundarna med nervösa, dom ligger i trappan hela tiden och tittar ut om husse kommer hem.
Ja idag fick jag papper från FK ang min sjukersättning. Jag har fortsatt sjukersättning på obestämd framtid, men dom kollar bara läget i mellan några år. Sen fick jag ett intyg som gör att jag får lite rabbater om jag åker buss tåg mm. eller går på gröna lund kanske. Dom kanske har på träningsvärket med. haha.
Men ja så ligger det till i alla fall. ,in bil jävel har gått trasig , Ibland startar den inte, då får man slå på startmotorn, men den sitter så långt under bilen så jg når inte, är för fet. Men ja jag vet inte hur man ska göra om man blir stående igen.. 2 gången det händer på 1 vecka.. Jag hoppas det blir bra, för jag ska i väg och träna i morgon. Och vill komma därifrån med. Ja nä nu skriver jag inte mer för dagen. Hoppas alla tar hand om varandra. för livet är skört. Det går snabbare än man tror.

..

Likes

Comments

Vardag

jag Hej ...
Jag har nu äntligen varit på mitt fösta seans möte. och det var väldigt kul och nervöst. Man satt och tänkte hela tiden att tänk om jag är den enda som inte får något besök. tänk om jag blir bortglömd av nära och kära på andra sidan.
Den som var först ut på seansen
Var min älskade Ninna, Hon fick det första mötet med en person. så spännande det var att höra. Sen var det en annan tjej och jag som satt och kände igen massa av det han förmedlade, men till slut så blev det den andra tjejen. Men jag vart nästa, Då kom min pappa och hälsade. Han hade många goda råd och många saker att säga så jag fattade och trodde på att det var han, Han var där och han var den som inte ville gå. han sa lite till bara, ja men lite till. Men det var ju fler som skulle ha besök. så han fick helt enkelt släppa taget. Alla som var där och vi var 7 st. fick besök från andra sidan.... Och Mats som han heter ,Medium Sa sådana saker som Ingen kunde veta. Jag har fortfarande funderingar kring en trasmatta som han nämnde, Jag vet inte vilken det är. Och han frågade om vi hade flyttat skräphögen någon annan stans. Jag fick ett papper med stödord så jag kunde gå tillbaka för att kolla om jg kommer ihåg något efter det, Han frågade om min armbåge. Och om jag har problem med den/dom.. Och ja det har jag, Jag kan inte sitta med armarna i bordet, utan det gör ont och jag blir fnasig och kliig. Och så frågade han om jag fortfarande sjöng i duschen.. Ja och det gör jag, jag nynna över alla, både ute och inne, När jag inte pratar med någon så nynnar jag. Så det gör att jag tänker på det varje g¨ång jag nynnar nu. Han sa lite saker med som jag ska tänka på. och han gick in på en sak och det var att jag skulle ändra kosten typ. Mer frukt, Jag har ju börjat med LCHF så det var lite kusligt. och att jag skulle skaka loss kroppen lite, röra på mig typ dans eller någonting. Så jag sa ju det att jag går och tränar varje dag utan Lördag och Söndag....
Han tycker jag ska prata med någon, och det gör jag,men min psykolog och det skulle jag fortsätta med. Jag skvätter med mina tankar, så utryckte han sig. och jag fattar vad han menar, Jag tänker hela tiden på något och hjärnan får aldrig ro. Det tyckte han med att jag skulle göra. få ett lugn i hjärnan.Tänka på mig själv.Tänka innanför kroppen. och att jag ska göra något som underlättar för mig själv, sen va det är får jag väl ta reda på vartefter. Mitt hjärta tillhör en person och jag vet inte hur han menar. Han sa jag ska akta mig för drag och kyla. Ja som ni ser hade han en del att säga.
Så säkert är att jag kommer gå på flera seanser. Kan jag lova.
Mitt liv kommer förändras i framtiden. men vad han menar med de, vet jag ej.
Sen i alla fall, så frågade vi om Rogers Bror Lollo som varit borta sedan april. Och han fick in att han lever inte, men han fick ett slag i solaplexus och skrek nej nejnej. Han ligger under några Björkar och aspar eller ask Stor sten i närheten med ev vatten. Han ligger mellan Finspång och Gusum. Han blev dödat utomhus. Så nu vet vi mer än vi fick veta av polis eller sånt. .Ja så nu får vi se vad som kommer fram..
Idag har jag varit inne i Hageby med min dotter, vi åt sallad och handla lite. Sportväska köpte jag.
Har ätit LCHF sedan den 27 sep och tränar 5 dagar i veckan. så vi ska nog få fason på kroppen... Sakta men säkert.
Nu ska jag avrunda,för nu är det bonde söker fru, Och sen blir det sängen. Kram och ha det gott allaLikes

Comments

Hej.
Den här veckan har jag börjat med LCHF och det är svårt med att ta bort allt socker. men jag har ju klarat det sedan i måndags.(Tack vare min dotter Zarah) Försöker lära mig hur dom ska tänka, men jag börjar få grepp på det med. Ju mer fett desto bättre är det. Idag har jag första gången gjort LCHF våfflor och det smakade gott med saker till. Champinjonstuvning med ost i och färska champinjoner.
LCHF går lite hand i hand med glutenfritt. Så det kanske blir bättre i magen och på alla sätt..för det är ju skitdyrt med toapapper. :-)
Kaffet på morgonen dricker jag med cocosolja en tsk för då får man mättnadskänsla....Ingen frukt,bara bär i måtliga mängder. Nötter samma sak. Jag har börjat treäna igen och det blir varje dag alla dagar utan Lör Sönd..
så idag har jag träningsvärk kan jag lova. Hela kroppen skriker av smärta, men jag är bara glad för den smärtan,för då betyder det att jag har rört på mig.
Jag har haft sådan tur att jag tränar med A-h och Amanda....
Och det går skitbra. fast det är så länge sedan jag tränade .
Jag är stolt över mig själv... Ja igår Gjorde Roger affärer igen. han har köpt en taklösbil. alltså cab. billigt 9500. men jag fattar inte hur han ska hinna med alla fordon... Den kommer bli en sommarbil,men hojen då ? jag älskar att åka hoj. Hatar att åka pensionärsbil . pv:n Känner mig som en stel gammal tant i bilen. man blir ju farträdd med när man åker i den. man slänger överallt i bilen.
Men men det är hans problem. antar jag. Jag har städat alla kaninburar i dag. gick väldigt fort och lätt. Roger var i väg så jag hade min egentid.
Ja så måste jag berätta. Imorgon ska jag på min första stora seans. Jag längtar verkligen.. Hämta Ninna och sen upp dit och bara hoppas man får tag i någon på den linjen. Ja så är det.
Iförrgår fick jag en ny fliströja av Roger. vackra färger. Lila och Orange mina färger nu för ett tag.. Snart är det 1 år sedan jag fick min Bil med, Och den står på Mig med. eftersom jag är skuldfri nu mera och kan stå på mina egna saker.
nä nu ska jag ut och se om Roger kommit i gång med att ta fram motorsågen så vi kan börja såga ved. börjar bli mycket ved nu...
Men jag skriver när jag kommer till skott och lusten faller in. Tjingeling.
Margitha
Likes

Comments

🌷 Roger Fyllde 57 år i onsdags. 😁

Det firade vi med smörgåstårta.som jag gjorde själv i tisdags så han skulle få en bit på morgonen. Han fick present då med, men han valde att inte öppna den fören senare på kvällen.När han slutade Jobba,.. Han fick en lyckta orange. som man tänder värmeljus i. Lyser vackert. 💡
Nu har Alla hans syskon och han fyllt i år. Nu är det bara Ellen kvar, då blir hon 92 år. Den 12 dec, Jag fyller där i mellan. 20 november, 🎅

Ohhh ja just det, den 2 okt ska jag på min första stora seans med Ninna. Så spännande och förhoppningsfull.
Så risken är att jag blir besviken om det inte kommer någon.Men det ska bli skitkul.... Idag åkte vi lite hoj. snart kan man inte åka mer. Så det är bäst att passa på. Igår satt dom upp snöpinnarna, så snart är det snödags. Nä men det är höst.
Idag har jag städat kaninburar igen, som alla lördagar eller söndagar.
Min kära lilla Khyla har åkt på att bära tratt då hon har ett sår på benet som hon inte kan låta bli. Har provat med lindor, men de biter hon bara bort. Men nu har jag varit och skaffat en bra tratt som inte är för liten. Nu funkar det utmärkt... så snart läker det. Ja jag slipper springa på vårdcentralen m,ed mitt ben nu i alla fall. har ju haft såret sedan manj, och nu börjar det bli så bra att det syns inte så mycket. Jag trodde aldrig det skulle läka. Men springa hos sköterskor 2 gånger i v då dom la om och fixa.Nu sköter jag det själv.
Ja sen har det inte hänt så mycket, Fortfarande inget om Rogers försvunna bror. Han har varit borta sedan april.. Dom har hittat lite spår, men dom går inte ut med vad för spår,Men det är väl sånt man får läsa i tidningen om, det händer varje gång det blir något nytt, det står i tidningen. Ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men jag återkommer...
Margitha

Likes

Comments

Mitt hela Namn : Margitha Mariana Sundell
Min signatur: Margitha Sundell
Mitt födelsedatum: 20/11-68
Smeknamn: Lillan Gita.
Längd: 171 cm
Hårfärg. Brunhårig
Ögonfärg: Blå
Yrke/yrken: Fattig pensioner.
Här är 3 ord som andra skulle använda för att beskriva mig: Jag har Humor, och jag får människor att skratta om dom är ledsna. och Jag är bra lyssnare.
Här är 3 ord som jag tycker beskriver mig på ett bra sätt: Försöker alltid ställa upp på andra. Lyssnar gärna hjälper till om det går.
Här är 3 ord för att beskriva mig själv som jag skulle vilja vara: Gladare. säga ifrån mer än jag gör. Kunna vara lyckligare..
Mina 3 bästa egenskaper: Älskar livet Älskar mina barn. älskar alla djur som finns.
Mina 3 sämsta egenskaper:För snäll och säger sällan ifrån. tänker mer på andra än mig själv. Karaktären för en del är dålig..
Den här boken heter Boken om mig men om jag kunde kalla den något annat skulle den heta

Mitt liv som jag
Jag skriver i denna boken för att det kan vara kul att se vad det slutar med...

Jag är den lilla flickan .De andra två är mina bröder och ingen av dom lever idag. Ronny och Benny

Likes

Comments

Lollo är Min svåger. nu måste vi ta hand om hans lägenhet då den sägs upp efter sommaren.. Tur att det är en liten lägenhet..

Likes

Comments