Hej Allihopa!
Nu har min vackra studentmössa från Crownstudent anlänt. Otroligt nöjd med resultatet.

Beställningen har varit smidig och jag älskar hur man enkelt kunde designa sin mössa efter eget tycke! Bra priser och trevlig service erbjuder dem också.

Om du tar studenten i år tipsar jag dig om att gå in på 
http://www.crownstudent.com/  och beställa din unika mössa idag. Studenten närmar sig.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll!
Har idag varit uppe i spåret och tränat med Arvid. Vi körde backintervaller, benstyrka samt en liten yogastund som avslutning.
Riktigt trevligt.

Det är dock inte alltid man är lyckligt lottad och får med sig en träningskamrat. I sådana stunder finns det få saker som är så bra som musik. Personligen har jag 3 favoriter som dunkar i lurarna lite extra just nu.

En Riktigt motiverande låt som passar utmärkt för att komma in i den rätta stämningen

Ytterligare än låt som höjer motivationen med bra dunk och fart.

Min tredje och sista favorit ägnar sig bäst till benpasen med tanke på den passande texten.

Har du inte hört dem rekommenderar jag att du lägger in dem på din lista redan idag

Ha det gott!

Likes

Comments

Hej där!
Söndagkväll och måndagsångesten är på ingång. Tillbaka till plugget och vardagen igen. Känns inte alltför exalterande.

Dagen i övrigt har varit ovanligt seg. Såg the Baabadook med syrran och var på gymmet en sväng.Filmen kan jag rekommendera. Bär på ett fint budskap. Testade att dricka citronvatten under träningspasset och det kändes riktigt fräscht. Det kommer jag fortsätta med.

Nu blir det sovdags. Godnatt mina vänner!


Likes

Comments

Godmorgon!

På hotellet i Stockholm åt vi givetvis en frukostbuffé. Fanns mycket gott att välja på och vi åt oss mer än mätta. Får se vad det blir för frukost idag. Lika fin som denna lr den nog inte bli.Likes

Comments

Hej igen!
Måste ju även passa på att dela med mig av det fina hotellet vi bodde på under vår stockholmstripp. Fruktfat fin utsikt och rosenblad på sängen. Riktigt trevligt ställe.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Godkväll!
I torsdags besökte Jag och linn ett ljuvligt spa i Stockholm. Vi hade helt eget rum och miljön var underbar. Frukt bjöd de på också. Det var riktigt gott och välbehövligt.

Likes

Comments

Hej där!
Sitter nu på tåget påväg hem från Stockholm. En trevlig helg med min älskade Linn har det varit. Saknar henne redan.

Bjuder på lite bilder från ett restaurang besök hos Paolo Robertos egna. Mer om helgen kommer snart.

Ha det gott så länge!

Likes

Comments

Hej igen!
Dagens frukost blev inte alls dum. Den blev faktiskt riktigt lyxig. Efter en timmes slit i köket var den färdigställd. Nedan följer lite bilder.
Ha det gott!

Likes

Comments

Godmorgon alla glada!
Tisdag morgon och vädret är lite halvtaskigt. Jag och Linn vaknade nyss och inom kort blir det frukost. Vi får se vad vi hittar att äta denna gång. Igår åt vi riktigt gott i varje fall. Frukt,äggröra, våfflor, färskpressad juice med mera.
Ha en fin morgon!

Likes

Comments

Hej där!
I helgen har jag och min älskade tjej Linn varit på Selma spa i Sunne. Vi har badat ätit god mat och tränat. Bäst av allt var nog ändå när vi på kvällen hade hela spat för oss själva. Det var riktigt mysigt.

Likes

Comments