LIFESTYLE

Selv om påska i år ikke ble bestående av skikjøring, rødvin og toppturer, var jaggu ikke Solo Super og solveggen så aller verst likevel...

@ Grong, Bjørgan

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

FORELDRESKAP

Det er helt utrolig rart å tenke på at vi nå har kommet til siste fase av svangerskapet, og at jeg fra i dag kalles høygravid. Månedene har flydd av gårde, uten at jeg helt kan komme på hvor de har blitt av eller hva de har blitt brukt til. Jeg vet ikke helt hvordan jeg hadde sett for meg at et svangerskap skulle være, men jeg hadde aldri trodd at tiden ville gå så innmari fort. Det sies at man skal ha 9 lange måneder for å forberede seg på det som skal skje. Hmm.. Det vanskelig å mentalt innstille seg på noe man ikke aner om hvordan kommer til å bli. En ting er å få det materialistiske i hus - enn helt annen ting er å fysisk få babyen vår hjem.
Jeg kan ikke skryte på meg at jeg gjennom svangerskapet har blitt klar, utlært - har blitt forberedt. Men derimot, kan jeg skryte på meg et svangerskap som har bygd seg opp med mer og mer spenning, forventning og glede for hver dag som termindatoen nærmer seg.
Jeg har sluppet unna kvalmen, og vært i fysisk god form stort sett hele tiden. Dagene har jeg prioritert til studie og oppussing, og det er vel mye av grunnen til at jeg synes tiden har gått så innmari fort også. Jeg har holdt meg travel!
Selv om det kjennes at kroppen har blitt tyngre, og at rommet i magen begynner å bli fult opp, krysser jeg fingrer og tær for at formen holder seg bra helt ut. Er jeg i stand til å få unna noen eksamener før kiddo kommer, skal jeg være overlykkelig (!)
Nå tar jeg dag for dag, nyter magen, sparkene, spenningen og de tusen hiccupsene, mens jeg mimrer litt om tiden frem til nå...

Uke 18

Uke 23

Bursdagen min - uke 24

6 måneder

Uke 28

Uke 30

Uke 34

Likes

Comments

LIFESTYLE

Som dere ser har vi ikke klart å holde oss hjemme med oppussing som planlagt denne påska. (Sjokk.) Litt småhindringer gjorde det veldig lett for oss å hive oss rundt å dra på fjellet i stedet. Vi har allerede hatt noen fine dager i Åre.
Nå har vi reist opp til Grong, og skal være her i noen dager. Første dag starter med sol og Downhill-renn i bakken, etterfulgt av afterski.
Fram med høy faktor og solbriller - dette er påske på sitt aller beste!

Likes

Comments

Da er påska endelig her!
Påska er min favoritthøytid. Hvert år pleier vi å ha bilen ferdigpakka til fredags ettermiddag, og da drar vi på tur og bli borte hele påska. Skikjøring, turer og MYE god mat og drikke er vel stikkordene på min perfekte påske.
Men i år blir det en litt annen påske enn vi er vant med. I år blir skikjøringa byttet ut med oppussing og rødvinsglasset byttet ut med Pepsi Max.
Men vi skal kose oss likevel vi!
Riktig god påske! :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Stikker bare snuten innom før jeg skal i min siste matematikkforelesning før påske. Hallelujah!
Etter det skal jeg spise lunch med to snertne sneller jeg ikke har sett på lenge.
Ønsker dere en kanonfin lillelørdag!

Likes

Comments

Liten sneak peak fra det nye soverommet, før jeg setter i gang med maling av vindu og lister. Er bare helt forelsket i denne fargen, Jotun Lady Warm Blush.

Likes

Comments

Hva må egentlig være på plass før mini bestemmer seg for å dukke opp?
Jeg har nå runda internett når det kommer til dette spørsmålet, og vært innom x antall barnebutikker, i håp om å bli litt klokere. Alle har forskjellige meninger. Det som har vært en lifesaver for noen, står ubrukt hjemme hos noen andre. Selvfølgelig er noen ting selvskrevne, som seng, stelleutstyr og vogn, men til og med her er det jo tusen ting å velge mellom.
Noen ganger glemmer jeg at butikkene mest sannsynlig kommer til å ha åpent etter fødselen også, i tilfellet vi finner ut at det er noe vi har glemt. Samtidig er det jo ikke til å komme unna at det er stas å handle og planlegge. Det å få det materalistiske inn i hjemmet vårt, gjør det hele mer virkelig, og man innser at det ikke er lenge igjen.
Til tross for de tusen ferdigskrevne listene, har jeg laget min egen. Ingen fasit - men min egen lille liste...

Etter litt vurdering frem og tilbake, for og imot, falt valget på Stokke Trailz. Vi er glade i å være ute, og trenger en vogn som triller like godt på brostein som den gjør på skogstier. Jeg synes den også er visuelt veldig fin, og liker at den er så høy. I tillegg er jo Stokke et norsk merke - og det liker vi å støtte! Vi har også bestilt tilhørende stelleveske.
Når det kommer til bilstol har vi gått for BeSafe iZi Go x1 med IsoFix-base. Vi har også kjøpt adaptere, slik at vi kan kombinere understellet til vogna med bilstolen.
Et annet norsk merke jeg har blitt litt fan av, er Easygrow. De har laget et lammeskinn med hull til festene i sportsdelen. Dermed kan du ha det i vognbagen fra starten av, og deretter bruke det i sportsdelen når ungen blir større. Siden mini kommer rett før sommeren er det litt vanskelig å vite hvor stort behov vi har for vognpose. Lammeskinnet skal virke svalende om sommeren og gi varme om vinteren. Kanskje det holder? Om ikke vurderer vi om vi skal kjøre vårposen som heter Easygrow Lite.

Rundt spisebordet har vi også valgt å gå for Stokke - Tripp Trapp og Newborn Set. Jeg liker tanken på at alle kan sitte sammen ved middagsbordet helt fra starten av, og Newborn-setet er også ganske genialt når man skal begynne å gi kiddo grøt.

Badet vårt er relativt lite, så er fremdeles litt usikker på hvordan vi skal gjøre det med stellebord. Men jeg har blitt så sjarmert av det danske merket Done By Deer, så uavhengig av stellebord tror jeg vi går for denne stellematten. De har verdens skjønneste design.

Badebaljen og setet er fra Stokke, og er sammenleggbart. Veldig plassbesparende, med andre ord. Tommel opp!

Ammepute og babynest (BabyDan). Babynest er omdiskutert, men jeg har trua. Kjekt å ha det i sofaen til å sove dupp, og deretter kan flytte over til både seng og vogn uten å må løfte opp kiddo.

Oh yes - her er det mye meninger om hva man bør ha og ikke. Vi går for vippestol og bæresele fra BabyBjørn. Ferdig snakka.

Mange mener man både bør ha lekematte og babygym. Med tanke på at vi bor i en leilighet, og ikke et palass, er det begrenset hvor mye forskjellig utstyr vi kan fylle opp stua vår med. Sebra´s lekematte er ikke for stor og veldig fin! Done By Deer har en babygym uten underlag, så du kan bruke den over alt. Ser for meg den blir kjekk å sette oppå lekematta.

Likes

Comments

Ja, du ser riktig. Ja, dere som kjenner meg holder sikkert på å få hakeslipp akkurat nå. Det har seg sånn at jeg aldri leser bøker (merk: med trykk på ordet aldri.) Jeg har veldig lyst til å lese, da det ser så avslappende ut og forsvinne i en annen verden, men jeg finner rett og slett hverken roen, tiden eller tålmodigheten til det.
Dere fikk kanskje med dere Stian Blipp Show i forrige uke? Der var hvert fall forfatterne av denne boka og fortalte om den. Et par dager etterpå kommer T hjem fra jobbreise, og har den med i gave til meg. Min første bok altså. Min første bok siden barneskolen, om jeg ikke tar helt feil.
Jeg tenker som så at hvis jeg først skal lære meg å like å lese bøker, så må det være en morsom en. I tillegg er det perfekt å begynne på tampen av svangerskapet, da denne hvalen av en kropp ikke er i stand til å gjøre stort uansett. Jeg har trua. Jeg gleder meg faktisk.

Likes

Comments

En litt ironisk tittel med tanke på at jeg nå har inntatt sofaen, og har store planer om å holde den resten av kvelden. Hele dagen har gått med til skole, og i kveld malte vi siste strøk (forhåpentligvis) på soverommet. Det blir så bra!
Men det jeg skulle si var at denne juicen gjorde susen (hehe) midt på dagen i dag, og har følgende ingredienser:

GRØNN JUICE

Halv banan
Halvt eple
1 plomme
En god neve spinat
1 squeezed limebåt
Eplejuice

Likes

Comments

God morgen!
Her sitter jeg med kaffekoppen i hånda, og legger ut bilder der det ser ut som jeg koser meg med den nye Bo Bedre-utgaven som kom i posten. Dette er løgn. Eller ønsketenkning. Jeg sitter med en evigvarende semesteroppgave, og den er ikke fotogen - ei forståelig. Så Bo Bedre får vente, og være min belønning om jeg noen gang blir ferdig med denne oppgaven...

Likes

Comments

Vårt siste prosjekt i leiligheten er den innglasserte balkongen vår, som til nå har blitt brukt som byggeplass. Både jeg og T elsker å sitte ute, uansett vær. Det klør i fingrene etter å komme i gang med den før mini kommer, samt å få den ferdig før utesesongen begynner. Planen er å innrede den som en utendørs stue, med lounge-gruppe og masse planter. Jeg vil ha plass til mange, slik at vi kan sitte en gjeng og nyte sene kvelder i sommer. Vi har ikke alle detaljene klare enda, men her er noen inspobilder...

Likes

Comments

Det er rart å tenke på at det normalt sett bare er 8 uker igjen til vi får møte datteren vår. Rart å tenke på at i snart 4 år har man hvert vant med å bare ha hverandre å ta hensyn til. Nå skal livet bli snudd på hodet, og forbli slik for bestandig. Det kommer et helt nytt menneske som er hundre prosent avhengig av deg. Et menneske du må lære å kjenne, samt å lære bort alt du kjenner til. Det er rart og innmari fint å tenke på. Man skal bli en liten familie.

Likes

Comments

Vi har hatt en utrolig fin, innholdsrik og effektiv helg! Holder på å pusse opp det siste soverommet, så mye av tiden gikk med til det. Dette blir gjesterom i starten, og deretter minis rom når hun skal ha sitt eget. Gleder meg til å vise dere bilder når det begynner å ta form. Av alle fargene i leiligheten er det dette rommet som får den mest delikate. Can´t wait!
Men mellom venting på sparkel- og malingstørking, rakk vi på en hel del andre ting også. Blant annet å henge med disse to fine løvene... Alvin og Lava.

..Og så var det jo søndag, så det var lov å kose seg litt ekstra!

Likes

Comments