Header

Instagram@marensrohne

Dette liker jeg! Freshe farger, et statement tilbehør og noe eye-cathcing. Jeg kaster meg på denne trenden i sommer - uten tvil!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Debatter. Sterke meninger. Sårede følelser. Hat. Kjærlighet.

Nikab-forbud? Hijab i politiet?

Spørsmålene og debattene flyter over. Jeg blir både sint, lei meg og forbannet når jeg leser i VG's kommentarfelt. Hvorfor? Forrige gang var det fordi en 13 år gammel jente iført hijab på profilbildet sitt hadde skrevet under artikkelen angående Nikab-forbud "Skjønner ikke hvorfor dere hisser dere opp så fælt, kan ikke folk få lov til å gå med det de vil.." Kommentarene tilbake mot henne HAGLET. Voksne mennesker bak et tastatur trakasserte henne på grunn av en enkel uttalelse. Spesielt vanskelig å glemme var en kommentar fra en mann i 60-årene "Sier du? Få av deg det dustete hodeplagget ditt a". Dustete hodeplagg? Jeg leser og kjenner at jeg rister i sinne. Klikker meg inn på profilen hans, blar gjennom profilbildene. Ser at han er bosatt på et lite sted i Norge, ser ikke ut til at han særlig med familie. Håper og tror han angrer på det han skrev til en jente over 40 år yngre enn seg.

Idag gikk jeg forbi to damer kledd i Hijab. De gikk opp Markveien på Løkka. Smilte, lo og bar poser fra den lokale grønnsaksbutikken. Da de så meg (kledd i en kort shorts, bikini topp, tynn hvit singlet og med et par synlige tatoveringer" stakk de hodene sammen og skravla gikk fortere. De sluttet å le, de begynte å stirre.
Tankene mine svirrer, har jeg på meg for lite klær? Jeg kjenner klumpen i halsen. Jeg vil ikke bli sett på på den måten. De stikker hodene sammen og skravlingen høres nå mer ut som kjefting. Vi kommer nærmere hverandre, jeg stopper opp og sier Hei. Damene ser overrasket på meg og sier med de blideste fjes Hei tilbake. På gebrokkent norsk kommer det ut fra den ene munnen "vi snakker om hunden din, den er så søt. Den ligner på en dyr.. Hva heter det?" Rev svarer jeg og ler. Damene svarer, smiler og sier hadet.

I en situasjon, får man en reaksjon - avhengig av mange ting, men også ambisjon.
Jeg skal ikke sitte her og si at jeg mener ditt eller mener datt. Men min ambisjon er at vi respekterer hverandre, vi ser hverandre i øynene når vi står på butikken, vi stiller opp som medmennesker. Jeg er glad jeg stoppet og sa Hei, jeg er glad jeg ikke dro hjem og skrev en sint facebookstatus eller kommenterte ett VG-innlegg. Kjærlighet. Alltid kjærlighet fremfor hat.

x M

Likes

Comments

BBQ W. FRIENDS 

Sko - NLY Shoes 399,- Kjole - NLY One 399,- Veske - Marc Jacobs 2 699,- BH - OW Intimates 349,-


BEACH LIFE

Solkrem - Hawaiian Tropic 139,- Badedrakt - NLY Beach 349,- Solbriller - Quay 499,- Espadrillos - Michael Kors 1 049,-


ON MY WAY TO THE GYM

Pants - Nike 499,- Sko - Nike Air Huarache 1 199,- Bag - Day Birger et Mikkelsen 599,- Hoodie - Nike 499,-


LET'S GRAB A COFFEE

Ring - MINT by TIMI 129,- Sko - Bianco 699,- Jeans - NLY Trend 499,- T-shirt - BACK 799,-


SUMMERPARTY

Kjole - NLY trend 399,- Sko - Henry Kole 1 399 - Clutch - Love Moshino 1 499,- Øredobber - Lily and Rose 999,-


Så mye fint i butikker og på nett nå, det er virkelig høysesong for alle årets sommervarer. Siden jeg prøver å beherske meg litt før jeg reiser til USA, så er det veldig fint å hente inn litt inspo. Har akkurat scrollet meg gjennom hele Nelly.com og funnet noen godbiter. Håper dere liker det! 

​NB! ALLE BILDER OG PRISER ER HENTET FRA NELLY.COM 


x M

Likes

Comments

Satte meg opp på venteliste på Gucci sine loafers tidlig i vår en gang. Siklet på de med pels så sykt lenge, og så klart var det litt for mange på listen før meg. Kom over kjærlighetssorgen, og bestemte meg for å spare pengene til alle de fine vintagebutikkene i Los Angeles og shoppingen på Manhattan i sommer.

Da jeg var i Stockholm i helgen kom jeg over disse, som er en slags replika og jeg ELSKER de. Piffer opp et antrekk perfekt, og helt etter min stil. De er fra River Island og jeg betalte rundt 500,- ☺️ LOVE THEM.

x M

Likes

Comments

Perfekt helg i Stockholm, og hjemme igjen til regn i Oslo. Kjipt? Haha, neiiida. Har så sykt mye å gjøre at det er egentlig helt greit. Planen i dag var å sortere klesskapet mitt, og levere en haug med gamle sko/klær i en Fretex-conatiner. Så langt har jeg kun sittet og sett på Good Behaviour på Sumo, og drukket iste. Etter jobb da vel og merke, har fått noe produktivt ut av dagen. Hehe.

Som dere vet, så er jeg i sommermodus om dagen- og planlegger en roadtrip i nærmeste fremtid. Det kan være hvor som helst egentlig, bare ikkke så mye mer enn 7-8 timers kjøretur (gjerne mindre også) fra Oslo. Skulle ønske at jeg fikk tid til å reise langt, med tanke på at jeg omtrent ikke har vært lenger nord enn Lillehammer... Haha. Men sånn blir det altså ikke denne gangen!

Okei, så kom med tips folkens - jeg trenger masse inspirasjon! De to eneste stedene jeg kommer på at jeg har lyst til å reise er Bergen og København. Fordi jeg har venner der som jeg har lyst til å besøke. Haha. Liker begge byene veldig godt, og spesielt København. Men nå er jeg i mood for å prøve noe nytt. Har ingen spesielle kriterier egentlig, men er hyggelig med litt lokale steder. Det siste jeg vil er å vandre rundt på et nedslitt kjøpesenter med en H&M og Carlings. Haha, det har vi nok av her i Oslo. Hvis dere skjønner? Så dersom noen har noen tips, fyr løs.

x M

Likes

Comments

Åh! Stockholm er alltid så fin på denne tiden av året. Jeg var her for to år siden på akkurat samme datoer faktisk, helt tilfeldig. Kom fredag kveld ganske seint, og kjørte rett til leiligheten til Stina i Sollentuna. Superfresh leilighet i et nybygg.

I går sjekket vi ut 'Smake på Stockholm' i sentrum. Superkult konsept hvor flere restauranter/cafèer setter opp boder i Kungsträdgården. Masse sitteplasser, musikk og mulighet for å kjøpe øl/vin! Dødskult konsept, sånn vil jeg ha i Oslo også.

Måtte selvsagt svinge innom stureP på kvelden, og der var det selvfølgelig god stemning! Haha.

Nå sitter vi og ser på veldedighetskonserten i Manchester. Utrolig fint og rørende, i tillegg til en sterk line up! Bruk hashtaggen #onelovemanchester, gi en liten pengestøtte eller send varme tanker til ofrene med familier. KJÆRLIGHET ER ALT, folkens.

x M

Likes

Comments

I går var det første juni, og i mitt hode er sommeren offisielt i gang! HIPP HURRA. Sommeren er fylt med eventyr og spennende planer.
Jeg er en person som setter pris på alle årstider, og på slutten av hver årstid blir jeg alltid rastløs. Jeg syns hver årstid har noe fint ved seg, og det finnes alltid noen glede seg både over og til. Rart? Haha, i begynnelsen av April er jeg klar for å kle meg i sommerkjoler og i August vil jeg finne frem skinnbukser og ullskjerf.

MEN, nok om det. Nå er jeg 100% i sommermodus og 100% lykkelig. Jeg er i Sverige i Stockholm og besøker en av mine beste venner. Skal være her i Pinsen. Stockhol er såååå fint, det frister nesten litt å pakke livet mitt i esker og kjøre flyttebilen hit!

x M

Likes

Comments

Hei godtfolk!

Festivalen sommeren kommer snart med et brak, og jeg er så heldig å få gi bort to billetter til en heldig vinner. Jeg har blitt invitert på Trestokkfestivalen i Finnskogen, med en hel gjeng fete mennesker - og nå kan DU bli med meg!


Tagg en venn du vil ta med deg i mitt nyeste bilde på Instagram, og jeg trekker en heldig vinner mandag 29.05. For å øke vinnersjansene kan du sjekke ut @trestokkfestivalen på instagram, og bli med i trekningen om VIP-billetter.

Trestokkfestivalen holdes i Finnskogen 29 juli, og artister som Madcon, Anastacia, Morten Abel m.m. kommer! Les mer på http://trestokkfestivalen.no og bli med på et av årets morsomste eventyr!!

SPONSET INNLEGG

// BILDENE ER LÅNT FRA SØSTERFESTIVAL I DANMARK

Likes

Comments

Dagens shorts og topp er fra Vero Moda. Elsker fargen og stoffet. Perfekt for en sommerdag som dette:-) ha en fiiin kveld i solen!

Likes

Comments