Innan jag går in på vad jag ska skriva om så vill jag bara säga i förväg att detta är hur jag själv ser på saker och ting och mina tankar speglar sig helt ifrån dina. Mitt liv är helt annorlunda ifrån ditt och min egna uppfattning handlar inte om någon annan än om mig själv. Folk kan hålla med, och folk kan se på saken annorlunda. Men det här är mina syner på hur livet ser ut i vissa sammanhang. 

För det första så har jag tänkt på hur en vanlig vardag ser ut. Så som jag har uppfattat det så går många och lägger sig en timma tidigare än vad dom vill, för att kunna ställa alarmklockan en timma tidigare dagen efter för att gå någonstans dom egentligen inte vill gå. Då snackar jag om skola och arbete. Många är missnöjda med sitt jobb och jag hör klagomål överallt. T.ex "Jag hatar mitt jobb", "jag vill inte jobba här egentligen", "jag måste gå till jobbet för att kunna försörja mig".

Ni gör saker ni inte vill göra för att ni är tvingade till det, inte för att ni vill. Alla sitter fast i ett ekorrhjul.  

Många gör saker som dom inte vill, för att dom är illa tvungna till det. Utan jobb så har man inte någon inkomst, och utan inkomst så kan man inte leva. Men är det egentligen det folk vill? Jag tror fan inte det. 

Sen har vi skolan. 80% av människorna som jag känner vill inte gå dit, och jag förstår varför. Man lär sig saker som man inte kommer ha någon användning av i det verkliga livet när man väl gått ur skolan. Man lär sig inte hur man söker jobb, man lär sig inte hur man ska betala räkningar eller hur skatten ska behandlas. Man lär sig inte någonting om hur världen ser ut när man själv ska ut i den. Men man lär sig mycket annat skit. Som historia, vilket jag anser är väldigt intetsägande. Dom säger att man aldrig ska kolla bakåt och bara sikta framåt i tiden, ändå så måste man lära sig irrelevanta saker om det förflutna som inte kommer spela någon roll i det verkliga livet. Det kan vara bra att kunna vissa saker om dåtiden, men det mesta är bara ointressant och har ingen påverkan på ens egna liv. 

Jag tror att skolan används för att "Dumma ner" människor, och därför lär man sig inget viktigt. Mycket utav det skolan "lär ut" är påhittat eller taget ur kontext. Dom lär dig saker som i ett annat land betyder något helt annat. Dom lär ut saker om "vinnare" men inte "förlorare".  Dom lär ut saker som de som utbildat sig till lärare tror är rätt. Jag ska ge ett riktigt grovt exempel på hur mina tankar funkar kring detta.

Syftet med utbildningen är att förslava samhället, skapa "robotkloner" som bara är "kuggar i hjulet" och som bara vet hur man gör det lilla jobbet som de har fått göra för att förhindra att människor är självbestämmande, att "lägga ner avvikelse och originalitet". Man ska lära sig att tänka som dom vill, och man ska inte ha en egen uppfattning. Pengar är roteln till denna ondskefulla manipulation. För utbildar man människor som lyssnar på vad som är "rätt och fel", vilket inte är deras verkliga uppfattning (som de själv inte fattar), så skapar det möjlighet till att företagen som pumpar in pengar får fler människor som arbetar åt dom och det skapar mer pengar. 

Har ni tänkt på det? Antagligen inte. För ni har blivit hjärntvättade till att inte veta om vad som pågår. Tänker ni annorlunda så är ni "annorlunda" eller "psykiskt sjuka" människor. 

Jag är inte dum i huvudet, jag är bara riktigt klar i vad som händer runt om mig. Det som händer på film, det som de visar på nyheterna och det vissa sjunger om, det är inte på riktigt. De visar dig nyheter på det dom vill att du ska tro på, det som ska få dig att koppla bort din egna självbestämdhet kring det. 

Jag kan skriva om detta i timmar, men jag avrundar här. Kalla mig galen om ni vill för att jag inte är som er. Jag är min egen individ, jag bestämmer över mig själv och mina egna tankar. Jag är fri. 

Var din egen person. Gör det som gör dig lycklig. Gå emot alla regler, för de vissa tycker är fel kanske du tycker är rätt, säg det högt då! Lev som du vill leva, inte som du blir tvingad till. 


Peace!  

  

    ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments