För exakt tre år sedan idag förändrades mitt liv. Jag hade länge pratat med en vacker tjej som jag tyckte oerhört mycket om redan innan jag träffat henne och nu skulle vi äntligen ses. Åh vad jag hade längtat. När tåget stannade på perrongen och jag fick se henne för första gången stannade omvärlden upp för ett ögonblick. Hon var det vackraste min blick någonsin skådat. Med ett leende finare än stjärnhimmeln och ett par klargröna vackra ögon som glittrade i solskenet kunde jag inte annat än att tänka: "WOW vilken tjej". När jag sedan omfamnade henne och kände hennes ljuvliga doft var jag så gott som förälskad. Redan när jag tog hennes hand för första gången visste jag att det var denna tjej som var den rätta för mig. Och när hon kysste mig visste jag att hon kände detsamma.

Resten hör till det förgångna. Under dessa 3 år har vi skrattat och gråtit. Älskat och bråkat, haft med och motgång, gått genom vått och torrt. Vem minns inte picknicken på taket? Glassen du tryckte upp i mitt ansikte? eller den mysiga båtturen ut till ön på sommarlovets sista dag? Alla dessa är oförglömliga och härliga minnen som kommer följa med oss för resten av livet.

Men vi minns också de motgångar som vi stött på längs vägen. Den klart största inträffade givetvis den 28:e maj 2016. Med för lite tid ägnade åt varandra råkade vi ut för den oundvikliga 2-års krisen. Det som inte fick hända hände.

Jag var dum och naiv nog att tro att ett liv utan henne vid min sida var det bästa för oss båda och uppbrottet var ett faktum. Jag säger inte att det som hände var bra snarare tvärtom. Under denna korta period mådde jag riktigt dåligt och saknaden av henne var enorm. Det är lustigt hur man ibland ska behöva förlora någon innan man inser hur mycket den personen i fråga faktiskt betyder.

Men från varje mörk historia träder ljuset fram tillslut. Med nyfunna insikter visste jag inte bara vad jag själv ville utan jag började bemöta henne så som hon förtjänade. I slutet av juli var vi åter sida vid sida, förenade i en relation starkare än någonsin tidigare.

Nu har det snart gått ett år och se vart vi står idag. Inom kort är vi sambos som delar på allt och som upplever vardagens alla äventyr gemensamt. Vi är lyckligare än någonsin och min kärlek till henne växer sig starkare för var dag som går.

Men den absolut största förändringen är givetvis vårt kärleksbarn. I september kommer jag gå från att älska en tjej till att älska två och jag längtar så efter att få bilda familj med den jag alltid älskat.

Denna tjej är verkligen mitt allt och idag firar vi 3 år tillsammans. Hon är min fästmö, mamman till mitt barn och inte minst min största, första, sista och absolut bästa kärlek. Hennes namn är Sandra Linn Andersson och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Nu och för all framtid!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej Allihopa!
Nu har min vackra studentmössa från Crownstudent anlänt. Otroligt nöjd med resultatet.

Beställningen har varit smidig och jag älskar hur man enkelt kunde designa sin mössa efter eget tycke! Bra priser och trevlig service erbjuder dem också.

Om du tar studenten i år tipsar jag dig om att gå in på 
http://www.crownstudent.com/  och beställa din unika mössa idag. Studenten närmar sig.Likes

Comments

Godkväll!
Har idag varit uppe i spåret och tränat med Arvid. Vi körde backintervaller, benstyrka samt en liten yogastund som avslutning.
Riktigt trevligt.

Det är dock inte alltid man är lyckligt lottad och får med sig en träningskamrat. I sådana stunder finns det få saker som är så bra som musik. Personligen har jag 3 favoriter som dunkar i lurarna lite extra just nu.

En Riktigt motiverande låt som passar utmärkt för att komma in i den rätta stämningen

Ytterligare än låt som höjer motivationen med bra dunk och fart.

Min tredje och sista favorit ägnar sig bäst till benpasen med tanke på den passande texten.

Har du inte hört dem rekommenderar jag att du lägger in dem på din lista redan idag

Ha det gott!

Likes

Comments

Hej där!
Söndagkväll och måndagsångesten är på ingång. Tillbaka till plugget och vardagen igen. Känns inte alltför exalterande.

Dagen i övrigt har varit ovanligt seg. Såg the Baabadook med syrran och var på gymmet en sväng.Filmen kan jag rekommendera. Bär på ett fint budskap. Testade att dricka citronvatten under träningspasset och det kändes riktigt fräscht. Det kommer jag fortsätta med.

Nu blir det sovdags. Godnatt mina vänner!


Likes

Comments

Godmorgon!

På hotellet i Stockholm åt vi givetvis en frukostbuffé. Fanns mycket gott att välja på och vi åt oss mer än mätta. Får se vad det blir för frukost idag. Lika fin som denna lr den nog inte bli.Likes

Comments

Hej igen!
Måste ju även passa på att dela med mig av det fina hotellet vi bodde på under vår stockholmstripp. Fruktfat fin utsikt och rosenblad på sängen. Riktigt trevligt ställe.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Godkväll!
I torsdags besökte Jag och linn ett ljuvligt spa i Stockholm. Vi hade helt eget rum och miljön var underbar. Frukt bjöd de på också. Det var riktigt gott och välbehövligt.

Likes

Comments

Hej där!
Sitter nu på tåget påväg hem från Stockholm. En trevlig helg med min älskade Linn har det varit. Saknar henne redan.

Bjuder på lite bilder från ett restaurang besök hos Paolo Robertos egna. Mer om helgen kommer snart.

Ha det gott så länge!

Likes

Comments

Hej igen!
Dagens frukost blev inte alls dum. Den blev faktiskt riktigt lyxig. Efter en timmes slit i köket var den färdigställd. Nedan följer lite bilder.
Ha det gott!

Likes

Comments

Godmorgon alla glada!
Tisdag morgon och vädret är lite halvtaskigt. Jag och Linn vaknade nyss och inom kort blir det frukost. Vi får se vad vi hittar att äta denna gång. Igår åt vi riktigt gott i varje fall. Frukt,äggröra, våfflor, färskpressad juice med mera.
Ha en fin morgon!

Likes

Comments