1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?  

                                              Følsom, morsom, samvittighetsfull, perfeksjonist og rar.

2.Hva har du alltid i vesken?
Mobil, lommebok, nøkler, lepsyl, hårstrikk, hårklemmer.

3. Hvilke nettsider besøker du daglig?
Facebook, VG, Blogg.no, tk.no & Youtube.

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Det er enten søsteren min, eller kjæresten min, spørs hva det er.

5.Hva bestiller du på café?
Jeg bestiller som regel en pepsi max og noe brødmat.

6. Hva bestiller du i baren ute?
Jeg har bare bestilt fra baren et par ganger, og begge gangene har jeg sagt "Bare lag noe godt du"

7. Hva var det siste du skriblet ned på papir?
Det var lappen jeg lå under puta til kjæresten min. Jeg legger alltid igjen lapper og notater til folk. Ønsker de en god dag, sier jeg er glade i de. Legger de i vesker, henger på kjøleskap eller under dyna for eksempel.

8. Hvilke uvaner har du?
Jeg har en god del uvaner. Men jeg er totalt avhengig av å knekke fingrer og gjør det konstant. K O N S T A N T. Det ser ikke bare teit ut, men det begynner å gjøre vondt i fingrene også! Også drikker jeg litt vel mye pepsi max, men oh my god, det er så godt! Help me!

9. Et sitat du liker?
Jeg har mange, som passer til forskjellige anledninger. Men "You gotta be strong, a better day will come" hjelper på de dagene ting ikke er helt på topp


10. Banner du ofte?
J A. Prøver å kutte ned på det hele tiden, men må bare innse at det bor en svær nordlending i meg.

11. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?
Beskjedene når noe alvorlig har skjedd sitter langt inne, men ikke minst kommer jeg alltid til å huske hvor sykt lykkelig jeg ble av at sensoren fortalte meg at jeg hadde fått førerkortet!

12. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Jeg føler meg gamlere mentalt enn mange av de på min alder, men jeg føler meg for ung til å vite hva jeg skal bli når jeg blir stor, ta voksenlivet på alvor med økonomi, forstå politikk, studie og alt som følger med.

13. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?
Jeg tror ikke jeg har noen all time-favoritt. Lana Del Rey sin "Young and Beautiful" er veldig fin, og den kan jeg høre på når som helst.

14. Har du vært i avisen?
Har fått ansiktet trykt i avisen 12 ganger (hver bursdag frem til fylte 12) også har jeg vært med i skoleartikler og forskjellig lokale nyhetssaker.

15. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Ja? Men jeg var veldig lita, og husker det ikke.

16. Har du noen piercinger?
Nei, har bare hull i ørene.

17. Hva synest du om tattoveringer?
Jeg har ikke lyst på selv, men synes det er opp til andre om de vil ha. Jeg bare synes folk tar så utrolig stygge tatoveringer, og nå som alle har det, er det ikke spesielt lengre.

18. Hvilken mobil har du, og hvilke apper er du innom daglig?
iPhone 6. // Facebook, Messenger, Snapchat, Instagram, Spotify, Mail, VSCO, Kamera + kamerarull, notater, mobilbank og VG.

19. Norge på sitt beste?
Det er når man våkner opp på sommeren og sola skinner inn gjennom vinduet, man kan gå barbent i lite klær, spise frokost i hagen å ha lange sommerdager med båt, bading, grilling og sene kvelder. Ahh!

20. Hvilke idretter har du vært innom?
Jeg har gått på håndball, dans, fotball og turn. Men var også med på fritidsordninger når jeg var lita.

21. Hva var det siste du kjøpte?
Den siste transaksjonen på kontoen min er blandevann til nyttårsaften på Shell.

22. Hva gjør deg lei deg?
Jeg er et veldig følsomt menneske og blir oftere lei meg enn glad. Jeg blir lei meg når andre gråter, når jeg er uvenn/dårlig stemning med noen, når noen sier noe stygt om/til meg, når jeg har planlagt noe med noen og ting blir endret i siste liten eller avbrutt og ikke minst når jeg får kjeft, JEG HATER Å FÅ KJEFT!

23. Hva gjør deg glad?
Sol, god musikk, en god dag, å føle seg fin, kjærlighet og kribling i magen, familien min, når jeg har det morsomt med vennene mine, å reise, mat, en dag fylt med planer og penger.

24. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?
Akkurat nå drømmer jeg om å dra til Maldivene. Men da tror jeg noen må åpne pengboka si for meg, for herregud for en dyr destinasjon!

25. Hvor er dine drømmedestinasjoner?
Okei, leggo; Thailand, Bora Bora, Maldivene, forskjellige plasser i USA, Hawaii, Australia også vil jeg oppleve regnskog, ørkener og fine landskap i Afrika og ja, egentlig vil jeg bare reise overalt, jeg! Who´s with me?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I år har jeg egentlig ingen nyttårsforsetter. Nyttårsforsetter gir meg bare press, og med press klarer jeg ikke noe. Mine mål for 2016 er å explore the world, be happy & love myself. That should be it.

Likes

Comments