View tracker

Hej alla. Nu har vi kommit med ytterligare saker ang Lollo.
Hans försvinnande ska vara med i veckans brott den 20/12- 16 kl 21. på 1.an
Min sambo Lollos bror har varit med på intervju med svt 1. så det kommer dom att visa då. Plus att polisen ska vara med i programet. Anders selervik. Roger han sa att han var så nervös när dom filmade honom. och det hade varit konstig annars. men nu är det gjort. Han ska sätta ett ansikte på namnet. det är det Roger skulle få fram. För som det är nu så är det ju bara Lollo. a vet vem han är,men ingen känner honom så som sin bror. Jag var nog lika nervös när han ringde och sa att dom skulle komma till honom på Jobbet.
Så nu ska det bli spännande att se den 20.

I förgår köpte Vi en frys. Äntligen. Igår när jag var hos min bästaste vän,så satt han kabel och kontakter på plats. Idag plockade jag in varorna från frysen i källaren.ska bli så skönt att slippa gå ner dit så fort man behöver nått från frysen. När jag var hon Ninna blev jag bjuden på mat. Ris.kokt kyckling och currysås. mums var det.sen blev det finkaffe och fikabröd. Sen bubblade vi. ja eller jag. Men sen blev klockan mycket så jag fick åka hem och ta hand om mina djur. dom skulle ha mat och vatten. Men det kändes så skönt att bara komma hemifrån ibland. Samma sak när jag åkte till Annika förra veckan. Bra vara. prata lite skit om gubbarna mm. Idag har vi inte gjort så mycket, men det skulkle ha blivit såga lite ved, men det pissade hela tiden. så vi får ta det i morgon. Nu sitter jag vid min dator och Roger vid sin, och han har lärt sig chatten på facebook, tyckte det var skit kul. Jag ska väl kolla lite tv serier och Roger ska väl titta på så mycket bättre. Ja nu vet ni lite mer än ni gjorde i går. :-)
tjillevippen..

Ninna och jag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

FÖRSVUNNA LOLLO 68-årige Bernt Olov "Lollo" Karlsson anmäldes försvunnen den 19 april. Sedan den 5 april har ingen med säkerhet sett honom, men nu släpper polisen nya uppgifter för att få veta vad som hänt "Lollo".

– Vi tror att någon eller några personer faktiskt vet vad som hänt honom och vi hoppas att man hör av sig till oss, så att hans anhöriga slipper leva i ovisshet, säger Anders Selevik, polis vid grova brott i Norrköping.

Hittills har det varit känt att Bernt Olov "Lollo" Karlsson den 2 april tar bussen från Valdemarsvik till Gusum vid 17-tiden, att han den 5 april beställde en tårta till sin födelsedag, en tårta som han aldrig hämtade ut. Därefter är han spårlöst förvunnen.

Klockan 12.11 den 6 april används Bernt Olov "Lollo" Karlssons bankkort på nytt. Den här gången på Q-star i Gusum för att köpa bensin.

– Vi vet inte vem som använt bankkortet, bara att det använts, säger Anders Selevik.

Det kan vara "Lollo" själv som betalar bensinen för att någon ska skjutsa honom. Det kan också vara någon som har tillgång till hans bankkort som använt det.

Den 1 juni anhålls en 36-årig man skäligen misstänkt för människorov, han ska ha hjälpt "Lollo" med diverse saker under en tid. Mannen släpps dock i brits på bevis. Det trots att det finns övervakningsbilder från en bankomat i Söderköping där han ses ta ut pengar. Vid samma tidpunkt, den 18 april, finns en registrering från banken att det tagits ut pengar på "Lollos" konto. Alltså dagen innan "Lollo" anmäls förvunnen.

Läs mer:Misstänkt själv försvunnen

Under tiden genomför Missing People sökinsatser på flera ställen där man kan misstänka att "Lollo" finns - men utan framgång.

Det dröjer ända till den 27 augusti innan man får upp ett nytt spår. Och då från oväntat håll.

– Det är en man i Finspång som hittar en nyckel i Parken vid Bruksgatan 5-7. På nyckeln sitter en nyckelring med en adress, säger Anders Selevik.

Läs mer:"Lollo" ett mysterium

Mannen som känner igen adressen ringer en bekant i Gusum och frågar om han vet något eller känner någon på adressen.

– Vet du inte vad som har hänt? svarar den bekanta. Och när mannen får klart för sig att nyckeln går till den försvunne "Lollos" bostad kontaktar han polisen, säger Anders Selevik.

Hur nyckel har hamnat i Finspång, vet inte polisen, men hoppas att om någon sett "Lollo" där eller har den minsta aning om hur nyckeln hamnat där, hör av sig till polisen.

Den 20 december kommer försvinnandet tas upp i "Veckans brott" på svt och Anders Selevik som just avslutat förundersökningen kring mordet i Klockaretorpet misstänker att han kommer att få lite skäll av Leif GW Persson.

– Han kommer väl tycka att vi inte gjort tillräckligt, men med de resurser vi har så gör vi så gott vi kan.

011 - 200 441

Likes

Comments

View tracker

För fort. Helt otroligt att det är mitten på november redan..
Idag fyller min Kusin år. oxh vi brukar alltid komma ihåg det eftersom jag fyller 3 dagar senare. Idag skiner solen för fullt och det ser underbart ut ute. Funderar på att ta en promenad med mina fyrfota. I kväll ska vi hämta halm till Kaninerna. Det är på ett annat ställe en det vi hämtade hö på.. Fick höra en tråkig sak i dagarna. Khylas Mamma gick bort här om dagen.Tråkigt. Hon såg så snäll ut och go. hennes syster med. Hon och Khyla såg ut som tvillingar....
Ja och jag kan säga att ingenting om Lollo än......Men det trodde man ju inte, eftersom polisen skrattar åt en annan när man kommer med ledtrådar. Så det är ju bara att glömma. Ja jag vet inte vad jag ska skriva mer. Finns inte så mycket att skriva, men det kommer väl dagar det finns. Så jag slutar nu..

Likes

Comments

Hej hopp. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva denna dag.
Kan kalla detta väder för konstigt, ena sekunder skiner solen, andra snöar det massa. Konstigt helt enkelt.
Jag kan informera om att jag inte har börjat träna ännu, men det kommer. Bara det att jag har i gen att träna med just nu, Imorgon ska vi åka och hämta massa hö och halm. Så vi klarar oss ett tag i vinter. Katterna älskar vårat kaninställe, för dom jagar möss där ute, Igår kom både shaggy och snuttis med möss. och dom finns massa i foderskåpen, Så jag ska kolla om jag kan hitta lite en och lägga in i skåpen. Igår färgade jag mitt hår, Aubergine... Lite mörkt men det blir grått snart.
Hoppas Roger kommer ihåg att handla på väg hem. Jag ska fundera på att ta hand om disken. men inte bestämt mig än, men det är ingen som tar det från mig. Nä det finns inget att skriva mer, händer inget här just nu. Men jag mår bra just nu och det känns skönt.

Likes

Comments

Ja jag ligger i sängen och skriver från mobilen. Det osar här hemma. Roger fick för sig att jag sitter och kollar igenom hans dator. Han tror jag kollar vad han kollar på. Jag hade mitt Google-konto inloggad på hans dator. För att han skulle slippa en massa reklam. Men han trodde att jag spionerar på honom. Så jag blev vrål arg. Jag loggade ut mig på hans dator och nu vet han inte hur man kommer in på youtube. Inte mitt fel att han inte vill lära sig heller. Han litar alltid på att jag gör allt för honom. Nä någonstans får det vara bra. Nu ska jag snart sova. Kram på er ute i världen. ❤️👍🏽

  • 40 readers

Likes

Comments

Idag hade jag en träff med min psykolog ,och det behövde jag, Har inte många jag pratar med om saker och ting som händer omkring mig,
Det blir bara fel på det viset och Ewa har ju betalt för att lyssna...Idag bröt jag ihop lite hos henne.
Hon ser att det tar på mig att behöva vara den starka hela tiden. Jag ska backa lite nu När det gäller det mesta.. Jag och Roger har haft det väldigt bra nu ett par veckor. Och vi har inte varit osams en gång på länge. Det känns underbart. Men vi har ett typ avtal med. Så det har räddad mycket.

Idag var jag senare hos Ewa, Så när jag åkte hem så stannade jag på Mirum och tog en sallad på Lindahls. Sen in på Clas Ohlsson och arken ZOO
Sen åkte jag hem till mina söta vovvar, dom blev glada att se mig. Och jag blir så glad att se dom. Mina bästa vänner i världen. Älskar dom villkorslöst..Idag ska Roger lägga på vinter hjul på forden med, det gör han på jobbet innan han åker hem.. Så nu kan snön komma.
Jag hoppas jag kan börja ta tag i träningen igen, har inte tränat på ett tag nu, så det blir lite som att börja om igen. Ja nu är magkatarren över för denna gångenm men man vet aldrig när den kommer igen. Nu ska jag inte sitta här och skriva mer. men vi ses..... kram

Likes

Comments

Fy fan för denna smärta man får av magkatarr😥

Det är som tarmvred eller kan tänka mig när man har fått problem med blindtarmen.
Jag har inte ätit på en vecka. Levt på Nyponsoppa och loka.
Allt har bara fart ut ur kroppen på ett eller annat sätt. Detta började i fredag till Lördag natt. Kramp i magen. kräkas som en dåre. toabesök. smärta. Kramper om vartannat. Vi var säkra på att det var magsjuka först. eftersom det kom som ett slag i huvudet.
Jag sov en timme den natten. Trodde jag blev lite bättre på lördagen,men det var ju bara väldigt tillfälligt. Så pass att jag kunde gå ut och mata mina kaniner..städa några burar. Inte alla. stackars kaniner. Sen blev det sängen för min del hela helgen.Ja jag var och matade kaninerna morgon och kväll. och chinchillorna. men sedan däckade jag. Hade feber nattetid. Frös så jag var tvungen att ha kläder på mig och täcke plus filt. Mina hundar har agerat värmedyna på magen.
Så har det hållt på hela veckan, Jag ringde vårdcentralen och prata med dom, och jag förkalrade att jag misstäkte magkatarr för jag har haft det några gånger förut. Hon sa att ingen fast föda utan bara nyponsoppa och vätskeersättning så det fixa vi hem och det gick bra med nyponsoppan,men inte med blåbärssoppan. Sen har det funkat, men jag har ändå sprungit på toan. Ut lika fort som in.
Jo det är ju så att jag började med LCHF för en månad sedan. och folk varnade mig för min mage, men jag tänkte hur jobbigt kan det vara. När man bestämt sig att verkligen ge det en chans. handlade massa saker som man skulle ha hemma och så, Då sket det sig. Magen slogs ut.
Jag gick ner ca 8 kg på denna vecka. Mer än jag gjorde på LCHF PÅ EN MÅNAD Men då ser man hur mycket vätskan gör i kroppen. Ja den gör att man vägen en del. Men nu har jag gått upp 2 sedan jag började med nyponsoppan och lite bröd. Så nu gäller det att vara försiktig. Igår fick Gubben en hel Landgång av mig.Jag tog inte en smakbit. Jag törs inte. Jag har ätit en halv potatis i dag med en bit torsk. Så nu ska jag vara mer försiktig med vad jag äter. och ska försöka börja träna snart igen. Men vill bara att smärtan försvinner helt. och att jag inte behöver springa på ton så mycket.
Idag skiner solen och det är skönt. Min sambo och jag har inte varit såta vänner under denna vecka, Jag har inte varit så rolig alls,men jag bad om förlåt i går, på mitt sätt,med rosor och mat..
Han ber om förlåt på sitt vis, som jag inte skriver här. Ja inte det ni tror nu alltså. Sex.
Nä hä. Vi har en kompromiss. Den får vi ha för oss själva.
Nu ska jag avrunda denna sida för jag ska kolla på något annat att göra. Men vi ses. Utan LCHF.
Tjillevippen..

Likes

Comments

Vardag

Hej. Jag ska gå vidare med livet. Jag vet bara att jag har mina svackor. och den är djup. Men min ilska gör mig bara starkare. Jag blir arg på att bli missförstådd i allt jag säger. Jag har skrivit att jag har haft det tufft nu ett par veckor. Jag vet att det går över, men jobbigt. Men det är ju så med mig.. Jag går hos min psykolog och jag pratar med henne om allt, och det är den ända jag kan prata med om allt. För det blir så fel att prata med andra. Jag har flera vänner med att prata med, men jag vet att allt jag genomgår vet ingen. Mer än Ewa... Jag kan bara tala om att för några veckor sedan så var Roger och jag ute och åkte hoj. Min känsla var att bara släppa taget och falla. och det är inte på grund av Någon särskild. Jag kommer alltid ha tankarna där. Hur man gör, Det är tankar jag har varje dag. Hur ska jag göra, vilket är humanast. Ja det är så det är. och det är bara Ewa min psykolog som vet att jag vill släppa taget.
Jag är ensam kvar av en hel familj . Båda bröderna och Min far. Ja visst har jag mor kvar, men det är lite jobbigt med den relationen. Det vet ju många att det kan vara så i ett förhållande med sina föräldrar. allt är inte dans på rosor. 😣
Jag hoppas en dag att det blir bra. Men jag måste överleva ett misslyckande..
Ett lyckat ärende är att min bil är lagad och det kostade inte skjortan..
Jag har inte tränat på en vecka snart och jag har inte ätit sedan i måndags. men det har ju i alla fall blivit 2 kg lättare.. Så ja jag kanske har lättare att gå ner utan mat och mycket rörelse. Igår tog jag en promenad på 2,7 km men jag har svårt att gå längre på grund av min vänstra höft kula, känns som den ska gå rakt igenom kroppen.
Nu har jag tittat på veckans brott. och bonde söker fru. Så nu ska jag väl försöka hitta disk bänken. Har inte lagat någon matsäck till roger eller frukost. Jag har inte brytt mig alls. Han har inte klagat heller. Han klagar aldrig på att inte få mat eller diskat.
Nu kommer jag inte skriva mer för stunden. Missförstå inte det jag skriver nu.
Och ingen annan har tagit någons plats i livet. ps Roger ska till Polisen någon dag med lite papper och se om dom skrattar honom i ansiktet eller inte. Men jag sa att han får inte bara lämna dom för då
slänger dom dom bara.... DSLikes

Comments

Varför ska jag kämpa hela tiden om allt.
Bättre att sålla ut saker och bara ge sig av. Bort från allt...
Känner bara att det inte är så många som saknar mig på det viset.
Känner mig ganska ensam i mitt liv. Jag har vänner, men det är inte det som fattas. Det är resten av mig som fattas. Jag får kämpa för att behålla vissa saker, välja för att bevisa vad jag vill.
Jag vill inte behöva välja, utan jag ska kunna ha flera saker samtidigt.
Jag vet att det är svårt för en viss människa att leva upp till det som krävs. Men jag ber dig bara att snälla försöka för min skull. Men du läser inte min blogg så du vet ju inte att det har med dig att göra.
Jag kanske ska packa ner mina saker och ge upp.
Ge upp allt vi skulle kunna ha haft.
Varje dag får jag sitta och veta att Du är inte så omtyckt när det är på ett visst sätt..
Jag vet att till och med när och kär till dig har svårt att ta det. Jag har tur som har någon som förstår och känner som jag. Vi vill inte lämna dig på något vis. Men vi måste snart göra våra val för att orka leva...
Ja troligen är det inte många som hänger med, men det är inte det som är det viktigaste, Utan att jag kan skriva det...
Idag bad jag om en lättare sak, men det blev inget av med det heller. Då blir det att man snart ger upp och frågar inte mer om saker. Jag skiter i det.
Jag känner att mitt mående har mycket med min kropp att göra just den här gången med. Jag känner hur stor och fet jag är. Och det är jävligt frustrerande att inte kunna göra mer åt det än vad jag gör. Jag har inte ätit sedan i Måndags lunch...
Jag tog lite kvarg och frysta bär i går. Men jag är inte hungrig. men det hjälper inte vikten heller. Känns som jag lägger mig ner och dör snart. Orkar inte vara sä här. Vill ha mindre kropp. Må bättre orka mer.
Nä nu skiter jag i detta. Får se när jag skriver igen. Rensar mycket på facebook nu. och kommer göra det på Instagram med..
Men ses när vi ses.

Likes

Comments

Idag är det ingen rolig dag. Mår pizz. och jag blir så deppig när man sen ser vad polisen skriver i tidningen. Dom ljuger eller skarvar...

Men i går blev det lite sanningar.Dom svider. Jag fick mardrömmar av dessa ord.
Jag älskar Roger. Men i bland spelar det ingen roll. Jag älskar andra med. Mina nära. Och då kan det vara svårt att höra att dom Inte vill komma och hälsa på . Eftersom Jag bor i hop med R..

Ja nu sitter jag och gråter. men det är för att jag känner att det smärtar..
Jag vet att det inte var för att såra eller nått sånt. men ibland spelar det ingen roll. Jag har mina perioder, då jag inte kan ta saker till som det är.
Jag älskar Roger, fast han har sina sidor. Och han har sina problem, och jag har mina.
Jag har mina sjukdomar. Han har sina. Han kan vara väldigt elak.Ja men det kan nog jag med. men det är ju ingen som vet, eftersom jag alltid är det hemma.

Jag träffade Roger för 7 år sedan. Visste vem han var innan. Jag valde honom, Han valde mig. Jag har min diagnos. Bipolär och det är inte lätt att leva med den sjukdomen , vare som person som har sjukdomen eller den som lever tillsammans.

Jag hade inte varit det jag är i dag om jag inte varit tillsammans med Roger, Jag hade aldrig klarat en skuldsanering. Jag hade aldrig haft min bil. Eller mina djur.
Jag vet inte vart jag hade varit i dag om jag inte träffat Roger....

Rökfri,spritfri,skuldfri,.... Men mycket fet i stället. Och det trycker väldigt mycket just nu.
Jag mår så dåligt av att väga som jag gör. Känns som jag gör allt utan resultat. Men jag måste ju börja någonstans.
Tränar massa som en av vännerna sa. Jag måste lära mig att mäta i stället för att stirra mig blind på Vågen.....
Måttet har försvunnit 2 cm men det känns inte tillräckligt på den tiden....
Jag får mycket beröm och stöttning av vänner. och det känns skönt.
Ja jag fick äntligen höra Roger när han sa att han tror på mig när det gäller LCHF Han tror på mig. Men jag vet att det är svårt och jobbigt att tro på någon som inte kan visa några resultat.
Nä nu slutar jag skriva för dagen, ska utnyttja dagen till städning. då huvudet inte hinner fundera å¨allt annat. Typ Rogers Bror som dom inte vill leta efter, för dom har ju Mord som är viktigare. Fy fan säger jag...
AVSLUTAR NU


Detta hål ska jag försöka undvika ramla i

Likes

Comments