Tja. Nu har vi fått hem lilla pepsi.
Han är helt underbar som valp. biter men är så duktig på att komma när man ropar hans namn. Han kissar och bajjar ute. Han leker bra med de andra hundarna och katterna.
Han kom till oss i fredags. Han har inte verkat sakna de andra. Pappa och mamma. som han bodde med.
När vi åkte hem med honom, sov han i knät. Kattburen ville han ite veta av en gång. Han sover bra på nätterna. första dgarna fick jag springa ner mitt i natten och kissa med honom, det var som att bli småbarnsförälder igen. Tidiga kvällar tidiga morgnar... De andra hundarna var snälla mot honom och det är jag glad över, att det gick så bra som det gjorde.
Han är försäkrad regestrerad mm. allt som ska vara med en valp.
Om 3 veckor ska han ner till dr och få litet stick.men jag tror han är ganska tuff. Han är tuff mot de andra hundarna. Han morrar och leker tufft mot dom.
Idag blev det lite hårda tag av en av mina brudar. han skrek som ett barn som fått stryk. när jag fick upp honom skrek han ett tag,men sen gick det över och han somnade i knät hos mig. Nu i kväll har han släpat ut vareviga leksak på golvet under bordet i köket. jag hade alla leksaker i en låda,men inte längre. Men jag får lära honom att lägga tillbaka när han lekt klart.Nu ska vi snart upp och mata chillorna sen sova.. Nu dag i morgon nya utmaningar.Han är stor som en foppa toffla st 42

Pappan.

Mamman

Likes

Comments

Ny vovve i morgon. Japp.Han är så söt.Papilon/chihuahua. Mamman är Papilon. Ja då undrar nog många varför vi skaffar en hund till och då säger jag bara för att vi vill och det är vi som tar hand om det både ekonomiskt och annars. Vi ber sällan om hjälp för att göra saker. åker inte iväg på saker. Jag är hemma och tar hand om våra djur, och jag klagar aldrig, inte änns när jag nästan fick krypa ut till kaninerna när jag var sjuk. Bad inte om hjälp.Jag ber sällan om hjälp med att gå ut med hundarna från min sambo heller. Orkar han gör han det annars skiter jag i det och gör det själv.
Ja det är nog så att många får ont i magen av att man har så mycket djur, men jag känner mig hel på det viset. Jag kanske skulle passa å ett zoo med alla djur. Utan djur skulle jag dö...
Jag städar burar hela veckan, både inne och ute. kaniner chinchillor. Katterna vi har klarar sig själva. går ut och in. Hundarna klarar jag av själv.
Så ekonomiskt är det det jag vill lägga mina pengar på. sen om jag får problem med någonting så är jag helre utan ting en HUNDARNA.
Jag skulle dö utan dom. Här kommer bilder på mina pälsklingar.
Älskar alla lika mycket..
Nya pojken Pepsi född 6/12-16

Tequila född 30 Januari 2010

Märta född 20/12-2012

Mina chinchillor

En del av mina kaniner som är till salu

Likes

Comments

Valdemarsvik Polisen hoppades "Veckans Brott" skulle ge draghjälp – och så kan det nu bli. "Vi har fått in en del nya tips", säger Anders Selevik.

Dagen efter det att tv-programmet "Veckans Brott" tog upp fallet med den försvunne Berndt Olov ”Lollo” Karlsson, 68, från Gusum började det komma in nya tips.

– Det har ringt en hel del under förmiddagen. Vi ska nu sätta oss ner och utvärdera det som kommit in, säger Anders Selevik, utredare hos Norrköpingspolisen.

Då utredningen kring försvunne "Lollo", vars sista säkra observation är från den 5 april 2016, kört fast hoppas Selevik få draghjälp av bland annat Leif GW Persson.

GW hävdar att Berndt-Olov blev mördad i hemmet, hur ser du på det?

– Vi har ju gett information till tv om att det finns spår som tyder på att det har begåtts någon form av brott i lägenheten, men vi vill inte säga vilken typ av brott, säger Selevik.

Vilka andra spår jobbar ni efter?

– Vi har gjort andra fynd på olika ställen som vi tittar på. Vi har ju även varit ute med hundar och draggat kanter vid åar och andra vattendrag.

GW tror att det här fallet blir knepigt att lösa?

– Det är många fall som är svårlösta. När det gäller "Lollo" känner jag mig äncå hoppfull. Och förhoppningsvis får vi nu in nya tips som kan hjälpa oss, säger Anders Selevik.

Likes

Comments

Gång efter gång,ställer dom in fallet om Lollo. Igår ringde dom kl 19:50 och talade om att det inte skulle bli i morgon.för det kom ett fall som var viktigare. Hela tiden hör man bara att alla andras fall går före Lollo. Vi börjar bli lite trötta på detta. Och till slut är det för gammalt fall för tv och då blir det inget för det i stället.
Varför är lollo så oviktig. Han är ju en människa,han har barn barnbarn, Bröder syster Mor som inte får veta någonting om vart och varför Han är försvunnen. och när inte ens polisen gör någonting direkt för att hitta honom,så finns det inte så stort hopp.
Idag fick jag höra en sak till och det är att en hackare har hackats sig in på polisens register och hittat alla pedofiler. Men dom har inte tid att leta reda på hackaren för det finns annat som går före. Där ser man igen att ingenting är viktigt för polisen.Är det sedan Dan tog över eller är det över lag som vanligt.
Jag måste säga att det är tråkigt att behöva gå ut på Facebook och tala om att det inte blir någonting i veckans brott denna gången heller, Inte det att folk hoppar på en annan,men det är så tråkigt att behöva ge dom dåliga nyheterna.
Så ja vi får se hur det blir nästa tisdag. Vem blir viktigare än Lollo då.
Jag kan bara tacka alla för det stöd och alla minnesprat om Lollo som kommer och det betyder så mycket.
Ingen har något ont att säga om honom.
Ja idag har jag varit och tränat. Gick bra. crossen 8,30 min cykling 10 min styrka 35 min. sen lite löpning och stretcha sen duscha sen handla,sen apoteket, Nu hemma.. träna i morgon igen
Ska hitta på mat i dag igen... suck suck,
Ja nu vet alla läget om veckans brott. Skit med det...
Kommer nog inte titta på det i kväll bara för ATT
snipp snapp slut på denna gång...,

tjillevippen Margitha

Väntar på Carola innan träningen

Så här ser Carola ut när hon dricker :-)

Detta var god mat i helgen. Köttfärsgratäng och sallad

Likes

Comments

blir inget om Lollo denna tisdag heller 😔😔 ändrade i kväll vid 20 tiden . Blir så ledsen ..... så ytterligare sorg och funderingar

skriver om när det ska visas...

Likes

Comments

Ja veckans brott på tisdag. Då kommer det att handla om Lollos försvinnande. Och min sambo är med i intervju med svt Han börjar få lite ont i magen av nervositet för programmet. . Men jag sa att det kommer gå bra. Men att han kommer själv kritisera sig. men det är sånt som blir.
Spännande om man kan skriva så, men jag hoppas det kan bli lite hjälp på traven här med Lollos fall.
Polisen som ska vara med i intervju är Anders Selevik och det är han som har haft kontakt med Roger.
Själv ska jag träna i morgon. Skulle vara i dag egentligen,men någon hade migrän så vi tar det i morgon i stället. Så kl 9 nere på träningsverket. Härligt
Idag har jag eldat och duschat,bäddat rent i sängen. så nu sitter jag och funderar på mat till Roger kommer hem. Men det är alltid jobbigt att komma på någon mat. Men jag brukar alltid lyckas.
Ja så nu tnker jag inte skriva mer. Hoppas alla får en bra dag i dag.
KramRoger

Roger

Lollo

Lollos och Rogers mamma Ellen

Lollos Rogers Bror Lasse

Ingen bild på syster Kerstin och Börje deras syster och Bror

Likes

Comments

Min älskade kanin somnade in i dag.Han blev från ingenstans sjuk, typ förlamad i halva kroppen.
Jag tog med honom in och satt mig med honom och försökte ge lite vatten så han skulle pigga på sig,men han rörde inte halsen så det rann ner,utan det rann ut ur munnen på honom, han låg bara i armarna et litet ryck i bland kunde det bli,men inte mer. så jag satt med honom en timma ca.
Sen tog vi in honom i ett rum och skulle se hur han bar sig åt,men han rörsde sig inte ur fläcken,så jag tog upp honom igen och då la han sig och ner och fick konstiga ryck i kroppen,men jag fataade va det var. dödsryck. och sen blev det problem med andningen så då sa jag till honom att det är ok nu. sen slappnade hela hans kropp av. sen var han borta. Ja han blev pappa till ca 4-5 kullar med kaninbebisar. jag har en kvar efter honom. ja jag har igentligen 6 st efter honom. 3 tjejer och 3 killar. olika mammor. så han kommer att komma vidare i sin gren..
Bara så tråkigt att det aldrig får vara en glad stund. Nu får det vara bra ett tag med dödsfall. hoppas det blir ett bra år. På fredag ska jag börja träna igen med En kompis,blir trevligt. På torsdag ska jag träffa en annan kompis ska bli trevligt, vi ska in till hageby en sväng och fönsterchoppa lite.. äta en sallad och sen åka hem..
Min förkylning håller i sig,men jag ska nog bli kvitt den innan fredag.. Roger har med varit sjuk,ca från Julafton. Nu början han bli lite bättre i alla fall.
Nä nu ska jag inte skriva mer för denna dag. Ha det gott alla.

Likes

Comments

Ja nytt datum för Veckans brott om Lollo till den 17 januari.
Dom ändrar och dom skjuter på detta med lollo hela tiden,Inte bara polisen utan media med. Känns som han hela tiden kommer i andra hand, Alla andra mord är viktigare hela tiden,till och med sådant som är 21 år gammalt. Men vi får se den 17 januari om det kommer med eller inte Innan det sänds hinner man gå i pension...
Ja nu har det varit jul och nu är det bara nyår kvar. Sen blir det att försöka kämpa med övervikten. Jag orkar inte höra på alla dumma saker om att det är bara feta människor som får ont i kroppen. Hur ska du bli när du blir gannal om du redan nu har så ont i kroppen. bla bla. Ja så jag måste försöka ta tag i detta på allvar.
ja inte bara ros alltså.
En sak till man fick se som man trodde inte skulle ske. Att se sin Plastpappa hålla en yngre kvinna i handen och smyga runt som en kåt tonåring. Trodde inte att någon skulle se dom. men tyvärr fick vi det. Dom försökte gömma sig för oss,men det gick inte heller.
Mamma sitter inne i huset kommer ingen stanns medans han håller på med lammkött. som han påstår är en kusin till honom, men hur sjukt är det att hålla en kusin i handen. bläää. Jag hoppas mamma slipper höra det. Hon är ju så beroende av Honom, Hon kommer ingenstanns tack vare att hon sitter i rullstol. men alltså en gubbe på ca 75 år håller en kvinna på ca 40 år i handen som han säger är kusin. röd om kinderna ...
Ja ni det är inte kul hela tiden.
Roger är genomförkyld, så jag hoppas han inte smittar mig, vill inte bli sjuk. Har ju för mycket att göra om dagarna . Jag hoppas det nya året ger mer kärlek än detta år. Jag hoppas det kan bli mer lugn och ro i vardagslivet,
nä nu skiter jag i detta för stunden.
ps hoppas du kan börja på träningsverket så jag har någon att sparra i mot... ds.

Likes

Comments

Hej alla. Nu har vi kommit med ytterligare saker ang Lollo.
Hans försvinnande ska vara med i veckans brott den 20/12- 16 kl 21. på 1.an
Min sambo Lollos bror har varit med på intervju med svt 1. så det kommer dom att visa då. Plus att polisen ska vara med i programet. Anders selervik. Roger han sa att han var så nervös när dom filmade honom. och det hade varit konstig annars. men nu är det gjort. Han ska sätta ett ansikte på namnet. det är det Roger skulle få fram. För som det är nu så är det ju bara Lollo. a vet vem han är,men ingen känner honom så som sin bror. Jag var nog lika nervös när han ringde och sa att dom skulle komma till honom på Jobbet.
Så nu ska det bli spännande att se den 20.

I förgår köpte Vi en frys. Äntligen. Igår när jag var hos min bästaste vän,så satt han kabel och kontakter på plats. Idag plockade jag in varorna från frysen i källaren.ska bli så skönt att slippa gå ner dit så fort man behöver nått från frysen. När jag var hon Ninna blev jag bjuden på mat. Ris.kokt kyckling och currysås. mums var det.sen blev det finkaffe och fikabröd. Sen bubblade vi. ja eller jag. Men sen blev klockan mycket så jag fick åka hem och ta hand om mina djur. dom skulle ha mat och vatten. Men det kändes så skönt att bara komma hemifrån ibland. Samma sak när jag åkte till Annika förra veckan. Bra vara. prata lite skit om gubbarna mm. Idag har vi inte gjort så mycket, men det skulkle ha blivit såga lite ved, men det pissade hela tiden. så vi får ta det i morgon. Nu sitter jag vid min dator och Roger vid sin, och han har lärt sig chatten på facebook, tyckte det var skit kul. Jag ska väl kolla lite tv serier och Roger ska väl titta på så mycket bättre. Ja nu vet ni lite mer än ni gjorde i går. :-)
tjillevippen..

Ninna och jag

Likes

Comments

FÖRSVUNNA LOLLO 68-årige Bernt Olov "Lollo" Karlsson anmäldes försvunnen den 19 april. Sedan den 5 april har ingen med säkerhet sett honom, men nu släpper polisen nya uppgifter för att få veta vad som hänt "Lollo".

– Vi tror att någon eller några personer faktiskt vet vad som hänt honom och vi hoppas att man hör av sig till oss, så att hans anhöriga slipper leva i ovisshet, säger Anders Selevik, polis vid grova brott i Norrköping.

Hittills har det varit känt att Bernt Olov "Lollo" Karlsson den 2 april tar bussen från Valdemarsvik till Gusum vid 17-tiden, att han den 5 april beställde en tårta till sin födelsedag, en tårta som han aldrig hämtade ut. Därefter är han spårlöst förvunnen.

Klockan 12.11 den 6 april används Bernt Olov "Lollo" Karlssons bankkort på nytt. Den här gången på Q-star i Gusum för att köpa bensin.

– Vi vet inte vem som använt bankkortet, bara att det använts, säger Anders Selevik.

Det kan vara "Lollo" själv som betalar bensinen för att någon ska skjutsa honom. Det kan också vara någon som har tillgång till hans bankkort som använt det.

Den 1 juni anhålls en 36-årig man skäligen misstänkt för människorov, han ska ha hjälpt "Lollo" med diverse saker under en tid. Mannen släpps dock i brits på bevis. Det trots att det finns övervakningsbilder från en bankomat i Söderköping där han ses ta ut pengar. Vid samma tidpunkt, den 18 april, finns en registrering från banken att det tagits ut pengar på "Lollos" konto. Alltså dagen innan "Lollo" anmäls förvunnen.

Läs mer:Misstänkt själv försvunnen

Under tiden genomför Missing People sökinsatser på flera ställen där man kan misstänka att "Lollo" finns - men utan framgång.

Det dröjer ända till den 27 augusti innan man får upp ett nytt spår. Och då från oväntat håll.

– Det är en man i Finspång som hittar en nyckel i Parken vid Bruksgatan 5-7. På nyckeln sitter en nyckelring med en adress, säger Anders Selevik.

Läs mer:"Lollo" ett mysterium

Mannen som känner igen adressen ringer en bekant i Gusum och frågar om han vet något eller känner någon på adressen.

– Vet du inte vad som har hänt? svarar den bekanta. Och när mannen får klart för sig att nyckeln går till den försvunne "Lollos" bostad kontaktar han polisen, säger Anders Selevik.

Hur nyckel har hamnat i Finspång, vet inte polisen, men hoppas att om någon sett "Lollo" där eller har den minsta aning om hur nyckeln hamnat där, hör av sig till polisen.

Den 20 december kommer försvinnandet tas upp i "Veckans brott" på svt och Anders Selevik som just avslutat förundersökningen kring mordet i Klockaretorpet misstänker att han kommer att få lite skäll av Leif GW Persson.

– Han kommer väl tycka att vi inte gjort tillräckligt, men med de resurser vi har så gör vi så gott vi kan.

011 - 200 441

Likes

Comments