God kväll allesammans!
Lördag idag och det är gött. Jag har tillbringat stora delar av dagen till plugg och nu på kvällen bestämde jag mig för att hitta på något annat.

Så. jag gav mig upp till spåret och tränade. riktigt mörkt var det men spåret är ju belyst så det är lugnt. under hela passet såg jag bara en kotte. resten var väl hemma o myste framför tv:n..

Härligt pass var det. Nu sitter jag o tjäkar lite lördagstilltugg framför matteboken. Morötter banan, passionsfrukt och kiwi. Gött.

Ha det fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej där!
blev idag nominerad till en blog tag av min älskade Linn. självklart måste jag vara med och svara på de 11 frågorna hon ställde.

1.vilken metallfärg tycker du är snyggast? ( guld silver roséguld )

om valet var helt fritt skulle jag säga koppar. Roséguld är ju rätt likt till färgen men måste ändå säga att silver är finare.

2.Vad ville du bli när du var stor som liten?

Mycket bra fråga. sitter o tänker tillbaka på barndomen. Tror inte jag funderade så mycket över framtiden just då men allt tyckte jag det vore häftigt att vara brandman.

3. Har du något favoritmärke på kläder? isåfall vilket?
Nae egentligen inte. Brukar sätta på mig det jag tycker är fint.

4. Vilken marabou gillar du bäst?

Inte mycket av en chokladmänniska i stort men om jag ska välja någon skulle det bli salta mandlar. Gillar när det inte smakar bara choklad så att säga.

5. Vill du ha barn? isåfall hur många?

Jodå det är klart. 2 låter som ett bra antal.

6. Har du varit på en riktigt pinsam dejt?

Hehe inte vad jag kan komma ihåg. Har inte dejtat så mycket i mina dagar. kan vara därför.

7. Vad är det första du skulle göra om du vann 5 miljoner?
Förmodligen väldigt annorlunda mot vad andra skulle gjort. Skulle dubbelkolla så jag verkligen vunnit och inte fått pengarna av misstag. Sedan skulle jag nog lägga upp en plan för hur de skulle användas.

8. Har du någonsin blivit utsatt för mobbing elaka kommentarer eller liknande?
Ett allvarligt problem som jag tror att de flesta på ett eller annat sätt råkat ut för. Således även jag. Men det var inte så jätteallvarligt om jag får säga det själv. såhär i efterhand brukar jag mest se de förflutna som något som påverkat mig till att säga ifrån om det händer mot andra.

9.  Har du en människa i ditt liv som får dig att le när du mår skit?

Åhja. flera stycken faktiskt. Dels min älskade Linn men även vissa vänner och delar av min familj. Min katt hallon är också bra på att få en på mer positiva tankar.

10 Vad tycker du om med min blogg?
Att jag kan läsa allt du gör när jag inte är med dig. ger någon form av trygghet. Sedan är det ju alltid kul när du skriver inlägg om mig såklart.

11. Hur lång är du?
189 cm har jag för mig. känns dock lite långt. Hm.. får nog ta och mäta mig snart.

That's it!
Alla 11 frågor besvarade. Tanken är nu att jag ska skicka detta vidare. Har dock  inte så många bloggar i min bekantskapskrets så kan inte tagga några mer än Linn och min vän Arvid som just är hemkommen från Italien.

Men dem vet jag så mycket om redan så därför för jag inte denna tråd vidare med nya frågor.

Ha det fint.


Likes

Comments

Hej där!
Helgen är snart slut och imorgon är det skola igen. Men vilken helg det har varit.
Shopping i Norrköping utekväll och en pokerafton. alla riktigt trevliga stunder.

Linn åkte hem nu på eftermiddagen och då passade jag på att dra och gymma med victor. Tungt och slititen himla kul.

nu till rubriken. I helgen gjorde jag nämligen en riktig tavla. Linn och jag hade varit och handlat. Vi hade fullt med varor och när jag skulle lasta in dem i bilen lade jag mobilen på taket. när vi sedan åker iväg hör vi en smäll men vi fattar först inte vad det är. Framåt kvällen började jag leta efter mobilen och kunde inte hitta den. Jag lade ihop ett o ett och insåg att  jag kört iväged mobilen på taket.  Tur som det var hittade en vänlig själ mobilen och jag fick tillbaka den hel och välbehållen. En historia att minnas!
Godnatt vänner!

Likes

Comments

Hallå där!
Igårkväll var jag ute o rännde på stan med lite vänner och Linn. Mysigt och trevligt var det. Vi besökte Pitchers och platå för att sedan avsluta kvällen i Linghem.

Måste göras om snart igen.
Bjuder även på en liten bild från gårdagens träningspass.

Likes

Comments

Hej Där! Det var länge sedan nu.
Till er trogna läsare som hänger kvar tänkte jag dela med mig av kvällens äventyr.

Har sedan jag kom hem suttit med skolarbete. När jag till slut blev klar bestämde jag mig för att dra på mig löparskorna och springa in i det underbara höstmörkret.  Under turens gång tog jag även tillfället i akt och besökte mitt kära utegym.

Nu sitter jag och avnjuter kiapannkakor med banan och färskpressad  rödbetsjuice . Riktigt gott.

Ha en fin afton!

Likes

Comments

Godkväll!
igår kväll var jag på middagsdejt med Linn på pinchos. Mysigt och riktigt gott var det.
En riktigt trevlig restaurang med supergod mat.  Här måste jag äta snart igen

Likes

Comments

Godkväll allesammans! Idag har jag gjort något riktigt skojigt. Jag har nämligen beställt min studentmössa. Längtar självklart redan till studenten och allt som kommer där efter. Därför kännde jag att det var hög tid att fixa mössan nu.

Jag beställde min mössa ifrån Crownstudent vilket jag är mycket nöjd över. Hos dem kan man designa exklusiva  mössor till ett bra pris. valmöjligheterna är oändliga och det finns många sätt att göra sin mössa unik.

Tack vare den smarta designen på hemsidan var det enkelt att göra förändringar i designen samtidigt som priset hela tiden uppdaterades. Lättare kan det inte bli.

Jag är mycket nöjd med min lagda order och ser fram emot att få hem den. Till alla som tar studenten i år kan jag starkt rekommendera denna sida. Snabbt, Stiligt, modernt, exklusivt och bra priser. Dessutom finns en storleksgaranti där man kostnadsfritt får hjälp att ändra storleken om det skulle bli fel. Att mäta ut rätt storlek är för övrigt enkelt.

Ni kan komma i kontakt med Crownstudent via deras hemsida
www.crownstudent.com
eller besöka deras inspirerande instagramsida med samma namn som företagsnamnet.

Nedan följer lite bilder på min beställning.
Tema silver och mörkblå (som står för teknik) fick det bli.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Godmorgon Vänner!
igår när jag åkte hem från Linn så åkte jag av em slump förbi Hargebaden. Det är en fin Camping som vi tillbringat många somrar på. Jag bestämde mig för att åka in och ta mig ett dopp.

Där satt jag sedan på stranden och drack en Celsius i solnedgången. efter det tog jag mig ett dopp innan hemfärden fortsatte.

Vattnet var förvånansvärt varmt och jag fick mycket sommar feelings med fina minnen som kom tillbaka. Inte minst kom jag att tänka på kvällen vid Varamo beach med Linn. Det var tider det. Tider som man saknar. Men men hösten är rätt härlig den med.

Likes

Comments

God Afton läsare! Nu är det måndag igen och jag saknar redan helgen som jag tillbringade med min älskade Linn. Vi har hittat på så mycket mysigt men inte minst har vi ätit en massa frukt. Kolla bara på alla underbara fruktfat nedan. så gott.

Likes

Comments

Godmorgon alla vänner!
Sovmorgnar är underbara. Det ger en lite extra värdefull tid att utnyttja på morgonen. Idag utnyttjade jag min sovmorgon till att träna. Jag gick upp vid halv sju och tog en sväng till spåret. Underbar luft och väldigt lugnt o stilla. Ska definitivt bli mer turer som denna.

Det känns skönt att ha gjort detta passet då det var länge sedan som jag löptränade ordentligt. Det har precis som med min uppdatering här på bloggen varit väldigt dåligt på senare tid. Men nu är jag tillbaka på löparbanan igen och förhoppningsvis även här på bloggen.

Nu är det frukost och duscha som gäller. Sen bär det av mot plugget för att sedan kunna njuta av helgens aktiviteter.

Ha det gott!

Likes

Comments