Heihei. Nå kommer endelig innkjøpsinnlegget. Fikk tatt noen bilder mens det ennå var lyst ute. Dette er de innkjøpene jeg har gjort de siste dagene. Har også blitt noen flere småting, med ser ikke på de som veldig interessante å dele på bloggen.

Så følgene innkjøp var en mascare fra Maybelline. Er veldig fornøyd med den, og den ble testet av til å bli best i test. Den var på kampanjetilbud hos H&M, kostet 99kr. Neglelakkene kjøpte jeg hos BikBok, kostet 5 kr per stykk. (Fjorårets). Jeg kjøpte også et skjørt og en topp, fra BikBok. Skjørtet koste 249kr, toppen 199kr. Bedre bilder av dette kan du finne på BikBok sin nettside. Skjørt HER, Topp HER.

Håper alle sammen har hatt en kjempefin onsdag, og at kvelden blir like bra 💗 Min dag har for det meste gått til skolearbeid, resten av kvelden skal jeg prøve å få slappet litt av. Får se om jeg klarer det da. 

Hvordan har din dag vært?

Vi blogges.
MarenMaehlum

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei igjen alle sammen. Jeg beklager for at det ikke har blitt noe særlig med blogging de siste dagene, men jeg har vært opptatt med andre ting. På skolen skjer det også veldig mye denne uken, så har vært nødt til å utsette innkjøpsinnlegget mitt. Det kommer så fort som mulig! Dagen i går gikk til skole og en rask tur på Jessheim. Måtte kjøpe noen ting jeg trenger til helgen. I dag kommer det for det mest til å gå i engelsk, siden jeg har samtale i morgen om den industrielle revolusjonen.

​Håper alle får en kjempe fin dag, vi blogges.
-MarenMaehlumPS: Må benytte anledningen til å si GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE MARIE SOM HAR BURSDAG I DAG 💗💗 18 ÅR, WOHO

  • 64 lesere

Likes

Comments

​God søndag alle sammen! Håper alle har hatt en like fin helg som meg. I går var jeg på Jessheim, shoppet litt før jeg og kjæresten min spiste middag sammen💗. I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg har vært på trening, før jeg nå skal starte med litt skolearbeid. Jeg tenkte jeg skulle lage et innkjøpsinnlegg senere i dag, men først er jeg nødt til å få unna skolearbeidet. 

Ha en fortsatt fin søndag 🌸
vi blogges senere.
- Maren Maehlum

Likes

Comments

Endelig er det lørdag! En lang skole- og jobbuke er over for min del. Jeg beklager for at det ikke ble noe blogging i går, men jeg hadde dessverre ikke tid. Gårsdagen gikk til skole, shopping og å slappe av. Etter skolen i går dro jeg og venninnen min Mina til Strømmen storsenter for å shoppe. Hadde en utrolig koselig fredag med henne, fikk også kjøpt litt ting jeg trengte. Tenkte jeg skulle lage et innkjøpsinnlegg med ting jeg har kjøpt de siste dagene.

I dag har jeg vært på jobb, senere i dag blir det en tur til Jessheim Storsenter, for shopping og spising. Tenkte jeg kunne legge med dagens jobb-outfit:

Støvler fra Dr. Martens - Skjerf fra Cubus - Bukse fra Lindex - Topp fra BikBok - Cardigan fra Cubus.

Nå tenkte jeg bare å slappe av, før jeg skal videre til Jessheim. Håper alle sammen får en fin lørdag 🎀

Hva synes du om dagens outfit?
Hva skal du i helgen?

Vi blogges.
Maren Maehlum

Likes

Comments

Velkommen tilbake til bloggen min💗 Vil bare si tusen takk til alle som var innom bloggen i går. I dette innlegget skal jeg skrive litt om meg selv. Det er ikke så mye interessant om meg, men tenkte dette var en fin ting å gjøre uansett. 

Jeg heter Maren, jeg er 18 år gammel og kommer fra Nes i Akershus. For tiden går jeg på studiespesialisering på Nes VGS. Jeg jobber også som skoselger for Eurosko. ​Mye av tiden min går til skolearbeid, det som blir igjen til fritidsaktiviteter, bruker jeg på å være med venner, høre på musikk, være med kjæresten min👫 og trene. Jeg er interessert i musikk, jeg synger, spiller piano og gitar. Har tidligere tatt sangtimer, og også sunget i Oslo domkirkes ungdomskor. Nå for tiden går mye av min fritid med til trening, og dette er virkelig noe jeg har begynt å like. 

Jeg har hatt flere blogger tidligere, men ga meg med blogging for ca. 1 år siden. Etter mye fram og tilbake har jeg nå tenkt å prøve meg som blogger en gang til, så vi får nå se hvordan det går. Denne bloggen kommer nok for det meste til å handle om meg og mitt. Dette er et sted hvor jeg har mulighet til å få skrevet ned tankene mine og delt dem med dere. Det kommer til å komme innlegg om min hverdag, trening, musikk, anbefalinger, antrekksinnlegg, ønskelister, og myemye mer. Er det noe dere vil jeg skal skrive om så er det bare å legge igjen en. 

​Jeg skal prøve så godt jeg kan å bli flink på og ta bilder til dere. Er lenge siden jeg har tatt bilder nå, så er vel på tide å tørke litt støv av kameraet. Jeg skal også prøve å få blogget så ofte jeg kan.

Hvis det skulle være noen spørsmål om meg eller bloggen, nå eller senere, er det bare å ta kontakt med meg. 

Jeg håper dere kommer til å like den nye bloggen min, og at dere har lyst til å følge meg framover💗.

- MarenMaehlum


Likes

Comments

Hei alle sammen! Etter mye frem og tilbake har jeg nå bestemte meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har tidligere hatt en blogg hos blogg.no, men sluttet for en god stund siden. Tenkte nå å prøve meg hos en ny bloggplattform. Må bare si at jeg liker den så godt allerede! Spesielt måten å redigere designet på er så enkelt i forhold til på de andre bloggporttalene. På denne bloggen kommer jeg nok mest til å skrive om min hverdag, dele bilder med dere, og også inspirasjon. Det neste innlegget jeg kommer til å skrive, vil mest sannsynlig handle om meg.

Kjenner at de gamle bloggvanene ikke er helt på plass, men det kommer vel med tiden.

Ha en fin kveld alle sammen!
Vi blogges.
MarenMaehlum

Likes

Comments