lja visst satan i havet, vakna med nackspärr. inget skönt alls.
Försökte sova en stund. hitta rätt ställning att sova. Men det funkade till slut. Jag går på halvfart idag, Har dammsuga lite i köket hallen. Men som sagt det går inte fort.
Så har jag pratat i luren en stund i dag med. Grattat Anneli och Annhelen
vilket är så att Anneli har namnsdag i morgon med och Annika. så ska försöka komma ihåg det.
Igår träffade jag Anneli på brasken och vi tjattra lite,sen skulle hon iväg och jag skulle handla på willys,. Innan det var det jem och fix. dollarstore l
ite fick jag gjort igår.
Idag regnar det massa med, inget roligt heller. Man får aldrig vara glad.
Snart är det helg igen. Fan vart tar veckorna vägen. dom bara försvinner.
Nä nu orkar jag inte skriva mer för denna gång.
tjillevippen. Margitha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardagar är det bästa som finns.Jag är hemma ensam och gör det jag känner för, och det är ju underbart.
idag har jag inte gjort så mycket, jag eldar för varmvatten och ska duscha snart. sen ska jag ner till sörping och handla mat mm. Igår var det en polers här och lånade våran innekaninbur. Hoppas det funkar med den. och att hon mår bra. Jag började på en utebur i går. den var så skruttig så jag fick byta ut massa med saker på den. la nytt golv med. så nu är det botten på buren,sen luckor. Men det blir nog bra till slut.
Jag har ont i varevig led i dag. Fotled, handled,fingrar. fan börjar bli skruttig i kroppen.-
Idag fyller min mor 74 år.
Imorgon fyller Två st som jag bryr mig om år. Ann-helen och Anneli
Nä nu ska jag ner och lägga in i pannan,sen så är det varmt nog. Men vi ses när jag är här nästa gång. Tjipp tjopp
Margitha
Likes

Comments

Ja idag är det årets längsta dag nämligen LÅNGFREDAGEN
Ja inte för tt det är längre än alla dagar, men den känns tam mig fan längre. Jag önskade att jag kunde ta mig bort till någon som uppskattar mig för den jag är. Inte att kasta skit på när det passar. Jag kan inte vara helt omöjlig att leva med tycker jag. Men i bland känns det som allt som sker är mitt fel. ja för det säger min sambo i alla fall. Allt som sker är mitt fel,eller på grund av mig. Så nu blir man så hjärntvättat så man tror på att det är så, att det är bara ett stort fel i huvudet på mig.... Alla arga dagar får jag ta. Pratar skit om andra med mig, och sen påstår att han inte gjort det. Tyvärr i vissa fall, har jag det inspelat. jag hatar att alltid få höra att jag har inte sagt det,du bara hittar på och ljuger. Men tyvärr är det ju så här att högtider, blir det massa drickande av för de som har problem,för dom har ledigt från jobbet och kan dricka massa då. Och med att man dricker blir man förbannad och hatar alla, men det kan man ju inte säga åt alla, Utan det slänger vi på den som är i närheten.
Jag titade på lite serier i går, och fick bara höra, Men för helvete måste du titta på det samtidigt som jag tittar på tv, så jag inte hör vad dom säger, Du vissete ju att jag skulle kolla på tv. Kan inte du använda hörlurar då för helvete. i stället för att störa mig.
Ja så gulligt blev det i går.
Tänk om det fanns en snällkaramell då skulle jag mata alla dumma människor med dom. och kunde jag förbjuda alkohol skulle jag göra det. så är inte fallet heller.

Och klockan är bara lite över två. suck.. kallt fan är det ute med. så där kan man inte vara ....
men jag avslutar nu.

tjipp tjopp. Margitha


Likes

Comments

Japp snövit bygger sitt bo redan,massa päls i buren.jag tror hon knycker från storan som bor i samma bur, för så mycket päls kan inte bara komma från snövit. Jag la in lite extra halm i dag så hon kan bygga på nu, hon ska ju ha runt den 27-30.. april.
Ja så är jag så glad att jag äntligen har jag fått skriva på avtalet på fiber med telia. Tack och lov så orkade Zarah med att skriva med dom.. så vi fick det igår så skickade vi iväg det. så nu är det på väg.
Jag hörde föresten att det ska bli skitväder i påsk.det var ju inte så roligt. Jag hade hoppats på bra väder så jag kunde göra klart buren. Och kanske varit lite varmare när man ska sätta upp resten av nätet så inte pepsi kan rymma. Men jag har fått större delen av nätet dit. Så det är lite kvar på baksidan, och så,Sen kan han inte i rymma.
Fy fan så skönt. Ja sånt är livet nu i alla fall...
Jag ska ner och elda och få lite värme.
Så vi får se när jag skriver igen.. Pratar med Zarah nu, så
tjipp tjopp. Margitha

Hittar ingen låt för denna dag..

Likes

Comments

Tyvärr blev det två döda kaniner. En stor och en som hon hade tuggat på.
så gör en del mammor när dom äter upp moderkakan.
Nu värkar det som hon inte har flera i magen. för det har gått många timmar sedn hon fick dom. Så det var ju lite tråkigt att det blev så. :-( Håller tummarna för att Snövit får några i börjar på maj då i stället.
Jag trodde ju att det var något fel med saga eftersom hon inte fick när jag trodde hon skulle ha, hon gick över tiden så att säga. och det kanske fanns en anledning till det.. Dom kanske var dödfödda eller så. jag hoppas det för sagas skull. Men tråkigt som sagt.
Och ja sen har vi telia historian. Den tar visst aldrig slut heller. Men Zarah har kämpat med nebbar och klor till att vi ska få till det priset vi blev lovade från början.. Dom skulle ringa i dag,men dom har inte ringt, så då hoppas vi på att dom står för det i morgon. Tråkigt med att alllt ska gå åt pipsvängen hela tiden.
Nu eldar jag så jag kan bada lite. Det blåser småjävlar ute så det är inte skönt.
Sen i dag har jag skaffat nät så vi kan låsa in pepsi på tomten. Han rymmer hela tiden.han går igenom nätet på det staket vi har nu,men nu ska det upp mera när. så han får allt hålla sig på våran sida. så det blir väl i påsk som det kommer upp. Plus kaninburen som ska byggas klart.
Nä nu får dert vara nog för denna gången. Som sagt tråkigt med Saga att det inte ble några kaninbebisar. 🐰

tjipp tjopp
MargithaLikes

Comments

Jaha,då flyttade Bebisarna hem till grannarna igen. Tomt blev det ont i hjärtat gjorde det.
Jag tyckte så mycket om dom, så det var väldigt svårt att lämna dom. Min lilla gubbe,gumma.flyttar till mig när det är dags. Jag ska själv ha en kaninkull. Trodde jag i alla fall. Men Saga håller på sig. Jag har kunnat beräkna Alla gånger hon och de andra skulle ha,men nu håller hon igen. Hon skulle ha haft i går. men men. Hon kanske får dom i dag då. Det kan ju ha varit så att han inte kom till 1 dagen. Hanen jag para henne med alltså. Utan det kanske blev dagen efter. Så idag då.Hon har byggt bo och så,men inte plockat päls än.
Ja så lite spännande blir det allt i dag och se om det blir någonting.
Sen så blev det tråkiga nyheter. En kompis från förr somnade in efter en tids sjukdom.Som ett slag i huvudet när jag såg det. Och på samma gång terrorister i Sverige som mördar människor bara för att dom kan. Allt på samma gång.
Är det konstigt att man inte mår så bra psykiskt då.
Sen när det är skit hemma med. Allt man gör är fel. Jag vet att Roger mår dåligt för detta med hans brors försvinnande.Men det ger en inte rätt att säga eller göra vad som helst och sedan bli förlåten gång på gång...Det västa som hände var i går,då blåste dörren igen.Han kommer ut och gapar skriker fula ord, talar om att det är mitt fel,att jag inte satt upp dörren Men nu var det så att jag satt upp dörren,men repet gick av. Så jag hade gjort det jag skulle. Men det sa inte han..
Jag började på en bur i går,och i dag har jag sjukt ont i kroppen,men jag klättrade och bar mig åt. byggde upp en vägg.... Satt ben på ett skåp. så det inte står på marken och blir blött. Sen har jag fixat lite så jag kan lägga tak på det med mera. Nu ska sidorna dit och hyllplan ska dit. så lite pyssel är det allt. Hoppas det går bra till dess jg behöver buren.
Nu orkar jag inte skriva mer för dagen. Tråkigt att känna sig ledsen hela tiden. Man vill ju vara glad. men orkar inte,
Så snipp snapp slut.
Margitha

❤dessa 3 är i himlen, Mina bröder och Min far❤

Likes

Comments

Idag fyller bebisarna 8 dagar
Ja idag blir de 8 dagar och dom börjar öppna lite lite av ögonen. Man ser att dom försöker.
Jag vägde dom i dag och alla väger över 100 gr. Dom växer så det knakar. Nu ser jag till att hon matar dom och kissar dom,lite kel med dom mellan varven. Klarar jag ,ig inte utan, Dom är såååå goa kan jag lova.jag blev kallad Ängel av en av barnenn vrs kaniner jag tar hand om. Hon menar att jag tar hand om dom, Dom kunde ha legat och dött i boet med mamman. Men jag gav mig i kast med att se till att hon matade dom och då det inte funkade så stödmatade jag dom, genom mamman Två gick bort,men dom var nog sjuka. Mamman sköt bort dom från sig.
Ja så överlever dom 2 veckor så brukar dom överleva...
Jag håller alla tummar och tår på det.
På tal om annat, Inatt låg jag ocg läste på lite om chinchillor som jag har. Och det jag läste var allt annant än det jag fick höra på zoo
Dom säljer dyra saltstenar,minneralstenar.. mm Och dom sälger grenar av körsbärsgrenar Det ska dom absolut inte ha. Äpple sälg asp.Dom kan till och med smaka lite knäckebröd. Som sagt tur man kan läsa. och att goggle blivit min bästa vän. Så alltså inte lyssna på dom i zoo. läs det fram genom google och föreningar..
Idag kommer min nya mobil med. Iphone 6 s plus spännande.
Och innan det ska vi i väg och köpa halm med familjen spångberg. Om allt går som det ska.
Nu eldar jag så jag kan ta mig ett varmt skönt bad. och byta kläderna som bebisarna kissade på.. Men va gör det då dom är så söta.
Nu slutar jag för denna gång. tjipp tjopp gummisnopp.
Margitha
..

Likes

Comments

3 Kaninbebisar lever än. Två somnade in i helgen,
Dom var små och orkeslösa,dom orkade inte äta till slut. jag har 3 kvar som ska matas två gånger om dagen och kissas. Det har jag gjort nu och dom sover som små nassar. Mamman vill inte ta hand om dom. hon ligger knappast hos dom. Jag hoppas hon gör det natte tid i alla fall. hon har ju mjölk till dom i alla fall. Hon är duktig när jag lägger henne på rygg och lägger dit besarna, hon rycker i bland,men jag får lugna ner henne i bland. Då blir det bättre. Igår kom Eva och barnen över och hälsade på de små oh pixi,Det är ju deras kaniner. så fort dom klarar sig får dom flytta tillbaka hem igen.
Tre namn kom vi på
Happy ....Största älskar mat
Joy.... Mellanstor Gillar sova i min bh
star......svart Blixt på huvudet.Gräver ner sig i min tröja
Små egenskaper har dom redan fått.
Den lilla svarta som somnade först,blev det att jag kallde den lilla svarten.
Den 5 blev inget namn alls. Nu ligger dom i frysen tillsammans med charlie. som ska begravas ute snart.
Idag skiner solen som den aldrig gjort på länge., skönt. Underbart väder i lördags och söndags. .
Nu ska jag inte skriva mer om detta, Fortsättning följer. en annan dag...
tjaråååå
Margitha
Likes

Comments

Jaha då var man barnvakt då till 5 små nyfödda kaninbebisar. Grannen upptäckte att hon hade fått dom men hon tog inte till sig dom, så en frös till döds. Nu är det ju så att dom går i skolan så då tar jag matnigen när det går. Jag läste på om hur det är man gör, och jag läste med att man inte alls behöver mata kaninerna var 4 timme, Utan det räcker med två gånger om dagen. Det är vad mammorna gör. Idag har dom fått mat och åt som små nassar. Och sen läste jag att man behöver inte köpa ersätning om man ksa mata med det på apoteket. utan man kan mata dom med välling. Tur att google finns, där lär man sig massa. Nu har jag släppt ut Pixi i hagen hos oss så hon får springa av sig lite, Hon har varit så snäll och duktig med att man kan hålla henne så pass att dom kan snutta på henne. Det tar ca en timme,men det är för att jag tar en unge i taget, Freja är duktigare än jag på det.
Inatt sänkte jag temperaturen inne i vardagsrummet där dom bor. bara för att Pixi är van att vara ute. ja hon r ju en utekanin. Liksom mina. Och jag ska snart bli kaninmormor till små med Saga. Hon har byggt boet så fint så.
.. Men hon ska inte ha fören runt den 9 april. Så det är ett tag kvar. Men spännande ska det bli.Sen har jag parat Snövit med så hon ska ha runt början på maj.
Ja sånt är livet på landet, Man trodde väl aldrig att man skulle sitta på landet som en djurmormor. men nu är det så att jag älskar ju alla djuren jag har, Hundar som katter,kaniner,möss chinchillor.
Till och med att Mössen byggt bo ochj lagt ungar som jag haer svårt att ta bort. Jag tänker bara Liv och att man inte dödar något djur. Mer än fästingar mygg och getingar. Tvestjärten dödar man massa. Hoppar och stuttsar dödar så mycket det går...
Nu skiner solen,igår snöa det och i morgon ska det bli varmt igen Konstig värd man lever i. Nä ni gott folk,snipp snapp slut
Margitha

Likes

Comments

Ja rykten är inte roliga.
Idag fick jag höra att det kommer nya saker om försvinnandet om Lollo. Man ska dragga i skiren tydligen efter hans kropp. DET ÄR EN LITEN SJÖ,MEN DJUP, 47 M DJUP..
Men när vi ringde polisen sa dom att det inte finns någonting i att det skulle vara en stor insats att leta efter Lollo där. Vi hoppas hela tiden att han ska komma hitta honom, så han får komma i jord. Han ska till och med fylla 69 den 7 april.Då det är ett år sedan han försvann..
Men ja jag hoppas det kommer en lösning snart. för det är tungt för de nära och kära att gå från hopp till förtvivlan. Ena dagen är det omhäckning andra då är det någon annan. en annan gång till och med hade dom sett Lollo i söderköping med sitt barnbarn på en frisörsalong. Ja så man vet ju inte vad man ska tro på till slut.
Idag jobbar Roger Han har varit sjuk ett par dagar.
Vädret är med lite konstigt, Idag snöar det. Men på fredag ska det tydligen bli runt 19 grader. Helt galet. Men det är ju der ena rekordet efter det andra. Så det är ju lite kul.
Nu eldar jag så jag kan hoppa i ett varmt bad. Sen har jag lite annat att göra.
Pratat med Ann-Helen i dag . Zarah en sväng med. Roger ett par gånger. Varit och matat grannens kaniner. Och mina då med så klart. Ja men sånt är livet just nu i alla fall. Hoppas alla får en underbar dag...
Kram Chipp chopp Gummisnopp.
MargithaLikes

Comments