View tracker

kommer att kanske göra detta daily.

Tröja från H&M

Tights från Lindex

accessoarer/solgasögon och örhängen
solglasögon från h&m
örhängen från glitter. Hejdå :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej som sagt tidigare idag ska jag berätta hur det gick på finalen. Först träffades vi på våran mötesplats ifall ni undrar så hette vi Fc vi har inte bestämt oss än. Vi pratade taktik och började att träna passningar och dribblingar. Vi var positiva och därför kunde vi lätt besegra våra motståndare. Vi vann inte första matchen mot fc girls. Sen mötte vi pink ladys ett väldigt konstigt namn. Men vi slog de lätt eftersom de var nybörjare på att spela fotboll. Vi körde inte hårt. Men det värsta var att dommarens dotter spelade i laget så de fick börja med 5-0 gud va fuskigt men i alla fall så stog det till slut 5-5. Det ledde till straffar vi vann strastraffarna. De började grina för att de förlorade. Jag tycker att de förtjänar det efter som de skröt om att de skulle vinna. Vi var tvungna att möta de igen och nu ledde vi med11-7. Efter detta var det final. Vi mötte Fc Girls. De tacklade en tjej i vårt lag och fällde henne as hårt så att hon svimmade. Innan det gjorde vi ett mål på de och de började att grina. Efter att tjejen svimmade så sa de att de skulle få frispark men denna gång var dommaren rättvis och gav oss en straff. Vi vann de. Vi var rättvisa och vi spelade fairplay. Vi vann två pokaler och varsin medalj. Tyvärr så tar jag inte hand om pokalen:-( Hejdå :-)ps var försenad eftersom jag inte orkade göra något efter matchen.

Ha det bra så länge :-)


Likes

Comments

View tracker

Innan jag lägger upp resultaten v fotbollsturnérn ska jag visa kläderna jag ska ha på turneringen......


Tröjan från h&m

Byxorna från hemlandet

Sjalen vet jag faktiskt inte

Strumporna från h&m

Och skorna från stadium

Tyvärr så kan jag unte lägga upp bilderna just nu jag försöker när jag har skrivit upp vinnarna.

Likes

Comments

Hej tidigare idag skrev jag att vi hade fotbollsturné. Vi kom till final det var sån tie mellan matcherna men var kul för alla i laget hade en positiv inställning. Påminnelse imorgon kommer Marcus och Martinus till Liseberg. De som ska dit tagga Liseberg eller bara skriv. Hoppas vi vinner finalen. Det var kul på festen vi åt mycket. Vi hade korvätar tävling och jag klarade att äta 6 korvar och 2 en halv godis paket bilden visas här nedan. Som sagt snälla kommentera på vad jag ska lägga upp imorgon eftersom jag är ny på detta och är inte väldigt bra på detta. Jag kommer också att skriva varje dag. Hälsningar Mardia :-)

Likes

Comments

Hej igen är uppe ur sängen klätt på mig och är really taggad inför fotbollsturnén idag. Ja idag är det gånglåtensdagar och som varje år planerat är det fest och fotbolls matcher på gång. Obs bara för de som bor i Ps glömde skriva att jag gillar också att hänga med min bff Nicole igånglåbff min förra vlogg sorry Nicole. Jag vill gärna veta vad ni vill veta om mig eller vad jag ska skriva om. Hejdå :-)

Likes

Comments

Hej jag heter mardia men offentligt Mubina.Jag är 11år och gick i femman ska börja i sexan. Jag gillar att kolla på filmserier och att hänga med mina allra bästa vänner Elina, och Sakina. Jag heter mubinathebest på Instagram och musical.ly. Snälla följ mig om ni inte gör det redan. Snapchatsnapchat heter jag mubina10. Det var det chow :-)

M.Y

Likes

Comments