Hej,alla. Nu är jag här och se om jag kan påta ner några rader. Har inte känt för det och gör inte det i dag heller,men jag behöver skriva lite i bland.
Vilket underbart väder vi har fått i dag. Varmt så man dör en sväng..
Min psykolog ringde nyss och hon fick ändra tiden till mig. men men jag kan alltid ringa om det är någonting.. Sen har jag fått en kallelse till Information för magoperationen. om hur det går till och hur man ska fasta innan och så. Spännande som fan.
Jag ser fram i mot denna dagen jag får operera mig. Jag mår så dåligt av att se så stor ut och inte kunna ha kläder som är fina. utan stora som hus och ser inte klokt ut.
ibland ser det ut som jag tvingat ner mig i ett par byxor som är två nr för små. men dom är då alltså 5xl
Då kan man ju fundera på vad är det för storlekar. eller hur jävla stor är jag egentligen...
Men det vet jag ju redan.
Idag har jag börjat med Grönt kaffe. det ska vara väldigt bra för kroppen med, så det ska bli spännande och se om det blir något förändrat...
Nu är alla kaninbebisar tingade och klara för flytt. 7 små liv ska flytta till nya hem....
Nu kom det lite besök....


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Förlåt mitt slarv,men jag har inte skrivit på länge. men jag har haft fullt upp med kaninerna att göra.
Vi har haft några här som tittat på kaninerna. och dom kommer på söndag igen.
Sagas bebisar börjar bli så söta nu. dom växer för varje dag som går...
Solen skiner för fullt nu och det har den inte gjort i dag, det har regnat mäst. Inte kul alls. man kan inget göra ute när det är på det viset.
Men i dag kommer jag gå upp och lägga mig skapligt då jag är trött som fan. sovit dåligt i natt då Khyla fick lite spel. sen var det svårt att sova. sen min värk i handleden. den spökar med. Så jag gick upp kl 7 i dag och nu börjar tröttheten ta ut sitt rätt
Roger ligger redan,men han har ju jobbat och innan det var han hos tandläkaren i två timmar.
Pratat med ZARAH idag med. nere och handlat på ica och willys.
i morgon hoppas jag att jag får mina skor som jag beställt.
Nä ni får ursäkta om jag ite skriver mer. Gnatt .Likes

Comments

Ja i dag fick min dotter ta bort sin kisse misse. han var ca 10-12 år. så hon har ju haft honom ett tag. Han hade blivit mager åt inte luktade illa i munnen. Proverna visade att han var så sjuk så det var inget värdigt liv för honom i livet. Hon beslutade att han skulle få somna in. Jag har nog aldrig sett en katt somna in så snabbt som Figaro. Han var verkligen sjuk..... Han fick överdosen av narkosen,men han somnade in innan han fick allt han skulle ha.... han var inte ensam, han hade Zara och mig vid sin sida.
Jag tog hem honom till oss på landet och har begravt honom på en fin plats bredvid ett par kisseungar som Zarah med fick begrava för många år sedan. Han ligger inte ensam där han ligger i alla fall...Jag hoppas den dagen om jag måste ta det beslutet om mina djur att det går lika fint till som i dag.
Jag kanske kändes som känslokall då jag inte grätt,men jag ville vara stark för min dotter. Hon har varit stark för mig många gånger. Jag försöker ge tillbaka lite av det jag fått av dom...
Nu sitter jag här och skriver ,men jag ska snart lägga mig då det blev en tidig morgon,med vet besök för min lilla kanin. Lilla gubben. och behandling för mjällkvalster.
Sen har det hänt lite mer. Jag har fårr min remis till magoperationen nu, igår träffade jag läkaren och hon skickade remissen på en gång. Så nu väntar jag på att bli kallad till möte om operationen. Vilken det blir och så vidare. Jag känner att jag vill göra denna op för jag mår sämre av att vara fet. jag mår psykiskt dåligt. tar upp det med mim psykolog varje gång. och nu gjorde jag någonting åt det. skönt till att börja med.
Jag vetatt det finns de som misslyckats med op, men jag vet det som lyckats. Varför skulle inte jag vara en av dom som lyckas i stället.
Risken är nog störrw att jag inte orkar leva med detta. så illa är det. jag känner mig så fet och ful. så jag tittsar mig inte i spegeln när jag kammar håret. jag tittar bort om spegeln om ni förstår hur jag menar.. Men nu kanske jag kan få må bra och bli glad igen.
Nä nu ska jag lägga mig och sova. så god natt.....Likes

Comments

Japp nu har vi läst i tidningen igen att 36 åringen som har blivit 37 år har släppts brist på material så att dom kan åtala honom..Detta är fruktansvärt,för vi får läsa det i tidningen som alla andra fast det är en nära anhöriga. allt är illa sköt tycker jag. ska deras mamma behöva gå dag ut och dag in och få reda på saker via andra.
Ja förra veckan hände det lite saker här i alla fall.
8 maj firade Zarah och jag Candra som fyllde 29 år. trevligt med mat. 10 då hade min bror födelsedag.han skulle ha blivit 53 år,men blev bara 17 år.
Jag har ju bytt medicin.och jag är så förvånad över va den har gjort denna gången. helt värt sin vikt i guld.
Jag har gått ner 3-4 kg sedan jag började med den den 29 april.
Mår bättre med orken. jag är inte lika trött och slö.
Nu sover jag några timmar sen är jag pigg och det blir att jag kliver upp vid 5 tiden på morgonen. då hinner jag med massa den dagen. gå långpromenad ensam utan hundar, eldat duschat städat. handlat mm
och då är inte klockan 12 änns. det gillar jag med den nya medicinen. Har knappast tagit någon värktablett mot huvudvärk heller. Alltså vad är det för fel. har Loa lyckats fixa en medicin som jag mår bra av och hon sa att jag skulle bli piggare, vilket är SANT.
I helgen har jag klippt gräsmattor, städat kaninburar. fixat med chilla buren men den är inte klar på långa vägar.
... Har fixat annons på mina chinchillor och mina kaniner.. dom måste säljas innan det blir för mycket.
fått ett nytt sport armband med.skitbra...
i veckan hade jag Annika och hennes son Jimmy här innan jag skulle hem till Annika.. dom hälsade på hundar kaniner. vilken kärlek det strålade från Annika när hon höll i djuren....och inte nog med det vi tjattrade på ganska bra i nästa 4 timmar, kan lova hade klarat lika lång tid till. och då kom vi in på tatueringar. och hennes sons tjej tatuera, men inte med maskin utan en penna med nålar på, så nu har vi bestämt att jag ska få en tid och göra Mina barns namn på nedre armen på baksidan. Helt sjukt alltså att springa på en sådan chans.
Skulle ha gjort den i helgen,men hon jobbade med något så vi får skjuta på det lite. Påtisdag fyller min yngsta 27 år Zarah. sjukt att det går så fort..Nu ligger hundarna bredvid mig på golvet och tittar på när jag skriver :-)
Nä men lite orolig för Khyla är jag,för hon fick ett EP annfall igen för den 23/4-17 kl 05:00
Det varade länge denna gången. jag trodde hon skulle dö. eftersom det aldrig gick över,men det gjorde det ju,men det kändes som en evighet.
Nä nu ska jag inte skriva mer för Pepsi gnäller hela tiden.
Det blev att han fick komma innanför min tröja. så blev han tyst......Ifredags började jag med en Pältavla fotografi är det ju. på Zacke blir det. men missade nr 20 på pärlorna, så jag kan inte lägga den klar fören jag har alla pärlor hemma. typ i morgon eller nått...sen får vi se i veckan om det blir någon tattuering. spännande.. Roger ligger och sover nu så jag ska väll upp med nu, Hoppas jag kan börja träna snart igen.. tjipp tjopp.... Margitha

Detta är tjejen som tattuerar

Likes

Comments

när jag var runt 12-13 år
Då hände det en massa saker som inte ska hända. Min bror försökte ligga med mig.
men när han inte kunde det. så smög han runt på natten. och letade upp mig och förde in en massa föremål mellan mina ben. Ingen fattade varför jag bytte rum hela tiden. vi bodde i 7 rum och kök, så jag hade lite att flytta mellan. Men när jag var 16 och hade gjort slut tillfälligt med min kille då, så skulle min bror köra mig hem,för jag var så fruktansvärt ledsen. Istället för hem, så körde han till hundbruksklubben i söderköping, Där han stannar bilen börjar tafsa på mig. Jag får panik och undrar vad som händer. Det ända jag får fram den gången är jag har mens... men det fick honom att stoppa.
Han sa bara att ingen kommer tro på dig om du berättar för någon.
Nu hade jag tur som hade en vän som jag kunde prata med. Ingela Jeleff..
Jag visste att han var intresserad av henne och kände att jag måste berätta för henne. så hon kunde hålla sig borta.
Mia föräldrar visste aldrig någonting. Inte fören äldre i livet.
Jag berätta det för min far när han var runt 70 år. han fick en chock min mamma berättade jag det med för, hon ville inte heller ha kontakt med min bror efter det.
Jag genom många år kunde umgås med min bror som inget hade hänt.
Men för ca 15 år sedan hände någonting i gen som gjorde att jag inte ville vara i närheten av honom. fick bara ont i magen när jag såg honom.
Vid detta laget hade han fått en kvinna och gifte sig fick barn.. Han fick en familj igen.
Ja men han blev konstigt tyckte jag. Han åkte för bi här i tåby där jag bor, och körde in på gården, när jag kom ut drog han i väg som en dåre. på en liten väg som vi inte använder på grund av alla djur som går där. och det är ingen körväg.
Jag blev ororlig för att han började kolla in mig. var rädd att han skulle komma och göra sig olycklig på mig för att alla fick veta vad han gjort mot mig.
Jag tyckte det var konstigt det hela att någon från hans familj ringde mig en gång i månaden,samma tid,samma datum. Olika nr. fick jag ännu mer ont i magen.
Men sen efter en tid, så får jag ett telefonsamtal.
Då hans fru. ringer och säger att han tagit livet av sig. han hade skjutit sig i huvudet.
Jag tänkte bara
. jaha han har haft tankar om sin dotter och ville inte fullfölja det och tog livet av sig. Men jag vet inte varför, men det var min tanke då... Idag är det snart 2 år sedan han tog sitt liv. oh jag måste säga att jag är mer avslappnad här ute nu. vet att han inte kommer förbi mer. Idag. då skulle min äldsta bror fyllt år med, men han är i himmelen med pappa och den andra brodern.
Saknaden är enorm efter min Ronny..
Men inget man kan hjälpa. göra nått åt.
ja så är livet lite knäppt och knasigt. man underar ibland hur man kan orka med livet och gå vidare. men det konstiga är att man går på i alla fall. i helgen ville inte jag leva,men jag lever i dag med, helt sjukt vad man kan ända sig från minut till minut.
Jag hoppas alla har en underbar dag i dag. Jag ska träffa en underbar kompis i dag. Annika Landby.. Hom kommer förbi innan vi åker till henne...
Men ha det gött nu alla ...
tjillevippen

Margitha


pappa och Ronny

Likes

Comments

Tjaooo
ja igår var jag och firade min ena dotter på sin 29 årsdag. det var trevligt, vi åt god mat. sen åkte zarah och jag till jula och handla lite saker. sen hem och hinner nog bara vara hemma ett tag så knackar det på dörren. där står Freja med lilla pälsklingen Star som ska flytta in hos oss.
Jag blir så varm i hjärtat när jag ser honom. Vi blev ju klara med buren i söndags. som tur är.
Han är så jäla goooooo.....
Det är sånt som gör att man orkar leva vidare. ljus glimt av glädje /värme.
Ja så måste jag tacka för alla varma ord och stötningar för mig i helgen. jag har mått piss. och när jag tänker på saken, så är det en biverkning av min medicin. man blir deprimerad mer än vanligt. Och ja det är ju så jag har /känner... man tar åt sig av allt, man säger att man är värdelös,fel,ful dum. Ja allt man kan hitta på om sig själv. Jag hittade alla fel.
Ja kan tala om att jag var på marknaden i söndags köpte mig en underbar vargjacka/tröja. velat ha den hela mitt liv. Nu är den min.
Köpte några värdelösa saker med till det. ja jag trodde det skulle vara as bra, men det visade sig när jag kom hem, gick den sönder. innan jag prova den... Nagelfilen som jag länge velat ha. men nu vet jag att billigt går tydligen inte att köpa.
Js så en sak till. en del blir straffade för sina elakheter. och jag tror en viss herre har blivit det efter helgens skitsnack elakheter som haglat över mig.
Nu mår han psykiskt dåligt och orkar inte gå ut utanför sovrummet än gång. Men jag hoppas han får lida lite och se hur illa man kan må i sitt psyke. Vi får se om han får någon hjälp från vårdcentralen...
nä nu bränner det i nacken,så nu har jag suttit tillräckligt länge

Likes

Comments

ONT TRÖTT
Ja nu är jag så trött så ögonen hänger inte med. Har varit ute hela dagen och fixat med en bur till mina chinchillor. den ena behöver en bättre bur. så nu får han det.
Jag har varit nere i sörping handlat plantjord.
Planterat rödlök. Roger har försök bli klar med kaninburen till star. som ska bo där.
Äntligen blev den klar för målning du. men det kan jag göra när han bor där. bara att han är ute i hagen då.
solexem på armarna har jag med så jag blir galen.. kliar så jag river hål.
Och idag i slutet av burbygge skulle vi flytta kaninburen till stället där den ska stå, men jag fick ta i så mycket att min rygg barkade ett tag. men Roger blir bara arg på mig för att han minsan har varnat för ryggskott. men jag vet va det är och det är inte det jag har. min ryggen säger ifrån när det är dags.
Typ känns som ryggskott,men det är det inte, för det går över så fort jag lugnar min kropp.
Men då sa han. ja men du har ju så stor överkropp. så det är ju därför du får ont när du ska stå och hålla i mot, nä men tack så jävla mycket,där fick du det sagt i gen....
Ja men du då sa jag du har ju lite kuk.
då blev det andra ord i munnen på honom.
nä nu ska jag snart upp till min djur på övre våningen. ny dag i morgon nya burar....
tjillevippen. Margitha stendöd.
Likes

Comments


Ja galet varmt i dag. inget i mot det, men jag har fått sol exem redan, och då har inte sommaren börjat. Det hjälper inte att smörja in mig heller. Och springa omkring med långärmade tröjor känns ju som det kvittar.
Idag hämtade jag ut mitt nya aktivitetsarmband. blir nog nöjd med det som det värkar..
Idag har jag suttit och kelat med de små kaninbebisarna. Dom blir ju bara sötare för varje minut...
Ja i dag blev det inget bygge med buren för R ... så det är ju bara hoppas på att Star inte kommer i helgen.
Nu har jag odlat fast telefonen i örat.
Se om jasmin är såld eller om det blir någon av de andra.... Vi får se. Spännande.
Jag ska försöka sätta ut annonser sen med och hoppas på att någon vill ha en kanin och kela med, Det betyder massor, man får så mycket kärlek från djuren.
Nä nu skriker ryggen att nu är det bra.

tjillevippen. Margitha


Låten är till minne av min far som gick bort för 5 år i dag...Den här låten sjung Carola på pappas begravning. alltså inte carola på bild.

Likes

Comments

:-(
Ja helt otroligt,men ett år har gått sedan Lollo försvann. Inga spår efter honom. Man har en i häcktet,men han erkänner inte,men dom håller honom där i alla fall. kan han inte bara säga vad dom gjort och vart han är lagd och begraven. sÅ KAN VI FÅ ETT AVSLUT..
I morgon är det den 5 maj.
Då hände mycket med. Min pappa gick bort för 5 år sedan. Mia sahlin fyller 47 år
. Mina pojkar fyller 12 år. Zacke och Snuttis.
Imorgon begravs en kompis med. så den 5 maj är inte bara glädjens dag
Idag har jag börjat elda så jag kan duscha med, Färgade håret i går, så det slipper jag i dag:-)
Luktar skit ute med, man mår illa. Inget trevligt att sitta ute alls.
igår pantade jag för 421kr igen, skönt att det går åt det hållet. jag samlar pengar till chinchilla pelletsen. den kostar ju 700-800 kr 25 kg
Men har man många chillor så går det åt.
Nu har jag de pengarna. Så nu kan pelletsen komma.... Nu har jag en liten gnällas här,så nu har jag skrivit färdigt för denna gången....
tjillevippen.Margitha <3


Likes

Comments

Tja. ja mycket har hänt sedan jag skrev.
Jag blev kaninmormor till 8 st kaninbebisar. Snövit fick åtta stycken den 27/4-17 tyvärr gick en bort,men det var nog något fel på den,för hon hade tuggat på den lite, En till höll på att stryka med. på grund av kyla. men jag fick den varm igen. han var stel som en pinne när jag hitta den. så fixade värmeflaska sen fick den lite mat innan han fick komma ut till mamma och syskonen igen. så det blev jag så glad över. Så 7 st är det fortfarande. Sagas två dog ju så det blev inget med henne,men jag har parat henne igen, och nu gick det bättre. Hon var mottaglig denna gång. så det kändes bra.
Ja så har jag varit hos läkare på psyk och det var ju med en underbar läkare, hon träffade rätt med hela mitt mående. så hon bytte ut min medicin som känns jävligt skönt. Denna ska man inte gå upp i vikt av och det har jag inte, jag har gått ner 2 kg sen i lördags. och sådant är ju alltid positivt
Det som är lite jobbigt är biverkningarna inget roligt,men jag försöker ta dom innan jag går upp så jag kan sova bort biverkningen och det har funkat i två dagar.
Ihelgen var jag så dålig så Roger trodde jag skulle dö. Men det tror han så fort jag blir sjuk och det händer in te så ofta. som tur är.
Inte nog med det så fick Roger ett psykakut läge. han mår psykiskt dåligt och har inte orkat jobba på grund av det. han orkade inte träffa folk. jag vet hur det är.
Han kan nog behöva känna vad andra känner ibland.
Sen i allt, har jag fått två tider till vårdcentralen. en till dietisten och en annan till min läkare som jag ska prata om magoperation med,.. så nu går det framåt i alla fall.
Ja så fick jag besök idag med, Mia kom ut och vi fikade lite ute, men det blev varmt. så jag brände mig nog lite. men det gör inget :-) solen är ju framme.. Sen måste vi bli klara med buren till Star kommer flytta hit. den lilla kaninen som jag stödmata sen han bara var några timmar gamla. nu är det en ståtlig pojke,med massa päls.
Ja som sagt det har hänt lite mellan raderna.
Jag hoppas ni alla har en bra dag och kväll.... mm
Jag ska upp och mata mina chinchillor sen sova. God natt ha det gott.....
tjillevippen Margitha

Likes

Comments