Idag är en sådan dag jag saknar min pappa och hans humor
Ibland önskar jag att jag besökte honom på sjukhuset innan han somnade in. jag hann vara med den dagen han gick bort.

Han ringde när han låg på sjukhuset och sa att jag skulle komma och hälsa på medans han levde,men jag trodde han skulle komma hem igen. två v så var han borta. Jag vill ta tillbaka lite tid,men tyvärr funkar det inte.
Roger och jag har haft olika sett att se på min pappa.
Jag vet att han var sjuk och att det sett han hade i bland var hans sjukdom,men det kunde inte hjälpa i bland när vi blev osams och inte hade kontakt på flera år, men till slut kröp jag alltid till korset. oavsett jag hade gjort fel eller inte, men jag var den som uppförde mig. Men som sagt jag önskar att det var annorlunda med livet. Men jag vet att han har det bra där han är nu och att han förlåter mig för att jag missa hans sista tid.
Jag fick vara med den dagen han gick bort och jag är glad för att jag kom in den dagen. Jag hade nog ångrat mig till döds annars.
Jag önskar att man inte hyser agg mot varandra för länge, för en dag är det försent.
Man tror att allt är fint och att man är frisk,men så visar sig det att man inte hade det så bra.
Så ett förslag älska glömma och förlåta varandra. Innan det är försent..
var rädd om varandra,.. visa att du älskar innan det är försent.
Jag älskade min pappa och älskar hans Ande lika mycket. Han finns här omkring mig det vet jag..
Nä nu ska jag inte älta mer. jag har slängt in lite färgförbättring i håret. .
Så var Roger så snäll så han delade med sig av sin förkylning. så nu sitter jag här och snörvlar.
Jag hörde att svärmor ser väldigt dåligt nu för tiden,värkar som hon blir blind,hennes syster blev ju blind. Hon vill ha hjälp med en tid till optikern,men jag tror hon behöver en tid till ögondr...
Imorgon ska jag träffa dietisten och tala om att jag inte fick någon op denna gång. Sen ska jag ner och ta prover på vc för utredning av min mage. sen får vi se vad som händer och fötter. Dom tror jag har IBS men det får vi se vad tiden visar. Nä ha det så gott nu alla...

EN LITEN SÅNG TILL DIG PAPPA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja idag fick jag ett svar om magoperationen. det blev ett Nej tills vidare.
Jag måste utredas för IBS och detr tar tid talade hon om i telefonen i dag. det kom som ett slag i magen.. jag hade ställt in mig på att börja ett nytt liv i september. men läkaren satt stop för det då han misstänker min dåliga mage som utredningsbar.
sen är det ju hur lång tid vårdcentralen tar på sig med, dom jobbar ju inte så snabbt precis
Så då blir det väl inte i år det blir utrett.
Ja så nu vet jag inte hur det kommer bli,med allt. besviken är jag,men jag förstår ju att man inte kan vara sjuk. men jag hade ställt in mig.. Nu får jag se när jag får en ny chans..
Nu idag träffades zarah och jag och jag fick presenter av henne.Hon var för övrigt med som anhörig på träffen med teamet.
Men jag fick luktagott saker.
så var vi på Ingelsta handla lite.
sen åkte jag och lämnade henne hemma och åkte vidare.sen hem till slut och hundarna blev glada.
Träffade Ewa i dag med,Min psykolog
Hon förstår hur jag känner mig,men sa med att det vr ju bra att du blir utredd..
Roger tog det ganska bra, jag trodde han skulle bli glad över att det inte blev av, men han var neutral i rösten och lät som han förstod mig.
Idag vill jag tacka zarah för det stora stöd hon varit för mig denna resa till i dag.
Hoppas jag kan gottgöra det en vacker dag.
Nä nu ska jag ut och se om jag kan göra någonting på kaninburarna som ska byggas färdigt i dag.
så jag skriven en annan dag...


Likes

Comments

tjabba.
Idag blåser det i träden ordentligt.
Skönt att det inte är så himla varmt ute nu. Jag mår inte bra i värmen alls längre. förr kunde jag vara i solen hur mycket som helst,men inte längre...
Idag ska vi försöka flytta stora kaninburen som vi håller på med.
Man tänker ju att det behövs för man vet inte hur många hanar det kommer i varje kull, och om någon köper dom. så då måste vi sär på dom vart efter. snövits kull nu vet jag inte könet på kaninerna,men jag hoppas det löser sig om någon vecka. Denna vecka har Roger haft semester så vi kunnat bygga på buren.

Nu blev jag mätt efter frukosten blääää. macka med stekt ägg på. så mumsigt.
Mätt som en stork
Men det går ju över med. Nä nu finns det inte mer att skriva för stunden. återkommer..
tjarå

Margitha

Likes

Comments

Tja alla.
Nu är det ett bra tag sedan jag skrev här. Har hunnit med en massa sedan förra gången...Men kommer inte ihåg så mycket för stunden.
Nu fick jag en hund i knät och då är det inte lätt att skriva. han är lite bortskämd när han piper får han komma upp. suck. liten och söt. Denna vecka har Roger semester. vi gör inte så mycket för stunden tar dagarna som dom kommer. En i taget.
Idag hoppas jag på att vi kan börja lite med en av våra kaninburar.
Imorgon kommer det en kvinna och hämtar en av mina kaniner. ska bo i kolmården. Hon kommer få det bra där. kaninen alltså.
jag skulle ha tränat förra veckan,men det ville inte min höft som värkte och gjorde fruktansvärt ont.
Inflammation i en slemsäck . inte nog med det, var jag tvungen att stuka foten på samma sida.
Så nu går jag illa.
Ja sen har vi fått träffa en underbar familj. Cecilia och Robert. Med barn. gullig familj.
Bor i vita torpet som vi kallar det. ligger 500m från oss. sommarhus.
vi var där och fikade i söndags. och när tillfälle ges ska vi ta oss ett glas vin. Ja jag alkoholfritt men det går det med,
Dom har ju smått så det blir inga vilda fester.
Sen fick Min dotter och hennes sambo problem med ett bilköp. Men det ska ha löst sig nu för förhoppningsvis. .. Nu ska jag inte skriva så mycket mer. för jag har annat att göra. men ha det gott nu alla läsare.
tjillevippen...
Margitha
Alva med pepsi

Mat i Gusum

Ingefärashoot

Roger putsar fönster

Likes

Comments

Varför måste det kännas så tungt hela tiden. Just nu mår jag inte så bra. Känner mig så ensam. Roger har semester,men inte blir jag gladare av det. att ha honom bredvid mig, nä jag behöver någon som lyssnar på mitt eltande gråtande svärande skit. Inte för att jag gör allt det till någon,men men jag önskar det. jag har många fina vänner och jag vet att ni finns här.Men alla vet ju hur det känns även när man är ensam med massa vänner omkring.
Idag har jag varit och tränat,det gick ju bra. blev bara kondition i dag..... Jag har börjat träna lit inför magoperationen som blir av i år ev. Jag ska tydligen träna och motionera så mycket det går. lära mig äta sakta, lite,ofta mm. Inte fet mat. jag har ju gått ner 6 kg sedan jag bytte medicin. så jag är så glad för den biten.
Men då blir det att man blir deppig på någonting annat i stället. varför kan man inte vara glad för allt samtidigt.
Jag blev glad i dag då grannarna kom över med en present till mig. tack för hjälpen med allt och så....kul att man blir uppskattad för de små sakerna.
Ja så nu sitter jag här och saknar någon att prata med skratta med. inte samma sak på telefonen. Utan att ha någon som man kan göra allt med. städa ute inne burar,huset, hjälp med sortering av saker som man borde kasta. men inte gör. för att det är bra att ha senare. och någon som står ut med R s humor, för det gör inte jag alltid TYP ALDRIG.
men det ksn inte han rå för. han har dasshumor för engelsmän eller så..... Men ja så känner jag i dag och det är inte kul,men jag hoppas det blir bättre i morgon.
Jag har inte orkar städa inne, jag har städat kaninburar i dag. Roger håller på med skottkärran.. som han har hållt på med nu ett tag. men han tycker det är kul och det är ju bra.
Ja så ligger det till i alla fall.
jag skriver en annan dag igen..


Likes

Comments

Hej,alla. Nu är jag här och se om jag kan påta ner några rader. Har inte känt för det och gör inte det i dag heller,men jag behöver skriva lite i bland.
Vilket underbart väder vi har fått i dag. Varmt så man dör en sväng..
Min psykolog ringde nyss och hon fick ändra tiden till mig. men men jag kan alltid ringa om det är någonting.. Sen har jag fått en kallelse till Information för magoperationen. om hur det går till och hur man ska fasta innan och så. Spännande som fan.
Jag ser fram i mot denna dagen jag får operera mig. Jag mår så dåligt av att se så stor ut och inte kunna ha kläder som är fina. utan stora som hus och ser inte klokt ut.
ibland ser det ut som jag tvingat ner mig i ett par byxor som är två nr för små. men dom är då alltså 5xl
Då kan man ju fundera på vad är det för storlekar. eller hur jävla stor är jag egentligen...
Men det vet jag ju redan.
Idag har jag börjat med Grönt kaffe. det ska vara väldigt bra för kroppen med, så det ska bli spännande och se om det blir något förändrat...
Nu är alla kaninbebisar tingade och klara för flytt. 7 små liv ska flytta till nya hem....
Nu kom det lite besök....


Likes

Comments

Förlåt mitt slarv,men jag har inte skrivit på länge. men jag har haft fullt upp med kaninerna att göra.
Vi har haft några här som tittat på kaninerna. och dom kommer på söndag igen.
Sagas bebisar börjar bli så söta nu. dom växer för varje dag som går...
Solen skiner för fullt nu och det har den inte gjort i dag, det har regnat mäst. Inte kul alls. man kan inget göra ute när det är på det viset.
Men i dag kommer jag gå upp och lägga mig skapligt då jag är trött som fan. sovit dåligt i natt då Khyla fick lite spel. sen var det svårt att sova. sen min värk i handleden. den spökar med. Så jag gick upp kl 7 i dag och nu börjar tröttheten ta ut sitt rätt
Roger ligger redan,men han har ju jobbat och innan det var han hos tandläkaren i två timmar.
Pratat med ZARAH idag med. nere och handlat på ica och willys.
i morgon hoppas jag att jag får mina skor som jag beställt.
Nä ni får ursäkta om jag ite skriver mer. Gnatt .Likes

Comments

Ja i dag fick min dotter ta bort sin kisse misse. han var ca 10-12 år. så hon har ju haft honom ett tag. Han hade blivit mager åt inte luktade illa i munnen. Proverna visade att han var så sjuk så det var inget värdigt liv för honom i livet. Hon beslutade att han skulle få somna in. Jag har nog aldrig sett en katt somna in så snabbt som Figaro. Han var verkligen sjuk..... Han fick överdosen av narkosen,men han somnade in innan han fick allt han skulle ha.... han var inte ensam, han hade Zara och mig vid sin sida.
Jag tog hem honom till oss på landet och har begravt honom på en fin plats bredvid ett par kisseungar som Zarah med fick begrava för många år sedan. Han ligger inte ensam där han ligger i alla fall...Jag hoppas den dagen om jag måste ta det beslutet om mina djur att det går lika fint till som i dag.
Jag kanske kändes som känslokall då jag inte grätt,men jag ville vara stark för min dotter. Hon har varit stark för mig många gånger. Jag försöker ge tillbaka lite av det jag fått av dom...
Nu sitter jag här och skriver ,men jag ska snart lägga mig då det blev en tidig morgon,med vet besök för min lilla kanin. Lilla gubben. och behandling för mjällkvalster.
Sen har det hänt lite mer. Jag har fårr min remis till magoperationen nu, igår träffade jag läkaren och hon skickade remissen på en gång. Så nu väntar jag på att bli kallad till möte om operationen. Vilken det blir och så vidare. Jag känner att jag vill göra denna op för jag mår sämre av att vara fet. jag mår psykiskt dåligt. tar upp det med mim psykolog varje gång. och nu gjorde jag någonting åt det. skönt till att börja med.
Jag vetatt det finns de som misslyckats med op, men jag vet det som lyckats. Varför skulle inte jag vara en av dom som lyckas i stället.
Risken är nog störrw att jag inte orkar leva med detta. så illa är det. jag känner mig så fet och ful. så jag tittsar mig inte i spegeln när jag kammar håret. jag tittar bort om spegeln om ni förstår hur jag menar.. Men nu kanske jag kan få må bra och bli glad igen.
Nä nu ska jag lägga mig och sova. så god natt.....Likes

Comments

Japp nu har vi läst i tidningen igen att 36 åringen som har blivit 37 år har släppts brist på material så att dom kan åtala honom..Detta är fruktansvärt,för vi får läsa det i tidningen som alla andra fast det är en nära anhöriga. allt är illa sköt tycker jag. ska deras mamma behöva gå dag ut och dag in och få reda på saker via andra.
Ja förra veckan hände det lite saker här i alla fall.
8 maj firade Zarah och jag Candra som fyllde 29 år. trevligt med mat. 10 då hade min bror födelsedag.han skulle ha blivit 53 år,men blev bara 17 år.
Jag har ju bytt medicin.och jag är så förvånad över va den har gjort denna gången. helt värt sin vikt i guld.
Jag har gått ner 3-4 kg sedan jag började med den den 29 april.
Mår bättre med orken. jag är inte lika trött och slö.
Nu sover jag några timmar sen är jag pigg och det blir att jag kliver upp vid 5 tiden på morgonen. då hinner jag med massa den dagen. gå långpromenad ensam utan hundar, eldat duschat städat. handlat mm
och då är inte klockan 12 änns. det gillar jag med den nya medicinen. Har knappast tagit någon värktablett mot huvudvärk heller. Alltså vad är det för fel. har Loa lyckats fixa en medicin som jag mår bra av och hon sa att jag skulle bli piggare, vilket är SANT.
I helgen har jag klippt gräsmattor, städat kaninburar. fixat med chilla buren men den är inte klar på långa vägar.
... Har fixat annons på mina chinchillor och mina kaniner.. dom måste säljas innan det blir för mycket.
fått ett nytt sport armband med.skitbra...
i veckan hade jag Annika och hennes son Jimmy här innan jag skulle hem till Annika.. dom hälsade på hundar kaniner. vilken kärlek det strålade från Annika när hon höll i djuren....och inte nog med det vi tjattrade på ganska bra i nästa 4 timmar, kan lova hade klarat lika lång tid till. och då kom vi in på tatueringar. och hennes sons tjej tatuera, men inte med maskin utan en penna med nålar på, så nu har vi bestämt att jag ska få en tid och göra Mina barns namn på nedre armen på baksidan. Helt sjukt alltså att springa på en sådan chans.
Skulle ha gjort den i helgen,men hon jobbade med något så vi får skjuta på det lite. Påtisdag fyller min yngsta 27 år Zarah. sjukt att det går så fort..Nu ligger hundarna bredvid mig på golvet och tittar på när jag skriver :-)
Nä men lite orolig för Khyla är jag,för hon fick ett EP annfall igen för den 23/4-17 kl 05:00
Det varade länge denna gången. jag trodde hon skulle dö. eftersom det aldrig gick över,men det gjorde det ju,men det kändes som en evighet.
Nä nu ska jag inte skriva mer för Pepsi gnäller hela tiden.
Det blev att han fick komma innanför min tröja. så blev han tyst......Ifredags började jag med en Pältavla fotografi är det ju. på Zacke blir det. men missade nr 20 på pärlorna, så jag kan inte lägga den klar fören jag har alla pärlor hemma. typ i morgon eller nått...sen får vi se i veckan om det blir någon tattuering. spännande.. Roger ligger och sover nu så jag ska väll upp med nu, Hoppas jag kan börja träna snart igen.. tjipp tjopp.... Margitha

Detta är tjejen som tattuerar

Likes

Comments

när jag var runt 12-13 år
Då hände det en massa saker som inte ska hända. Min bror försökte ligga med mig.
men när han inte kunde det. så smög han runt på natten. och letade upp mig och förde in en massa föremål mellan mina ben. Ingen fattade varför jag bytte rum hela tiden. vi bodde i 7 rum och kök, så jag hade lite att flytta mellan. Men när jag var 16 och hade gjort slut tillfälligt med min kille då, så skulle min bror köra mig hem,för jag var så fruktansvärt ledsen. Istället för hem, så körde han till hundbruksklubben i söderköping, Där han stannar bilen börjar tafsa på mig. Jag får panik och undrar vad som händer. Det ända jag får fram den gången är jag har mens... men det fick honom att stoppa.
Han sa bara att ingen kommer tro på dig om du berättar för någon.
Nu hade jag tur som hade en vän som jag kunde prata med. Ingela Jeleff..
Jag visste att han var intresserad av henne och kände att jag måste berätta för henne. så hon kunde hålla sig borta.
Mia föräldrar visste aldrig någonting. Inte fören äldre i livet.
Jag berätta det för min far när han var runt 70 år. han fick en chock min mamma berättade jag det med för, hon ville inte heller ha kontakt med min bror efter det.
Jag genom många år kunde umgås med min bror som inget hade hänt.
Men för ca 15 år sedan hände någonting i gen som gjorde att jag inte ville vara i närheten av honom. fick bara ont i magen när jag såg honom.
Vid detta laget hade han fått en kvinna och gifte sig fick barn.. Han fick en familj igen.
Ja men han blev konstigt tyckte jag. Han åkte för bi här i tåby där jag bor, och körde in på gården, när jag kom ut drog han i väg som en dåre. på en liten väg som vi inte använder på grund av alla djur som går där. och det är ingen körväg.
Jag blev ororlig för att han började kolla in mig. var rädd att han skulle komma och göra sig olycklig på mig för att alla fick veta vad han gjort mot mig.
Jag tyckte det var konstigt det hela att någon från hans familj ringde mig en gång i månaden,samma tid,samma datum. Olika nr. fick jag ännu mer ont i magen.
Men sen efter en tid, så får jag ett telefonsamtal.
Då hans fru. ringer och säger att han tagit livet av sig. han hade skjutit sig i huvudet.
Jag tänkte bara
. jaha han har haft tankar om sin dotter och ville inte fullfölja det och tog livet av sig. Men jag vet inte varför, men det var min tanke då... Idag är det snart 2 år sedan han tog sitt liv. oh jag måste säga att jag är mer avslappnad här ute nu. vet att han inte kommer förbi mer. Idag. då skulle min äldsta bror fyllt år med, men han är i himmelen med pappa och den andra brodern.
Saknaden är enorm efter min Ronny..
Men inget man kan hjälpa. göra nått åt.
ja så är livet lite knäppt och knasigt. man underar ibland hur man kan orka med livet och gå vidare. men det konstiga är att man går på i alla fall. i helgen ville inte jag leva,men jag lever i dag med, helt sjukt vad man kan ända sig från minut till minut.
Jag hoppas alla har en underbar dag i dag. Jag ska träffa en underbar kompis i dag. Annika Landby.. Hom kommer förbi innan vi åker till henne...
Men ha det gött nu alla ...
tjillevippen

Margitha


pappa och Ronny

Likes

Comments