Hei søte dere!

Nå er endelig termindatoen til lille prins her! MEN det virker som om han har god tid på å komme ut.. Har ingen tegn til fødsel, og jeg sitter i grunn bare å venter.. Jeg og kjæresten har selvsagt klart å pådra oss bihulebetennelse begge to, så jeg ligger strekk ut i sofaen med feber, tett nese og hodepine.. Har derfor ikke orket å blogge de siste dagene.. Kjæresten er heldigvis på bedringens vei, så nå krysser jeg fingrene for at penicillin kuren min starter å virke snart på meg også!
​ Ha en riktig fin søndag videre!💜

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Noe som virkelig hører sommer til er å plukke blåbær! Jeg og kjæresten var nemlig ute på en liten tur i går kveld, og jeg følte meg som en liten unge igjen da jeg spiste mer blåbær enn hva jeg plukket.. Noen som kjenner seg igjen? Turen ble toppet med nystekte rundstykker og fersk hjemmelaget blåbærsyltetøy til kvelds, litt hverdagsluksus må man unne seg!

Likes

Comments

Åh ingenting slår en riktig fin solnedgang når det er helt vindstille. Bildene er tatt for en ukestid siden da jeg og kjæresten var ute og spaserte ved sjøen. 

Og nå er det faktisk bare 3(!) dager igjen til termin! Så her går dagene for det meste kun i venting på at noe skal skje! Alt er klart og vi reagerer ved hver minste rykning/smerte jeg får, men det virker som om lille har det litt for godt i magen til å komme ut helt enda.. Krysser fingrene for at han vil ut og hilse på oss om ikke så alt for lenge!

Likes

Comments

Endelig har jeg fått et nytt kamera! Nå klør det i fingrene til å ta ordentlige bilder igjen, og med dette kan jeg også filme (noe jeg ikke kunne med det gamle kameraet mitt..)! 

Kameraet jeg endte opp med er et helt annet kamera enn det jeg i utgangspunktet skulle ha, men på grunn av dårlig kommunikasjon/service på en fotobutikk i Haugesund endte jeg opp med å bruke mye mer penger på kamera enn det jeg i utgangspunktet skulle.. MEN jeg angrer ikke et sekund! Kameraet er helt fantastisk! Det er så mange forskjellige innstillinger på det, lett å lære med og enda enklere å håndtere. Jeg kan på det sterkeste anbefale Olympus OM-D E-M10 Mark ll til alle som er ute etter et bra, lite og lett kamera! Mitt kamera er kjøpt på JapanPhoto og kostet 6999kr! Anbefales på det varmeste!

Likes

Comments

Nyter dagene på verdens vakreste hjemsted, Bømlo❤️ Kjenner det er ekstra godt å vokne opp til denne utsikten etter en hard uke med oppussing i Bergen! Magisk

Likes

Comments

Mye nytt og spennende skal skje fremover nå, ettersom lille prins kan komme når som helst. Og vi er så spente! Nedenfor ser dere de tre tingene jeg gleder meg desidert mest til i sommer.

🌸

- Den dagen lille prins melder sin ankomst til verden er en dag jeg og kjæresten gleder oss fryktelig mye til. Tenk at om ikke så lenge er vi en liten familie på tre. Ting begynner endelig å bli klart, sengen til lille prins er redd opp og klar, vogna står ferdig pakket opp og bilsetet er plassert i bilen. Det blir SÅ spennende og gøy å endelig få han i armene etter at han har tilbrakt de siste 9 månedene i magen min og gjort seg klar til å møte oss. Vi gleder oss i hjel til han har tenkt å komme!

🌸

- Gleder meg veldig mye til at vi kan flytte inn i en HELT ferdig oppusset leilighet. Vi jobbet på spreng i over en uke, reiv og la gulv, malte alle vegger (og litt tak) i leiligheten og fremdeles gjenstår alt av elektrisk som skal gjøres på nytt, kjøkken må monteres, rørlegger må komme og ordne klart for nytt kjøkken, møblene vi har bestilt må komme og mye mer. Den dagen vi kan flytte inn i en fullstendig ferdig leilighet blir så spennende!!

🌸

- Kvelder på hytta/terrassen/brygga og nyte kveldssola med et glass vin og en skål med jordbær! Så lenge dette regnet som plasker ned her nå forsvinner og sommerværet melder seg skal kveldene når lille prins sover tilbringes til å nyte sommeren!

Likes

Comments

Nå begynner det å bli en stund siden jeg var på gravid fotografering, men jeg vil likevel dele noen med dere! Når jeg var i Sverige tok søsteren min som er fotograf bilder av meg og magen, og resultatene ble helt nydelige. Er en utrolig rar tanke å tenke på at om ikke så lenge er magen borte, og lille prins er kommet ut til oss!
​- Håper dere liker bildene💜

Besøk gjerne hjemmesiden til søsteren min for å se noen av de fine fotografbildene hun tar!  
ISOLETTA FOTO 

Likes

Comments

Nå går dagene virkelig i surr her!! Plutselig har det gått alt for lenge siden jeg har blogget igjen, og jeg føler timene i døgnet ikke strekker til lengre! Vi overtok leiligheten for en uke siden, og det som kun skulle være å male noen vegger å bytte golv, ble plutselig til å rive og planlegge nytt kjøkken, male hele leiligheten, legge varmekabler, legge gulv og mye mer! Heldigvis får vi masse god hjelp, det kjennes godt i kroppen at terminen til lille prins bare er 13 dager borte💙

​krysser fingrene for at vi blir fort ferdige før lille prins melder sin annkomst! 

Likes

Comments

Hei fine! Ettersom vi har stresset mye med pakking av leilighet, kjæresten som har hatt mye eksamener osv. har vi nå rømt på besøk til moren min i Stavanger! Vi kom i går, og da vi kom fikk vi servert reke og kake! Snakk om luksus!

I dag har vi vert rundt overalt for å prøvd å sett på hvilke møbler vi vil ha i leiligheten, og drømt oss bort i hvordan vi skal ha det! Tenk at det er allerede på mandag vi skal få den! Kjenner jeg gruer meg litt til å rive gulv, male vegger å legge gulv som veldig høygravid! Kjenner på kroppen at lille prins tar stor plass nå, han gjør meg sliten, hoven på bein/hender osv, så resten av kvelden skal tilbringes på sofaen med beina høyt.

Ha en fin lørdag alle søte!

Likes

Comments

Snakk om å være verdens dårligste blogger... Dagene går i et for tiden, vi bor oppi flyttekasser og egentlig et fullstendig flyttekaos. Nå er det bare en uke til vi overtar leiligheten, og vi har så mye som skal gjøres før det! Gulv skal velges, farger veggene skal males i skal velges og mye småting må fikses. Og oppi alt dette er det bare 30 dager igjen til termin datoen til lille prins!

Nå kan jeg endelig si at alt av innkjøp og ting vi må ha er under kontroll! Selv om vi er midt i en flytteperiode kan lillegutt bare komme, vi er super klare og spente! Det kjennes godt på kroppen nå at jeg er inne i de siste 30 dagene, nattesøvnen er borte og jeg blir mye fortere trøtt og sliten. Krysser fingrene for at lille gutt snart vil melde sin ankomst👶🎀💙

Likes

Comments