blir inget om Lollo denna tisdag heller 😔😔 ändrade i kväll vid 20 tiden . Blir så ledsen ..... så ytterligare sorg och funderingar

skriver om när det ska visas...

Likes

Comments

Ja veckans brott på tisdag. Då kommer det att handla om Lollos försvinnande. Och min sambo är med i intervju med svt Han börjar få lite ont i magen av nervositet för programmet. . Men jag sa att det kommer gå bra. Men att han kommer själv kritisera sig. men det är sånt som blir.
Spännande om man kan skriva så, men jag hoppas det kan bli lite hjälp på traven här med Lollos fall.
Polisen som ska vara med i intervju är Anders Selevik och det är han som har haft kontakt med Roger.
Själv ska jag träna i morgon. Skulle vara i dag egentligen,men någon hade migrän så vi tar det i morgon i stället. Så kl 9 nere på träningsverket. Härligt
Idag har jag eldat och duschat,bäddat rent i sängen. så nu sitter jag och funderar på mat till Roger kommer hem. Men det är alltid jobbigt att komma på någon mat. Men jag brukar alltid lyckas.
Ja så nu tnker jag inte skriva mer. Hoppas alla får en bra dag i dag.
KramRoger

Roger

Lollo

Lollos och Rogers mamma Ellen

Lollos Rogers Bror Lasse

Ingen bild på syster Kerstin och Börje deras syster och Bror

Likes

Comments

Min älskade kanin somnade in i dag.Han blev från ingenstans sjuk, typ förlamad i halva kroppen.
Jag tog med honom in och satt mig med honom och försökte ge lite vatten så han skulle pigga på sig,men han rörde inte halsen så det rann ner,utan det rann ut ur munnen på honom, han låg bara i armarna et litet ryck i bland kunde det bli,men inte mer. så jag satt med honom en timma ca.
Sen tog vi in honom i ett rum och skulle se hur han bar sig åt,men han rörsde sig inte ur fläcken,så jag tog upp honom igen och då la han sig och ner och fick konstiga ryck i kroppen,men jag fataade va det var. dödsryck. och sen blev det problem med andningen så då sa jag till honom att det är ok nu. sen slappnade hela hans kropp av. sen var han borta. Ja han blev pappa till ca 4-5 kullar med kaninbebisar. jag har en kvar efter honom. ja jag har igentligen 6 st efter honom. 3 tjejer och 3 killar. olika mammor. så han kommer att komma vidare i sin gren..
Bara så tråkigt att det aldrig får vara en glad stund. Nu får det vara bra ett tag med dödsfall. hoppas det blir ett bra år. På fredag ska jag börja träna igen med En kompis,blir trevligt. På torsdag ska jag träffa en annan kompis ska bli trevligt, vi ska in till hageby en sväng och fönsterchoppa lite.. äta en sallad och sen åka hem..
Min förkylning håller i sig,men jag ska nog bli kvitt den innan fredag.. Roger har med varit sjuk,ca från Julafton. Nu början han bli lite bättre i alla fall.
Nä nu ska jag inte skriva mer för denna dag. Ha det gott alla.

Likes

Comments

Ja nytt datum för Veckans brott om Lollo till den 17 januari.
Dom ändrar och dom skjuter på detta med lollo hela tiden,Inte bara polisen utan media med. Känns som han hela tiden kommer i andra hand, Alla andra mord är viktigare hela tiden,till och med sådant som är 21 år gammalt. Men vi får se den 17 januari om det kommer med eller inte Innan det sänds hinner man gå i pension...
Ja nu har det varit jul och nu är det bara nyår kvar. Sen blir det att försöka kämpa med övervikten. Jag orkar inte höra på alla dumma saker om att det är bara feta människor som får ont i kroppen. Hur ska du bli när du blir gannal om du redan nu har så ont i kroppen. bla bla. Ja så jag måste försöka ta tag i detta på allvar.
ja inte bara ros alltså.
En sak till man fick se som man trodde inte skulle ske. Att se sin Plastpappa hålla en yngre kvinna i handen och smyga runt som en kåt tonåring. Trodde inte att någon skulle se dom. men tyvärr fick vi det. Dom försökte gömma sig för oss,men det gick inte heller.
Mamma sitter inne i huset kommer ingen stanns medans han håller på med lammkött. som han påstår är en kusin till honom, men hur sjukt är det att hålla en kusin i handen. bläää. Jag hoppas mamma slipper höra det. Hon är ju så beroende av Honom, Hon kommer ingenstanns tack vare att hon sitter i rullstol. men alltså en gubbe på ca 75 år håller en kvinna på ca 40 år i handen som han säger är kusin. röd om kinderna ...
Ja ni det är inte kul hela tiden.
Roger är genomförkyld, så jag hoppas han inte smittar mig, vill inte bli sjuk. Har ju för mycket att göra om dagarna . Jag hoppas det nya året ger mer kärlek än detta år. Jag hoppas det kan bli mer lugn och ro i vardagslivet,
nä nu skiter jag i detta för stunden.
ps hoppas du kan börja på träningsverket så jag har någon att sparra i mot... ds.

Likes

Comments

Hej alla. Nu har vi kommit med ytterligare saker ang Lollo.
Hans försvinnande ska vara med i veckans brott den 20/12- 16 kl 21. på 1.an
Min sambo Lollos bror har varit med på intervju med svt 1. så det kommer dom att visa då. Plus att polisen ska vara med i programet. Anders selervik. Roger han sa att han var så nervös när dom filmade honom. och det hade varit konstig annars. men nu är det gjort. Han ska sätta ett ansikte på namnet. det är det Roger skulle få fram. För som det är nu så är det ju bara Lollo. a vet vem han är,men ingen känner honom så som sin bror. Jag var nog lika nervös när han ringde och sa att dom skulle komma till honom på Jobbet.
Så nu ska det bli spännande att se den 20.

I förgår köpte Vi en frys. Äntligen. Igår när jag var hos min bästaste vän,så satt han kabel och kontakter på plats. Idag plockade jag in varorna från frysen i källaren.ska bli så skönt att slippa gå ner dit så fort man behöver nått från frysen. När jag var hon Ninna blev jag bjuden på mat. Ris.kokt kyckling och currysås. mums var det.sen blev det finkaffe och fikabröd. Sen bubblade vi. ja eller jag. Men sen blev klockan mycket så jag fick åka hem och ta hand om mina djur. dom skulle ha mat och vatten. Men det kändes så skönt att bara komma hemifrån ibland. Samma sak när jag åkte till Annika förra veckan. Bra vara. prata lite skit om gubbarna mm. Idag har vi inte gjort så mycket, men det skulkle ha blivit såga lite ved, men det pissade hela tiden. så vi får ta det i morgon. Nu sitter jag vid min dator och Roger vid sin, och han har lärt sig chatten på facebook, tyckte det var skit kul. Jag ska väl kolla lite tv serier och Roger ska väl titta på så mycket bättre. Ja nu vet ni lite mer än ni gjorde i går. :-)
tjillevippen..

Ninna och jag

Likes

Comments

FÖRSVUNNA LOLLO 68-årige Bernt Olov "Lollo" Karlsson anmäldes försvunnen den 19 april. Sedan den 5 april har ingen med säkerhet sett honom, men nu släpper polisen nya uppgifter för att få veta vad som hänt "Lollo".

– Vi tror att någon eller några personer faktiskt vet vad som hänt honom och vi hoppas att man hör av sig till oss, så att hans anhöriga slipper leva i ovisshet, säger Anders Selevik, polis vid grova brott i Norrköping.

Hittills har det varit känt att Bernt Olov "Lollo" Karlsson den 2 april tar bussen från Valdemarsvik till Gusum vid 17-tiden, att han den 5 april beställde en tårta till sin födelsedag, en tårta som han aldrig hämtade ut. Därefter är han spårlöst förvunnen.

Klockan 12.11 den 6 april används Bernt Olov "Lollo" Karlssons bankkort på nytt. Den här gången på Q-star i Gusum för att köpa bensin.

– Vi vet inte vem som använt bankkortet, bara att det använts, säger Anders Selevik.

Det kan vara "Lollo" själv som betalar bensinen för att någon ska skjutsa honom. Det kan också vara någon som har tillgång till hans bankkort som använt det.

Den 1 juni anhålls en 36-årig man skäligen misstänkt för människorov, han ska ha hjälpt "Lollo" med diverse saker under en tid. Mannen släpps dock i brits på bevis. Det trots att det finns övervakningsbilder från en bankomat i Söderköping där han ses ta ut pengar. Vid samma tidpunkt, den 18 april, finns en registrering från banken att det tagits ut pengar på "Lollos" konto. Alltså dagen innan "Lollo" anmäls förvunnen.

Läs mer:Misstänkt själv försvunnen

Under tiden genomför Missing People sökinsatser på flera ställen där man kan misstänka att "Lollo" finns - men utan framgång.

Det dröjer ända till den 27 augusti innan man får upp ett nytt spår. Och då från oväntat håll.

– Det är en man i Finspång som hittar en nyckel i Parken vid Bruksgatan 5-7. På nyckeln sitter en nyckelring med en adress, säger Anders Selevik.

Läs mer:"Lollo" ett mysterium

Mannen som känner igen adressen ringer en bekant i Gusum och frågar om han vet något eller känner någon på adressen.

– Vet du inte vad som har hänt? svarar den bekanta. Och när mannen får klart för sig att nyckeln går till den försvunne "Lollos" bostad kontaktar han polisen, säger Anders Selevik.

Hur nyckel har hamnat i Finspång, vet inte polisen, men hoppas att om någon sett "Lollo" där eller har den minsta aning om hur nyckeln hamnat där, hör av sig till polisen.

Den 20 december kommer försvinnandet tas upp i "Veckans brott" på svt och Anders Selevik som just avslutat förundersökningen kring mordet i Klockaretorpet misstänker att han kommer att få lite skäll av Leif GW Persson.

– Han kommer väl tycka att vi inte gjort tillräckligt, men med de resurser vi har så gör vi så gott vi kan.

011 - 200 441

Likes

Comments

För fort. Helt otroligt att det är mitten på november redan..
Idag fyller min Kusin år. oxh vi brukar alltid komma ihåg det eftersom jag fyller 3 dagar senare. Idag skiner solen för fullt och det ser underbart ut ute. Funderar på att ta en promenad med mina fyrfota. I kväll ska vi hämta halm till Kaninerna. Det är på ett annat ställe en det vi hämtade hö på.. Fick höra en tråkig sak i dagarna. Khylas Mamma gick bort här om dagen.Tråkigt. Hon såg så snäll ut och go. hennes syster med. Hon och Khyla såg ut som tvillingar....
Ja och jag kan säga att ingenting om Lollo än......Men det trodde man ju inte, eftersom polisen skrattar åt en annan när man kommer med ledtrådar. Så det är ju bara att glömma. Ja jag vet inte vad jag ska skriva mer. Finns inte så mycket att skriva, men det kommer väl dagar det finns. Så jag slutar nu..

Likes

Comments

Hej hopp. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva denna dag.
Kan kalla detta väder för konstigt, ena sekunder skiner solen, andra snöar det massa. Konstigt helt enkelt.
Jag kan informera om att jag inte har börjat träna ännu, men det kommer. Bara det att jag har i gen att träna med just nu, Imorgon ska vi åka och hämta massa hö och halm. Så vi klarar oss ett tag i vinter. Katterna älskar vårat kaninställe, för dom jagar möss där ute, Igår kom både shaggy och snuttis med möss. och dom finns massa i foderskåpen, Så jag ska kolla om jag kan hitta lite en och lägga in i skåpen. Igår färgade jag mitt hår, Aubergine... Lite mörkt men det blir grått snart.
Hoppas Roger kommer ihåg att handla på väg hem. Jag ska fundera på att ta hand om disken. men inte bestämt mig än, men det är ingen som tar det från mig. Nä det finns inget att skriva mer, händer inget här just nu. Men jag mår bra just nu och det känns skönt.

Likes

Comments

Ja jag ligger i sängen och skriver från mobilen. Det osar här hemma. Roger fick för sig att jag sitter och kollar igenom hans dator. Han tror jag kollar vad han kollar på. Jag hade mitt Google-konto inloggad på hans dator. För att han skulle slippa en massa reklam. Men han trodde att jag spionerar på honom. Så jag blev vrål arg. Jag loggade ut mig på hans dator och nu vet han inte hur man kommer in på youtube. Inte mitt fel att han inte vill lära sig heller. Han litar alltid på att jag gör allt för honom. Nä någonstans får det vara bra. Nu ska jag snart sova. Kram på er ute i världen. ❤️👍🏽

  • 67 readers

Likes

Comments

Idag hade jag en träff med min psykolog ,och det behövde jag, Har inte många jag pratar med om saker och ting som händer omkring mig,
Det blir bara fel på det viset och Ewa har ju betalt för att lyssna...Idag bröt jag ihop lite hos henne.
Hon ser att det tar på mig att behöva vara den starka hela tiden. Jag ska backa lite nu När det gäller det mesta.. Jag och Roger har haft det väldigt bra nu ett par veckor. Och vi har inte varit osams en gång på länge. Det känns underbart. Men vi har ett typ avtal med. Så det har räddad mycket.

Idag var jag senare hos Ewa, Så när jag åkte hem så stannade jag på Mirum och tog en sallad på Lindahls. Sen in på Clas Ohlsson och arken ZOO
Sen åkte jag hem till mina söta vovvar, dom blev glada att se mig. Och jag blir så glad att se dom. Mina bästa vänner i världen. Älskar dom villkorslöst..Idag ska Roger lägga på vinter hjul på forden med, det gör han på jobbet innan han åker hem.. Så nu kan snön komma.
Jag hoppas jag kan börja ta tag i träningen igen, har inte tränat på ett tag nu, så det blir lite som att börja om igen. Ja nu är magkatarren över för denna gångenm men man vet aldrig när den kommer igen. Nu ska jag inte sitta här och skriva mer. men vi ses..... kram

Likes

Comments