Blogg

Nå har jeg brukt de siste dagene til å tenke masse. Det har gått veldig mye på om jeg skal bli værende her på Nouw.com eller bytte tilbake til blogg.no (plattformen jeg brukte før).

JEG HAR BESTEMT MEG! Jeg har valgt å bytte tilbake til blogg.no, for å se om jeg får motivasjonen tilbake igjen. Så jeg håper du vil fortsette å følge meg der :) Som dere sikkert har merket den siste måneden, har jeg ikke hatt noe motivasjon til å blogge, og da blir det jo ingenting for dere å lese, dessverre! Jeg har vel ikke akkurat følt meg helt hjemme her, det er på blogg.no det startet og der jeg hører hjemme.

Men det er en ting... Siden det er mange innlegg som bare er på denne bloggen her, som ikke er på blogg.no, så kommer jeg til å bruke mesteparten av april på å få lagt alle over til blogg. no, så jeg er nok dessverre ikke tilbake med bloggingen før i Mai! Det er synd å måtte si det, men det er ingen knapp som får alle innleggene over til blogg.no igjen, så det jeg må gjøre er å ta hvert enkelt innlegg og legge inn på blogg.no.... Ønsk meg lykke til med det, for det er noen innlegg det!

Hvis noen av dere vet om en rask måte å gjøre det på, SKRIK UT! Jeg trenger virkelig deres hjelp hvis dere vet en mer effektiv måte...

TIL ALLE DERE SOM VIL FØLGE BLOGGEN VIDERE, KAN GJERNE FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK, HVOR JEG KAN OPPDATERE DERE I NY OG NE, MENS JEG BYTTER TILBAKE TIL BLOGG.NO :)

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

God morgen alle mine fine blogglesere! Jeg har akkurat stått opp, og klar for en ny feriedag. Når jeg titter ut vinduet nå er det faktisk superfint vær, blå himmel og sol :) Man kan ikke annet enn å nyte det, så jeg får vel ta meg en tur ut døra i dag og finne på noe fornuftig. 

Nå har jeg tenkt til å finne på noe annet enn å sitte foran mac´en, så vi får blogges senere ;)

Ønsker deg en fortsatt fin påske!☀

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Likes

Comments

Hverdag

I går kveld var jeg med på pappa på jobb, han kjører tråkkemaskin, og det er en fin sjanse til å ta mange fine bilder. Når vi først snakker om bilder, var ikke været helt på topp, men det var blå himmel i små perioder. Så det ble noen bilder.

Å bli med pappa på jobb, er det nærmeste jeg kommer å stå på ski i år, for jeg kan ikke bare dra bort i heisen for stå på ski. Det handler ikke om at jeg er lat, men kneoperasjonen jeg hadde i november. Men neste sesong er jeg forhåpentligvis tilbake, og det gleder jeg meg stort til! Nedenfor kan du se noen av bildene jeg tok :)

Ønsker deg en fin påske videre! ☀

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Likes

Comments

Hverdag

Hey! Nå er jeg tilbake igjen. Jeg er fult klar over at jeg nesten ikke har blogget denne måneden, men jeg har trengt en pause. Det har vært deilig og befriende å slappe av, og ikke tenke på å ta bilder, skrive og oppdatere dere om alt jeg gjør hver dag. Som sagt går jeg på skole, og har nok med det til tider, men nå er det påskeferie og jeg skal prioritere bloggen igjen! Har ikke så mange planer for påsken ennå, men det blir vel noen skiturer regner jeg med ;) Hva skal du i påsken?

GOD PÅSKE! 🐤

Over ser du bilder fra dagen i går, se så utrolig fint det er her nå! I Hemsedal har det vært fint vær og mildt den siste uken, så jeg krysser alt jeg har for at det varer hele påsken også :)

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Likes

Comments

Hverdag

Da var Bendit-alpinfestival over for denne gang, jeg deltok ikke selv, men jeg hadde en lillesøster som deltok sammen med flere av de i Hemsedal alpingruppe! Og derfor tok jeg turen til Ål i går med mamma, for det er nemlig på Ål det skjedde ting i helgen. Jeg ville ikke skrive noe om dette før vi dro av den enkle grunn, at mamma og jeg skulle overraske Mia (lillesøster) og pappa. Men nå kan jeg jo vise dere noen bilder fra dagen ;)

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Likes

Comments

Hverdag

Nå er jeg på vei ut døra, for nå skal jeg et eller annet sted. Hvor vil jeg ikke si ennå, for det er en overraskelse, men lover å fortelle dere det senere. Det er mamma og jeg som vender snuten dit om noen få minutter. Jeg vet ikke når jeg er hjemme igjen, så når jeg legger ut et innlegg om dagen i dag, vet jeg ikke ennå...Nå skal jeg kose meg, så vi får blogges senere!

Og for dere som lurer på hvorfor jeg har hatt "fri" fra bloggen en uke, er det ikke en vanskeligere forklaring enn at jeg har prioritert lekser og prøve, før bloggen. Jeg må også nevne at det er hardt å være tilbake på skolen etter vinterferien, men nå er det bare fem dager igjen på skolen før det er påskeferie :) 

Jeg ønsker deg en super dag!

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Likes

Comments

Kneskaden

Ja, jeg tuller ikke! Det ble en langrennstur på meg, noe jeg garantert vil gjøre igjen om kort tid. Jeg og venninnen min gikk ikke lange turen, men jeg må starte i det små og øke etter hvert. For de som lurer gikk vi fra Tuv til skiheisen her i Hemsedal.

I ettertid av turen har jeg heller ikke hatt noe særlig smerter i kneet, bare litt, men det må jeg regne med! Har ikke så mye mer å si om denne turen, så under vil du få et lite bildedryss...

​Men nå må jeg nesten gå, for jeg skal på en ny langrennstur :) Blogges senere! 

XOXO - MAREN ALEXANDRA

Likes

Comments

Blogg
❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎

instagram til bloggen min :) Så for alle dere som ikke har facebook, eller vil følge meg flere steder finner dere meg HER! Og så finner du facebooksiden HER, hvis du allerede ikke følger den.

Nå om dagen så har lesertallene vært høye, og jeg ser det er fler og fler som liker facebooksiden min. Jeg har fått hele 23 nye, i løpet av de tre siste dagene. Det går bare en vei dette her, og det er framover! Jeg er så takknemlig, og vil takke akkurat deg, for at du leser bloggen min :) Håper dere forstår hvor mye det betyr for meg, jeg vet ikke hvordan jeg skal takke dere. Men for at dette innlegget ikke skal bli så alt for langt, stopper jeg her.

Håper alle får en fin helg! Jeg skal starte helgen med en langrennstur med en venninne. Så det lover bra for helgen min. Mer om langrennsturen senere ;) 

XOXO - MAREN ALEXANDRA 

Likes

Comments

Hverdag

tar jeg toget hjem alene. Haha, av en alder av 15 år! Jaja, bedre sent enn aldri. Eller jeg har tatt toget fra Drammen til Oslo en gang, men det telles vel ikke? For det bare en liten halvtime. Så nå er det første gang, og det blir nok ikke siste for når jeg flytter til Drammen, må jeg jo hjem i blant å hilse på familien! Når tok du toget alene for første gang?

Nå skal jeg bare nyte denne turen, slappe av litt og kanskje få jobbet litt med bloggen. Håper du får en fin dag videre, og nyter de siste dagene av ferien (hvis du har det). Blogges senere ;)

XOXO - MAREN ALEXANDRA 

Likes

Comments

Gjesteinnlegg

​DEL 1 FINNER DU HER!

Når vi var ferdige med den "obligatoriske" og planlagte delen av arbeidsdagen, så visste vi ikke helt hva vi skulle gjøre etter det... vi hadde fått hver vår walkie-talkie i starten av dagen, som vi for en eller annen grunn ikke turte å snakke i, og sjefen sa at vi bare kunne gjøre det vi ville, og hvis noen trengte hjelp, ville de kontakte oss på walkie-talkien. Så vi kjørte rundt i heisen og koste oss vanvittig, og hjalp til når det trengtes. Men skipatruljen handler jo såklart ikke om å kjøre på ski hele dagen! Etter hvert fikk vi høre at noen trengte hjelp et sted i løypen, og at vi "lærlingene" burde komme oss ned og se hvordan de reddet folk. Det stedet vi møtte mest opp i, var blåparken. Det var spesielt et hopp på slutten som var bygget litt dårlig, så det var mange som endte med å skade seg på grunn av for liten eller stor fart.

En av de vi hjalp var en jente på alder som oss, som var her på klassetur, som hadde røket korsbåndet. Det var veldig spennende og nervepirrende å se mannskapet hjelpe mennesker og frakte de ned til patruljehuset på snøscooter eller pulk. Dette var sånn man kanskje så en gang i heisen og kjørte forbi, men nå skulle vi følge nøye med og til og med bidre med ting. Vi så ambulansen komme inn og ta med seg den skadede, og så fortsatte dagen videre. Så sånn fungerte dagene i lange trekk! Om morgenene sjekket vi løypene, og resten av dagen hjalp vi til med andre ting og kjørte for oss selv. En dag hadde vi et kurs i hvordan å behandle folk som hadde skadet seg med bandasjer, nakkestøtte og annet utstyr. Det var kjempegøy å pakke inn Maren og Jon Thore i forskjellige ting, haha! Så fikk vi undervisning i hvordan å styre og kjøre med pulken.

Et bilde jeg tok mens jeg satt i pulken!

Den siste dagen hadde vi en slags test der en av de som jobbet i skipatruljen skulle "skade" seg, og vi skulle få behandlet han trygt og få han ned til patruljehuset. Det som var så morsomt var at han tydeligvis hadde skadet seg på alle områdene vi hadde utstyr til, så realistisk? I don`t think so, haha. Da vi hadde fått på nakkestøtte og andre utstyr til arm og bein, skulle vi få han oppi pulken. Men det var et problem..... vi var midt i løssnøen nedenfor starten av blåparken, og vi fikk han ikke oppi pulken uansett hvor mye vi prøvde! Han vi skulle redde var jo en voksen mann, og vi tre var jo bare 14 år... Så det endte med at han selv måtte reise seg opp (tross alle "skadene" han hadde påført seg) og klatre oppi pulken...! Etter det, kunne vi fortsette med vår planlagte redningsoppdrag, og vi kjørte ned til patruljehuset med pulken full. Etter vi var ferdige med den siste arbeidsdagen, fikk vi et gavekort på sportshopen hver, og det var kjempesnilt i og med at vi skulle jobbe uten lønn.

Arbeidsuken var utrolig gøy, ikke bare fordi dette var et utrolig spennende, lærerikt og morsomt yrke, men jeg kunne jobbe med venner. Å være der med Maren og Jon Thore gjorde uken mye morsommere, og det er en uke jeg sent vil glemme! Jeg vil på det sterkeste anbefale å jobbe i et yrke som dette, jeg hadde veldig sikkert endt opp i skipatruljen senere selv, for jeg elsker å hjelpe mennesker og kjøre på ski (god mix, yey), hadde det ikke vært for at jeg er så svak for skader og lidelse osv, jeg takler ikke å se folk som lider, sår og andre skader. Kanskje ikke en fordel å ha en svakhet som dette når vi lever i denne verdenen, men jeg lever fortsatt!

Dette ble en ganske lang historie, så creds til dere som tok dere tid til å lese dette innlegget! :)

Vi blogges snart igjen, klem Nora! ❤

Likes

Comments